2011 Aralık Anneleri

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum bugün kontrolüm vardı ileri düzey ultrasonda bakıldı. sol ventrikülde hiperekojen fokus var denildi. Bu normalde down endromlu bebeklerde olabılırmıs normal bebeklerdede olma olasılı varmıs ama benım 2li e 3lü testlerin risksiz çıktı ve bana testlerınde sıkıntı yoksa korkulacak bişey yok dedıı ben endişeleniyorum((((((

cnm abartı geliyodu banada ama bünye meselesiymiş buçok nadir bu kadar ağır geçirilirmiş bide iğneden kana enfeksiyon geçmesi sanırım kullanılan enjeksiyondan demek oluyo çarşamba gecesi herkesle helalleştim ciddi ölüyorum sandım o kadar kötüydü yanişimdi dua ediyorum hepinize inş sizde olmasın diye,cnm koymam mı ya akşam ilk işim miniğimin resmini çekmek olcak sıpa durdu durdu fırladı bide bu kadar ağrıya ateşe onun gerilmesi olunca ben perte çıktım 1 haftada
cnm çok geçmiş olsunnn... o iğneyi yapan yere de yuh yani... insan sağlığı bu kadar ucuz mu??( neyse cnm, nşallah en yakın zamanda toparlanırsınız güzel kızınla birlikte...
evet şu an o iğneyi yapan ebe hakkında kötü kötü komplolar kuruyoruzartık ramazandan sonra iş çıkışı yakalıycam
ya ben bu testi 4 senedir yaptırırım bi kere bile yemek yada herhangi bişey yedirmediler:44::44:çizi ve de su bu kadarda yükseltmez cnm:44::44:

sağol cnm annesinin kızı toparlıycak tabialcam bayramdan sonra internet ayy sizden haber alamazsam doğumdan sonra sıyırırım ben

canım yoktur öle bişey ALLAH MUHAFAZA kötü şeyler düşünme testlerin normal çıkmış madem olmadı başka doktorada baktır

canım size diyom,ayrıntılı ultrason falan kafanızı boşa karıştırmayn diye,hepimizin 2 lisi güzel çıktı,bebişler de tekmeliyo,ultrasona da ayda bi gidiyoz,gerisi baş ağrısı sadece,merak etme hiçbişeyi yok bebişinin

Hamilelik Şekeri (Gestasyonel Diyabet) Bebeğim ve Benim İçin Ne Anlama Geliyor?

Hamilelik şekeri, hamilelik döneminde başlayan bir çeşit şeker hastalığıdır. Bunun anlamı vücudunuz şekeri kullanması gerektiği gibi kullanamamasından dolayı kan şekeri değerlerinizin normalin üstüne çıkmasıdır. Hamilelik şekeri yaklaşık olarak %4 oranında hamileyi etkiler. Genelde hamileliğin beşinci veya altıncı aylarında ortaya çıkar (24-28 haftalar). Genellikle de doğumdan sonra ortadan kaybolur.

merhaba herkese
benimde moralim çok bozuldu.
dün şeker yükleme yaptık bizde. 50 gr.
sonuç 182 çıktı.
bugün drla konuştum.
100 gr lık istiyor kesin teşhiz için.
ayrıca idrar yolu enfeksiyonu varmış.antibiyotik ve fitil verdi.
demirim de sınıra yaklaşmış.....
ne fena ya....
çok ağlamam geliyor...

kizlar daha once giden arkadaslar olmustu.

mustela eylul ayi seminerleri yayinlandi

10 eylul kozzy avm - kozyatagi

24 eylul avcilar hospital

ben kozzy ye gidiyor olacagim. ilgilenenlere duyurulur...

Son düzenleme:
kizlar daha once giden arkadaslar olmustu.

mustela eylul ayi seminerleri yayinlandi

10 eylul kozzy avm - kozyatagi

24 eylul avcilar hospital

ben kozzy ye gidiyor olacagim. ilgilenenlere duyurulur...

bende gelicem cnm ya grupta etkinlik yapsana orda ayarlayalım gidelim olurmu ?

canım zaten idrarda şeker yükselince mantar vs. enfeksiyon oluşuyomuş,ben idrar sandm,ama mantardan dolayı gelen sulu akıntıymış,dr. kültür aldı,benimde idrar tahlilimde 1000mg glikoz çıkınca dr. hemen yarın şekerini ölçecez dedi,açlık 72,50 mg dan sonra 159,bi gün öncesinde baklava yemiştim 2 tanekeşke yemesydim,açlık normal çıknca,diğeri daha açıklanmamıştı bende şeker falan yok,kan aldılar başım dönüyo dedim,2 tane daha yedimyarım saat sonra aradım yüksek olduğunu öğrendim,o gün öyle bi terledim öyle bi terledim ki şekerden,uyuyamadım o gün doğru dürüst,,enfeksiyon için üromisin diye toz bi ilaç içtim ama halen akıntı devam ediyo,galiba şekerin tam olarak düşmesi gerekiyo,keşke yemeseydim tatlı,normalde yemezdim eve gelen misafirimiz antepten getirmiş,şansa bak,45 gün önce deli gibi yiyodm yükselmiyodu,ama bu haftalarda anormalleşiyomuş işte,canım demir ilacı kullanmıyon mu,benim 10 mg dı,2 ayda 12.4 e çıkmış hemoglobin,demiri nasıl aldığın çok önemli,ben gün içinde süt ürünlerimi alıyom,gece yatmadan önce 1 tabak meyvemi yiyp demiri öyle alıyom,hızlı bişekilde artmış,c vitamini içeren şeylerle alınmalı,çay 1 brdk çok açık içiyom içersem,yeşillik tüketiyom,semiz otu çok faydalıymış,bebeğin suyu biraz azdı,nette kadınlar armut yiyin,bol su için demişlerdi,hakkaten işe yaradı dr. suyu çok çok iyi dedi,armut mucizesi,artık her gün düzenli olarak bi armut yiyecem

Son düzenleme:
şeker yuklemesı yapılacak ya fena tırsıyorum sekerlı su dan ya ..nefret ederım hemde aç aç ..

bakalım 28.haftamda yapılacak bana ınsallah dusuk cıkar dıyet fılan gerek kalmaz

şeker yuklemesı yapılacak ya fena tırsıyorum sekerlı su dan ya ..nefret ederım hemde aç aç ..

bakalım 28.haftamda yapılacak bana ınsallah dusuk cıkar dıyet fılan gerek kalmaz

canım neden 28. hafta bana 24+5 te yapıldı,en azından yüksekse 4 hafta diyet yaparsn,ben şimdiden başladım diyete,cuma 100 mg yüklenecek

tadı öyle kötü değil limon sıkmışlardı biraz da ekşiydi,aç aç içince gözüm açıldı 1 dikişte bitirdim ben

Dünürcüümmm canım çok geçmiş olsun ya şükür şimdi iyisiniz aman dikkat et kendine ve bebişine Allah beterinden esirgesin fırsat buldukça dinlenmeye bak yorma kendini

Tatlışlarımmm herkese günaydınlarrrr cmt pazar 2gün misafir ağırladık biz bebikimle bugünde dinlenmeye geçtik hiçbir iş yapmadım valla yapamamda yemeğimde var akşama yatış pozisyonundayız Canlar ya size iki konu danışcam 1.si kendi doktorum tetenoz asısını yaptırmana gerek yok dedi ama saglık ocagında yapılsın dendı sızce ne yapmam lazım 2.si ayrıntılı ultrasona girmelimiyim kendi doktorum amniyosentez yapıldıgı ıcın gerek yk sen ıstersen sokarız ayrıntılya dedi yalnız şöyle bi durum var benım muayene olduğum yerdeki ultrason aletinde ne bebeğimin boyu nede kilosu ölçülemio o yüzden ben merak ediorum bebişşim ne alemde die sizce ne yapiim ayrıntılı ultrason fiyatıda 120tl özel muaynehanede olcak cd flnda verıcekmıs doktor

cnm geçenlerde teyzem yaptırdı. brezilya fönü deniyor zaten. saça keratin sürüyorlar, zaten saç için yararlı bişey bu. sonra da saç düzleştiricisiyle belirli aralıklarla düzeltiyorlar. bence bi sakıncası yoktur. ama tabii ki sen bilirsin :)))

cnm benim, kötü düşünmemeye çalış. inşallah bi sorun yoktur...

( üzülme cnm ya... bi çok kişi de aynı sıkıntılar yaşanıyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallaahh...

nasıl boyu kilosu ölçülemiyo,siyah beyazda bile,d. hastanesinde bile ölçülüyo,ayrıntılı ultrasonu boşver bence,120 tl ya bebişin ihtiyaçlarını alırsn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…