2011 Aralık Anneleri

bebek arabasında bende kararsızım ya dun baktık o kadar cok model var kı

en cok kraftın modellerını begendık ..

bılmıyorum baston cok önerılıyor ama o da bıze dogru donmuyor ıkı taraflı degıl

ama kolay tasınmalı da ..

Selam hamiş bayanlar uzun süredir yazmıyorum. Bende medicana hastanesine gidiyorum. Siz hangi şubesine gidiyorsunuz.

acil durumlarda medicana b.düzü'ne gidiyorum , doğumu da orada yapmayı panlıyorum

o modeli biliyorum , bizde gardrobu var çünkü hem uygunmuş da fiyatı bi çok park yatağa göre bile ben alamam çünkü benim afacan alt bölüme basıp tırmanır atar kendini yatağın içine :18: bana zırh gibi bir şey lazım bu veletle

benim de seçeneklerimin arasında Medical Park , Medicanayı sırf eve yakın diye istiyorum ..

haklısın canım , merak etme akıllıdır o tosbaaa , sen de bi güzel alıştırırsın gece-gündüz kavramına öpüyorum ben de ikinizi

ooo eşinin bilinci felan açıktı dimi öyle derken

fiyat süpermiş gerçekten .. benim almak istediğim 1 uyku seti sadece 300 tl nerdeyse :26:

ben oğlumda " first wheels" marka port bebeli ve 6 ay sonrası kullanım için 3 yatarlı olan " city elite " modelinden aldım .. ilk 6 ay port bebeyi taktık şasiye , sonra diğer bölümü taktık .. ister kendine ister dışa dönük takabiliyorsun . kullanımı çok rahat .. ön tekerlekler biraz daha küçük arkadakilere göre arka tekerlekler oldukça büyük , sürüşü çok rahat tek elle 360 derece döndürebiliyor , kaldırımlara rahat inip çıkıyor , bebişi daha az sarsıyor vs. vs... tek eksisi biraz ağır = 11 kg .. baston gibi katlanmıyor , iki parçaya ayrılıyor katlanırken .. dolayısıyla eğer asansörlü bir binada oturmuyorsanız tavsiye etmem kesinlikle , ıstırap olur halen oğlum onda uyur , gezeye gittiğimizde mama sandalyesi görevi de görür .. bebiş gelince yine portbebesini takıp kullanıcaz , o da diğer arabalarına binecek artık ..

Son düzenleme:
herkeseee günaydınnn. ama sanırımm herkeşlerr evindee mışıll mışıll uyuyup tembelliik ediyor.

bebek arabası konusu konuşulmuş 2 gündür yoktum ben. biz quinny zap extra aldıkk ve maxi cosi araba koltuğu aldık bizim araba fiesta o yüzden bagajı çok küçük. zap extra katlanınca baya küçük oluyoo. tavsiye ederimm. ama fiyatı biraz pahalıı ne yazıkki ikisini 900 e aldık

tamam canım

benım oglanda en cok ordan vuruo ama bu hafta yukardanda vurmaya basladı yavas yavas oluo demekkı

Meraba,benimkide erkek ve hep siz dediginiz gibi alttan vuruyordu.Demek ki sadece bende deyilmis)))).Amma son 2-3 gundur artik gobegimde,hatta bazen az yukarida bile hissedebiliyorum onu.

nihallacım evet o karyolanın takımı oluyor senin dediğin bebek odası. bende beğeniyorum.
mikadekoru hiç duymamıştım şimdi baktım ve bayyyyıldımmmm ama eminim çok pahalıdır .....

Yeşil üzümün faydalari,
Kanser oluşumunu önleyen, kalp krizi riskini azaltan üzüm, güneş ışınları, stres ve sigara nedeniyle bozulan cildin güçlenmesini de sağlıyor. İşte üzümün faydaları.

Bir kilogram üzümün, içerdiği besin değerleri açısından, 1.150 litre süte, 390 gram ete ya da 1.2 kilogram patatese eşdeğer olduğu belirtildi.

Kanser oluşumunu önleyen, kalp krizi riskini azaltan üzüm, güneş ışınları, stres ve sigara nedeniyle bozulan cildin güçlenmesini de sağlıyor.

Selçuk Üniveversitesi Ziraat Fakültesi Bahçe Bitkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Zeki Kara, kalori değeri yüksek olan üzümün, kalsiyum, potasyum, sodyum ve demir yönünden zengin olduğu gibi, A, B1, B2, ve C vitaminleri açısından da önemli bir besin kaynağı olduğunu belirtti.
Bazı karaciğer hastalıkları ile kansızlığın tedavisinde etkili olan üzümün, yüksek tansiyonu kontrol altında tuttuğunu ifade eden Kara, “İçerdiği meyve asitleri ve lifli yapısı ile mideye zarar vermeden, böbrek ve bağırsak sisteminin çalışmasını düzenler. Kanın temizlenmesine yardımcı olan bu şifa kaynığı meyve, doğum kontrol hapının yan etkilerini azaltır” dedi.

Kara, yüksek kalori içeriğine karşın, çok düşük miktarlarda yağ ve protein içerdiği için ideal bir diyet besini olan üzümün yağların erimesine yardımcı olduğunu anlattı.

Bir kilogram üzümün, içerdiği besin değerleri açısından, “1.150 litre süt, 390 gram et ya da 1.2 kilogram patatese eşdeğer olduğunu” dile getiren Kara, şunları söyledi:

“Bir salkım üzüm, beyin hücrelerini zinde tutar. Üzümün, özellikle de renkli üzümlerin kabuğunda bulunan resveratrol isimli madde, hücre yenileyicidir. Bu madde tümör oluşumuna izin verebilecek hücre içi molekülleri etkileyerek kanser oluşumunu engeller. Kanser oluşumunu önleyen, kalp krizi riskini azaltan üzüm, güneş ışınları, stres ve sigara nedeniyle bozulan cildin güçlenmesini sağlıyor. Üzüm, ciltteki yaşlılık lekelerini ve kahverengi lekeleri de azaltır.”

VİRÜSLERE KARŞI DİRENÇLİ YAPIYOR

Vücudu virüslere karşı dirençli hale getiren, alerji ve kireçlenmelerde iltihabı önleyen üzümün, kozmetikte yaygın olarak kullanıldığını belirten Kara, “Üzümün hücreleri koruyan zengin maddeler içerdiğini keşfeden kozmetik dünyası, içinde üzüm özü bulunan yüz ve vücut kremleri, dudak koruyucuları ile hem cildimizi koruyan hem de güzelliğimizi besleyen ürünler üretiyor. Üzümde ve üzüm çekirdeği yağında bulunan cildi kuvvetlendiren güçlü nem tutucular, cildi besliyor” dedi.
Amino asitler, B vitaminleri, mineraller, potasyum, magnezyum ve demir içerdiği için bağışıklık sistemini kuvvetlendiren üzümün, içerdiği doğal fruktoz sayesinde vücudun harcadığı enerjinin kısa sürede depolanmasına yardımcı olduğunu anlatan Kara, içeriğindeki magnezyumun, vücuttaki asit-baz dengesini sağlaması nedeniyle iş verimliliğini de artırdığına dikkati çekti.

günaydın kızlarr

besık konusunda ben cicila nın besıklerınden alcam kı zaten kendım satıyorum sattıgım musterılerde cok memnun kalıo beyazını ve 60*120 olan ebattan dusunuyorum
yenı eve tasıncaz bayramdan sonra ve evım bıraz kucuk o yuzden kucuk ebatını ıstıyorum

bıde bu bebek arabalarında bastonlar cok hosuma gıdıyor ama onlar da tek yonlu çift yönlusunu bulursam alcam:97::97:

gunaydın ..

ben baya bı model not ettım gıdınce tek tek bakıcam bende baston ve cıft yonlu ıstıyorum ama bılemıyorum oyle bı model bulamadım sımdıye kadar

kendıme araba al bu kadar arastırmazdım herhalde ya :)

bızım de odamız ıkeadan oldu sayılır :)

sıfonyer ve dolabı ıkeadan beyaz takım..

bebegımın besıgı ıse bellonadan ..

bır de benım yatagım var ıste bazalı

raflarımız ıkeadan fılan ..

bı de bebek arabasında travel sıstem ne kadar kullanıslı kı ..sadece bır yas kullanıcak bırseye dunyanın parasını da vermek ıstemıyorum

off ne zor ısler ya ..

bende bende bende baston ve cift yonlu ıstıyorum bulursan banada haber ver

kizlar p.tesi misafirim war ins iftaraa portakal agaci ( rulo kofte) yani dalyan kofte deneyeen warmi nasil oluor bideee kac kisilik cikioo ortalamaaa yada bilen warsa bana tarif verebilirmi ??

buarada gunaydin :) ben sahur icin uyumadim simdi yatiyorum optum hepinizii :))

kızlar merhaba. biz doktordan geldik. bebegim bir haftada 350 gramdan 550 grama yükselmiş. uyuyordu. parmağını emiyordu. böbrek çıkışlarındaki genişleme biraz büyümüş. biri 2.9, diğeri 4.1'di geçen hafta. bugün biri 3.8, diğeri 4.7mm olmuş. moralim bozuk. doktor endişe edecek bişey yok dedi ama sen gel onu bana anlat. bebişlerinize iyi bakın.

merhaba arkadaşlar herkes iyidir umarım. ben 1.5 aydır yoktum bu arada aksilik yaşayan arkadaş olmamıştır işallah.
biz çok iyiyiz şükür .alışverişe başlayanlarınız olmuş sanırım ben daha hiç bişi yapmadım...sevgiler.

herkese merhaba

efecim ben rulo köfte yapmadım ama portakal ağacından denediğim tariflerin hepsi harika oluyor. hiç sorun yaşamadım. sitedeki tarifte güzele benziyo zaten. kaç kişilik olacağı konusuna gelince de fotosuna baktım şimdi herhalde en az 8 kişilik olur gibi. tabi senin servis büyüklüğüne de bağlı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…