Aa neden
yurtdisindayim ben ailem türkiyede cok özlüyorum bu ara sanirim bebisler hormonlarimi fena etkiledi
annecim gözümde tütüyor
Oyy kıyamam cnm ya
Olbey sen neden uyumadın hala ?
Bu arada ikiz mi olacak oy oyy maşallah güzel anne . Üzmeyesin kendini yaGurbetlik çok zormuş Allah sabır versin tekrar cnm .
iyi gecler güzel anne adayları .
ay sende mi uzaktasın ailenden? canım ya üzüldüm bak şimdi. çok zor gelir bana çok uzaklar rabbim yardımcınız olsun. efe de çok uzaklardaymış.çok şükürki bebeğin olacak o zaman özlemeye bile fırsatın kalmayacak canım. üzülme olur mu?yurtdisindayim ben ailem türkiyede cok özlüyorum bu ara sanirim bebisler hormonlarimi fena etkiledi
annecim gözümde tütüyor
umarım gelip gecici bir sıkıntıdır seninkii,, sadece kızgınlıktır. Eger oyle ise rahatlamaya calıs tatlımmmoralim çok kötüeşimden ayrılmayı düşünüyorum eşimden ayrıldığımda doğum için eşimin ssk sından yararlanabilirmiyim acaba bilen varmı.yada hemen işemi girsem off hayat hep yoruyor
moralim çok kötüeşimden ayrılmayı düşünüyorum eşimden ayrıldığımda doğum için eşimin ssk sından yararlanabilirmiyim acaba bilen varmı.yada hemen işemi girsem off hayat hep yoruyor
ilginize teşekkrler arkadaşlar ama olmuyayınca olmuyormuşAllahım yardım eder inşllh bu ikinci evliliğim benim oğlumun babasını 6 aylıkken kaybetmiştik 20 yaşındaydım o zaman oğluşumla beraber buyumustuk kimseye muhatac olmadan aileminde desteğiyle.şimdiki eşim çok iyi iyiliğine ama kızları için devamlı beni kırıyor bende kızları çok seviyorum hatta belkide ondan daha fazla kızlarda bana çok düşkün ama olur olmaz şeylere beni kırıyo dun arka koltukta 3 yaşındaki kızım çok ağladı ön koltukta oturcakmış diye keyfi yani ağlamamız.ve tobiş bir çocuk 16 kilo ben kucağıma alamam biliyosun hem karnım ağrıyo hem ayaklarım uyuşuyor ddm en son aldığımda arabadan zor inmiştim. kızına devamlı almıyor işte napayım dyp duruyor. banada al nolcak diyor. bende çek sağa ben kullanam sen al dyrm onada yanaşmıyor.canım acıyor işte anlamıyor yani ben doğum bile yapsam o anda al der biliyorum karakterini çocukları bişey istesin gözü bişey grmyr.devamlı beni suçluyor.bu en küçük bir örnek ve bardağı taşıran en küçük daöla olurmuşya aynen o işte veoğluşumla kardeşini yine kimseye muhtaç olmadan en azında onurumuzla azarlanmadan başkası yüzünden hiçe sayılmadan buyuturum.çok uzun oldu ama napayım kimsem yok istanbulda 9 aydır yanlızım sayılır . burada bakıcı pozisyonunda tutuluyorum gb hissediyorum. aslında işim gücüm vardı herşeyi bıraktım gldm buralara ailemiz olsun bizimde diye ama olmuyor tek benim sabretmemle.napayım sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?