2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

mrb bende bu ayın 19unda dondurulmuşlarımla başlıycam inşallah tedaviye

yaş 28, 2. denemem, sorun tüpler biri alındı diğeri tıkalı, merkez ege üniversitesi.

elvanelvan ilk denemende iğnelerden dolayı karın bel ağrısı oldu mu ben 2 ağustostan beridir iğne yapıyorum ama bugün ağrım var normalmi

mrb bende bu ayın 19unda dondurulmuşlarımla başlıycam inşallah tedaviye

yaş 28, 2. denemem, sorun tüpler biri alındı diğeri tıkalı, merkez ege üniversitesi.

slm Elvancım, durumumuz aynı gibi gözüküyor. Benim de 2 tüp tıkalı, daha doğrusu yapışık. Yaşım 29 , 3yıllık evliyim ve ben de ege üniversitesinde ilk tüp bebek tedavime başlayacağım.
Canım sanırım senin ilk tedavin olumsuz , peki sebep açıklandı mı? Tıkalı olan tüpün etkisi olabilir mi? Doktorun kim? Bana Erol Bey, Ege Hanım , Ayşin Hanım baktı şimdiye kadar. Laparoskopimi Ayşin Hanım yaptı. ve direk tüp bebek önerdi, tüplerde sıvı ( hidrosalpinks) birikmesi falan olsaydı söylerdi dimi, öncelikle tüplerin alınması gerektiğini söylerdi ama böyle bir durum yoktur inş ki onlar da bahsetmediler.

Umarım senin dondurulmuşlarla olur canım, sakın üzme kendini...

Bu arada liste için bir kaç gün herkesin bilgilerini yazmasını bekleyeceğim , daha sonra oluşturabilirz listeyi. Ancak listeye yazılanlar lütfen en azından 2-3 güne bir online olup, durumlarından haberdar etsinler, olur mu?

Nushu arkadaşım senin durumunu merak ediyoruz canım , yazmadın 2 gündür... Allah yardımcın olsun tatlım , gğzel haberlerle dön bize

daha önce tüp bebek yaptıran yok mu???? tedavi sürecinde karın ağrısı normalmi???? 5 gündür iğne kullanıyorum ara ara şiddetli karın ağrısı başladı bugün...

Son düzenleme:
hbyiron yorumlar karışmış evet bende anlamadım valla nasıl olduu :26:

kızlar tedavide olan kişileri donmuş donmamış transfer diyede ayırın isterseniz..

Listeye beni de yazın arkadaşlar
1,5 senedir deniyoruz
sperm morfolojisi bozukluğu sebebiyle olmuyor
memorial okmeydanında tedaviye haftaya başlıycaz kısmetse
ilk defa tüp bebek yaptırıcaz

inşallah listemizdeki herkes olumlu sonuç alır.

maybecim
yaşım 26
pcosluyum eşimde sayı azlığı var
izmir ege doğum hast.
tedavim ohss den dolayı ertelendi donmuş transfer olucak nasip olursa
şuan doğumkontroll hapı kullanıyorum ayın bayramdan sonra transfer düşünülüyor..
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum

selam
bende doğum kontrol hapına baladım bayram dolayısı ile ekim başında transfer yapılacak.ilk denemem olacak.
izmirde oturuyorum 7 yaşında bir kızım var 2 dış gebelik sonrası 2 tupumde gıttı mecburen tüp bebek deneyecegim hayırlısı olur inşallah

Merhaba Baharkuş,ben de İzmirdeyim.Sen hangi klinikte başlayacaksın,şimdiden hayırlı olsun...

Merhaba Baharkuş,ben de İzmirdeyim.Sen hangi klinikte başlayacaksın,şimdiden hayırlı olsun...

tuanay hangi kliniği seçtin bilmiyorum ama hakkında hayırlısı olsun

ben daha önce İRENBE de çok tedavi oldum 3 aşılama takipler ve tüp.. ama olmadı hiçbiri.. drum dilek aslan dı.. alanında uzman olabilir ama uzmanlığı bana fayda vermedi türümün son örneğiyim ..
paralar suyunu çekince bende devlette olan 2 hakkımı kullanmak için ege doğum u seçtim hayırlısı bakalım

Son düzenleme:
Saboli cnm,merhaba hayırlı uğurlu olsun tedavin.Ben Kent Hastanesi Dr.İsrael Aruh'u seçtim.Çarşambaya randevumuz var,bakalım ne olacak.Aslında kadın-doğum uzmanından çok embriyolog önemli,ve gelişmiş tekonolojiye sahip laboratuvara sahip olmaları tabi bir de...Ama ne olursa olsun,Rabbim ol demedikten sonra,istersen Japonyaya Kato Enstitüsüne git,nafile...Şu an heyecanlı ve korkak tavuğum resmen.İlk ve son tedavim olacak inşallah.Ama her an vazgeçmeyede hazırım,korkular bir bıraksa peşimi.Hep hayırlısı diyorum,hepimiz için hayırlısı olur inşallah...

israel beyi çok duydum olumlu sonuç alan çok kişi var inşallah sende onlardan biri olursun..
bende paralar suyunu çekti özele gidemiyorum artık
ilk ve son tedavin olur inşş...

Allahım herkesin yardımcısı olsun

aynı mesaj iki kez gitmiş benim bilgisayarda problem var sanırım ...

Son düzenleme:
Saboli,cnm Ege Üniversitesinde niye düşün müyorsun,sanıyorum Ege tüp bebeği seçtin,ama üniversitede çok başarılı...

Saboli,cnm Ege Üniversitesinde niye düşün müyorsun,sanıyorum Ege tüp bebeği seçtin,ama üniversitede çok başarılı...
yok ege tüp bebek değil benim gittiğim ege doğum devlet hastanesi ege ünv.nin devamı gibi bişeymiş ama yer olarak yenişehirde gaziler caddesi olarak geçiyor..

boşver kalitelerinin süper olduğunu düşün ve irdeleme sakın.. ben didikledim şimdi pişmanım keşke hiç sorgulamasaydım inşallah herşey çok güzel olur senin için..

şimdiki transferin nezaman canım? ben doğum kontrol hapına başladım 18indede lucrin kullanıcam değişik bi protokol .. geçen ay estrofem lle başlamıştım rahim kalınlığı iyiydi ama LH yüksek çıkınca tedavi iptal olu.. şimdi farklı bi protokol hakkımızda hayırlısı...

Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallahh[/QUOTE]
yanlış cvp olmuş evet ama ben yinede üstüme alındım teşekkür ederim cnm...

bende inanılmaz korkuyordum ama hiç korktuğum gibi olmadı cnm hiç endişelenme.. ağrıda bende de oluyodu yumoşlar büyüyor ya ondan olabilir...

cnm inş. hayırlısı olur hakkında.. peki kızın normal yolla mı olmuştu?? bnmde bi oğlm var normal olmştu..

bende yazayım bilgilerimi,

deneme: 2. donmuş bebe :)

(ilk kimyasal gebelik malesef)

6 senelik evli... bir çocuk annesi... ileri evre endometriosizli....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…