2011 Aralık Anneleri

aman maşalahh diyelim arkadaşım.hep böyle sorunsuz güzel bi hamilelik geçiririz inş.canım
benim aşermeler var.eşim napıcanı şaşıdı.canım yaz meyveleri istiyo

benim de doktor bakmak istemiyor bende goremedim daha bebegimiiii

daha pazartesi sendromu yaşıyo herkesssss

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

tamam canım dikkat et kendine...

benimde aklıma takılıyo mesela ilk kontrole 5+6 da gittik keseyi gördü kalp atışı duyuldu ve bana 6 hafta sonra gelceksin dedi... o süre zarfında niye kontrole gel demedi... offf doktor çağırsa bir dert çağırmasa bir dert.. kızlar normal mi sizce 6 hafta sonra ikinci randevuya gitmek....

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr ay bu ne kalabalık böyle maşallah topiğimize biz de geldik patlak fasulyemle

evet canım çok naormal bende 6+5 de gitmiştim 1 ay sonra gelicveksin dedi hala bekliyorum 9+4 deyim beklemek çok zor sabırrla bekliyorum...

6 hafta çok uzun bence, benim doktorum keseyi gördükten sonra kalp atışına 10 gün sonra gel dedi, kalp atışını duyduktan sonra da 3 hafta dedi ama ben 3 hafta çok, ben dayanamam deyince 2 haftaya düşürdü sağolsun ama 6 hafta çok fazla bence

normali ayda bir kere çağırmasıymış aslında ama anlamadım gitti her hafta dr gidiyorum.. sanırım ilki düşmüştüya gelişmediği için.. belki gelişim bozukluğu varmı diye kontrol etmek istiyordur herhalde... bence sen canını sıkma.. senin dr normal çağırıyor....

benim bildiğim ayda bir çağırıyolar canım.seninki biraz geç çağırmış.ben den bir sürü testler istediler rutin tahlillermş.sizler yaptırdınınz mı.ben özelde muayene oluyom.ama çok pahalıydı.yarın devlette yaptırıp götürcem.

ikili tarama için bukadar süre veriliyor en erken 11, haftayı bekliyorlar..

evet canım çok naormal bende 6+5 de gitmiştim 1 ay sonra gelicveksin dedi hala bekliyorum 9+4 deyim beklemek çok zor sabırrla bekliyorum...

Ay maşallah sana şekerim nasıl sabrediyosun yaa :26: ben hayatta dayanamam okadar zaman, en fazla 2 hafta valla ölürüm görmezsem

günaydın arkadaşlar

gıunaydınnnn

Günaydın kızlaaaaaaaaaaaaarrrrr ay bu ne kalabalık böyle maşallah topiğimize biz de geldik patlak fasulyemle
hos geldinizzzzz

beni de sık sık cagırıyo,, yarın yine gidecmmmm yaş ile mi ilgili acabaaaa:26::26:

hepimiz hoşgeldik. bende heyecanlandım bugun yarın 9 haftalık olacağım çok şükür.acaba 9 aya girdiğimi görebilcemmi zaman hiç geçmiyor sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…