2011 Aralık Anneleri

Haftada 3-4 kezmi

maşallah deryaaaaaa

ah ah 6,5 aydır kardeş gibiyiz,inşallah bu kadan emeğimizin sonu hayırlı hayırlı gelir:))şaka bir yana arkadaşlar epey bir araştırdım,sorun sadece ilişkideki kasılma değil,spermdeki bir madde de erken doğuma neden oluyormuş.annem beni böyle bir ilişki nedeniyle prematüre doğurmuş hemde ertesi gün.yan komşum ilk çocukta aynı şeyi yaşamış.biz sanırm bebek doğuncada yok sezeryan yok iki bebek derken 1 yıl uzak kalmış olucaz.aslında soğukluk olurmu diye de korkuyourm,çünkü doğum için 1 aydır annemin yanındayım ve ocakta kısmetse evimize dönücez..

onu biliyorum canım,kesinlikle içeri kaçak olmadı bu zamana kadar

herkese günaydın:79::79:

bugünüde saymazsak sadece 3 gün sonra tatilll biranönce geçsin şu hafta yaww

Arkadaslar gecmisi okumadan daliyorum aradan kusura bakmayin. Benim birkac gundur makat ve vajinama bicak saplaniyor gibi kisa ama keskin sancim oluyor arada. Sizde de oluyor mu?

benimde makat değil ama vajinamda bir ağrı oluyor arada otururken özellikle, birde tuvaletimi yaptığımda, ama yanma falan gibi değil, bildiğin bıçak saplanıyor sanki, enfeksiyon kapmış olabilir miyim diye düşünüyorum, doktora gitmeme daha 3 hafta var, arayıp sormak istiyorum ama nasıl sorulurki bu adama :18::18::18:

kızlar merhaba nasılsınız biz bugün bebişin yatağını aldık biraz erken oldu ama hayırlısı

güzel günlerde kullanın canım, ben daha karar veremedim, bir tane park yatağımız var ama, yatak odamız çok büyük değil oraya sığmıyor bir süre bebek bizimle kalacağı için bir tane beşik alacağız bambu sepetli gibi, modellere bakıyorum ama karar veremedim, sen nasıl bişey aldın??

derya maaşallahın var valla ... annemle çok yakın olmama herşeyi konuşmama rağmen bu konusyu aslaaaaaaaaa konuşamam

inş. canım,çoğu kişide olduğuna göre kendimi suçlamayayım,bebeğin yeri nerde dedi annem,kafası sağda,ayakları solda,2 aydır aynı pozisyonda,karnımın ortasında dedim,aşağıda olduğu zaman cırt pırt tuvalete gidermişsin,ben gece yatarken 2-3 brdk su içmeme rağmen sabaha kadar deliksiz uyuyom çok şükür

kafasını ayağını nasıl anlıyorsunuz yaa ne güzel ben biraz kazmayım galiba, nerde olduğunu az çok kestiriyorum ama bu kafası bu ayapu yok bu sırtı diyemem

kafasını ayağını nasıl anlıyorsunuz yaa ne güzel ben biraz kazmayım galiba, nerde olduğunu az çok kestiriyorum ama bu kafası bu ayapu yok bu sırtı diyemem

canım 2 aydır ultrasonda da teyit ediyom,sırt üstü yatıyo,karnımın sağ tarafı biraz yukarda,hafif yamuk duruyo karnım,ayakları solda tekmelerinden anlıyom,bu pozisyonu sevdi galiba bizim zillibu arada karnım inip inip kalkıyo çok komik ya,eve gidince tekmelemiyo,çok nadir,babası elini koyuyo gece yatarken yine uyumuş diyo,genelde aynı saatlerde oynuyo

evet cnm fotocu kızda sordu hastaneniz diye ama ben daha sormadım hastaneye nasıl bir uygulamaları var falan gittiğimde not alıyım de sorıyım gerçi bu defa son kez eski druma gitcem ona sormam doğumu onla yapmıcam yeni dra sorarım artık önümüzdeki ayda bu kızda 550 lik pakette albümde var demişti 20 fotonun olduğu bide arkadaşlarının mail adresini veriyosun o bebeğin fotolarıyla birlikte arkadaşlarına doğumu bildiriyo çok ince bişey dimi yaaaaa değer ama bu arada inceledim de 250-300 foto cd şeklinde çıktı değilmiş olsun çıkarırız sirkecide ucuza çıkıyo:))) 20 albümde var çıktı 20 de dağatmak için veriyo bi de poster var o kaaaa

bende çok istiyorum ama benim akıllı kocam o kadar para veremezmiş... prof makine alacakmış en azından makine sahibi olacakmışız.... fiyat araştırması yapıyor şimdi

evet gerçekten güzel olur, doktoruma daha sormadım ama fotoğrafçıya izin veriyor galiba Arzu Ateş'in objektifinden Aksel Olsen Bebeğin Doğum Anı Fotoğrafları, Annesi Özge Olsen, Babası Odd Roar Olsen, Doktoru Dr. Celalettin Narter Yeşildağ şöyle bir site var, doğum fotoğrafçısı kadın, bizim doktorun yaptırdığı doğumlarada girmiş ilk etapta ona sorcam bende, ondada paketler var mini maxi gibi, içerikleri değişiyor tabi, birde normal doğum olursada giriyormu tabiki onu öğrenmem lazım. baksanıza fotolara ne güzelleri yaa

bende çok istiyorum ama benim akıllı kocam o kadar para veremezmiş... prof makine alacakmış en azından makine sahibi olacakmışız.... fiyat araştırması yapıyor şimdi

yaaa evet ii fikir bende çok istiytorum prof.makine ama şimdi aldık diyelim kocam hayatta doğuma girmez girdi diyelim lönk diye çeker ne bi ayar ne bi bişey hiç anlamaz o yüzden çıkınca kudurmaktansa heheheheh bende ona demeden halletcem sanırım zula patlatma şeklinde yoksa o da hayır der hemen biliyorum

bizimkiside çok sıcak bakmıyor fotojenik değilmiş, ne gerek varmış, biz çekeriz vs. bakalım ikna edebilirim inş.

çok güzel bi hatıra olmuş.maddi gücü yeten herkes yaptırmalı bence.bebğinizle beraber size kalan en güzel hatıra.o günü ve anı o kadar güzel göstermişki hayran kaldım.bizimki böyle şeyler bilmez.

Günaydın tüm güzel anne adaylarııı,
biz geldik.
Yeni bir topik actım.Okumak isterseniz " Çalışan kadınların hamilelik dönemindeki iş hakları... " diye....

Kadın, Anne & Çocuk Sağlığı bölümünde Gebelik Çalışan kadınların hamilelik dönemindeki iş hakları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…