2011 Aralık Anneleri

Aynen bende senin gibiyim cnm 1 ağustosta rutin kontrole gidemedim bayramdı falan derken doktor izne çıkmış bugun 4 buçukta randevum inş güzel haberlerle gelirim ayrıca 2.aşıda yapılacak bugun..6 haftadır görmedim oğlumu çok özledimmm büyümüştür çok heyecanlıyımmm

herkese selam..
güzel bir hafta olur inşallah...
haftasonu yine alışverişe çıktım civil diye bi markadan evde giydrimek için tulum pijama bady falan aldım.. fiyatları gayet iyiydi..
sonrasında maskoya mobilya bakmaya gittik.. ama çok yoruldum hala karnımda ağrı var... birde benim göbek deliğim çukurdu şimdi dışarı firladı nerdeyse ama tam göbek deliğimin altı müthiş acıyor özellikle wc de sizde de oldumu???
bu arada oda fiyatları 2000 den başlayıp 4500 e kadar devam ediyor.. 1-2 model beğendim 2100 tl ve 2300 tl olanını.. ama benim aklım kadıköydeki mağazada oraya bakmadan bişey almam...

Yaren hande eşine geçmişolsun canım.. sen dediğin gibi yanlış anlamışsın ama bak özür dilemişsin bravo sana... bebeğin için bacak boyundan dolayı nasıl gelişimi 1 hafta geri der anlamadım.. belki bacakalrı çok uzun olmayacak.... sen canını sıkma tatlım olurmu...

demetçim bende de kulaklar ile ilgili bişey yazmıyordu ve raporu hala kendi dr göstermedim... benim kafama takılan konu ise kızımın resmini hatırlayan varmı bilmiyorum üst duduağı yarık gibi duruyor ben kafamı ona taktım şimid acaba yarık dudak diye bişey varmış ya öylemi???
uyuz görümceme resmi ve cd gösterdik cuma günü ben söyledim böyle bişey var gib dedim hımmm bende fark ettim onu dedi bana gıcık...

Nihalla'cım; ben 2 defa girdim detaylıya. (Bir daha 12 haftalıkken tavisye etmişlerdi bir perinatalog hemen randevu al, anca yer bulursun diye, bir de detaylıya gittiğimi kendi doktoruma söylememiştim, o da birisine yönlendirdi, biz de hiç bozuntuya vermedik, ona da gittik. Hem de zaten kızımızın yüzünü görememiştik ilkinde, vesile oldu ikincisi. ) Diyeceğim o ki; her ikisinde de hem yarık dudak hem de eksik damak için baktılar. Detaylında muhakkak bakmışlardır ona. Verdikleri raporlar içinde yazmıyor ama kontrol listelerinin içinde o da oluyor. İçini ferah tut. O ultrasonlar da sonuçta aslında şu an sadece fikir veriyor. Benim bebeğimin fotoraflarından birinde ağzı bir kulağından öbür kulağına kadar gidiyor görünüyor. Ama öbüründe normal, minicik bir ağzı var. Doktorumun dediğini diyeyim sana da: 500 gr.'lık bir şey. Ne görmeyi bekliyorsun ki demişti.

herkeslere merhabalar...
istanbula döneli 10dünü geçmesine rağmen foruma bu ikinci girişim,,günlerdir boya badana işleriyle uğraştık,sonra eşimle temizliğimizi tamamladık yetmedi kalıcı misafir ağırladık..dün öğlen itibarıyla evimle ve eşimle başbaşa kalabildik çok şükür...ama halaa koca bir yorgunluk var üzerimde...

Görüşmeyeli sizler nasışsınz ? bebişler büyümüş maşaallah,,hazırlıklar başlamış,,az kaldı artık bende hazırlıklarımı tamamlamaya çalışıyorum,bebeğimin odası en büyük eksiğimiz bide benm hastane eşyalarım..bebeğimin kıyafetlerini falan hep aldık,,ufak tefek detaylar dışında bi eksiğimiz kalmadı..yawaş yawaş tamamlamak gerek bencede..bebeğin odasını almadan eşyalarını yıkmayı düşünmüyrm ben,koyacak dolabım falan yok çünkü...odası hallolunca yıkar ütüler yerleştiririm inşallah,,tabi okulla beraber çok zor olcak ama idare edicez mecburen...
avrupa yakasından oda alan yada baka arkadaşlar maskodan başka iurayada bakın dediğiniz yerler var mı??? nerden oda bakacağımızı bile bilmiyorum ben ( Allah hepimize kolaylıklar vesin inşallah...

lizzie aldıklarının hepsi çok güzel güle güle kullanın canım,

canım bence endişelenme, detaylıda doktor hepsine bakıyor ve öyle bir tespiti olsaydı muhakkak söylerdi, benim detaylı raporumdada, kulak, dudak, falan diye yazmıyor ama hepsine bakılıyor, benim detaylıyıda kendi doktorum yapmıştı normal dedi herşey, bu arada her muayenede bana 4 boyutlu ultrason görüntüsü veriyor emin ol hepsi birbirinden farklı, mesela kafa kısmında gölgeler var ben bi ara saç zannetmiştim onları :) ama ışıkla görüntülendiği için vede boyutlarını çok büyüttüklerinden oluyor bazı belirsizlikler, bence endişelenme görünseydi doktorun kesin söylerdi tatlım.

ayy canım sağolasın yaa ne bileyim kaç gündür ona taktım ben illa bi aksi durum düşüneceğim yaa... inş dediğin gibi dr ona bakmıştır detaylıyı başka bi merkezde radyolog çekti zaten..

kızlar heLpp..29 haftalık olduk 2 haftadır karnm cook sertleşiyo..gece,gündüz oluyo tuvalete koşuyorum..ya offf korkuyorum..doktr magnezyum eksiklii olablr dedi tablet verdi bide kalsiyum tablet amaan bilemedim kullaniim mi..sizinde böle oluyo mu*..

selam kızlar bende aralıkta tuğçemi dünyaya getireceğim nasipse ama bi sorunumuz var kktc yaşıyoruz 2 yıl daha burda kalacağız.Burda aşılara önem verilmiyor verem aşısı yok mesela... öğrendimki hamilelikte tetanoz aşısıda vurulmuyormuş çok tedirginim sizler tetanoz aşısı yaptırdınız mı yada kaç doz hangi haftalarda yapıldı 26. haftaya girdim zamanı geçtimi acaba bilgi verirseniz sevinirim

herkese iyi haftalar... farkettiğiniz üzere yine bi sıkıntım var ve yardımcı olamasanız bile bana destek vereceğinizi bildiğimden yazmak istedim...
cumartesi günü randevum vardı ve 3 hafta sonra cnm kuzumu gördüm. kocaman olmuş maaşallah.
herşey yolunda dedi doktor. suyunu, pozisyonunu falan sordum, onlarda da problem yok dedi. 50 kilonun altında hamile kaldığım için erken doğum riskini sordum. sadece risk bu, olacak diye birşey yok dedi neyse ki...

geleyim sadede... çok fena çarpıntım oluyordu son zamanlarda. özellikle geceleri sol tarafıma yatamıyordum ve eskiden konulan bi teşhisle ritim bozukluğum da var (( doktorum idrara, kana, guatra baktı. kansızlıktan olabilir çarpıntın dedi ama çok şükür ki onlar da iyi çıktı. akıntım var dedim, fitil verdi... falan filan... ama işin kötü tarafı şu ki; EKG çektirmem gerekiyormuş. kansızlıktan olmadığına göre sorun kalptendir dedi. kardiyalogla doktorum işbirliği içinde hareket edeceklermiş...
sizlerde hiç böyle bi sorun var mı? inşallah yoktur tabii ki... EKG bebeğime zarar verir mi??? kalp sorunum var diyelim, ilaç kullanabilecek miyim??? bir sürü soru var aklımda... inşallah sorun çıkmaz... yine dualarınıza ve varsa bilgilerinize ihtiyacım var...
hepinizi öpüyoruz meleğimle...

cnm benim karnımda da gerginlik oluyor ama genelde geceleri... gün boyu yediklerimden dolayı şişiyorumdur heralde diye düşünüyorum ama senin durumunla ilgili hiç bi fikrim yok maalesef...

merhaba kızlar bir pazartesi gününü daha atlatıp okuldan eve geldim havalar da hala çookk sıcak yanıyorum resmen
bu arada yine misafirim var benim ya hem de yatılı misafir offff yaaaa
valla temizlik yapmadan da durulmuyorki bebişim gelmeden büyük bir temizlik yapmam lazım şimdiye kadar kadın da tutmadım temizlik için herhalde eşimle yaparız büyük temizliği yine

ayy ben hiç bişey hazırlamadım ya hala ekim gibi düşünüyordum ben de
biz sadece ufak tefek şeyleri aldık araba beşik falan bu ay alıcaz tabi benim sevgili kociş bir karar verebilirse çünkü beyefendi illa en doğalını bulacakmış beşik için boya falan içermeyecekmiş
valla ben de mi bir terslik var ben hiç öyle aman boya olmasın aman park yatak plastik gibi falan demiyorum doğal olsun diye bi dünya para veremem valla

ben şimdi 29 haftalığım..2 ay önce ilk tetenoz aşısı 1 ay öncede 2. doğumdan sonrada olacakmış yanlış lamıyosam 5 doz şeklinde 3 dozum kaldı..
ama sen korkma bazı doktorlar gerek duymuyo burda bile..senn tercihine bırakıyolar..çok önemli olsa mecbur olur ama tercihen yapılıyor..

halimem canım geçmiş olsun.. dr seni kardiologa yönlerdiyse onun önlemini muhakakak alırlar bebeğine zarar verebilecek bişey yapmazlar merak etme... benimde 2 sene öncesine kadar çarpıntı problemim vardı ama küçük bi operasyonla onu hallettik hamile kalınca doktoruma söyledim bu olayı bi problemim olup olamdığını sordu yok dedim yinede beni kardiologa yönlerdirdi ama benim şikayetim olmadığı için gitmedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…