2011 Aralık Anneleri

günaydın kızlar hemen bişey sorucam cuma günü ben detaylı usg çektirdim ya raporda herşey normal yazıyo ama kulakları hiç yazmıyo acaba doktormu unuttu yoksa doktor dilinde bişeylemi yazıyo fikri olan var mı ?

geçmiş olsun cnm sanada 100 gr yüklemelerde genelde normal çıkıyo inş seninkide normal çıkar cnm korkma hem çıksada biraz kısıcaksın o kadar :)))

sağol luveyla, çok teşekkür ederim.
senin de değerin iyi çıkar eminim, diyete uyduysan yoluna girmiştir herşey

günaydın demet :)
hiç bir fikrim yok :/
ben benim raporu okuduğumda da anlamadım bişey, doktorum herşey yolunda dediği için de bakmadım tekrar.
yoktur bi problem, hem olsa görüntü alırken radyolog söylerdi mutlaka.

benimkinde de öyle bir detay yok ama doktor herşey yolunda demişti,
senin doktorun da unuttuğunu sanmıyorum, bir problem olmadığı için birşey söylememiştir bence cnm

woooow süpersin canım iyi madem moral oldu bana da ,teşekkürler

gunaydın ..temızlıkten konusulmus bende kac gundur ertelıyordum temızlıgı kocam evde bugun bulmusken onla yapıcam artık..

ben aldım kıyafet ama eksikleri var ve benim annemde hazırla artık dedi.daha kendime bişi almadım

günaydın kızlar.güzel bi hafta geçirmek dileğiyle

artık yavaştan almaya başlamak lazım.en azından hastaneye gidicek olanları.

sorma canım yaa.daha şimdiden işlerimi yapmakta zorlanıyorum.annem halimi görünce eksiklerini tamamla yıka dedi.kızıma patik yapmaya başladım.patiklerim bitsin hepsini bieyıkayıp ütülicem.çantamaı hazırlarım artık.

Ben ilk kizimda herseyimi 30 haftalikken hazirlamistim.Ama bunda hic hazirlik yok.Hastane icin zibin atlet sapka eldiven falan varda gerisi yok.Kendim icinde almadim daha.Of cok isim var ya :95:

bende bişey aldım sayılmaz.kendimi aradan çıkardım.sonra zor olur.kızıma sadece hastane için zıbın,kundak,battaniye,çamaşır, şapka,eldiven aldım.gerisini doğumdan sonra düşünüyorum.benim erken doğum riskim olduğundan hazır olması lazım.kızım da 32 haftalıkken hastaneye yattım.33 haftalıkkken doğum oldu.

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar herkeseee
demetcim benim doktorum da kulaktan bahsetmemişti hiç hatırlamıyorum.ama ben kepçemi diye dikkatle baktığımı hatırlıyorum eşim kepçe de azcık
destinacım diğer arkadaşların dediği gibi kendini çok yorma derim.benim de bu aralar sık sık misafirim oldu hergün evi sil süpür derken dün süpürme esnasında karnımda müthiş bi kasılma oldu daha önce hiç olmayan bi şekilde dinlendim geçti ama dikkat etmek lazım.
arkadaşlar bebişlerimiz bizim ruhsal durumumuzdan çok etkileniyorlar hep denirdi ama kendim de bizzat şahit oldum bu sefer.eşim cumartesi şehirdışına çıkmak zorund akaldı,ben onu çok özledim,gece çok huzursuz uyudum,bu sırada bebişim babaıs gelene kadar hiç kıpırdamadı desem heralde abartmış olmam dinlensem de bişeyler de yesem bu durumu değiştiremedeim,amaaaa babasıııı geldiiiii çocuk başladı oynamaya çok komikti görmeniz lazım çarşıda dolaşırken bile dışardan belli oluyordu oynayışı.yavrum babasın özlemiş meğer

çanta mı? bende hiç bir hareket yok henüz. sadece 2 gündür park yatak alıyım kasımda diyorum. 28. hafta içindeyim daha çoook var diye düşünüyorum. birde arada kasık ağrısı ve bebek hareketleri dışında hamile olduğumu unutuyorum diyebilirim. ben ilgisiz bir anne adayı mıyım? utandım.

günaydın güzel anneler,

herkese iyi haftalar diliyorum, biran önce cuma gelsizn, çalışınca böyle oluyor heralde :):)

biz bugün kötü uyandık ishal olmuşum ve hala devam ediyor, birazda midem bulanıyor, muz + kahve limon yaptım şimdilik,birazdanda leblebi yicem umarım geçer yaa

bu arada haftasonu biraz bebek için alışveriş yapalım dedik, fiyatlar uçmuş, kadife tulumar 50, 60 TL beşik alıcaz ilk bir yıl için 400 TL 'den başlıyor, valla işimiz zor biraz daha araştıralım bakalım :)

siz neler yaptınız umarım hepiniz iyisinizdir?

aynen... park yatak fiyatına bakıyım dedim başta eşim karşıydı park yatağa ama gördü sevdi. birde chicco diye tutturan eşim oldu kraft falanda vardı ama. chicconun fiyatı 390 yatağı ortusuydu 470 mi öyle birşeydi. yok yok bu kadar borcun içinde gerçekten erken davranmışım gibi...

ayrıca sallanan karyola ve beşik birlikte mi alsam yoksa bitek park yatak mı diye düşünüyorum???

günaydın kızlar inşallah herkes iyidir. kociş, oğluş ve ben güzel bir haftasonu geçirdik, biraz gezdik, bol bol dinlendik. ha bir de balık yedik son zamanda balık konusunu baya aksatmıştım. bırakın haftada bir bazen ayda biri bile bulmuyordu ama bundan sonra balığa çok dikkat edecem sezonda açıldı ki kolay bulunur artık.

lunecim unnado'dan ısmarladığım kedili pantolon geldi, seninki de geldi mi???? çok tatlı yaaa

en azından park yataklar 2,3 yıl kullanılabilir,yatak odam küçük olduğu için ben ilk etapta beşik alacağım. max. 10 aya kadar yatabilileceği ahşap, bambu beşik. 10 ay içinde 400,500 TL fazla gibi geldi, daha sonra bebek karyolası almayı planlıyorum ama bakalım :)

benimkide geldi canım, 2 sinede bayıldı herkes, ilk etapta bana biraz küçükmüş gibi geldi ama annem tam olur o zamana dedi, zaten etiketindede 6,12 aylık yazıyor, internetten almaya çok alıştım walla :) mağazalara gidince beğenemiyorum çeşit az:)

selam kızlarr
bız de bebişin arabasını, park yatağını falan aldık bu hafta
arabası quinny zap xtra, park yatağı pierre cardin 132L miydi neydi ööle bişe :)
kayseride ilk bebişin arabasını beşiğini falan kayınvalıde alıyor bu konuda bıraz şanslıyım galiba,
biz beğendik onlar aldı süper oldu
siz aldınız mı arabaları ben erken mı davranıyorum acabaa bilemiyorummm:26:

bi de çok hasta oldum ben, nezleyım yıne ilk aylarımı hatırlattı bana bu hastalık midem cok bulanıyooo:2:

evet bana da ilkten öyle geldi ama yazın olur kesin ve popo kısmı bol ya yani bez dolduracak eminim tam ısırmalık olacakkkk
Allahım sağlıkla o günleri göstersin bize..

kızlar ben dün akşam eşyalarımızın çoğunu fotoğrafladım (belim koptu!!!!! ne zormuş ayrı ayrı diz resim çek düzenle) birkaç şey daha kaldı sonra ekleyecem inşallah..

kızlar selam..

aşırı gergin bir haftasonundan sonra hiç işe gelmek istemedim...

cumartesi eşim ameliyat oldu.. burnundan iii bişi yok.. normal azıcık ağrısı ve akıntısı var.. (etleri alındı ve burun düşüklüğü giderildi).. o sırada eşimin halası ile kavga ettim.. "hamilesin sen niye geldin.. evde dursaydın harab olmasaydın " dedi ama biliyorumki iyi niyetle dedi.. benimde tersime geldi.. "ben onun karısıyımda çocuğunun anasıyımda... madem tel ile haber alınıo siz niye bu yaşta buralara kadar geliosunuz " dedim..

neyse cumartesi akşamüstü eve çıktıktan 1-2 saat sonra eşimle tartıştım.. bu halayı severim asıl sorun büyük halada.. belkide büyük hala dese aldırmazdım çüküo densiz ama bu küçük hala iyi niyetlede olsa deyince zaten büyük halayı görmek beni gerdiği için sanırım fazla çıkıştım.. cumartesi 2 saat durmadan ağladım ...( bu sabaha kadar bebeğimi hissetmedim.. biraz öncede halayı arayıp özür diledim.. diğeri olsa hayatta dilemezdim ama bu kadın ben hastanede yatttım benimle kaldı.. kar yağdı eve gidemedim evinde falan kaldım yani fazla tepki verdim evt.. ama insanın hiç karısına kocası ameliyattayken sen evde bekleysedin denmez yaaa...
dünde yemekti, ütüydü derken çok yoruldum.. bu sabah kendi dr. uma kontrol ve şekere yüklemesine gittik... çok şükür oğlum 32 cm 880 gr... baş çevresine göre haftasıyla uyumlu ama bacak boyuna göre 25 haftalık yani 1 hafta geri.. tabi benim surat düştü.. dr hiçbir şekilde gelişim geriliği ile alakası olmadığını söyledi.. herşeyi mükkemmel demesine rağmen içim rahat etmiyor.. sanki yaşadığım stres gerginlik etkiledi gibi onu.. çünkü bir ay önce radyolog ta 3 gün geriydi sadece o da herşey mükkemmel hatta tombiş olacak sanırım demişti..

9,5 kilo aldım dedim süper dedi.. doğuma kadar elevite ve demir ilacına devam et dedi.. şeker sonucum 83 çıktı.. ( tok gittim.. bana bişiler ye gel dedi.. ekmek -çay-peynir yedim gittim) çok ii dedi.. bir sorun yok dedi.. bir dahaki kontrol 1 ekimde kısmetse...

bu arada artık hiç çalışasım yokkkkk

ufak tefek eksiklikler dışında herşeyi tamamladık bebeğimiz için.tabi buna benim geceliğim ve de bebeğimin bakım çantası dahil değil.içime sinen güzel zevkli fiyatı da uygun bir çanta bulamadımmmmm.jokere baktım fiyatlar 200 ü buluyor.beaba diye bir marka vardı hoşuma gitti ama 190 ytl.philips avent de güzel tarz olarak ama biraz küçük geldi fiyat da 180.nike a adidasa felan bakıyorum içime sinmiyor...nasıl bir şey alıcam karar veremiyorum.:26: ha bir de bebek odasına halı alınacak küçük bir şey.kızlar bi de bu alınanları yıkaması var ya o işin içinden bakalım nası çıkcazz alırken iyiydi de yıkaması ah ah.yumuşatıcı da yasakmış,bari kazık gibi olmasa....bu arada resim yükleyemiyorum imageshack de hata mı var anlamadım!neler aldık bölümüne linkleri ekliycem bulabildiğim kadarıyla,siz de ekleyin fikir olsun en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…