2011 Ağustos-Eylülde Tüp Bebek Yaptıracaklar

ayy aman yaaa...çok huzursuz oluyorum alttan ultrasonla bakılmasına...

bi de epilasyon derdi var.nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi stres oldum.

canım bende öyleydim de alıştım artık nerdeyse kendim yapacam muayenemi öğrendim yani.
alışıcaz işte bunlara takıpta kafanı sıkma kendini tamammı.

ayy aman yaaa...çok huzursuz oluyorum alttan ultrasonla bakılmasına...

bi de epilasyon derdi var.nasıl yapıcam bilmiyorum şimdi stres oldum.

canım bende öyleydim de alıştım artık nerdeyse kendim yapacam muayenemi öğrendim yani.

kıslar bende ilk denemem düşük yaptım
adet olmayı beklıyorum eylül gibi ekimde dondurulmuşlarla devam edicem kısmetse

ben de dün düşük yaptım. 19. gündü. eylül gibi dondurulmuş embriyolarla devam edeceğiz yola Allah nasip ederse. ilk denememdi. Allah hakkımızda hayırlısını versin..
bu arada kanamam bugün bitti. tekrar adet gelir değil mi? cevaplarınız için teşekkürler..

çok geçmiş olsun allah bi daha yaşatmasın.inşallah bu sefer tutar...moralini bozma...

allah yardımcın olsun...

verin doktor deyip size zahmet olmasın ben bi bakayım önce.......:))))))

tamam...desemde.....

inşallah adet olmazsın...moralini yüksek tutmaya çalış...insan düşünmeden edemez...

kan testi yaptırmadın mı bu arada...???

jakobi sen naptın canım iğnenei vurdunmu kendin göbüşüne

jakobi naptın iğneyi yapabildin mi?

nushu sen naptın yumoşların toplanacaktı?

simge canım bende düşük yaptığımda 5 gün sonra normal adet olmuştum. peki kesin düşükmüymüş yerleşme kanamasıda olabilir betahcg baktılarmı dr ne dedi? neden tedavi olmuştunuz sorun neydi canım?

kızlar iğnemi yapamadım yine polikliniğe gittik tıpış tıpış yaptırdık iğnemi geldik her akşam muntazam eşimle polikliniğe gidiyoruz neyse bende şöyle bir dolaşmış oluyorum hava alıyorum:)

selam kızlar sohbet bayağı ilelermiş ama dahil olamadım yoksunuz... gerçi her topikte yazıyorum bıktınız belki benden :):):):) napiimmm... sıkılıyorummm....

hbyiron senindemi donmuş bebe transferi olucak??

çok hoş bi tabir yaaa.... donmuş bebe :):)

herşeyin hayırlısı cnm.. inş. herşey yolunda gider... bnmde bu deneme donmuş bebe olcak kısmetse 5 günlük ama kalitesi hakında hiç bi bilgim yok...

Hayatım doktorlar saana bakmıyor ki :)) neden rahatsız oluyorsun ben artık o kadar alıştım ki :))

inan aynı fikirdeyim okadar alıştım kii.. eksiklik hissediyorum 1 ay gidip muayne olmadım mı :):) onca olan bitenden sonra muayneler vız gelioo.. :)

cnm geçmiş olsun.. ne diyim bilemedim... inş. eylülde müjdeler alırız....

bugün geçen yıl evlenen bir arkadaşımın hamile olduğunu öğrendim. kıskandım.

Merhabalar, herkese
biraz geç dahil oluyorum muhabbete ama, bende dün tedaviye başladım. Aynı süreci yaşayan arkadaşlarla paylaşım olduğu zaman bu süreç daha kolay oluyor. O yüzden inşallah fırsat buldukça bende muhabbete dahil olmak isterim. Umarım buradaki sinerji hepimize mutlu olacağımız sonuçlar verir.

merhaba kızlar ağustosda tüp bebek deneyeceklerdenim bende.ilk denemem 9 temmuzda olumsuzlukla sonuçlandı.bugün yarın adet olacağım sonra 19.günü gideceğiz.dondurulmuşlarla devam bu sefer.bakalım kısmet.rabbim ol derse olacak.ben ankara gürgan kliniğe gidiyorum.yaşım 27.sebepsiz infertilite.rabbim herkese anne olmayı nasip etsin inş.

benim ilk deneme olacak inşallah, cuma günü yumurta toplaması yapılacak, yumurta toplama ve transfer olayından çok korkuyorum. ve şu anda belimde ve karnımda ağrılarım var iğneler yüzünden olabilirmi normalmi?

Selam kıslaaarrr...

Tedavileriniz sorunsuz ilerliyordur inşallah.

Papatya26 ve Hbyiron arkadaşlarım süreç hakkında bilgilendirmeniz çok iyi olmuş. İnsan başına gelebilecekleri bildiğinde olay daha sıradanlaşıyor.
Bir anda pat diye bir şeyle karşılaştığında , bunları da mı görecektik diye bir afallıyorsun çünkü... Alışması zor oluyor. Ama sizlerin paylaşımlarını okuyunca kendimiz yaşıyormuş gibi tecrübe kazanıyoruz. Ben de tedavime başlayınca tüm ayrıntılarıyla burada paylaşacağım inşallah.

Kızlar topiğimize bir liste yapmayı önermiştim.Konu sahibi arkadaşım JAKOBİ sanırım yeterli vaktin yok, canım ben yapabilirim listemizi. Gelişmelerimizi takip etmek çok daha kolay olacaktır.

TOPİĞİMİZE KATILMAK İSTEYEN ARKADAŞLARIMIZN DİKKATİNE !

Arkadaşlar, oluşturacağımız listenin

infertilite sebebi
tedavi merkezi
kaçıncı deneme ( 2. ve daha fazlaysa olumsuzluk sonuç/ların neden/leri )
gibi bilgileri içermesini planlıyorum. Ne kadar ayrıntı verirsek, sorunumuza en yakın kişileri daha rahat tespit edip birbirimizin tecrübelerimizden daha ii faydalanabiliriz die düşünüyorum. Ayrıca topiğimizi sadece okuyabilen , topiğe katılamayan kader arkadaşlarımıza da daha ii yardımcı olabilirz.

Listeye eklememiz gerekn önemli şeyler varsa bildirin arkadaşlar, tedavilerimiz sonuçlandıkça yeni bir hamiş listesi içeren bir topik açarız hı ne dersiniz?

maybebaby
ben başlayım istersen:)
evlilik süresi: 4 yıl
infertilite sebebi: erkek
tedavi merkezi: çapa tıp
ilk deneme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…