2011 Aralık Anneleri

kızlar normal şartlarda bugün adeet günüm. ve ben adet olmadan önce çok sinirli olurum.

bişeylere takıp üzülürüm .
şu andada aynı durumdayım.
adet olmasakda belirtilleri görüyormuyuz acaba
Banada bazı belirtileri yaşadım gibi geldi ama hayırlısı inşallah .

benim de adet günüm yaklaşıyr ama ben de hep karın ve bel ağrısı var.ama adet günün de belirtiler oluyomuş.

[video=youtube;mIsnxNosQ14]http://www.youtube.com/watch?v=mIsnxNosQ14[/video]
Süper .
Dinleyelimde bebişlerimizde mutlu olsun

Son düzenleme:
selam kızlar cok canım sıkkın :59
kısmet olursa bu ikinci bebeğim olacak şimdi 15 aylık bir kızım var dünya tatlısı
bu bebekbplansız bir bebek oldu fakat eşim ve ben çok sevindik zaten yasım 29 çok çok 30
yasında ikinci çocuğu istiyordum
sıkıntım şu eşimin annesi işin çok zor vs.gibi seyler dedi olsun ben işten korkmam dedim
yani bu tip sözlere gerekenleri söyledim sonuçta ilk çocuğumuda ben bu zamana getirdim
bu seferde gör bak kızın onu kıskanacak diye konuşmaya basladı
yahu niye kıskansın neden benimde vicdanımla oynuyorsun herkez olsun ne güzel iki kardes birlikte
büyüyecek deyip destek olurken o aklını bir damlacık bebeğin kıskanclığına takmış
içimi dökmek istedim yaa

cnm benim sıkma canını. bence kesinlikle kardeş önemli. ayrıca iki kardeş arasındaki yaş farkının az olması da benim için çok çok önemli. birbirlerine akran büyüyecekler ve hep destek olacaklar. sen takılma başkalarına. bazen kayınvalideler çok enteresan olabiliyolar. sağlıkla 2. çocuğunu da kucağına alırsın inşallahh....

selam arkadşlar bende aranıza katılmak istiyorum şu an bebeğim 8 haftalık vee bu ikinci bebeğim abimiz de 8 aylık :))
arkadaşım hiç takma kayınvalideni felan baksana benim pozisyona :)hayırlısı olsun herşeyin ben çok mutlu oldum bebeğim küçük olmasına rağmen çünkü bana zor olacak biliyorum ama oğlum hiç kıskanmadan ne olduğunu bilmeden kardeşli olacak ve hep bi oyun arkadaşı olacak :))

ben bugün ne kadar çok yordum seni yaa :)) sanırım bu sefer oldu çookk çoookkk tşk ederim :))
Tatlım keşke çok yorsaydın sanırım başkasıyla karıştırdın
Pof aldırmak günah kayınvalidenize bunu bir hatırlatın bence ayrıca yaş farkı ne kadar az olursa ikiz gibi beraber büyüyüp giderler ne güzel bununda altını çizin ve tatlı bir anne adayı olarak güzel canınızı sıkmayın Tebrikte ederim hem :))

Booooos gecc canim benimde oglum 13 bucuk aylik :) ve bende hamileyim erken diyenlee olur tabiki ama esin ve senin dusuncene bak ve hic kafana takma kim ne derse desin bu sizin karariniz ayrica harika bi karar tatlim hayirli olsun cok sevindim bidigin icinde bak gor annesi cok guzel ablalik edecek

Son düzenleme:
günaydın kızlar ayy geçmişi okuyayım dedim cuma günü bırakmıştım burayı en son okuyamadımmhepinize sağlıklı mutlu bi hafta diliyorummmmm

günaydın kızlar nasılsınız biz iyiyiz dün açık havada çok yürüdük eşim ve arkadaşlarla sabah kalktım eşimi işe gönderdim bir size bakayım dedim geçmişi okudum yeni arkadaşlar aramıza hoş gelmişler şuan gözlerimden uyku akıyor ben biraz yatayım hepinizi öpüyorum aralık anneleri

kızlar günaydın..

cumartesi dr a gttim... 5+3 idi.. bugün 5+5 oldu çok şükür... kese haftaya uyumlu ve sağlıklı.. bu arada hamilelerde bazen kist oluşurmuş.. hamilelik kisti denilirmiş.. hormonlar kendi yaratırmış.. doğumla birlikte kaybolurmuş... karnımdaki sıvıda azalmış... inşş haftaya kalp atışlarını duyacağız...

ama bugün itibariyle normal tansiyonum 7- 10 olan ben 7-14 ile uyandım.. sallanıyorum ve ilk defa midem kötü bişi yiyemiyorum....nasıl çalışacağım bir fikrim yok... allah çalışan annelere kolaylık versin...

bende dinlemedim sonradan aklıma geldi neden gördüm de bana dinletmedi diye düşünüp durdum acaba gelişimi mi geri diye ama içimi ferahlatıın

cnm allah yardım etsin bizee sabah katil şöförle geldik bizde adam sanki konserve taşıyodu yahiç mi düşünmezler yaşlıları hamilelerizor geldim iş yerine içim dışıma çıktı tabiri cuk oturdu vallagerdiler bizi sabah sabah ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…