canım ekim biraz geç değil mi herşeyi birden almak için .. ağırlaşmış olacaksın , istesen de gezemeyeceksin , alınacak bissürü şey olacak , ne biliim :44: hangisi içine siniyorsa onunal bence , karyolanın iki yanına kullanmayacağın 2 tane nevresimi rulo yapıp koydun mu sıkışma problemi de çözülmüş oluyor , zaten büyüyüp de o ayağı ordan nasıl çıkaracaklarını öğreniyorlar 2 yaşına gelmeden , bizde öyle oldu mesela
ben ikinci oğluma da karyola alıcam , ama onuki biraz daha küçük olsun istiyorum , çünkü yatak odam bu kez küçük ve 2 sene sonra oğluş 4-4.5 yaşında olacak , ona büyük olasılıkla şu arabalı yataklardan alırız ufalık da abisinin karyolasında takılır 2 sene felan
nette çok güzel beyaz karyolalar-beşikler var , ben de bakıyorum bayaadır , karar veremiyorum , güzel ve küçük yani 2 yaşına kadar idare edecek kibar bir şey bulmam lazım , çünkü yatak odası mobilyam beyaz , onunla da uyum sağlasın istiyorum
canım ekim biraz geç değil mi herşeyi birden almak için .. ağırlaşmış olacaksın , istesen de gezemeyeceksin , alınacak bissürü şey olacak , ne biliim :44: hangisi içine siniyorsa onunal bence , karyolanın iki yanına kullanmayacağın 2 tane nevresimi rulo yapıp koydun mu sıkışma problemi de çözülmüş oluyor , zaten büyüyüp de o ayağı ordan nasıl çıkaracaklarını öğreniyorlar 2 yaşına gelmeden , bizde öyle oldu mesela
ben ikinci oğluma da karyola alıcam , ama onuki biraz daha küçük olsun istiyorum , çünkü yatak odam bu kez küçük ve 2 sene sonra oğluş 4-4.5 yaşında olacak , ona büyük olasılıkla şu arabalı yataklardan alırız ufalık da abisinin karyolasında takılır 2 sene felan
nette çok güzel beyaz karyolalar-beşikler var , ben de bakıyorum bayaadır , karar veremiyorum , güzel ve küçük yani 2 yaşına kadar idare edecek kibar bir şey bulmam lazım , çünkü yatak odası mobilyam beyaz , onunla da uyum sağlasın istiyorum
canım ne güzel bak en azından arada söylüyor kıymetli olduğunu.... sen iyi ol herkesle boşver en sonunda illaki sen kazanacaksın...bilmiyorum cnm dediğin gibi belkide bize öyle geliyor daha gecen gün gözümğn gördüğü sensin kimse senden kıymetli olamaz diodu şimdi ne yapıoTutarsız koca ne olcak küsüm ona ben konusmuorum o kadar aglattı benı bebegımıde uzdu yazık degılmı canım aslında bıraz kotu olmak en ıyısı bılıomusun fazla ıyı oluncada tepene fazla cıkıolar cok soz sahıbı oluolar arada sırada kotu olmakta yarar var bence ama ben malesefkı beceremıyorum ne cevap verebılıorum ne saygımdan odun verıorum ııyımı yapıorum kotumu anlmıs degılım
ben medikalpark b.evlere gidiyroum kontrol için doğumuda orda yapmayı planlıyorum ama esenyurtta oturduğum için b.düzü daha yakın diye fiyat araştırması yapıyorum arada ama sanırsam b.düzü medicana benim gittiğim yere göre daha pahalıdır...yok canım , ama aklımda öğrenince yazarımsen takibe de oraya mı gidiyorsun yoksa benim gibi sadece doğumu mu planlıyorsun ??
canım dün akşam ikea katalogu gördüm bbek odası takımı 689 tl di... gayette güzel duruyordu...hmm aslında evet haklısın canım ağırlık konusunu düşünmemiştim hiçç :44::44: eşim o ay ikramiye alacakta iş yerinden o parayla toplu alırız diye düşünmüştüm hem 7 aylık oluyoruz. nedense 7. aydan önce almaktan çekiniyorum biraz, kötü düşünmemeye çalışıyorum ama ne bilim işte
ben ikeadan almayı düşünüyorum karyolayı kibar birşey ve 120/70cm fiyatıda çok uygun. benimde yatak odam beyaz ve ahşap bu yüzden beyaz istiyorum...
bebek karyolası < HENSVIK | IKEA Türkiye
kızlar bu çiş yüzünden rahat bir nefes alamaz hale geldim .alışveriş merkezlerinde bile rahat rahat dolaşamıyorum,küçücük bir damla bile rahatsız ediyor,hobaa tekrar wcye taşınıyorum.gece uyanmalarımı da hiiiç anlatmayayım.bir de açlığa karşı bir tahammülsüzlük bir tahammülsüzlük!!en fazla 5 dk içinde hazır etmezsem kahvaltımı ölcek gibi oluyorum açlıktan nerdeyse ağlıycaktım bir gün ya ! daha çooook var dimiiiii,zaman da geçmiyor ki.dolsun artık şu aylar ben bebişimi istiyorum :)))
selam bişey sormak istiyorum topikteki arkadaşlara.... ben çilekte bir bebek beşiği beyendim fiyatta fena değil cibinlik eklersek 887 lira oluyor nasıl sizce Çilek > Baby Bonny uzayan beşiğin fiyatı bu nasıl sizce güvenilir mi ve uygun mu fiyat olarak fikir verirseniz sevinirim..canım dün akşam ikea katalogu gördüm bbek odası takımı 689 tl di... gayette güzel duruyordu...
benim beğendiğim mobilya ise ooooo çokkk pahalı gerçi gidip görmedim int gördüğüm kadarıyla söylüyorum.. mikadekor diye bi site..
ne bileyim öok şaşırdım,açlık kan şekerim 60 ken,idrarda 100 mg/dl glikoz çıkmış,çok acayip
sıpa ya kalktım zaten direk cornflakes yedim bol sütlü ona rağmen oynamadı...
şimdide kalktım kavun peynir yedim vişne suyu içtim mideye bak hepsini aynı andaazcık kıpırdaştı hafiften tepiklemedi ama terbiyesiz... kıpırdaştı yaa o da yeter iyidir herhalde... bakalım umarım hareketlenir azcık bu gün erken kalktım çocuğun nevri döndü herhalde alışık değil sanırım erken kalkmama
ben de özledim seni , geçen senin msjın üzerine KVye saydrıdım gördün mü bilmemkocalar adam gibi dursa anaları durmuyo anlaşılan tekmelere gelince , yazık doğru dürüst oturamadığımdan fırsarını bulunca belli ediyor varlığını senin tosbaadan ne haber
bilmiyorum cnm dediğin gibi belkide bize öyle geliyor daha gecen gün gözümğn gördüğü sensin kimse senden kıymetli olamaz diodu şimdi ne yapıoTutarsız koca ne olcak küsüm ona ben konusmuorum o kadar aglattı benı bebegımıde uzdu yazık degılmı canım aslında bıraz kotu olmak en ıyısı bılıomusun fazla ıyı oluncada tepene fazla cıkıolar cok soz sahıbı oluolar arada sırada kotu olmakta yarar var bence ama ben malesefkı beceremıyorum ne cevap verebılıorum ne saygımdan odun verıorum ııyımı yapıorum kotumu anlmıs degılım
Kızlarrrrr selam hemen hemen tüm gün açık tutuyorum sayfayı yine de takipte zorlanıyorum çok hızlısınız
yoğunluktan bir türlü yazamıyorum.. bebikimle yoğun tempoda çalışıyoruz
bende son günlerde oğluşumun alışveriş listesini hazırladım. baya çok şey var yaa alınacak (ilk çocuklarda böyle oluyo herhal)
ekimde alışverişe çıkıp hepsini bir çırpıda almak istiyorum ama zor tutuyorum kendimi zorrrr
tek karar veremediğim konu yatağı :44: bir arkadaşım bambu beşiğini verecek çok güzel onunla 4-5 ay idare ederiz.
ama sonrası için park yatak mı alsam yoksa bebek karyolası mı. hayalimde hep beyaz bir bebek karyolası vardı cibinlikli,winnie pooh nevresimli ve kenarlarda baş koruyucusuçok kararsızım.. park yatak işin bitince kapatıp kaldırılıyo ama karyola öyle değil tabi. .... birde karyolada ayakları çubukların arasına sıkışıyo diyolar
ALMAM MI bulmuşuz böle güzelliği beyendim kızını alıyom derya
canım üzme kendini erkeklerin çoğunun klasik tavırları bu düşüncesiz oluyorlar.benimkide geçen gece sahurda bana dediki iftara öğrenciler gelecek haaaııı dedim kaldım şimdimi söylüyorsun bunu yani sabah ben evimi toplayayım 3 çocuk kahvaltı yapar öğlen yer birde arada alışverişe gdp yemek mi yapayım ve farkındaysan 6 ay öncedi buraya taşınırken yemek masamızı kırıldı attık kendimiz mutfak masasındayız ve ben 6 aydır her hafta sonu masa alalım salona gelen olsa nerede verecez yemeği dediysemde erteledi durdu he he şimdi de haklısın ya neyse ben erteleyeyim öğrencileri bari dedi masayıda biran önce alalım dedi bende araya hani 1 yıldır yatakodasınıda değiştircez güya onuda alalım gitmişken ddm :) + kızın yatağını değiştirelim baza alım + bebeğede gitmişken oda bakalım he he he sıraladım durdum git bak beğen yarın alalım dedi dün gece aman allahım gerçi almadan inanmam da daha ama yarın işe bile gitmiyecekmiş cocukların dil hocalarınada gelme demiş sanırım bu sefer alıcak kafasına bişey düştü sanırım mübarek günlerde yada erteledikleri şeylerin kendilerine maal olduğunu anlamış mı oldu aman allahım sen nelere kadirsinnnn
bunu duyduğuma sevindim cnm. ee oda boş durmuyor bakma sen kuyruğu dik de tutsa senin söylediklerin sarsıntı etkisi yapmıştır mutlaka. aslında hiçç umursamıyor gibi gözükselerde erkekler kurdukları yuvanın bozulmasından korkarlar... çok öptüm inşallah alır..
bu arada yarınki misafirler için yaptığım ana yemek biraz bozuldu. işyerinde yağmaya çalışınca 3 dk bir kapı bir tel derken patlıcanlar erimiş. şekle girmediler bende doğradım onları üstünede içi için hazırladığım sosu döktüm farklı bir yemeğe çevirdim ama güzel görünüyor.
selam bişey sormak istiyorum topikteki arkadaşlara.... ben çilekte bir bebek beşiği beyendim fiyatta fena değil cibinlik eklersek 887 lira oluyor nasıl sizce Çilek > Baby Bonny uzayan beşiğin fiyatı bu nasıl sizce güvenilir mi ve uygun mu fiyat olarak fikir verirseniz sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?