arkadaşlar karar vermekte zorlanıyorum size de sormak istiyorum.: hani daha önce bir doktora gitmiştim ,ilgisnden tavırlarından memnun kalmıştık ama bebeğimin cinsiyeti konusunda yanılmıştı(15 haftalıkken).yüzde 99.9 kız demişti.hatta giyim bile alabilirsiniz demişti.o kadar kesindi yani.e tabi sonradan başka yerlere daha gidince kesinleşti erkek olduğu.! yalnız ben hala bize yakın , ilgili,itinalı ,hastasıyla nasıl iletişim kurmasını bilen,laubali olmayan bir doktor bulamadım!!şimdi size bahsettiğim doktoru düşünüyorum ,doçentti bi de kendisi.siz olsaydınız cinsiyette yanılmasına rağmen gider miydiniz yine de o doktora?beni düşündüren tek şey,bu kadar yanlış yere kesin ve net demiş olması.bunu başka konularda da yapar mı diye düşünüyorum ve muallaktayım.ah ahhhh bulamadım dogru dürüst bi doktor...izmirli anne adayları nerlerdesiniz??
arkadaşlar karar vermekte zorlanıyorum size de sormak istiyorum.: hani daha önce bir doktora gitmiştim ,ilgisnden tavırlarından memnun kalmıştık ama bebeğimin cinsiyeti konusunda yanılmıştı(15 haftalıkken).yüzde 99.9 kız demişti.hatta giyim bile alabilirsiniz demişti.o kadar kesindi yani.e tabi sonradan başka yerlere daha gidince kesinleşti erkek olduğu.! yalnız ben hala bize yakın , ilgili,itinalı ,hastasıyla nasıl iletişim kurmasını bilen,laubali olmayan bir doktor bulamadım!!şimdi size bahsettiğim doktoru düşünüyorum ,doçentti bi de kendisi.siz olsaydınız cinsiyette yanılmasına rağmen gider miydiniz yine de o doktora?beni düşündüren tek şey,bu kadar yanlış yere kesin ve net demiş olması.bunu başka konularda da yapar mı diye düşünüyorum ve muallaktayım.ah ahhhh bulamadım dogru dürüst bi doktor...izmirli anne adayları nerlerdesiniz??
yaaa evet ii fikir bende çok istiytorum prof.makine ama şimdi aldık diyelim kocam hayatta doğuma girmez girdi diyelim lönk diye çeker ne bi ayar ne bi bişey hiç anlamaz o yüzden çıkınca kudurmaktansa heheheheh bende ona demeden halletcem sanırım zula patlatma şeklinde yoksa o da hayır der hemen biliyorum
benim eşim gircek doğuma resimleri de o çekecek,fotoğraf makinesinin kamera ayarı da var,hem kameraya alcak sansürlü bişekilde,hem resim çekcek
walla eşim doğuma girerse, sanatçı edasıyla resim çekmesine gıcık olurum,ben orda ecel terleri dökerken, bir elimi tutsun, bir terimi silsin falan isterim
zaten fotoğraf makinasını karşıya koyar ilk aşamada yanımda olur,destek olur bana,bebiş çıkınca da poposuna vururlarken resim çek dedim,yanıma koyarlarken,sonra 3 ümüz çekinelim dedim,tamam hallederiz dedi
derya maaşallahın var valla ... annemle çok yakın olmama herşeyi konuşmama rağmen bu konusyu aslaaaaaaaaa konuşamam
bende esımde profosyenel anlamda fotograflar cekıyoruz ..
moda ıle ılgılı genelde ajanslara ..ama asla esıme cektırmem ee kendı kendımı de cekemem ..
esım yanımda dursun fotografcı esım yanımdayken ceksın terımı sılerken ceksın gozlerıme o an bakarken ceksın
oyle uzaga koyarız makıne kendı cekerde olmaz ..
bence bu ısı prfosyonellere bırakmak lazım o ankı heyecanla sanmıyorum olabılecegını :)
cnm kötü bişey yok yani demi korktuğun kadar,inş cuma günü de bişey çıkmaz en kötüsü biraz diyet yapıcaksınTÜNAYDIN ARKADAŞLAR....
doktordan şimdi geldim. şeker yüklemesi yapıldı. 154 çıktı. cuma günü tekrar şeker yüklenecek.
troit ilacımı 2 ye çıkardı dahiliyeci. 1 ay sonra tekrar bakılıcak.
bebekimide gördük iyiydi çok şükü başı yukarıda ayaklarıyla aşağıyı teppikleyip duruyor köftehor.suyu, yeri ,gelişi iyi dedi doktor. çok şükür. bu kadar. bakalım cuma nolcak....
valla o kadar parayı başkasına vercez desem benimki ne doğuma girer benle,nede yüzüme bakar,ben çekerim canım dedikten sonra niye kalbini kırayım ki hem yanımda kocamdan başkasını istemem,hem nasıl olcakki normal dğoum düşünüyom ben,başka bi herifin orda ne işi var:26::26::26:
yok canım yaa ne kadar arkadaşta olsak anneyle konuşulacak konu değil bunlar... tabi üstü kapalı söylenip konunun kapanması ayrı....ayyy aynen cnm ya bende anne kız değilde arkadaş gibi olmama rağmen konuşamam ilk zamanlar dikkat edin demişti bana üstü kapalı ne için demiştim eşinle yani diyince kızarmış tavuk gibi oldum ağzımdan tamam lafı 5 dk da çıktıama galiba aşmak lazım bunları dimi:26::26:
VALLAHİ EĞER BEN burda doğurursam doğum fotoğrafçısı tutarım gibime geliyor. hayata gözlerini açtığı ilk an çok önemli dğeil mi?
ayrıca eşlerin doğumhaneye girmesine hayranım benimki daha en baştan pazarlığını yaptı içeri girmeyecekmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?