- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
canım neden 28. hafta bana 24+5 te yapıldı,en azından yüksekse 4 hafta diyet yaparsn,ben şimdiden başladım diyete,cuma 100 mg yüklenecek
tadı öyle kötü değil limon sıkmışlardı biraz da ekşiydi,aç aç içince gözüm açıldı 1 dikişte bitirdim ben
Dünürcüümmm canım çok geçmiş olsun ya şükür şimdi iyisiniz aman dikkat et kendine ve bebişine Allah beterinden esirgesinfırsat buldukça dinlenmeye bak yorma kendini
Tatlışlarımmm herkese günaydınlarrrr cmt pazar 2gün misafir ağırladık biz bebikimle bugünde dinlenmeye geçtik hiçbir iş yapmadım valla yapamamda yemeğimde var akşama yatış pozisyonundayızCanlar ya size iki konu danışcam 1.si kendi doktorum tetenoz asısını yaptırmana gerek yok dedi ama saglık ocagında yapılsın dendı sızce ne yapmam lazım 2.si ayrıntılı ultrasona girmelimiyim kendi doktorum amniyosentez yapıldıgı ıcın gerek yk sen ıstersen sokarız ayrıntılya dedi yalnız şöyle bi durum var benım muayene olduğum yerdeki ultrason aletinde ne bebeğimin boyu nede kilosu ölçülemio o yüzden ben merak ediorum bebişşim ne alemde die sizce ne yapiim ayrıntılı ultrason fiyatıda 120tl özel muaynehanede olcak cd flnda verıcekmıs doktor
ben yaparım cnmama sen bana sohbetten bilgilerini saatlerini yaz olurmu?
bılıyorum 24 ıle 28.haftalar arasıymıs ..ama doktorum ızınlı o gelınce de kardesımın dugunu var bayram sonrasına kalıcak o zamanalrda da 28.haftalarda fılan olucam sanırım
bı de zaten 23.haftamda gıttım seker testını sordum bu ayın sonuna dogru yaparız fılan dedı 27.28.haftalarda tamam dedım ben dee..
hem o ızınden gleır hem ben kardesımın düğünün atlatmıs olurum..
ıyı barı lımon varsa rahat olur ..
bakalım ,zatı doktora kılo aldım cok deıdm ama o da almadın almadın dedı ,seker de kılo yapar dımı varsa ..
gercı doktora gore normal ama bakalım .
nasıl boyu kilosu ölçülemiyo,siyah beyazda bile,d. hastanesinde bile ölçülüyo,ayrıntılı ultrasonu boşver bence,120 tl ya bebişin ihtiyaçlarını alırsn
sağol dünürümsizin kız biraz geriledi ama sen bakarsın artık ona cnm ya 1. teteonoz aşısını yaptırmaaaaaa:84::84::84::84:diyicem de tabi sen bilirsin ben daha elime iğne alıp dikiş bile yapmam da:95::95::95:2. si maddi anlamda seni 120 tl zorlamayacaksa ben yaptır derim çünkü böle etli etli görüyosun ağzını yüzünü çok net görebiliyosun bunu anısıda başka olur beee ben sabırsızlıkla bekliyorum ayın 9 unu
biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
annişler göbüşlerimiz son gaz büyümeye devam ediyolar. sizde çatlak durumları nasıl????
(lierac kullananlar varmı aranızda?
ben kullanıyorum ve şimdiye kadar hiçbir kaşıntı veya çatlak olmadı)
canım sen yazmışsın ama ben dışarı çıktım o vakit. bilgisayarımda arıza var aynı anda 2 sayfa açamıyorum
bu arada faceden seni ekleyemiyorum
ben babe nin kremini kullanıyorum.. henüz bi çatlak oluşmadı.. inşallah da olmazDD
benim karnımda hiç yok,ama göğüslerim büyüdükçe çatlıyor halende büyümeye devam ediyor,ya piyasalar bozuldu bu hamilelikte dolar euro dengesi gibi vücut kafayı yedi,geçen ay kan şekeri 100 ken,bu ay 159,daha dün kabızken,bugün cırcırım,bu arada şeyimin kemikleri bile sızlıyor ya hadi kasık,bel anladık ta ora noluyo:26::26::26::26:
hm evet en çok son ayda çatlıyormuş göbüşler. jel,krem,yağ sürmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?