2011 Aralık Anneleri

annelik iç güdüsü burda devreye giriyor işte bende öyleydim ilk zamanlar ama elimizden bişey gelmiyor sadece sabredip beklemek gerekiyor ve beslenmemiz önemli kese büyümesindede su çok etkiliymiş bebişimize faydamız ancak böyle dokunabilir gittiğim doktor cok açıklayıcı konuşmayınca bende ister istemez tedirgin oldum yorumun için tşk ederim :13: sizin kesenin boyutu nekadar ???

bebisin geriden geliyor bence. biraz daha zaman vermeniz lazim ona. daha kesesi bile minicik. biz bebegin boyu o kadar kalp atisini duyabilmistik. gonlunu ferah tut 10 gun icinde hem bebegi gorursunuz hem kalp atisini

inanın biraz rahatladım cok tşk ediyorum sizlere

hayırlı olsun rengarenk

bana doktor 3 lıtre su ıc dedı ama mumkunu yok ıcemıyorum

yahu neden yapamadım anlamadım zaten herşeye ağlıyorum son zamanlarda nerdeyse oturup ağlicam. siteye girince arka plan beğenin falan bulamıyorum bunları da neden yazıyorum bilmiyorum ama içimi dökmek istedim heralde...

canim uzulmeeeeeeeeeeeeeeee

dilersen yardimci olabilirim bu konuda

:80:
özel mesaj bile atmama izin vermediler... ama çok teşekkür ederim ilgilendiğin için. 13 mart sat muhtemel doğum tarihi de 18 aralık. ama şifrem olmadan yapabilecek misin??? bu arada tekrar tekrar teşekkür ederimmm

hemen yapiyorum canim bole kucuk seyler icin kendini uzme ok

nereye kopyalayacagini biliyorsun degilmiiiiiii

kızlar normal şartlarda bugün adeet günüm. ve ben adet olmadan önce çok sinirli olurum.

bişeylere takıp üzülürüm .
şu andada aynı durumdayım.
adet olmasakda belirtilleri görüyormuyuz acaba

kızlar normal şartlarda bugün adeet günüm. ve ben adet olmadan önce çok sinirli olurum.

bişeylere takıp üzülürüm .
şu andada aynı durumdayım.
adet olmasakda belirtilleri görüyormuyuz acaba

kesinlikle öyle. benim de çok fazla bel ağrım var. zaten okumuştum bi yerde. vücut o dönemde adet belirtilerini gösterirmiş.

slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…