canim cuma ben de asimi oldum. hatta forumda da derya ile senin kulaklarini cinlattim. bizim nazli kizlar abartiyor asinin abarti bir etkisi olmuyor diye :)) coook buyuk gecmis olsun. demek durum asi ile degil enfeksiyonla alakali. opuyorum seni ve koca gobeginii. e artik soole gogsunu gere gere bi gobus resmi eklersin diye dusunuyorum :))
evet şu an o iğneyi yapan ebe hakkında kötü kötü komplolar kuruyoruzcnm çok geçmiş olsunnn... o iğneyi yapan yere de yuh yani... insan sağlığı bu kadar ucuz mu??( neyse cnm, nşallah en yakın zamanda toparlanırsınız güzel kızınla birlikte...
ya ben bu testi 4 senedir yaptırırım bi kere bile yemek yada herhangi bişey yedirmediler:44::44:çizi ve de su bu kadarda yükseltmez cnm:44::44:ya aslında aç kalmam gerekti açken 72 çıktı,sonucu 2 saat sonra çıkacak,normalse 50 mg yükleyecez dediler,aç kalınca başım döndü benim çok kötü oldum,ordaki sekretere söyledim ben bayılacam nerdeyse bişey yiyemezmiyim diye,o da talı yemeyin,çubuk kreker tarzı yiyebilirsiniz dedi,gittim bi çizi aldm,bi de su aldım içtim karnımı doyurdum,zaten o zaman 100-110 a yükselmiştir,50 mg yüklenince 159 çıktı,sınır 140,acaba aç kaklsaydm normal mi çıkardı,ama kan da alınınca başım acayip dönüyodu ya
demetçimm canım çok merak ettik seni, neyseki şimdi iyisin çok şükür, bebişinde en kısa zamanda toparlar kendini, yemene içmene dikkat et bu aralar, o hemen toparlanır annesi endişe etme sen, tekrar geçmiş olsun canım, artık senin eve bir internet şart oldu meraktan çatlattın bizi :)
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum bugün kontrolüm vardı ileri düzey ultrasonda bakıldı. sol ventrikülde hiperekojen fokus var denildi. Bu normalde down endromlu bebeklerde olabılırmıs normal bebeklerdede olma olasılı varmıs ama benım 2li e 3lü testlerin risksiz çıktı ve bana testlerınde sıkıntı yoksa korkulacak bişey yok dedıı ben endişeleniyorum((((((
canım yoktur öle bişey ALLAH MUHAFAZA kötü şeyler düşünme testlerin normal çıkmış madem olmadı başka doktorada baktır
cnm abartı geliyodu banada ama bünye meselesiymiş buçok nadir bu kadar ağır geçirilirmiş bide iğneden kana enfeksiyon geçmesi sanırım kullanılan enjeksiyondan demek oluyo çarşamba gecesi herkesle helalleştim ciddi ölüyorum sandım o kadar kötüydü yani şimdi dua ediyorum hepinize inş sizde olmasın diye,cnm koymam mı ya akşam ilk işim miniğimin resmini çekmek olcak sıpa durdu durdu fırladı bide bu kadar ağrıya ateşe onun gerilmesi olunca ben perte çıktım 1 haftada
evet şu an o iğneyi yapan ebe hakkında kötü kötü komplolar kuruyoruzartık ramazandan sonra iş çıkışı yakalıycam
ya ben bu testi 4 senedir yaptırırım bi kere bile yemek yada herhangi bişey yedirmediler:44::44:çizi ve de su bu kadarda yükseltmez cnm:44::44:
yan odadaki arkadaşta hamile benden 7 hafta önce 37 yaşında,onda da 160 çıkmış 1. yüklemede,2. de de biraz yüksek çıkmış,dr. diyet verdi,1 ay uydu diyete düzeldi değerleri,ben de diyet yaparım napayım,şekerli şeyler yemem,tatlı meyveeri de fazla yemem olur biter,daha 45 gün önce normaldi,bu haftalarda oluşuyomuş zaten
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum bugün kontrolüm vardı ileri düzey ultrasonda bakıldı. sol ventrikülde hiperekojen fokus var denildi. Bu normalde down endromlu bebeklerde olabılırmıs normal bebeklerdede olma olasılı varmıs ama benım 2li e 3lü testlerin risksiz çıktı ve bana testlerınde sıkıntı yoksa korkulacak bişey yok dedıı ben endişeleniyorum((((((
kizlar daha once giden arkadaslar olmustu.
mustela eylul ayi seminerleri yayinlandi
10 eylul kozzy avm - kozyatagi
24 eylul avcilar hospital
ben kozzy ye gidiyor olacagim. ilgilenenlere duyurulur...
merhaba herkese
benimde moralim çok bozuldu.
dün şeker yükleme yaptık bizde. 50 gr.
sonuç 182 çıktı.
bugün drla konuştum.
100 gr lık istiyor kesin teşhiz için.
ayrıca idrar yolu enfeksiyonu varmış.antibiyotik ve fitil verdi.
demirim de sınıra yaklaşmış.....
ne fena ya....
çok ağlamam geliyor...
bende gelicem cnm ya grupta etkinlik yapsana orda ayarlayalım gidelim olurmu ?
şeker yuklemesı yapılacak ya fena tırsıyorum sekerlı su dan ya ..nefret ederım hemde aç aç ..
bakalım 28.haftamda yapılacak bana ınsallah dusuk cıkar dıyet fılan gerek kalmaz
şeker yuklemesı yapılacak ya fena tırsıyorum sekerlı su dan ya ..nefret ederım hemde aç aç ..
bakalım 28.haftamda yapılacak bana ınsallah dusuk cıkar dıyet fılan gerek kalmaz
biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
slm kızlar hsonu köye gittik oğlum dedesiyle babannesiyle gezdi ben md yard eşimde müdürlük sınavına çalıştık güzeldi
kızlar şu sıralar kalıcı saç düzleştirmeye taktım hamilelikte saçımın yapısı bozuldu gibi şekil vermiyorum benki doğuma giderken bile fön çekip gittim şimdi kendimi sevemiyorum ama bi zararı olur mu diye düşünüyorum kuaför bi etkisi olmaz dedi ama tamamen duygusal olabilir dr da gitmeme çok var bilgisi olan varsa yada dr gidicek oln varsa bi soruverin lütfennnnnn
merhaba herkese
benimde moralim çok bozuldu.
dün şeker yükleme yaptık bizde. 50 gr.
sonuç 182 çıktı.
bugün drla konuştum.
100 gr lık istiyor kesin teşhiz için.
ayrıca idrar yolu enfeksiyonu varmış.antibiyotik ve fitil verdi.
demirim de sınıra yaklaşmış.....
ne fena ya....
çok ağlamam geliyor...
Tatlışlarımmm herkese günaydınlarrrr cmt pazar 2gün misafir ağırladık biz bebikimle bugünde dinlenmeye geçtik hiçbir iş yapmadım valla yapamamda yemeğimde var akşama yatış pozisyonundayızCanlar ya size iki konu danışcam 1.si kendi doktorum tetenoz asısını yaptırmana gerek yok dedi ama saglık ocagında yapılsın dendı sızce ne yapmam lazım 2.si ayrıntılı ultrasona girmelimiyim kendi doktorum amniyosentez yapıldıgı ıcın gerek yk sen ıstersen sokarız ayrıntılya dedi yalnız şöyle bi durum var benım muayene olduğum yerdeki ultrason aletinde ne bebeğimin boyu nede kilosu ölçülemio o yüzden ben merak ediorum bebişşim ne alemde die sizce ne yapiim ayrıntılı ultrason fiyatıda 120tl özel muaynehanede olcak cd flnda verıcekmıs doktor
sanirim event ekleyemiyorum. denedim ama davetli sec diince kendi arkadas listem cikiyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?