ayy aman yaaa...çok huzursuz oluyorum alttan ultrasonla bakılmasına...
bi de epilasyon derdi var.nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi stres oldum.
ayy aman yaaa...çok huzursuz oluyorum alttan ultrasonla bakılmasına...
bi de epilasyon derdi var.nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi stres oldum.
merhaba papatya26...
kişiye göre değişiyor heralde..ben geçen ay 12 tem. adet oldum 4 ağustos doktora gittim dün itibariyle lucrın e başladım.adet oluncada hem lucrın e devam hemde başka bi ilaç daha vericekmiş...
sen lucrın hiç kullanmadın mı???[/QUOTE
Canım merhaba ben lucrin kullanmadım. bana gonal f verdi 150 ünite idi 4 gün bu şekilde kullandım bugün 5. günüm dozu az gelmiş 200 üniteye çıkardı. bugün itibarile bide cetrıtide 0,25 başlayacağım sonrada ovitralle 0,25 vermiş. evet sanırım kişiden kişiye değişiyor. lucrin ne için hep duyuyorum ama bilmiyorum ne olduğunu?
kıslar bende ilk denemem düşük yaptım
adet olmayı beklıyorum eylül gibi ekimde dondurulmuşlarla devam edicem kısmetse
merhaba papatya26...
kişiye göre değişiyor heralde..ben geçen ay 12 tem. adet oldum 4 ağustos doktora gittim dün itibariyle lucrın e başladım.adet oluncada hem lucrın e devam hemde başka bi ilaç daha vericekmiş...
sen lucrın hiç kullanmadın mı???[/QUOTE
Canım merhaba ben lucrin kullanmadım. bana gonal f verdi 150 ünite idi 4 gün bu şekilde kullandım bugün 5. günüm dozu az gelmiş 200 üniteye çıkardı. bugün itibarile bide cetrıtide 0,25 başlayacağım sonrada ovitralle 0,25 vermiş. evet sanırım kişiden kişiye değişiyor. lucrin ne için hep duyuyorum ama bilmiyorum ne olduğunu?
lucrın de yumurtaları aynı boyutta tutuyormuş.hani her ay 1 yumurtan gelişir ya öle olmasın diye hepsi eşit olsun diye baskılarmış.sonrada adetinin 3 günü başka bi iğne vericekmiş hem lucrın hem o vericeği neyse bilmiyorum devam edicekmişim.sonradan verdiği iğnede yumurtalarını büyütüyormuş oda hormon olsa gerek.lucrınde aynı zamanda gelişirken çatlamasını engelliyormuş.böleyken böle....:)))
kişiye göre değişiyor kesinlikle...
ben de dün düşük yaptım. 19. gündü. eylül gibi dondurulmuş embriyolarla devam edeceğiz yola Allah nasip ederse. ilk denememdi. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
bu arada kanamam bugün bitti. tekrar adet gelir değil mi? cevaplarınız için teşekkürler..
canım bende öyleydim de alıştım artık nerdeyse kendim yapacam muayenemi öğrendim yani.
alışıcaz işte bunlara takıpta kafanı sıkma kendini tamammı.
slm kızlar ben gelmeyeli ilerlemişiz yeni arkadaşlarda katılımış aramıza hepimizin hayırlı uğurlu olsun tedavileri
inşllah güzel haberlerle sonuçlanır.benim bugün 7.günüm günler hızlı geçiyo benim adıma pek düşünmemeye çalışıyorum haftaya bugün gidicem doktora 14.gün gel dedi.inşallah adet olmazsam.
maybebaby süreç hakkında aklına takılanlar varmış paylaşabilirsin benle gerçi benimde ilk denemem ama şu an biraz deneyim edindim.
jakobi sen naptın canım iğnenei vurdunmu kendin göbüşüne
ben de dün düşük yaptım. 19. gündü. eylül gibi dondurulmuş embriyolarla devam edeceğiz yola Allah nasip ederse. ilk denememdi. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
bu arada kanamam bugün bitti. tekrar adet gelir değil mi? cevaplarınız için teşekkürler..
jakobi naptın iğneyi yapabildin mi?
nushu sen naptın yumoşların toplanacaktı?
hbyiron senindemi donmuş bebe transferi olucak??
Hem nasıl nazlı :))
Embriyo kalitesi hakkında bilgin var mı canım senin?
Benim embriyolarım 5.gün donduruldu ama compact(morula) aşamasındalar.. blast olamadılar.. çözüldükten sonra blasta ulaşırlarsa transfer olucak..
3.gün gayet iyilerdi 8 hücreli ve 1. kaliteydi ama 3.gnden sonra biraz yavaşlama olmuş.. bunun gerginliğide var üzerimde.. inşallah bir aksilik çıkmaz.. benim için dua edin nolurr ..hepimiz için..
Hayatım doktorlar saana bakmıyor ki :)) neden rahatsız oluyorsun ben artık o kadar alıştım ki :))
lucrın de yumurtaları aynı boyutta tutuyormuş.hani her ay 1 yumurtan gelişir ya öle olmasın diye hepsi eşit olsun diye baskılarmış.sonrada adetinin 3 günü başka bi iğne vericekmiş hem lucrın hem o vericeği neyse bilmiyorum devam edicekmişim.sonradan verdiği iğnede yumurtalarını büyütüyormuş oda hormon olsa gerek.lucrınde aynı zamanda gelişirken çatlamasını engelliyormuş.böleyken böle....:)))
kişiye göre değişiyor kesinlikle...
bende adetin3 mü 5. günü mü ne lucrine başlamıştım.. bazı sebebplerden ertelendikçe tedavi ben 2 ay kullandım o lucrini.. sonra hem lucrin hemde pregon muydu yalan olmasın onu kullandım 8-10 gün sonra çatlatma iğnesi.... ( hatta iğneyi saatinde olmayı unuttum ve 2 saat geç oldum 2 gün sora mııydı ne toplama oda 2 saat ertelenmişti :) ) ohss olunca dr transferi erteleyelim dedi ve 2 ay erteledik.. temmuzda kimyasalı yaşadık kısmet önümüzdeki maçlara artık :):) transferede adetliyken estrofem başladım transferden 1 gün önce progestan hap içtim progynex iğne oldum 15 - 20 gün.. karnından bi iğne daha oldum bant taktım jel kullandım... böleee uzar bu anlatım sanırım yeter bu kadar... her kişiye ve dr göre değişiyo tedavii... hakkımızda hayırlısı.....
çok hoş bi tabir yaaa.... donmuş bebe :):)
eşim bazen aklına geldikçe kafa buluyo benle onlar orda -bilmem kaç derecedeyken ben burda sıcaktan kavrulamam açın klimaları üşümek istiyorum diye naralar atıyo evin içinde .. bundan sonra çayımıda suyumuda buzsuz içmem her akşam dondurma yemeden gözüme uyku girmez benim diyo türk filmi şivesiyle :))
herşeyin hayırlısı cnm.. inş. herşey yolunda gider... bnmde bu deneme donmuş bebe olcak kısmetse 5 günlük ama kalitesi hakında hiç bi bilgim yok...
boşver kalitelerinin süper olduğunu düşün ve irdeleme sakın.. ben didikledim şimdi pişmanım keşke hiç sorgulamasaydım inşallah herşey çok güzel olur senin için..
şimdiki transferin nezaman canım? ben doğum kontrol hapına başladım 18indede lucrin kullanıcam değişik bi protokol .. geçen ay estrofem lle başlamıştım rahim kalınlığı iyiydi ama LH yüksek çıkınca tedavi iptal olu.. şimdi farklı bi protokol hakkımızda hayırlısı...
Allahım herkesin yüzünü güldürsün inşallahh
simge canım bende düşük yaptığımda 5 gün sonra normal adet olmuştum. peki kesin düşükmüymüş yerleşme kanamasıda olabilir betahcg baktılarmı dr ne dedi? neden tedavi olmuştunuz sorun neydi canım?
jakobi benim galiba düşük doktorum da öyle dedi. beta hcg de düştü. bugün biraz daha toparladım kendimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?