Toplam 10 kullanıcı konuyu okuyor. (10 üye ve 0 ziyaretçi)
blue gonulcelen41 nanan potendia tulayuzun yasmin_84 missvikvik nihalla+ demettuba83 yarenhande
kızlar hadi canlanın
tamam hepinizin uykusu var anlıyorum ama neşeli başlayalım haftaya ve bol neşeli yüzümüz güleç geçsin......
valla ben hiç hamile gibi değilim...
7 olcaz yarın ve bir kez çıkardım... ölee mide bulantılarım aşermelerim yok... ilk hamileliğim ve şaşırıyorum bazen... acaba bi şey mi oldu diye... kokulara karşı falan da öyle aman aman bir şeyim yok..
bilmiyorum arkadaşım..
hep birlikte bakcaz görcez artık.. hiç kıpırtı falan yok zaten içimde....
herkes nasıl hissediyor anlamıyorum..
bende mi bir gariplik var...
aman maşalahh diyelim arkadaşım.hep böyle sorunsuz güzel bi hamilelik geçiririz inş.canım
benim aşermeler var.eşim napıcanı şaşıdı.canım yaz meyveleri istiyo
benim de doktor bakmak istemiyor bende goremedim daha bebegimiiiiZATEN hastaneden çıktığım gibi pişman oldum baktırmadığıma ama eşim yanımdaydı ya o hemen kaş göz etti baktırmayalım diye bişey diyemedim bende o an sonra geliriz dedim ama tabi h.sonu kötü geçti belki endişelenmeye gerek bile yokken yarın 11:50 de randevum şimdi gittiğim gibi bakın ne gerekiyosa yapın dicem:)
blue gonulcelen41 nanan potendia tulayuzun yasmin_84 missvikvik nihalla+ demettuba83 yarenhande
kızlar hadi canlanın
tamam hepinizin uykusu var anlıyorum ama neşeli başlayalım haftaya ve bol neşeli yüzümüz güleç geçsin......
kızlar hadi canlanın
iyim canım..sanırım bi sorun yok ama dr tekrar geldi dedi ya o canımı sıkıyor biraz.. onun yanındayken sormadım neden sık sık çağırıyorsunuz diye.. şimdi de içim içimi yiyor..
ay başı ya o yüzden pek sık olmayabilirm..
şanslısın yaz meyveleri çıktı artık...
bol bol yemelisin....
Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrray bu ne kalabalık böyle maşallah topiğimize biz de geldik patlak fasulyemle
tamam canım dikkat et kendine...
benimde aklıma takılıyo mesela ilk kontrole 5+6 da gittik keseyi gördü kalp atışı duyuldu ve bana 6 hafta sonra gelceksin dedi... o süre zarfında niye kontrole gel demedi... offf doktor çağırsa bir dert çağırmasa bir dert.. kızlar normal mi sizce 6 hafta sonra ikinci randevuya gitmek....
benimde aklıma takılıyo mesela ilk kontrole 5+6 da gittik keseyi gördü kalp atışı duyuldu ve bana 6 hafta sonra gelceksin dedi... o süre zarfında niye kontrole gel demedi... offf doktor çağırsa bir dert çağırmasa bir dert.. kızlar normal mi sizce 6 hafta sonra ikinci randevuya gitmek....
bu ara iştahsızım yemek az yiyorum.bol bol meyve yiyorum.1 gr vermemişim.herkez ayyy ne kadar zayıflamışsın.yüzün kaşık kadar kalmış diyo.ne sinir oluyom yaa
6 hafta çok uzun bence, benim doktorum keseyi gördükten sonra kalp atışına 10 gün sonra gel dedi, kalp atışını duyduktan sonra da 3 hafta dedi ama ben 3 hafta çok, ben dayanamam deyince 2 haftaya düşürdü sağolsunama 6 hafta çok fazla bence
evet canım çok naormal bende 6+5 de gitmiştim 1 ay sonra gelicveksin dedi hala bekliyorum 9+4 deyim beklemek çok zor sabırrla bekliyorum...
günaydın arkadaşlar
hos geldinizzzzzGünaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrray bu ne kalabalık böyle maşallah topiğimize biz de geldik patlak fasulyemle
beni de sık sık cagırıyo,, yarın yine gidecmmmm yaş ile mi ilgili acabaaaa:26::26:tamam canım dikkat et kendine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?