mrb bende bu ayın 19unda dondurulmuşlarımla başlıycam inşallah tedaviye
yaş 28, 2. denemem, sorun tüpler biri alındı diğeri tıkalı, merkez ege üniversitesi.
mrb bende bu ayın 19unda dondurulmuşlarımla başlıycam inşallah tedaviye
yaş 28, 2. denemem, sorun tüpler biri alındı diğeri tıkalı, merkez ege üniversitesi.
çok hoş bi tabir yaaa.... donmuş bebe :):)
eşim bazen aklına geldikçe kafa buluyo benle onlar orda -bilmem kaç derecedeyken ben burda sıcaktan kavrulamam açın klimaları üşümek istiyorum diye naralar atıyo evin içinde .. bundan sonra çayımıda suyumuda buzsuz içmem her akşam dondurma yemeden gözüme uyku girmez benim diyo türk filmi şivesiyle :))
herşeyin hayırlısı cnm.. inş. herşey yolunda gider... bnmde bu deneme donmuş bebe olcak kısmetse 5 günlük ama kalitesi hakında hiç bi bilgim yok...
boşver kalitelerinin süper olduğunu düşün ve irdeleme sakın.. ben didikledim şimdi pişmanım keşke hiç sorgulamasaydım inşallah herşey çok güzel olur senin için..
şimdiki transferin nezaman canım? ben doğum kontrol hapına başladım 18indede lucrin kullanıcam değişik bi protokol .. geçen ay estrofem lle başlamıştım rahim kalınlığı iyiydi ama LH yüksek çıkınca tedavi iptal olu.. şimdi farklı bi protokol hakkımızda hayırlısı...
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallahh
saboli merhaba!!!
arkadaşım o alıntı karışmış sanırım cazi nin yorumuydu.
yanlız çok güldüm yazdıklarını...çok yaşayın emii...
böle olmak lazım aslında en iyisini yapıyor eşin....:)))
benim ilk denemem henüz...
Merhabalar, herkese
biraz geç dahil oluyorum muhabbete ama, bende dün tedaviye başladım. Aynı süreci yaşayan arkadaşlarla paylaşım olduğu zaman bu süreç daha kolay oluyor. O yüzden inşallah fırsat buldukça bende muhabbete dahil olmak isterim. Umarım buradaki sinerji hepimize mutlu olacağımız sonuçlar verir.
aynen katılıyorum...
benim ilk deneme olacak inşallah, cuma günü yumurta toplaması yapılacak, yumurta toplama ve transfer olayından çok korkuyorum. ve şu anda belimde ve karnımda ağrılarım var iğneler yüzünden olabilirmi normalmi?
korkma canım ya anestezi olucak zaten...hem bebiş gelince bunların hepsini iyiki yapmışız diyecez...iğneler yüzündendir yumurtaların büyüdüğü için baskı yapar kasıklarda batma olur.bel ağrısını bilemiyorum...
Selam kıslaaarrr...
Tedavileriniz sorunsuz ilerliyordur inşallah.
Papatya26 ve Hbyiron arkadaşlarım süreç hakkında bilgilendirmeniz çok iyi olmuş. İnsan başına gelebilecekleri bildiğinde olay daha sıradanlaşıyor.
Bir anda pat diye bir şeyle karşılaştığında , bunları da mı görecektik diye bir afallıyorsun çünkü... Alışması zor oluyor. Ama sizlerin paylaşımlarını okuyunca kendimiz yaşıyormuş gibi tecrübe kazanıyoruz. Ben de tedavime başlayınca tüm ayrıntılarıyla burada paylaşacağım inşallah.
Kızlar topiğimize bir liste yapmayı önermiştim.Konu sahibi arkadaşım JAKOBİ sanırım yeterli vaktin yok, canım ben yapabilirim listemizi. Gelişmelerimizi takip etmek çok daha kolay olacaktır.
TOPİĞİMİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZN DİKKATİNE !
Arkadaşlar, oluşturacağımız listenin
infertilite sebebi
tedavi merkezi
kaçıncı deneme ( 2. ve daha fazlaysa olumsuzluk sonuç/ların neden/leri )
gibi bilgileri içermesini planlıyorum. Ne kadar ayrıntı verirsek, sorunumuza en yakın kişileri daha rahat tespit edip birbirimizin tecrübelerimizden daha ii faydalanabiliriz die düşünüyorum. Ayrıca topiğimizi sadece okuyabilen , topiğe katılamayan kader arkadaşlarımıza da daha ii yardımcı olabilirz.
Listeye eklememiz gerekn önemli şeyler varsa bildirin arkadaşlar, tedavilerimiz sonuçlandıkça yeni bir hamiş listesi içeren bir topik açarız hı ne dersiniz?
33
2 sene 2 ay:)
ilk gebeliğim dış gebelik sağ tüp alındı.sol tüp kemiğe yapışık.
bursa a.r.t.
ilk deneme
elvanelvan ilk denemende iğnelerden dolayı karın bel ağrısı oldu mu ben 2 ağustostan beridir iğne yapıyorum ama bugün ağrım var normalmi
bende 4 ağustosta başladım lucrın e... sanki hafiften kasıklarım ağrıyor.
TOPİĞİMİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZN DİKKATİNE !
Arkadaşlar, oluşturacağımız listenin
infertilite sebebi
tedavi merkezi
kaçıncı deneme ( 2. ve daha fazlaysa olumsuzluk sonuç/ların neden/leri )
gibi bilgileri içermesini planlıyorum. Ne kadar ayrıntı verirsek, sorunumuza en yakın kişileri daha rahat tespit edip birbirimizin tecrübelerimizden daha ii faydalanabiliriz die düşünüyorum. Ayrıca topiğimizi sadece okuyabilen , topiğe katılamayan kader arkadaşlarımıza da daha ii yardımcı olabilirz.
Listeye eklememiz gerekn önemli şeyler varsa bildirin arkadaşlar, tedavilerimiz sonuçlandıkça yeni bir hamiş listesi içeren bir topik açarız hı ne dersiniz?
Merhaba Baharkuş,ben de İzmirdeyim.Sen hangi klinikte başlayacaksın,şimdiden hayırlı olsun...
Saboli cnm,merhaba hayırlı uğurlu olsun tedavin.Ben Kent Hastanesi Dr.İsrael Aruh'u seçtim.Çarşambaya randevumuz var,bakalım ne olacak.Aslında kadın-doğum uzmanından çok embriyolog önemli,ve gelişmiş tekonolojiye sahip laboratuvara sahip olmaları tabi bir de...Ama ne olursa olsun,Rabbim ol demedikten sonra,istersen Japonyaya Kato Enstitüsüne git,nafile...Şu an heyecanlı ve korkak tavuğum resmen.İlk ve son tedavim olacak inşallah.Ama her an vazgeçmeyede hazırım,korkular bir bıraksa peşimi.Hep hayırlısı diyorum,hepimiz için hayırlısı olur inşallah...
yok ege tüp bebek değil benim gittiğim ege doğum devlet hastanesi ege ünv.nin devamı gibi bişeymiş ama yer olarak yenişehirde gaziler caddesi olarak geçiyor..Saboli,cnm Ege Üniversitesinde niye düşün müyorsun,sanıyorum Ege tüp bebeği seçtin,ama üniversitede çok başarılı...
benim ilk deneme olacak inşallah, cuma günü yumurta toplaması yapılacak, yumurta toplama ve transfer olayından çok korkuyorum. ve şu anda belimde ve karnımda ağrılarım var iğneler yüzünden olabilirmi normalmi?
selam
bende doğum kontrol hapına baladım bayram dolayısı ile ekim başında transfer yapılacak.ilk denemem olacak.
izmirde oturuyorum 7 yaşında bir kızım var 2 dış gebelik sonrası 2 tupumde gıttı mecburen tüp bebek deneyecegim hayırlısı olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?