sağol cnm teşkr ederm..ya kızlar ben henüz hiçbişey almadım bi araştırmada yapmadım biraz anlatırmısınız siz neler yapıyorsunuz
güle güle kullansın minnakın , nasıl bir şey aldınız , ben hala bakıyorum da netten
Canım aslında kuranın turkcesı oluo ya ordan da okuyabılırım tabı kabul olursa mesela yasını fln oyle okuyorum ben
tamam canım öyle de olur,seni o şekilde not alayım,adın ne peki bacım:79::79:
ya arkadaslar kusura bakmayın ama o sekılde olmuyor dıye bılıyorum ben oyle olsa hepımız hatmederdık sanırsam :) lutfen benı yanlıs anlamayyın ama arapcasından okunsa bebeklerımız ıcın bırsey yapıyorsak tam yapalım olmazmı?
ya arkadaslar kusura bakmayın ama o sekılde olmuyor dıye bılıyorum ben oyle olsa hepımız hatmederdık sanırsam :) lutfen benı yanlıs anlamayyın ama arapcasından okunsa bebeklerımız ıcın bırsey yapıyorsak tam yapalım olmazmı?
en güzeli o şekildedir mutlaka fakat fazla bilen yok aramızda bilenlerde çok cüz alacak ki hatim edilsin yardım amaçlı bizde türkçesinden okuyacaz rabbim içimizi biliyor niyetimizide İnş. Kabul ederr
biz geldik selam herkese :)
4 günlük hastane,ilaç,serum,iğne derken yine aranızdayız :) hemen özet geçiyorum iğneyle birlikte kana enfeksiyon bulaşmış yani dışardan mikrop karışmış,velhasıl serumlarla 2 günde ateşimizi düşürdüler tahliller filan ilk olarak enfeksiyon kandan bebeğe geçmiş ALLAH tan şu an iyi ama hareketleri çok zayıf,ve tam 1,5 hafta gibi gerileme var,bütün vücumumda alerji oldu yüzüm ellerim her yerimde kocaman kocaman sivilce değilde çibanlar var bu doktora göre iyi bi durum dışarı atıyomuşuz,neyseki iyiyiz serumlar iyi geldi yanlız bu 4 günde karnım atağa geçti ve bunca hengameye rağmen pırtladı dışarı :) bizde durumlar bu merak eden ve iyi dilekler için herkese teşekkür ederim.
benim karnımda hiç yok,ama göğüslerim büyüdükçe çatlıyor halende büyümeye devam ediyor,ya piyasalar bozuldu bu hamilelikte dolar euro dengesi gibi vücut kafayı yedi,geçen ay kan şekeri 100 ken,bu ay 159,daha dün kabızken,bugün cırcırım,bu arada şeyimin kemikleri bile sızlıyor ya hadi kasık,bel anladık ta ora noluyo:26::26::26::26:
Arkadaslar gecmisi okumadan daliyorum aradan kusura bakmayin. Benim birkac gundur makat ve vajinama bicak saplaniyor gibi kisa ama keskin sancim oluyor arada. Sizde de oluyor mu?
lierac için zararlı diyorlar kızlar iyice araştırıp kullanın bencee
bugun doktora gittim bebişime bakmaya VSD si var (kalbi delik) demişlerdi bi kac ay önce bugun göremedi doktorum , gecen seferde görememiştii sanırım kalbinin deliği kapandı bebeğimin , şükürler olsun dualarım kabul olduuuu
canım bizim oralarda da yok böyle şeyler,bi keresinde eşime mevlit yapılıyomuş dedim yok böyle şeyler bizde,benim kaç tane yeğenim var böyle bişey yapılmadı,yeni doğana mevlit mi olurmuş,ne masraf yapcan,bebek şekeri de neymiş,alırız bi kutu çikolata gelene tutulur,gelen bişey takar,ya da bi hediye getirir,dişi çıktığı zaman diş buğdayı olur sadece dedi,ben yaptırmayacam onun için antepte kimsede görmedim,senin eşin de antepli şimdi yapalım desen tartışırsn sana söyleyeyim canım
kızlar güneş kremi kullanıyor musunuz
benim doktorum sürekli kullan dedi ben de bioderma aldım hergün nemlendirici gibi sürüyorum
bir arkadaşıma sordum günlük olarak kullanmıyormuş
sağol cnm teşkr ederm..ya kızlar ben henüz hiçbişey almadım bi araştırmada yapmadım biraz anlatırmısınız siz neler yapıyorsunuz
Günaydın annecikler :)) Demet naber kız karnışın çıkmaya başladı mı ? :'*
Canim biraz once ben de bunu sormustum. Sormasi ayip seyindeki agri devamli bir agri mi, ara ara gelen keskin bir aci mi? Bende de oluyor, yok rahimagzi mi aciliyor, yok rahim kasilmasi mi falan die bunalima giriyorum. Doktora gitmeme de 1 hafta var daha.
anneme anlattım böyle böyle yürürken ağrı giriyo,sanki kemikler birbirinden ayrılıyo dedim,annem aman 6 aylık oldun kocadan uzak dur dedi,amann nolcak anne ya,bunlar koca karı uydurması dedim,haftada 3-4 kez yapıyoz dedim neeeeeeee dedi,manyakmısn dedi,bu kadar emek vermişsin şunun şurasında ne kalmış,bebek aşağı iner,rahim gevşer,Allah korusun kaybedebilirsin,ben senden tecrübeliyim 11 çocuk doğurdum 5. aydan sonra asla yaklaştırmazdm,haftada 1 i geçmesin dedi,kocişe söyledim tamam maden öyle dedi,eğitim olursa zaten 20 gün ayrı kalcaz,bundan sonra dikkat edecem,hafta sonunu es geçtik,evde de misafir vardı,hem de belim ağrıyodu,bizimki duvara tırmanck nerdeyse ama yapcak bişey yok,nette de haftada 1 kez diyo,6. aydn sonra,madem öyle bize de uymak düşer
günaydın güzell annelerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?