Günaydın canım sana da... Allah yardımcın olsun. Herşey yolundadır inşallah... Tasalanma.. İyi haberlarle dönersin inşallah...
Ben de birazdan gideceğim doktora 100gr şeker yüklemesi için.. Önceki biraz yüksek çıkmıştı... Diyet vermişti doktor düzelmiştir inşallah..
Günaydın canım sana da... Allah yardımcın olsun. Herşey yolundadır inşallah... Tasalanma.. İyi haberlarle dönersin inşallah...
Ben de birazdan gideceğim doktora 100gr şeker yüklemesi için.. Önceki biraz yüksek çıkmıştı... Diyet vermişti doktor düzelmiştir inşallah..
günaydın kızlar hemen bişey sorucam cuma günü ben detaylı usg çektirdim ya raporda herşey normal yazıyo ama kulakları hiç yazmıyo acaba doktormu unuttu yoksa doktor dilinde bişeylemi yazıyo fikri olan var mı ?
günaydın kızlar hemen bişey sorucam cuma günü ben detaylı usg çektirdim ya raporda herşey normal yazıyo ama kulakları hiç yazmıyo acaba doktormu unuttu yoksa doktor dilinde bişeylemi yazıyo fikri olan var mı ?
selam lizzie :)
ben geçtiğimiz salı günü 25+5 de, izmirden ankaraya uçtum, hem de raporsuz falan, burda bir arkadaşımız yazmıştı, o yüzden, sorduklarında haftamı da bikaç hafta az söyledim :)) hiçbir şikayetim olmadı, çok keyifliydi.
ayrıca içini rahatlatacaksa ben 4. ayımın başından beri geziyorum. gezenti olacak bizim oğlan :))
4. ayın başında yurtdışına uçtum, bir ay kaldım, 5. ayın başında türkiyeye geri döndüm. o hafta kontrolümüzden sonra 8 saat otobüs yolculuğu yaptım, gittiğim yerde de boş durmadım, çevrede gezebilmek için hergün yollardaydım. 6. ayın başında 8 saatlik yol yaparak evime geri geldim, kontrolden çıkar çıkmaz tekrar aynı yolu gidip tatilime kaldığım yerden devam ettim. 5. ve 6. ayım, gezerek ve yüzerek geçti diyebilirim :)
7. ayın başında ise az önce söz ettiğim gibi uçak yolculuğu yaparak evime geri döndüm. artık gerekmedikçe yola çıkmayı düşünmüyorum ama tüm yaz gezdim zaten daha ne olsun :)))
ayrıca bütün bu yolculukları tek başıma yaptım, bir endişen olmasın
wallaa kesin bişi sölemiyim ama çok çabuk gelmişti.başvurduktan sonra 2-3 haftada içinde gelmişti.
ben aldım kıyafet ama eksikleri var ve benim annemde hazırla artık dedi.daha kendime bişi almadım
Yasminciğim ben hiç bir şey almadım dahane bebeğime ne kendime...
Yine de aldıklarınızı hazırlayın bence annen haklı... Sonra ağırlaşınca zorlanabilirsin. Zaten bugün yarın diyoruz zaman çabuk geçiyor.
Ben ilk kizimda herseyimi 30 haftalikken hazirlamistim.Ama bunda hic hazirlik yok.Hastane icin zibin atlet sapka eldiven falan varda gerisi yok.Kendim icinde almadim daha.Of cok isim var ya :95:
günaydın güzel anneler,
herkese iyi haftalar diliyorum, biran önce cuma gelsizn, çalışınca böyle oluyor heralde :):)
biz bugün kötü uyandık ishal olmuşum ve hala devam ediyor, birazda midem bulanıyor, muz + kahve limon yaptım şimdilik,birazdanda leblebi yicem umarım geçer yaa
bu arada haftasonu biraz bebek için alışveriş yapalım dedik, fiyatlar uçmuş, kadife tulumar 50, 60 TL beşik alıcaz ilk bir yıl için 400 TL 'den başlıyor, valla işimiz zor biraz daha araştıralım bakalım :)
siz neler yaptınız umarım hepiniz iyisinizdir?
aynen... park yatak fiyatına bakıyım dedim başta eşim karşıydı park yatağa ama gördü sevdi. birde chicco diye tutturan eşim oldu kraft falanda vardı ama. chicconun fiyatı 390 yatağı ortusuydu 470 mi öyle birşeydi. yok yok bu kadar borcun içinde gerçekten erken davranmışım gibi...
ayrıca sallanan karyola ve beşik birlikte mi alsam yoksa bitek park yatak mı diye düşünüyorum???
günaydın kızlar inşallah herkes iyidir. kociş, oğluş ve ben güzel bir haftasonu geçirdik, biraz gezdik, bol bol dinlendik. ha bir de balık yedikson zamanda balık konusunu baya aksatmıştım. bırakın haftada bir bazen ayda biri bile bulmuyordu ama bundan sonra balığa çok dikkat edecem sezonda açıldı ki kolay bulunur artık.
lunecim unnado'dan ısmarladığım kedili pantolon geldi, seninki de geldi mi???? çok tatlı yaaa
benimkide geldi canım, 2 sinede bayıldı herkes, ilk etapta bana biraz küçükmüş gibi geldi ama annem tam olur o zamana dedi, zaten etiketindede 6,12 aylık yazıyor, internetten almaya çok alıştım walla :) mağazalara gidince beğenemiyorum çeşit az:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?