2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar karar vermekte zorlanıyorum size de sormak istiyorum.: hani daha önce bir doktora gitmiştim ,ilgisnden tavırlarından memnun kalmıştık ama bebeğimin cinsiyeti konusunda yanılmıştı(15 haftalıkken).yüzde 99.9 kız demişti.hatta giyim bile alabilirsiniz demişti.o kadar kesindi yani.e tabi sonradan başka yerlere daha gidince kesinleşti erkek olduğu.! yalnız ben hala bize yakın , ilgili,itinalı ,hastasıyla nasıl iletişim kurmasını bilen,laubali olmayan bir doktor bulamadım!!şimdi size bahsettiğim doktoru düşünüyorum ,doçentti bi de kendisi.siz olsaydınız cinsiyette yanılmasına rağmen gider miydiniz yine de o doktora?beni düşündüren tek şey,bu kadar yanlış yere kesin ve net demiş olması.bunu başka konularda da yapar mı diye düşünüyorum ve muallaktayım.ah ahhhh bulamadım dogru dürüst bi doktor...izmirli anne adayları nerlerdesiniz??

valla canım ben olsam sırf bu yüzden dr değiştirmezdim... eğer başka sorunlar olmuş olsaydı kesin uğramazdım ama bu benim için sıkıntı değil.. ben şuan bile 4 boyutluda cinsiyetin değişeceğine inanıyorumDD

madem başka gzüel bi dr bulamadın bence eski dr devam et derim..

nasıl ya?
cinsiyet bilemedi diye doktor değiştirilirmi hiç? ben 7 aylıkken cinsiyeti değitiren doktorlar biliyorum.
örneğin benim doktor ço k beğenilen bi doktor doçent onun bile şahit oldum ben bilemediğini ki doktorum cinsiyeti 2 . plnada bırakıyor. hatta bebeğin sağlığını organalrını sormadan cinsiyetini soranalra çok kızıyorum çok önemsemiyorum diyordu.

nasıl ya?
cinsiyet bilemedi diye doktor değiştirilirmi hiç? ben 7 aylıkken cinsiyeti değitiren doktorlar biliyorum.
örneğin benim doktor ço k beğenilen bi doktor doçent onun bile şahit oldum ben bilemediğini ki doktorum cinsiyeti 2 . plnada bırakıyor. hatta bebeğin sağlığını organalrını sormadan cinsiyetini soranalra çok kızıyorum çok önemsemiyorum diyordu.

bencede bunun için değiştirme canım, gerçi sana bunları diyorum ama ben 10. haftamda doktorum beni randevuda bir açıklama yapmadan 50 dk bekletti diye bırakmıştım şimdikinden çok memnunum tabi, ama önemli olan doktorun ilgisine bilgisine güvenmen bence cinsiyet konusunda çok dert etme, çünkü benim doktorumda doçent ve tüm ısrarlarımıza rağmen 17. haftaya kadar cinsiyetini söylemedi, çünkü çok fazla yanılma payı oluyor, söylediğim şey bu haftalarda %30 %40 yanlış olabilir dedi, bu da tıpta çok önemli bir hata oranıymış, bence 15. haftada cinsiyeti yanlış olma ihtimali zaten yüksek bu konuda dert etme.

Son düzenleme:
anladım arkadaşlar,sağolun..işte bu kadar kesin konuşması beni düşündürdü emin olamıyorsa kıza benziyor erkeğe benziyor diyebilirdi ama kesin alışverişe cıkabilirsiniz diyince ,insan garipsiyor.yani cinsiyette yanılmış olmasından ziyade ileri boyutta başka bir konuda da yine bu kdadr kesinci konuşup da haklı olmama durumu olur mu diye kuşkulanıyorum.yoksa sırf cinsiyeti bilemediği için değil,yanlış tahminde ısrar etmesiydi.

benim eşim gircek doğuma resimleri de o çekecek,fotoğraf makinesinin kamera ayarı da var,hem kameraya alcak sansürlü bişekilde,hem resim çekcek

benim eşim gircek doğuma resimleri de o çekecek,fotoğraf makinesinin kamera ayarı da var,hem kameraya alcak sansürlü bişekilde,hem resim çekcek

walla eşim doğuma girerse, sanatçı edasıyla resim çekmesine gıcık olurum, ben orda ecel terleri dökerken, bir elimi tutsun, bir terimi silsin falan isterim

walla eşim doğuma girerse, sanatçı edasıyla resim çekmesine gıcık olurum, ben orda ecel terleri dökerken, bir elimi tutsun, bir terimi silsin falan isterim

zaten fotoğraf makinasını karşıya koyar ilk aşamada yanımda olur,destek olur bana,bebiş çıkınca da poposuna vururlarken resim çek dedim,yanıma koyarlarken,sonra 3 ümüz çekinelim dedim,tamam hallederiz dedi

öyle olabilir bak :):) sezeryansa zaten daha rahat olurda normal doğum daha sıkıntılı, arasıra heyecen başmıyor değil, şunun şurasında nekadar kaldı :18::18::18:

bende esımde profosyenel anlamda fotograflar cekıyoruz ..

moda ıle ılgılı genelde ajanslara ..ama asla esıme cektırmem ee kendı kendımı de cekemem ..

esım yanımda dursun fotografcı esım yanımdayken ceksın terımı sılerken ceksın gozlerıme o an bakarken ceksın

oyle uzaga koyarız makıne kendı cekerde olmaz ..

bence bu ısı prfosyonellere bırakmak lazım o ankı heyecanla sanmıyorum olabılecegını :)

derya maaşallahın var valla ... annemle çok yakın olmama herşeyi konuşmama rağmen bu konusyu aslaaaaaaaaa konuşamam

ayyy aynen cnm ya bende anne kız değilde arkadaş gibi olmama rağmen konuşamam ilk zamanlar dikkat edin demişti bana üstü kapalı ne için demiştim eşinle yani diyince kızarmış tavuk gibi oldum ağzımdan tamam lafı 5 dk da çıktıama galiba aşmak lazım bunları dimi:26::26:

kızlar herkese günaydın. ben de dün tetanoz aşımı oldum. ateşim yok ama kolum felaket ağrıyo. çok fazla hareket edemiyorum. dün gece eşimle tartıştık. bebeğim karnımda o kadar huzursuzlandıki anlatamam. sabah 4e kadar bir o tarafa vurdu bir bu tarafa. normalde hareketlerini bildiğimden ben huzursuz olduğunu anladım. saat 4 e kadar beni uyutmadı. şimdi uyuyor galiba. hareket yok.

bu arada mevlid okutulması ben her yerde var sanıyordum. 40ı çıkınca okunur bizde. ben istanbul doğma büyüme. orda da vardı çevremizde, şimdi giresundayım, burda da var. hem mevlid okutulması iyi bişey. herkes bebeği görmüş olur, bi şükür duası olmuş olur. bir araya gelinir çok sık görüşülmeyen akrabalarla falan. zaten 40 ı çıkana kadar annem yanımda olcak insallah, mevlidini de yapar gider.

TÜNAYDIN ARKADAŞLAR....

doktordan şimdi geldim. şeker yüklemesi yapıldı. 154 çıktı. cuma günü tekrar şeker yüklenecek.
troit ilacımı 2 ye çıkardı dahiliyeci. 1 ay sonra tekrar bakılıcak.
bebekimide gördük iyiydi çok şükü başı yukarıda ayaklarıyla aşağıyı teppikleyip duruyor köftehor.suyu, yeri ,gelişi iyi dedi doktor. çok şükür. kilosu 800 gr dı. yalnız GA:24+0 YAZIYORDU BİR GA DAHA VARDI ORDA DA 26+0 YAZIYORDU HANGŞSŞ ACABA?bu kadar. bakalım cuma nolcak....

Son düzenleme:

valla o kadar parayı başkasına vercez desem benimki ne doğuma girer benle,nede yüzüme bakar,ben çekerim canım dedikten sonra niye kalbini kırayım ki hem yanımda kocamdan başkasını istemem,hem nasıl olcakki normal dğoum düşünüyom ben,başka bi herifin orda ne işi var:26::26::26:

cnm kötü bişey yok yani demi korktuğun kadar,inş cuma günü de bişey çıkmaz en kötüsü biraz diyet yapıcaksınama senin durumuna göre bişey vericekler ve sanırım bu haftalarda normal inş düzelir cnm çok çok geçmiş olsunn

sadece herifler yapmıyoki bunu ben şöle düşünüyorum (benm eşim eli bile kanasa bayılacak bi insanve üstüne hastanenin önünden bile geçemez) ama ben o psikoloji ile bunu yapabilirmiyim bilmiyorum yani o an fotoğraf sanırım 2. planda olur o kadar relax olamam yani tek düşündüğüm şey sağlıklı olsun ve hergün kendimi şartlıyorum kucağıma ilk aldığımda parmaklarını say,gözlerine kulaklarına bak diye,geçen anneme dedim anne bak olurda ben çok zayıf ihtimalle sezeryan olursam ne olur hemen her yerine bak diye oda dedi bakkk annelik nasıl bir duyguymuş diye yani foto ıvır zıvır geliyo bana eve gelişi ilk günleri filan onları çekerim ama doğumda bunu düşünemem ben :) :)

VALLAHİ EĞER BEN burda doğurursam doğum fotoğrafçısı tutarım gibime geliyor. hayata gözlerini açtığı ilk an çok önemli dğeil mi?

ayrıca eşlerin doğumhaneye girmesine hayranım benimki daha en baştan pazarlığını yaptı içeri girmeyecekmiş

yok canım yaa ne kadar arkadaşta olsak anneyle konuşulacak konu değil bunlar... tabi üstü kapalı söylenip konunun kapanması ayrı....
ama aşılacak işler değil.... (bence)

cnm cesaretin varsa yap valla ben o an çok panik olacağımı bildiğim için o çirkin çirkin görüntüleri hiç vermeyi düşünmüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…