A.s. hoşgeldin .slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Banada bazı belirtileri yaşadım gibi geldi ama hayırlısı inşallah .kızlar normal şartlarda bugün adeet günüm. ve ben adet olmadan önce çok sinirli olurum.
bişeylere takıp üzülürüm .
şu andada aynı durumdayım.
adet olmasakda belirtilleri görüyormuyuz acaba
Banada bazı belirtileri yaşadım gibi geldi ama hayırlısı inşallah .
Profildeki çizelgeye kopyalayıp yapıştıracaksın cnm .
selam kızlar cok canım sıkkın :59
kısmet olursa bu ikinci bebeğim olacak şimdi 15 aylık bir kızım var dünya tatlısı
bu bebekbplansız bir bebek oldu fakat eşim ve ben çok sevindik zaten yasım 29 çok çok 30
yasında ikinci çocuğu istiyordum
sıkıntım şu eşimin annesi işin çok zor vs.gibi seyler dedi olsun ben işten korkmam dedim
yani bu tip sözlere gerekenleri söyledim sonuçta ilk çocuğumuda ben bu zamana getirdim
bu seferde gör bak kızın onu kıskanacak diye konuşmaya basladı
yahu niye kıskansın neden benimde vicdanımla oynuyorsun herkez olsun ne güzel iki kardes birlikte
büyüyecek deyip destek olurken o aklını bir damlacık bebeğin kıskanclığına takmış
içimi dökmek istedim yaa
Banada bazı belirtileri yaşadım gibi geldi ama hayırlısı inşallah .
Tatlım keşke çok yorsaydın sanırım başkasıyla karıştırdınben bugün ne kadar çok yordum seni yaa :)) sanırım bu sefer oldu çookk çoookkk tşk ederim :))
Pof aldırmak günah kayınvalidenize bunu bir hatırlatın bence ayrıca yaş farkı ne kadar az olursa ikiz gibi beraber büyüyüp giderler ne güzel bununda altını çizin ve tatlı bir anne adayı olarak güzel canınızı sıkmayınselam kızlar cok canım sıkkın :59
kısmet olursa bu ikinci bebeğim olacak şimdi 15 aylık bir kızım var dünya tatlısı
bu bebekbplansız bir bebek oldu fakat eşim ve ben çok sevindik zaten yasım 29 çok çok 30
sıkıntım şu eşimin annesi işin çok zor vs.gibi seyler dedi olsun ben işten korkmam dedim
yani bu tip sözlere gerekenleri söyledim sonuçta ilk çocuğumuda ben bu zamana getirdim
yahu niye kıskansın neden benimde vicdanımla oynuyorsun herkez olsun ne güzel iki kardes birlikte
büyüyecek deyip destek olurken o aklını bir damlacık bebeğin kıskanclığına takmış
içimi dökmek istedim yaa
herşeye ağlıyorum artık
hormonlarım ne zaman eskiye dönecek
Pof bende tripli bişey oldumElimde değil sürekli nazlanasım geliyor sonra yapmayıncada ağlayasım Şaka bi yana bende üzülüyorum bu duruma beyime dedim idare et beni azıcık bide bunlar daha iyi günlerin dedim
Oy maşallahselam arkadşlar bende aranıza katılmak istiyorum şu an bebeğim 8 haftalık vee bu ikinci bebeğim abimiz de 8 aylık :))
arkadaşım hiç takma kayınvalideni felan baksana benim pozisyona :)hayırlısı olsun herşeyin ben çok mutlu oldum bebeğim küçük olmasına rağmen çünkü bana zor olacak biliyorum ama oğlum hiç kıskanmadan ne olduğunu bilmeden kardeşli olacak ve hep bi oyun arkadaşı olacak :))Tebrik ederim :))
selam kızlar cok canım sıkkın :59
içimi dökmek istedim yaa
kızlarrr bende sizdenim artıkk :) hamileyim yaaaa :) daha birkaç gün oldu öğreneli.. inanamıyorum bile :)
ben geldim kızlar;
bebeğimin kalp atışını gördük çok şükür rabbime. duyduk diyemiyorum doktorum çok ilginçki kanıtlanmış bişi yok bebeğe zararı olabilir diye ısrar ettiğim halde dinletmedi
bebeğimin baş popo mesafesi de 1.5 cm 8+2 ye göre nasıl dersini<?
kızlar günaydın..
Cumartesi dr a gttim... 5+3 idi.. Bugün 5+5 oldu çok şükür... Kese haftaya uyumlu ve sağlıklı.. Bu arada hamilelerde bazen kist oluşurmuş.. Hamilelik kisti denilirmiş.. Hormonlar kendi yaratırmış.. Doğumla birlikte kaybolurmuş... Karnımdaki sıvıda azalmış... Inşş haftaya kalp atışlarını duyacağız...
Ama bugün itibariyle normal tansiyonum 7- 10 olan ben 7-14 ile uyandım.. Sallanıyorum ve ilk defa midem kötü bişi yiyemiyorum....nasıl çalışacağım bir fikrim yok... Allah çalışan annelere kolaylık versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?