2011 Aralık Anneleri

cnm benim karnımda da gerginlik oluyor ama genelde geceleri... gün boyu yediklerimden dolayı şişiyorumdur heralde diye düşünüyorum ama senin durumunla ilgili hiç bi fikrim yok maalesef...

saol canmm..benm kızım heep sağ tarafta toplanıyo özellikle o sağ tarafa iyice dayanıyo o zamn oluyo galiba positive düşünce ama benm doktr biraz fazla pimpirikli

anladım cnm... çok tşk ederim.. umarım birşey olmaz, kendini geçiyor insan böyle durumlarda. tek derdim şu anda bebeğim (

canım benim de bir kaç kez böyle çarpıntılarım oldu, doktor kan değerlerimin düşük olduğunu ondan kaynaklanabileceğini söyledi ve demir hapını günde 2 ye çıkardı, şimdi daha iyiyim
sana da çook geçmiş olsun

benimkinde de öyle bir detay yok ama doktor herşey yolunda demişti,
senin doktorun da unuttuğunu sanmıyorum, bir problem olmadığı için birşey söylememiştir bence cnm
sabah kendi doktoruma gittim o görüştü diğer doktorla unutmuşuzdur dedi bi sorun olsaydı zaten illa dikkat ederdim demiş baş kısmında tamamında normal yazıyodur zaten demiş :) yani unutmuş :)
haha kız nie kepçe diyon eşine :)))
evet cnm aynen öyle ben bayram tatilindeyken nerdeyse hiç oynamadı bi ara denizden çıkınca oynamıştı heralde dedim suyu sevdii sonra sürekli takip ettim denizde bile oynamadı meğer bizimkinin derdi babasıymış :))) eve geldik babasının sesini aldı demekki o günden sonra hiç durmadı kıpır kıpır :)))
cnm benm ya çok geçmiş olsun böyle bi durumda gerilmen çok normal ama özürde dilemişsin çok haksızlık etme kendine :)
ya bide şimdi şöle bişey benm bebiş 32 cm boyunda ve 841 gr ama doktor normal dedi ama senin haftana göre ilerde gidiyomu oluyoruz biz ?

cnm bütün vücud detayları tek tek yazıyo işte burun : normal , böbrek : normal filan gibi herşey var ama kulaklar yoktu bide öyle bi çıktı verdiki adam korktuk ya resmen sonra dedi yakalayamadım görüntüyü ancak bu kadar diye böle çok değişik töbe töbe kaşı gözü nede belli değil,demekki herşey 4/4 lük değil yada biz çok evhamlıyız,en iyisi güzeli düşünelimki güzel olsun herşey şurda çok az kaldı :)

demetcim bi bana yorum yazmamışsın ( azcıkın ara verdim yaa...dışlanmış hissettim kendimi...

kızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sonra çamaşırlarını yıkamak için omo baby mi yoksa başka bi marka sabun tozumu???

slm kızlar

çoook uzun ara verdim. nete girmiyordum. bugün bakayım dedim.
yine giremem büyük olasılıkla.
hepinize kolay doğumlar nasip etsin Allah. benim oğluşum(erkekmiş) geçen hafta 24 haftayken yani, 687 gr, boyu da 28 cm di. ben de şimdiye kadar 4 kilo aldım.
atanamadımn((
köydeyim((
ama oğlumla keyfimiz yerinde. babamız düzeldi:)
erkekler tembel olur derler ama benim velet maşallah çok hareketli...
umarım herkes iyidir. okuamıyorum da...

kendinize iyi bakın.

tabii ki cnm beklerim:))) bu yıl 5. yılıma başlicam meslekte ve tam 3 kez 1. sınıf okuttum.. her türlü yardıma açığım :))

kızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sonra çamaşırlarını yıkamak için omo baby mi yoksa başka bi marka sabun tozumu???

canım ben niveanın bakım çantasını aldım,onda kocaman bi şampuan var onu deneyeceğim ilk,,memnun kalırsam devam ederim zaten..çamaşırlar konusunda annem sabun tozu öneriyo ama ben kararsızım..bide bi arkadaş yumuşatıcı kullanmayın yazmış sanırım,nedenini bilen varmı?kimyasalımı zararlı acep??

çok merak etmiştik senii... tekrar uzun bi süre giremem demişsin. dikkat et kendine...

çok merak etmiştik senii... tekrar uzun bi süre giremem demişsin. dikkat et kendine...

sağol canım..
iyiyim çok şükür. iyiyiz yani:))

hangisi????

ben şampuanı dalin düşünüyorum..deterjanıda dalinin sıvı deterjanı yada omobaby

demetcim bi bana yorum yazmamışsın ( azcıkın ara verdim yaa...dışlanmış hissettim kendimi...
datlım olurmu myle şey ya okurken didim hatta kankim gelmiş ohh ne güzel diye eviniide mis yapmış didim hatta artık bol bol görüşürüz de hatta bıkarsın bizden

hangisi????
nutellam ben şimdi hafta sonu gittim hiç bişey bulamadım eve geldim ama boş da gelmedim dalan diye bi markanın toz bebek deterjanını aldım akşamda anneme gösterdim oda didiki kızım gidip arap sabunu alaydın niye bunu aldınki dedibende tabi salak salak ama anne bebek tozu yaıyo dedim saf kızım dedi bu adi sabunların yani kalıp sabunların markasıyla aynı hiç düşünemedinmi dedim hatta kaça aldımn dedi 2,95 dedim oda çöpe attıziyan oldu güzelim deterjan hayır yani ben kendi cicilerimi yıkardım ama işte anne bişey diyemiyonvel hasıl arayıp bulacakmışım kesinlikle hacı şakir olacakmış hatta onların bebek sabunları varmış eskiden onu bulup rendeliycekmiş bizim hatun başkasınıda kullanmıycakmışız :26::26::26:
şampuana gelincede dalin olur büyük ihtimal çünkü her yerde bulunuyo :)))) hemde 2,95 değil daha pahalı

Son düzenleme:
Yeni gelen annişler hoş geldiniz hayırlısıyla alırsınız bebişlerinizi kucağınıza inş.

Nihalla yarık dudak görseydi sölerdi zaten resimlere çok takılmayın ben baksamda pek bişi anlamıyorum..
Halimem ekg nin bebeğe zararı olduğunu düşünmüyorum bebişlerde takılan nst gibi bişey umarım normal çıkar..
Lizzie aldıkların hayırlı olsun güzel günlerde kullanır inş.

Şampuan konusunda sebamed iyi gibi geliyo bana ondan almıştım bide ekstra chicconun çantalı setini almıştım onun içinde de şampuanı var..

annem özel yumuşatıcıları var onlardan da al dedi ama büyük marketlerde bulunurmuş onlar annemede bi kere koz verdikya tamam artık 50 mt ötemde 2 tane alış veriş merkezi var kocaman ama işte bi kere yanlış bişey aldık ya annemde aynen en iyisi sabun tozu dedi işte onunda hacı şakir olanı varmış güllüymüş özellikle o olcakmış diğerleri mikrobunu kırmazmış bilmem ne falan filan...

ya kızlar bu arada bu cumartesi günü mustela semineri vardı bende bi attım tuttumki kesin gidicem diye günler öncesindencumartesi aklıma geldiğinde saat 17 filandı yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…