2011 Aralık Anneleri

canım neden 28. hafta bana 24+5 te yapıldı,en azından yüksekse 4 hafta diyet yaparsn,ben şimdiden başladım diyete,cuma 100 mg yüklenecek

tadı öyle kötü değil limon sıkmışlardı biraz da ekşiydi,aç aç içince gözüm açıldı 1 dikişte bitirdim ben

bılıyorum 24 ıle 28.haftalar arasıymıs ..ama doktorum ızınlı o gelınce de kardesımın dugunu var bayram sonrasına kalıcak o zamanalrda da 28.haftalarda fılan olucam sanırım

bı de zaten 23.haftamda gıttım seker testını sordum bu ayın sonuna dogru yaparız fılan dedı 27.28.haftalarda tamam dedım ben dee..

hem o ızınden gleır hem ben kardesımın düğünün atlatmıs olurum..

ıyı barı lımon varsa rahat olur ..

bakalım ,zatı doktora kılo aldım cok deıdm ama o da almadın almadın dedı ,seker de kılo yapar dımı varsa ..

gercı doktora gore normal ama bakalım .

Dünürcüümmm canım çok geçmiş olsun ya şükür şimdi iyisiniz aman dikkat et kendine ve bebişine Allah beterinden esirgesin fırsat buldukça dinlenmeye bak yorma kendini

sağol dünürüm sizin kız biraz geriledi ama sen bakarsın artık onacnm ya 1. teteonoz aşısını yaptırmaaaaaa:84::84::84::84:diyicem de tabi sen bilirsin ben daha elime iğne alıp dikiş bile yapmam da:95::95::95:2. si maddi anlamda seni 120 tl zorlamayacaksa ben yaptır derim çünkü böle etli etli görüyosun ağzını yüzünü çok net görebiliyosun bunu anısıda başka olur beee ben sabırsızlıkla bekliyorum ayın 9 unu

canım tatlılardan uzak dur,çıksa da çıkmasada şeker,şimdi çıkmasa bile 7. aydan sonra çıkabiliyo,yani artık ne olursa olsun tatlıdan kaçınmak gerekiyo,benim 1 ay öncesine kadar normaldi,bu ay size de diyodum,elim ayağım ateş gibi yanıyo,çok terliyom,bebişin suyu geçen aylarda biraz az diyodu,şimdi netten baktım şeker yüksek olunca bebeğin suyu fazla oluyomuş,bebek fazla gelişiyomuş,suyum bu ay belki de şeker yüzünden düzeldi,her şerde var bi hayır,en azından suyu hallettik,armut yemeye de devam edecem,meyve olarak şekeri az ve dolaşım sistemini,böbreklerin çalışmasını düzenleyen bi meyve,bebeğimiz iri değil kafası minik bile boy kiloya göre 2 gün geride,kafaya göre 5 gün geride,ort. 3 gün geride gözüküyo,galiba benimki geç döllenme çünkü hiç önde olmadı,bi ara 1 gün öndeydi o kadar

nasıl boyu kilosu ölçülemiyo,siyah beyazda bile,d. hastanesinde bile ölçülüyo,ayrıntılı ultrasonu boşver bence,120 tl ya bebişin ihtiyaçlarını alırsn

Canım 2boyutlumu ne ordaki ultrason doktor yalnızca gelişimini görebilioruz dedi boyunu kgsini ölçmüomuş saff ultrason aleti birazda o yüzden istiyorum ayrıntılı ultrasona girmeyi :44:tıp merkezinde girdiğim için ultrasona 10-15dk görebiliorum bebikimi şöyle doya doya görmedim hiç

aa ben bakarım tabi dünürümm kuş sütüyle beslerim onu yeter ki iyi olsun valla bende tetenoz asısını yaptırmK istemiyorum en iyisi saglık ocagına gidip imza vereyim istemediğime dair ayrıntılı ultrasonuda cok merak edıorum valla doktor 24.haftada gel yaptırmak ıstersen demıstı 3gün sonra giricem 24.haftama

adasimmmmmmm cok cok gecmis olsun sana ve bebisineee
aysegulcum seker yuklemesinden bende tirsiyorum oglumda cok cekdim diyetler seker olcumleri falan filannn insallahbunda olmaz benim fistik kizim anneyi o duruma sokmaz insalllahhhhhhhhhhhhh
kizlar turkiyede muistela cok onemli bir krem yerinemi geciyor ya burda arko kremden bir farki yok fransiz mali oldugu icin herhaldeee

Son düzenleme:

geçmiş olsun canım neler atlatmışsın öyleee.enfeksiyonu atıyor olman çok ii,küçük bebişine de sana da çok çooook geçmiş olsunnn...

ayyyy çok geçmiş olsun cnm. hayır vurdurduğun yere gidip saç baş yolmak lazım. nasıl dikkat etmezler. neyse şuan iyi olmana çok sevindim aklım sende kalmıştı.
bnede bayramdan sonra yaptıracaktım aşıyı vaz mı geçsem acaba. üff hakkatten ne zor işler bunlar yaa..

canım sen yazmışsın ama ben dışarı çıktım o vakit. bilgisayarımda arıza var aynı anda 2 sayfa açamıyorum
bu arada faceden seni ekleyemiyorum

annişler göbüşlerimiz son gaz büyümeye devam ediyolar. sizde çatlak durumları nasıl????

(lierac kullananlar varmı aranızda?
ben kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir kaşıntı veya çatlak olmadı )

ben babe nin kremini kullanıyorum.. henüz bi çatlak oluşmadı.. inşallah da olmazDD

ben babe nin kremini kullanıyorum.. henüz bi çatlak oluşmadı.. inşallah da olmazDD

benim karnımda hiç yok,ama göğüslerim büyüdükçe çatlıyor halende büyümeye devam ediyor,ya piyasalar bozuldu bu hamilelikte dolar euro dengesi gibi vücut kafayı yedi,geçen ay kan şekeri 100 ken,bu ay 159,daha dün kabızken,bugün cırcırım,bu arada şeyimin kemikleri bile sızlıyor ya hadi kasık,bel anladık ta ora noluyo:26::26::26::26:

benimde karnımda catlak hıc yok tatlışlar Lierac kullanıorum bende aynı zamanda bebe yağıda sürüyorum göğsümde yalnızca bi yerde minnak bi çatlak var o kadar gerçi daha şimdi belli olmaz diyorlar son aylarda catlarmıs :44:

benim de bazen ağrıyor, kuyruk sokumumla birlikte. doğal bi süreçmiş bu. artık yavaş yavaş vücut doğuma hazırlıyormuş kendini ve açılmalar oluyormuş. sorun yok yaniii :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…