cnm benim karnımda da gerginlik oluyor ama genelde geceleri... gün boyu yediklerimden dolayı şişiyorumdur heralde diye düşünüyorum ama senin durumunla ilgili hiç bi fikrim yok maalesef...
halimem canım geçmiş olsun.. dr seni kardiologa yönlerdiyse onun önlemini muhakakak alırlar bebeğine zarar verebilecek bişey yapmazlar merak etme... benimde 2 sene öncesine kadar çarpıntı problemim vardı ama küçük bi operasyonla onu hallettik hamile kalınca doktoruma söyledim bu olayı bi problemim olup olamdığını sordu yok dedim yinede beni kardiologa yönlerdirdi ama benim şikayetim olmadığı için gitmedim...
herkese iyi haftalar... farkettiğiniz üzere yine bi sıkıntım var ve yardımcı olamasanız bile bana destek vereceğinizi bildiğimden yazmak istedim...
cumartesi günü randevum vardı ve 3 hafta sonra cnm kuzumu gördüm. kocaman olmuş maaşallah.
herşey yolunda dedi doktor. suyunu, pozisyonunu falan sordum, onlarda da problem yok dedi. 50 kilonun altında hamile kaldığım için erken doğum riskini sordum. sadece risk bu, olacak diye birşey yok dedi neyse ki...
geleyim sadede... çok fena çarpıntım oluyordu son zamanlarda. özellikle geceleri sol tarafıma yatamıyordum ve eskiden konulan bi teşhisle ritim bozukluğum da var(( doktorum idrara, kana, guatra baktı. kansızlıktan olabilir çarpıntın dedi ama çok şükür ki onlar da iyi çıktı. akıntım var dedim, fitil verdi... falan filan... ama işin kötü tarafı şu ki; EKG çektirmem gerekiyormuş. kansızlıktan olmadığına göre sorun kalptendir dedi. kardiyalogla doktorum işbirliği içinde hareket edeceklermiş...
sizlerde hiç böyle bi sorun var mı? inşallah yoktur tabii ki... EKG bebeğime zarar verir mi??? kalp sorunum var diyelim, ilaç kullanabilecek miyim??? bir sürü soru var aklımda... inşallah sorun çıkmaz... yine dualarınıza ve varsa bilgilerinize ihtiyacım var...
hepinizi öpüyoruz meleğimle...
Eki Görüntüle 255001 bu bebek odamız çilekten.
Eki Görüntüle 255002 bu küvetimiz fisherprice aquarium bath
Eki Görüntüle 255005 bu da uyku tulumu,bir nevi battaniyesi.
canım benim de bir kaç kez böyle çarpıntılarım oldu, doktor kan değerlerimin düşük olduğunu ondan kaynaklanabileceğini söyledi ve demir hapını günde 2 ye çıkardı, şimdi daha iyiyim
sana da çook geçmiş olsun
sağol luveyla, çok teşekkür ederim.
senin de değerin iyi çıkar eminim, diyete uyduysan yoluna girmiştir herşey
günaydın demet :)
hiç bir fikrim yok :/
ben benim raporu okuduğumda da anlamadım bişey, doktorum herşey yolunda dediği için de bakmadım tekrar.
yoktur bi problem, hem olsa görüntü alırken radyolog söylerdi mutlaka.
sabah kendi doktoruma gittim o görüştü diğer doktorla unutmuşuzdur dedi bi sorun olsaydı zaten illa dikkat ederdim demiş baş kısmında tamamında normal yazıyodur zaten demiş :) yani unutmuş :)benimkinde de öyle bir detay yok ama doktor herşey yolunda demişti,
senin doktorun da unuttuğunu sanmıyorum, bir problem olmadığı için birşey söylememiştir bence cnm
haha kız nie kepçe diyon eşine :)))günaydın arkadaşlar herkeseee
demetcim benim doktorum da kulaktan bahsetmemişti hiç hatırlamıyorum.ama ben kepçemi diye dikkatle baktığımı hatırlıyorum eşim kepçe de azcık
destinacım diğer arkadaşların dediği gibi kendini çok yorma derim.benim de bu aralar sık sık misafirim oldu hergün evi sil süpür derken dün süpürme esnasında karnımda müthiş bi kasılma oldu daha önce hiç olmayan bi şekilde dinlendim geçti ama dikkat etmek lazım.
arkadaşlar bebişlerimiz bizim ruhsal durumumuzdan çok etkileniyorlar hep denirdi ama kendim de bizzat şahit oldum bu sefer.eşim cumartesi şehirdışına çıkmak zorund akaldı,ben onu çok özledim,gece çok huzursuz uyudum,bu sırada bebişim babaıs gelene kadar hiç kıpırdamadı desem heralde abartmış olmam dinlensem de bişeyler de yesem bu durumu değiştiremedeim,amaaaa babasıııı geldiiiii çocuk başladı oynamaya çok komikti görmeniz lazım çarşıda dolaşırken bile dışardan belli oluyordu oynayışı.yavrum babasın özlemiş meğer
cnm benm ya çok geçmiş olsun böyle bi durumda gerilmen çok normal ama özürde dilemişsin çok haksızlık etme kendine :)kızlar selam..
aşırı gergin bir haftasonundan sonra hiç işe gelmek istemedim...
cumartesi eşim ameliyat oldu.. burnundan iii bişi yok.. normal azıcık ağrısı ve akıntısı var.. (etleri alındı ve burun düşüklüğü giderildi).. o sırada eşimin halası ile kavga ettim.. "hamilesin sen niye geldin.. evde dursaydın harab olmasaydın " dedi ama biliyorumki iyi niyetle dedi.. benimde tersime geldi.. "ben onun karısıyımda çocuğunun anasıyımda... madem tel ile haber alınıo siz niye bu yaşta buralara kadar geliosunuz " dedim..
neyse cumartesi akşamüstü eve çıktıktan 1-2 saat sonra eşimle tartıştım.. bu halayı severim asıl sorun büyük halada.. belkide büyük hala dese aldırmazdım çüküo densiz ama bu küçük hala iyi niyetlede olsa deyince zaten büyük halayı görmek beni gerdiği için sanırım fazla çıkıştım.. cumartesi 2 saat durmadan ağladım ...( bu sabaha kadar bebeğimi hissetmedim.. biraz öncede halayı arayıp özür diledim.. diğeri olsa hayatta dilemezdim ama bu kadın ben hastanede yatttım benimle kaldı.. kar yağdı eve gidemedim evinde falan kaldım yani fazla tepki verdim evt.. ama insanın hiç karısına kocası ameliyattayken sen evde bekleysedin denmez yaaa...
dünde yemekti, ütüydü derken çok yoruldum.. bu sabah kendi dr. uma kontrol ve şekere yüklemesine gittik... çok şükür oğlum 32 cm 880 gr... baş çevresine göre haftasıyla uyumlu ama bacak boyuna göre 25 haftalık yani 1 hafta geri.. tabi benim surat düştü.. dr hiçbir şekilde gelişim geriliği ile alakası olmadığını söyledi.. herşeyi mükkemmel demesine rağmen içim rahat etmiyor.. sanki yaşadığım stres gerginlik etkiledi gibi onu.. çünkü bir ay önce radyolog ta 3 gün geriydi sadece o da herşey mükkemmel hatta tombiş olacak sanırım demişti..
9,5 kilo aldım dedim süper dedi.. doğuma kadar elevite ve demir ilacına devam et dedi.. şeker sonucum 83 çıktı.. ( tok gittim.. bana bişiler ye gel dedi.. ekmek -çay-peynir yedim gittim) çok ii dedi.. bir sorun yok dedi.. bir dahaki kontrol 1 ekimde kısmetse...
bu arada artık hiç çalışasım yokkkkk
herkese selam..
güzel bir hafta olur inşallah...
haftasonu yine alışverişe çıktım civil diye bi markadan evde giydrimek için tulum pijama bady falan aldım.. fiyatları gayet iyiydi..
sonrasında maskoya mobilya bakmaya gittik.. ama çok yoruldum hala karnımda ağrı var... birde benim göbek deliğim çukurdu şimdi dışarı firladı nerdeyse ama tam göbek deliğimin altı müthiş acıyor özellikle wc de sizde de oldumu???
bu arada oda fiyatları 2000 den başlayıp 4500 e kadar devam ediyor.. 1-2 model beğendim 2100 tl ve 2300 tl olanını.. ama benim aklım kadıköydeki mağazada oraya bakmadan bişey almam...
Yaren hande eşine geçmişolsun canım.. sen dediğin gibi yanlış anlamışsın ama bak özür dilemişsin bravo sana... bebeğin için bacak boyundan dolayı nasıl gelişimi 1 hafta geri der anlamadım.. belki bacakalrı çok uzun olmayacak.... sen canını sıkma tatlım olurmu...
demetçim bende de kulaklar ile ilgili bişey yazmıyordu ve raporu hala kendi dr göstermedim... benim kafama takılan konu ise kızımın resmini hatırlayan varmı bilmiyorum üst duduağı yarık gibi duruyor ben kafamı ona taktım şimid acaba yarık dudak diye bişey varmış ya öylemi???
uyuz görümceme resmi ve cd gösterdik cuma günü ben söyledim böyle bişey var gib dedim hımmm bende fark ettim onu dedi bana gıcık...
sabah kendi doktoruma gittim o görüştü diğer doktorla unutmuşuzdur dedi bi sorun olsaydı zaten illa dikkat ederdim demiş baş kısmında tamamında normal yazıyodur zaten demiş :) yani unutmuş :)
haha kız nie kepçe diyon eşine :)))
evet cnm aynen öyle ben bayram tatilindeyken nerdeyse hiç oynamadı bi ara denizden çıkınca oynamıştı heralde dedim suyu sevdii sonra sürekli takip ettim denizde bile oynamadı meğer bizimkinin derdi babasıymış :))) eve geldik babasının sesini aldı demekki o günden sonra hiç durmadı kıpır kıpır :)))
cnm benm ya çok geçmiş olsun böyle bi durumda gerilmen çok normal ama özürde dilemişsin çok haksızlık etme kendine :)
ya bide şimdi şöle bişey benm bebiş 32 cm boyunda ve 841 gr ama doktor normal dedi ama senin haftana göre ilerde gidiyomu oluyoruz biz ?
Cnm walla dr ileri -geri meselesi değil dedi ısrarla.. sadece olması gereken uzunluktan 1 hafta arkada geliosun bu da gelişim geriliği değil dedi diğer kontorolde bakarsın 1 hafta ileri gidersin dedi.. bacak boyuna göre 25. haftadayız yani senle aynıyız.. kafasına görede 26. hafta ile uyumlu.. dr a göre sorun yok yani..
halimem sagol cnm artık senin tecrubelerinden de faydalanırım ozaman oglusumun okul sorunlarında..yuruyus bu aralar hıc yapamıyorum ben hemen sancı gırıyor yururken kısa mesafelerı ancak gıdebılıyorum..eşimde bana hiç birşey yapma yat dıyorda dedım ben yapmassam kım yapacak biz böyle dagınıkta mutluyuz diyor ama ben öyle oldumu daha cok huzursuz oluyorum..bu 3. hamılelık oldugundanmıdır yaş artık 33 oldugundanmıdır bu hamılelıgım bıraz daha zor gecıyor..
kızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sonra çamaşırlarını yıkamak için omo baby mi yoksa başka bi marka sabun tozumu???
slm kızlar
çoook uzun ara verdim. nete girmiyordum. bugün bakayım dedim.
yine giremem büyük olasılıkla.
hepinize kolay doğumlar nasip etsin Allah. benim oğluşum(erkekmiş) geçen hafta 24 haftayken yani, 687 gr, boyu da 28 cm di. ben de şimdiye kadar 4 kilo aldım.
atanamadımn((
köydeyim((
ama oğlumla keyfimiz yerinde. babamız düzeldi:)
erkekler tembel olur derler ama benim velet maşallah çok hareketli...
umarım herkes iyidir. okuamıyorum da...
kendinize iyi bakın.
herkese iyi haftalar... farkettiğiniz üzere yine bi sıkıntım var ve yardımcı olamasanız bile bana destek vereceğinizi bildiğimden yazmak istedim...
cumartesi günü randevum vardı ve 3 hafta sonra cnm kuzumu gördüm. kocaman olmuş maaşallah.
herşey yolunda dedi doktor. suyunu, pozisyonunu falan sordum, onlarda da problem yok dedi. 50 kilonun altında hamile kaldığım için erken doğum riskini sordum. sadece risk bu, olacak diye birşey yok dedi neyse ki...
geleyim sadede... çok fena çarpıntım oluyordu son zamanlarda. özellikle geceleri sol tarafıma yatamıyordum ve eskiden konulan bi teşhisle ritim bozukluğum da var(( doktorum idrara, kana, guatra baktı. kansızlıktan olabilir çarpıntın dedi ama çok şükür ki onlar da iyi çıktı. akıntım var dedim, fitil verdi... falan filan... ama işin kötü tarafı şu ki; EKG çektirmem gerekiyormuş. kansızlıktan olmadığına göre sorun kalptendir dedi. kardiyalogla doktorum işbirliği içinde hareket edeceklermiş...
sizlerde hiç böyle bi sorun var mı? inşallah yoktur tabii ki... EKG bebeğime zarar verir mi??? kalp sorunum var diyelim, ilaç kullanabilecek miyim??? bir sürü soru var aklımda... inşallah sorun çıkmaz... yine dualarınıza ve varsa bilgilerinize ihtiyacım var...
hepinizi öpüyoruz meleğimle...
çok merak etmiştik senii... tekrar uzun bi süre giremem demişsin. dikkat et kendine...
aynen... park yatak fiyatına bakıyım dedim başta eşim karşıydı park yatağa ama gördü sevdi. birde chicco diye tutturan eşim oldu kraft falanda vardı ama. chicconun fiyatı 390 yatağı ortusuydu 470 mi öyle birşeydi. yok yok bu kadar borcun içinde gerçekten erken davranmışım gibi...
ayrıca sallanan karyola ve beşik birlikte mi alsam yoksa bitek park yatak mı diye düşünüyorum???
kızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sonra çamaşırlarını yıkamak için omo baby mi yoksa başka bi marka sabun tozumu???
datlım olurmu myle şey ya okurken didim hatta kankim gelmiş ohh ne güzel diyedemetcim bi bana yorum yazmamışsın( azcıkın ara verdim yaa...dışlanmış hissettim kendimi...
nutellam ben şimdi hafta sonu gittim hiç bişey bulamadım eve geldim ama boş da gelmedim dalan diye bi markanın toz bebek deterjanını aldım akşamda anneme gösterdim oda didiki kızım gidip arap sabunu alaydın niye bunu aldınki dedikızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sabah kendi doktoruma gittim o görüştü diğer doktorla unutmuşuzdur dedi bi sorun olsaydı zaten illa dikkat ederdim demiş baş kısmında tamamında normal yazıyodur zaten demiş :) yani unutmuş :)
haha kız nie kepçe diyon eşine :)))
evet cnm aynen öyle ben bayram tatilindeyken nerdeyse hiç oynamadı bi ara denizden çıkınca oynamıştı heralde dedim suyu sevdii sonra sürekli takip ettim denizde bile oynamadı meğer bizimkinin derdi babasıymış :))) eve geldik babasının sesini aldı demekki o günden sonra hiç durmadı kıpır kıpır :)))
cnm benm ya çok geçmiş olsun böyle bi durumda gerilmen çok normal ama özürde dilemişsin çok haksızlık etme kendine :)
ya bide şimdi şöle bişey benm bebiş 32 cm boyunda ve 841 gr ama doktor normal dedi ama senin haftana göre ilerde gidiyomu oluyoruz biz ?
Cnm walla dr ileri -geri meselesi değil dedi ısrarla.. sadece olması gereken uzunluktan 1 hafta arkada geliosun bu da gelişim geriliği değil dedi diğer kontorolde bakarsın 1 hafta ileri gidersin dedi.. bacak boyuna göre 25. haftadayız yani senle aynıyız.. kafasına görede 26. hafta ile uyumlu.. dr a göre sorun yok yani..
aman cnm o zamana hiç endişe etme düzelir emin ol bu sıpalar birden gelişiyolar hayret edersin ondan sonrada
canım ben niveanın bakım çantasını aldım,onda kocaman bi şampuan var onu deneyeceğim ilk,,memnun kalırsam devam ederim zaten..çamaşırlar konusunda annem sabun tozu öneriyo ama ben kararsızım..bide bi arkadaş yumuşatıcı kullanmayın yazmış sanırım,nedenini bilen varmı?kimyasalımı zararlı acep??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?