geçmiş olsun canım ya,neyseki şuan iyisiniz,sen güçlü ol düşünüpte stres yapma,bebeğin de kendini toparlar 1-2 hafta içnde,aynı gününe denk gelir
vayy yaa bunedir böyle benim sgk var... medicana çok pahalıymış.. medikalparkı öpüp başıma koyayım en iyisinihala'nın ve merak edenlerin dikkatine
Beykikdüzü Medicanadan sezaryen doğum fiyatlarını aldım
sosyal güvenceniz yoksa = 5000 tl
özel sağlık sigorta > normal doğum : 2835 tl , sezaryen : 3591 tl
sezaryende 2 gece 3 gündüz bebeğin muayenesi , tüm bakımı ve ilk aşıları + annenin herşeyi ve ilaçları dahilmiş bu fiyata
benim dr dışarıdan gelecek , öyle olunca hastaneye 1890 tl ödenecekmiş özel sağlık sigortasından ve suit oda farkı gecelik 300 tl
SGK'dan yararlanmak istenirse dr. dahil : 3850 tl , dr. hariç : 3100 tl
bana en yakın olduğu için ilk tercihim burası olacak ama bir de Beylikdüzü Acıbadem'den ve Bahçelievler Medical Park'tan fiyat alıcam
canımmmmmmmmmm demetçim çokk geçmiş olsunn... iyi olmana sevindim. seni çok merak etmiştim...biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
günaydın canım
evet tatile 4 gün kaldı ama 9 gün tatil kesinleşti mi biliyor musunuz
biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
vayy yaa bunedir böyle benim sgk var... medicana çok pahalıymış.. medikalparkı öpüp başıma koyayım en iyisiDD
canımmmmmmmmmm demetçim çokk geçmiş olsunn... iyi olmana sevindim. seni çok merak etmiştim...
bilmiyorum canım bizim tatil 9 gün değil 6+2DD cuma günü açacağız mağazayı DD
inş cnm,artık daha fazla dikkat edicem bu hafta zaetn tatile çıkıcaz inş hergün yatıcam dinlenicem çok yorgunum valla halszilik var aşırı aman diyim dikkat edin kızlar gerçi doktor sen istisnalardan birisin çok azdır böyle enfeksiyon kapan dedi ama sizde bu enfeksiyon konusunda dikkat edin.
OOOFFF YAAA neler gelmiş başınıza cnm geçmiş olsun ben dinlendiğini düşündüm sadece göremeyince boyutu baya yüksekmiş şimdi ii olmana sevindim çok öpüyos seni kızını da
demetcim çok geçmiş olsun, şimdi iyi olmanıza sevindim. kendine çok iyi bak iyi beslen bebişininde gelişimi hızla düzelecektir..
cnm kocaman kocaman geçmiş olsun.. biliyorumli en kısa zamanda düzeleceksin.. düşünme ve iyileşmeye bak.. karnında çıkmış madem artık tadını çıkart yavaş yavaş.. çok dikkat et kendine tatlım.. öptüm çok.
çok çok çok sağolun kızlarrrvalla aklımda hep sizdeydi 2 gün gündüzleri hastanedeydik nasıl haber versemki diye düşündüm hep sonra eve internet bağlatmaya karar verdim
benimde sulu akıntm,kaşıntım oldu,cuma tahlil yapıldı idrarda şeker çıktı,bakteri çıktı,mantar başlangıcı yani,cumart. yükleme yapıldı 50 mg 159 çıktı,cuma 2. yükleme yapılacak,bendeki mantar idrardaki şeker miktarının yüksek olmasındanmış,normalde tatlı yesemde 100 olan şekerim,bu haftaya gelince 50 mg yüklemede 70 den 159 a çıktı,bu haftada anormal bi şekilde artabiliyomuş
cnm geçmiş olsun ama bakk hep kendi kendine ölçüm yaptın meyveden yada başka şeylerden dengeliyorum dedin ki 50 mg de 159 tokluk şekerinse bile çok yüksek dediğin gibi şekerden mantar yada yara olabilir çok dikkatli ol son aylarında insülin bile kullanabilirsin. be değerler açlıkmı toklukmu bide??
bilmiyorum cnm ben memur değilim, özel bi şirkette çalışıyorum,
patronlarda tatile çıkıcaklar, o nedenle 9 gun izinliyiz.
ya aslında aç kalmam gerekti açken 72 çıktı,sonucu 2 saat sonra çıkacak,normalse 50 mg yükleyecez dediler,aç kalınca başım döndü benim çok kötü oldum,ordaki sekretere söyledim ben bayılacam nerdeyse bişey yiyemezmiyim diye,o da talı yemeyin,çubuk kreker tarzı yiyebilirsiniz dedi,gittim bi çizi aldm,bi de su aldım içtim karnımı doyurdum,zaten o zaman 100-110 a yükselmiştir,50 mg yüklenince 159 çıktı,sınır 140,acaba aç kaklsaydm normal mi çıkardı,ama kan da alınınca başım acayip dönüyodu ya
o zaman gözün aydın canım
kızlarr resim yükelemeyi beceremedim ne yapacam bebeşimin cicilerinin resmini çekmiştim ama olmuyor yaa:84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?