- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
Selam hamiş bayanlar uzun süredir yazmıyorum. Bende medicana hastanesine gidiyorum. Siz hangi şubesine gidiyorsunuz.
hmm aslında evet haklısın canım ağırlık konusunu düşünmemiştim hiçç :44::44: eşim o ay ikramiye alacakta iş yerinden o parayla toplu alırız diye düşünmüştüm hem 7 aylık oluyoruz. nedense 7. aydan önce almaktan çekiniyorum biraz, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama ne bilim işte
ben ikeadan almayı düşünüyorum karyolayı kibar birşey ve 120/70cm fiyatıda çok uygun. benimde yatak odam beyaz ve ahşap bu yüzden beyaz istiyorum...
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
canım ne güzel bak en azından arada söylüyor kıymetli olduğunu.... sen iyi ol herkesle boşver en sonunda illaki sen kazanacaksın...ben ağzımla kuş tutsam bile yaranamayacağım için o yüzden umurumda değiller.... bana gıcık oluyorlar ama oğullarının hatırlarına işteDD
ben medikalpark b.evlere gidiyroum kontrol için doğumuda orda yapmayı planlıyorum ama esenyurtta oturduğum için b.düzü daha yakın diye fiyat araştırması yapıyorum arada ama sanırsam b.düzü medicana benim gittiğim yere göre daha pahalıdır...
cnm evet şeker yeme bol su iç inşallah bişeyciğin çıkmaz.. hakkatten enteresan yani senin kadar dikkat eden biri için özellikle..
az daha uğraş uyuşuk poposunu kaldırıp vurucak bir tekme bak görürsün..
gördüm cnm napcan atsan atılmıyorlar satsan satılmıyorlar... benim bebişt iyi çok şükür.. arada basıyor tepiği ama genelde geceleri.. umarım gece uyanık olup gündüz uyuyanlardan olmaz. ama ben hissediyorum o çok akıllı, uslu bir bebiş..(inşallah) senin ufaklığıda öpüyorum cnm.
canım üzme kendini erkeklerin çoğunun klasik tavırları bu düşüncesiz oluyorlar.benimkide geçen gece sahurda bana dediki iftara öğrenciler gelecek haaaııı dedim kaldım şimdimi söylüyorsun bunu yani sabah ben evimi toplayayım 3 çocuk kahvaltı yapar öğlen yer birde arada alışverişe gdp yemek mi yapayım ve farkındaysan 6 ay öncedi buraya taşınırken yemek masamızı kırıldı attık kendimiz mutfak masasındayız ve ben 6 aydır her hafta sonu masa alalım salona gelen olsa nerede verecez yemeği dediysemde erteledi durdu he he şimdi de haklısın ya neyse ben erteleyeyim öğrencileri bari dedi masayıda biran önce alalım dedi bende araya hani 1 yıldır yatakodasınıda değiştircez güya onuda alalım gitmişken ddm :) + kızın yatağını değiştirelim baza alım + bebeğede gitmişken oda bakalım he he he sıraladım durdum git bak beğen yarın alalım dedi dün gece aman allahım gerçi almadan inanmam da daha ama yarın işe bile gitmiyecekmiş cocukların dil hocalarınada gelme demiş sanırım bu sefer alıcak kafasına bişey düştü sanırım mübarek günlerde yada erteledikleri şeylerin kendilerine maal olduğunu anlamış mı oldu aman allahım sen nelere kadirsinnnn
Selammmm,
Ben dün aldım canım bundan.. Büyüyen bebek yatağının ıcın de 2 tane yatak ( 1 buyuk 1 kucuk) uyku setı de dahıl bu fiyata... ben hem yatak hem de 2 kapılı dolap aldım. 1220 tl ye geldı. Bana da cok uygun geldı, kampanyayı kaçırmak ıstemedım.... Cibinliği ananesi alacakmıs onu karıstırmadım hıc
bebek arabasında bende kararsızım ya dun baktık o kadar cok model var kı
en cok kraftın modellerını begendık ..
bılmıyorum baston cok önerılıyor ama o da bıze dogru donmuyor ıkı taraflı degıl
ama kolay tasınmalı da ..
tamam canım
benım oglanda en cok ordan vuruo ama bu hafta yukardanda vurmaya basladı yavas yavas oluo demekkı
canım dün akşam ikea katalogu gördüm bbek odası takımı 689 tl di... gayette güzel duruyordu...
benim beğendiğim mobilya ise ooooo çokkk pahalı gerçi gidip görmedim int gördüğüm kadarıyla söylüyorum.. mikadekor diye bi site..
cnm acaba park yatakta kaç yaşına kadar yatabilir? bende park yatak alıcam ama şimdi sen o beşiği kaldırcan bir süre park yatak alsan sonra onu kaldır beşik al masrafını arttırmış olursun. hem öyle ayak takılması diye bişey hiçç duymadım ben. sanırım eninde sonunda büyüyebilen beşiğe geçmek zorunda kalıcağız.
bildiğim kadarı ile park yatak 3 yaşa kadar kullanılabiliyo canım. dün eşimle de konuştuk kararı verdik galiba.
dediğim gibi ilk 4-5 ay arkadaşımın ödünç vereceği bambu beşiği kullanacağız. çok tatlı duruyor çok güzel bişey ama işte 5 aydan sonra sığmıyor çocuk.
ondan sonra da ikeada ki beyaz karyolayı alacam yani park yataktan vazgeçtim. ne kadar pratik ve açılıp kapanması sayesinde kullanışlı olsalarda, nebilim park yataklar zaten genelde renkli oluyor onların için uyacak nevresimler çok sade oluyor. cıvıl cıvıl nevresim alsan bu sefer bana çok renkli geliyor.
ve şu klasik cibinliklerde hevesim var park yataklara uymuyor onlar. yaaaani uzun lafın kısası:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/713AetO7D8L._AA1500_.jpg
http://ecx.images-amazon.com/images/I/71ot5l2YzML._AA1500_.jpg
işte böyle bişey istiyorum
2 yaşına kadar bunda yatar (bir taraftaki parmaklıklar çıkarılıyor aslında 3 yaşına kadar da olabilir)
sonra düzgün bi çocuk odası yapacam oğluşuma inşallah.
bende park yatak dusunuyorum.su an lojmandayım.seneye kendı evımıze gecıcez ınsallah oyuzden oda almıuycam bu yıl.artık eve cıkınca oda duzerız ogluma dıyoruz.
bu arada bebek arabası konusunda ne karar verdınız.ben cok kararsızım.
bebek arabasında bende kararsızım ya dun baktık o kadar cok model var kı
en cok kraftın modellerını begendık ..
bılmıyorum baston cok önerılıyor ama o da bıze dogru donmuyor ıkı taraflı degıl
ama kolay tasınmalı da ..
kızlar bende çok düşündüm araştırdım. hem fazla para vermek istemiyorum o çok kaliteliler 1000tl den başlıyor fiyatları.
ama yinede travel sistem istedik anakucağı takılandan çünkü pusette küçük bebek oturamıyor. e bende ilk aylardada çok gezmeyi düşünüyorum inşallah.
bu yüzden kraft horn'a karar verdik. 599 tl ama internette 470e kadar iniyor fiyatı.
renginide gri-sarı düşünüyoruz. ağırda değilmiş heralde 7,5 kg. bir arkadaşım anlatmıştı onunki 15 kg imiş. zor taşıyormuş.
ooo eşinin bilinci felan açıktı dimi öyle derken
günaydınlar herkese ( starium eşimin bilinci çok açıkmış canım öyle açıkmışki kendimi hangi köprüden atsam bilemiyorum)
gunaydın ..
ben baya bı model not ettım gıdınce tek tek bakıcam bende baston ve cıft yonlu ıstıyorum ama bılemıyorum oyle bı model bulamadım sımdıye kadar
kendıme araba al bu kadar arastırmazdım herhalde ya :)
bızım de odamız ıkeadan oldu sayılır :)
sıfonyer ve dolabı ıkeadan beyaz takım..
bebegımın besıgı ıse bellonadan ..
bır de benım yatagım var ıste bazalı
raflarımız ıkeadan fılan ..
bı de bebek arabasında travel sıstem ne kadar kullanıslı kı ..sadece bır yas kullanıcak bırseye dunyanın parasını da vermek ıstemıyorum
off ne zor ısler ya ..
kizlar p.tesi misafirim war ins iftaraa portakal agaci ( rulo kofte) yani dalyan kofte deneyeen warmi nasil oluor bideee kac kisilik cikioo ortalamaaa yada bilen warsa bana tarif verebilirmi ??
buarada gunaydin :) ben sahur icin uyumadim simdi yatiyorum optum hepinizii :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?