2011 Aralık Anneleri

ben de kaçtım kıslar , oğluşa birşeyler yedirmeye çalışmam lazım :26: inşallah yer bi şeyler yaaa görüşürüsssssssss

Selam hamiş bayanlar uzun süredir yazmıyorum. Bende medicana hastanesine gidiyorum. Siz hangi şubesine gidiyorsunuz.

hmm aslında evet haklısın canım ağırlık konusunu düşünmemiştim hiçç :44::44: eşim o ay ikramiye alacakta iş yerinden o parayla toplu alırız diye düşünmüştüm hem 7 aylık oluyoruz. nedense 7. aydan önce almaktan çekiniyorum biraz, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama ne bilim işte

ben ikeadan almayı düşünüyorum karyolayı kibar birşey ve 120/70cm fiyatıda çok uygun. benimde yatak odam beyaz ve ahşap bu yüzden beyaz istiyorum...

bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

hmm aslında evet haklısın canım ağırlık konusunu düşünmemiştim hiçç :44::44: eşim o ay ikramiye alacakta iş yerinden o parayla toplu alırız diye düşünmüştüm hem 7 aylık oluyoruz. nedense 7. aydan önce almaktan çekiniyorum biraz, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama ne bilim işte

ben ikeadan almayı düşünüyorum karyolayı kibar birşey ve 120/70cm fiyatıda çok uygun. benimde yatak odam beyaz ve ahşap bu yüzden beyaz istiyorum...

bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye

canım ne güzel bak en azından arada söylüyor kıymetli olduğunu.... sen iyi ol herkesle boşver en sonunda illaki sen kazanacaksın...
ben ağzımla kuş tutsam bile yaranamayacağım için o yüzden umurumda değiller.... bana gıcık oluyorlar ama oğullarının hatırlarına işteDD

yok canım , ama aklımda öğrenince yazarım sen takibe de oraya mı gidiyorsun yoksa benim gibi sadece doğumu mu planlıyorsun ??
ben medikalpark b.evlere gidiyroum kontrol için doğumuda orda yapmayı planlıyorum ama esenyurtta oturduğum için b.düzü daha yakın diye fiyat araştırması yapıyorum arada ama sanırsam b.düzü medicana benim gittiğim yere göre daha pahalıdır...

canım dün akşam ikea katalogu gördüm bbek odası takımı 689 tl di... gayette güzel duruyordu...
benim beğendiğim mobilya ise ooooo çokkk pahalı gerçi gidip görmedim int gördüğüm kadarıyla söylüyorum.. mikadekor diye bi site..

kızlar bu çiş yüzünden rahat bir nefes alamaz hale geldim . alışveriş merkezlerinde bile rahat rahat dolaşamıyorum,küçücük bir damla bile rahatsız ediyor,hobaa tekrar wcye taşınıyorum.gece uyanmalarımı da hiiiç anlatmayayım.bir de açlığa karşı bir tahammülsüzlük bir tahammülsüzlük!!en fazla 5 dk içinde hazır etmezsem kahvaltımı ölcek gibi oluyorum açlıktan nerdeyse ağlıycaktım bir gün ya ! daha çooook var dimiiiii,zaman da geçmiyor ki.dolsun artık şu aylar ben bebişimi istiyorum :)))

Sanki beni anlattın

selam bişey sormak istiyorum topikteki arkadaşlara.... ben çilekte bir bebek beşiği beyendim fiyatta fena değil cibinlik eklersek 887 lira oluyor nasıl sizce Çilek > Baby Bonny uzayan beşiğin fiyatı bu nasıl sizce güvenilir mi ve uygun mu fiyat olarak fikir verirseniz sevinirim..

selam kızlar..
geçen gün blogumu paylaşmış bir arkadaş, mutlu oldum :) sormak istediğiniz herhangi birşey olduğunda blogdan da burdan da yardımcı olmak isterim, sevinirim hatta
koca göbeklerinizle mutlu huzurlu hamilelikler dilerim heuehe :))

bende park yatak dusunuyorum.su an lojmandayım.seneye kendı evımıze gecıcez ınsallah oyuzden oda almıuycam bu yıl.artık eve cıkınca oda duzerız ogluma dıyoruz.

bu arada bebek arabası konusunda ne karar verdınız.ben cok kararsızım.

ne bileyim öok şaşırdım,açlık kan şekerim 60 ken,idrarda 100 mg/dl glikoz çıkmış,çok acayip

cnm evet şeker yeme bol su iç inşallah bişeyciğin çıkmaz.. hakkatten enteresan yani senin kadar dikkat eden biri için özellikle..

az daha uğraş uyuşuk poposunu kaldırıp vurucak bir tekme bak görürsün..

gördüm cnm napcan atsan atılmıyorlar satsan satılmıyorlar... benim bebişt iyi çok şükür.. arada basıyor tepiği ama genelde geceleri.. umarım gece uyanık olup gündüz uyuyanlardan olmaz. ama ben hissediyorum o çok akıllı, uslu bir bebiş..(inşallah) senin ufaklığıda öpüyorum cnm.

canım üzme kendini erkeklerin çoğunun klasik tavırları bu düşüncesiz oluyorlar.benimkide geçen gece sahurda bana dediki iftara öğrenciler gelecek haaaııı dedim kaldım şimdimi söylüyorsun bunu yani sabah ben evimi toplayayım 3 çocuk kahvaltı yapar öğlen yer birde arada alışverişe gdp yemek mi yapayım ve farkındaysan 6 ay öncedi buraya taşınırken yemek masamızı kırıldı attık kendimiz mutfak masasındayız ve ben 6 aydır her hafta sonu masa alalım salona gelen olsa nerede verecez yemeği dediysemde erteledi durdu he he şimdi de haklısın ya neyse ben erteleyeyim öğrencileri bari dedi masayıda biran önce alalım dedi bende araya hani 1 yıldır yatakodasınıda değiştircez güya onuda alalım gitmişken ddm :) + kızın yatağını değiştirelim baza alım + bebeğede gitmişken oda bakalım he he he sıraladım durdum git bak beğen yarın alalım dedi dün gece aman allahım gerçi almadan inanmam da daha ama yarın işe bile gitmiyecekmiş cocukların dil hocalarınada gelme demiş sanırım bu sefer alıcak kafasına bişey düştü sanırım mübarek günlerde yada erteledikleri şeylerin kendilerine maal olduğunu anlamış mı oldu aman allahım sen nelere kadirsinnnn

cnm acaba park yatakta kaç yaşına kadar yatabilir? bende park yatak alıcam ama şimdi sen o beşiği kaldırcan bir süre park yatak alsan sonra onu kaldır beşik al masrafını arttırmış olursun. hem öyle ayak takılması diye bişey hiçç duymadım ben. sanırım eninde sonunda büyüyebilen beşiğe geçmek zorunda kalıcağız.

ALMAM MI bulmuşuz böle güzelliği beyendim kızını alıyom derya

heyyyyyyyy noluyor leennnn orda. kıı derya önce bana söz vermemişmiydin. arkadaşları şimdiden birbirine düşürdün...

bunu duyduğuma sevindim cnm. ee oda boş durmuyor bakma sen kuyruğu dik de tutsa senin söylediklerin sarsıntı etkisi yapmıştır mutlaka. aslında hiçç umursamıyor gibi gözükselerde erkekler kurdukları yuvanın bozulmasından korkarlar... çok öptüm inşallah alır..

bu arada yarınki misafirler için yaptığım ana yemek biraz bozuldu. işyerinde yağmaya çalışınca 3 dk bir kapı bir tel derken patlıcanlar erimiş. şekle girmediler bende doğradım onları üstünede içi için hazırladığım sosu döktüm farklı bir yemeğe çevirdim ama güzel görünüyor.

arkadaşlar hepinizden de allah razı olsun kökü günümdede iyi günümdede hep düşüncelerinizle mesajlarınızla yanımdaydınız akrabadan daha yakın oluyor arkadaşlar denir ya hamile kardeşliği olduk biz burada dışardan arkadaş bile her ihtiyaç duyduğunda paylaşamıyorsun acıını sevincini ama sizlerle heran herşey paylaşılıyoruz.

eminim misafirlerin yapmayı amaçladığın yemekten çok yaptığın farklı yemeğe bayılacaklardır genelde öyle olur birde bu arada iftara misafir alacak arkadaşlar allah kolaylık versin ve kabul etsin.

Selammmm,
Ben dün aldım canım bundan.. Büyüyen bebek yatağının ıcın de 2 tane yatak ( 1 buyuk 1 kucuk) uyku setı de dahıl bu fiyata... ben hem yatak hem de 2 kapılı dolap aldım. 1220 tl ye geldı. Bana da cok uygun geldı, kampanyayı kaçırmak ıstemedım.... Cibinliği ananesi alacakmıs onu karıstırmadım hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…