2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım ya,neyseki şuan iyisiniz,sen güçlü ol düşünüpte stres yapma,bebeğin de kendini toparlar 1-2 hafta içnde,aynı gününe denk gelir

inş cnm,artık daha fazla dikkat edicem bu hafta zaetn tatile çıkıcaz inş hergün yatıcam dinlenicem çok yorgunum valla halszilik var aşırı aman diyim dikkat edin kızlar gerçi doktor sen istisnalardan birisin çok azdır böyle enfeksiyon kapan dedi ama sizde bu enfeksiyon konusunda dikkat edin.

vayy yaa bunedir böyle benim sgk var... medicana çok pahalıymış.. medikalparkı öpüp başıma koyayım en iyisi DD

canımmmmmmmmmm demetçim çokk geçmiş olsunn... iyi olmana sevindim. seni çok merak etmiştim...

günaydın canım

evet tatile 4 gün kaldı ama 9 gün tatil kesinleşti mi biliyor musunuz

bilmiyorum canım bizim tatil 9 gün değil 6+2DD cuma günü açacağız mağazayıDD

cnm kocaman kocaman geçmiş olsun.. biliyorumli en kısa zamanda düzeleceksin.. düşünme ve iyileşmeye bak.. karnında çıkmış madem artık tadını çıkart yavaş yavaş.. çok dikkat et kendine tatlım.. öptüm çok.

evet cnm yazmışsın okudum ALLAH razı olsunya bu fiyatlar baya almış yürümüş ya

benimde sulu akıntm,kaşıntım oldu,cuma tahlil yapıldı idrarda şeker çıktı,bakteri çıktı,mantar başlangıcı yani,cumart. yükleme yapıldı 50 mg 159 çıktı,cuma 2. yükleme yapılacak,bendeki mantar idrardaki şeker miktarının yüksek olmasındanmış,normalde tatlı yesemde 100 olan şekerim,bu haftaya gelince 50 mg yüklemede 70 den 159 a çıktı,bu haftada anormal bi şekilde artabiliyomuş

OOOFFF YAAA neler gelmiş başınıza cnm geçmiş olsun ben dinlendiğini düşündüm sadece göremeyince boyutu baya yüksekmiş şimdi ii olmana sevindim çok öpüyos seni kızını da

demetcim çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmanıza sevindim. kendine çok iyi bak iyi beslen bebişininde gelişimi hızla düzelecektir..

çok çok çok sağolun kızlarrrvalla aklımda hep sizdeydi 2 gün gündüzleri hastanedeydik nasıl haber versemki diye düşündüm hep sonra eve internet bağlatmaya karar verdim

cnm geçmiş olsun ama bakk hep kendi kendine ölçüm yaptın meyveden yada başka şeylerden dengeliyorum dedin ki 50 mg de 159 tokluk şekerinse bile çok yüksek dediğin gibi şekerden mantar yada yara olabilir çok dikkatli ol son aylarında insülin bile kullanabilirsin. be değerler açlıkmı toklukmu bide??

canim cuma ben de asimi oldum. hatta forumda da derya ile senin kulaklarini cinlattim. bizim nazli kizlar abartiyor asinin abarti bir etkisi olmuyor diye :)) coook buyuk gecmis olsun. demek durum asi ile degil enfeksiyonla alakali. opuyorum seni ve koca gobeginii. e artik soole gogsunu gere gere bi gobus resmi eklersin diye dusunuyorum :))

cnm çok geçmiş olsunnn... o iğneyi yapan yere de yuh yani... insan sağlığı bu kadar ucuz mu??( neyse cnm, nşallah en yakın zamanda toparlanırsınız güzel kızınla birlikte...

günaydın iyi haftalar kızlar

demettubacım gelmiş geçmiş olsun inşallah amin

ben sonunda cuma gecesi sahurda bebeği hissettim kızlar
hatta cumartesi gecesi sahurda babasını bi tekmeledi ki sormayın gitsin
benim herif korkudan daha karnıma yaklaşamaz oldu hahahahahha

ya aslında aç kalmam gerekti açken 72 çıktı,sonucu 2 saat sonra çıkacak,normalse 50 mg yükleyecez dediler,aç kalınca başım döndü benim çok kötü oldum,ordaki sekretere söyledim ben bayılacam nerdeyse bişey yiyemezmiyim diye,o da talı yemeyin,çubuk kreker tarzı yiyebilirsiniz dedi,gittim bi çizi aldm,bi de su aldım içtim karnımı doyurdum,zaten o zaman 100-110 a yükselmiştir,50 mg yüklenince 159 çıktı,sınır 140,acaba aç kaklsaydm normal mi çıkardı,ama kan da alınınca başım acayip dönüyodu ya

50 gram şeker yükleme testi: Hastanın aç olması gerekli değildir. Sadece hafif bir kahvaltı yeterlidir. Şekerli su içildikten 1 saat sonra hastadan kan alınır.

100 gram şeker yükleme testi: Hastanın kahvaltı yapmadan aç gelmesi gereklidir. İlk önce açlık kan şekerine bakılır, şekerli su içildikten sonra birer saatlik aralar ile 3 defa daha kan alınır.

demetçimm canım çok merak ettik seni, neyseki şimdi iyisin çok şükür, bebişinde en kısa zamanda toparlar kendini, yemene içmene dikkat et bu aralar, o hemen toparlanır annesi endişe etme sen, tekrar geçmiş olsun canım, artık senin eve bir internet şart oldu meraktan çatlattın bizi :)

kızlarr resim yükelemeyi beceremedim ne yapacam bebeşimin cicilerinin resmini çekmiştim ama olmuyor yaa:84::84:

slm kızlar hsonu köye gittik oğlum dedesiyle babannesiyle gezdi ben md yard eşimde müdürlük sınavına çalıştık güzeldi

kızlar şu sıralar kalıcı saç düzleştirmeye taktım hamilelikte saçımın yapısı bozuldu gibi şekil vermiyorum benki doğuma giderken bile fön çekip gittim şimdi kendimi sevemiyorum ama bi zararı olur mu diye düşünüyorum kuaför bi etkisi olmaz dedi ama tamamen duygusal olabilir dr da gitmeme çok var bilgisi olan varsa yada dr gidicek oln varsa bi soruverin lütfennnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…