herkese günaydınn, iyi haftalar kızlar
bugün aylık rutin kontrolümüz var, ancak önceki kontrolümüz 1 ağustostaydı ve araya bayram da girince doktorumun izni nedeniyle bizim kontrol 12 eylüle kaldı.
yavruşumu görmeyeli 6 hafta oldu, çoook heyecanlıyım
bana şans dileyin kızlar, dualarınızı bekliyorum, dilerim herşey yolundadır
lizzie canım hepsi çok güzel güle güle kullanmak nasip olsun inşallah..
herkese selam..
güzel bir hafta olur inşallah...
haftasonu yine alışverişe çıktım civil diye bi markadan evde giydrimek için tulum pijama bady falan aldım.. fiyatları gayet iyiydi..
sonrasında maskoya mobilya bakmaya gittik.. ama çok yoruldum hala karnımda ağrı var... birde benim göbek deliğim çukurdu şimdi dışarı firladı nerdeyse ama tam göbek deliğimin altı müthiş acıyor özellikle wc de sizde de oldumu???
bu arada oda fiyatları 2000 den başlayıp 4500 e kadar devam ediyor.. 1-2 model beğendim 2100 tl ve 2300 tl olanını.. ama benim aklım kadıköydeki mağazada oraya bakmadan bişey almam...
Yaren hande eşine geçmişolsun canım.. sen dediğin gibi yanlış anlamışsın ama bak özür dilemişsin bravo sana... bebeğin için bacak boyundan dolayı nasıl gelişimi 1 hafta geri der anlamadım.. belki bacakalrı çok uzun olmayacak.... sen canını sıkma tatlım olurmu...
demetçim bende de kulaklar ile ilgili bişey yazmıyordu ve raporu hala kendi dr göstermedim... benim kafama takılan konu ise kızımın resmini hatırlayan varmı bilmiyorum üst duduağı yarık gibi duruyor ben kafamı ona taktım şimid acaba yarık dudak diye bişey varmış ya öylemi???
uyuz görümceme resmi ve cd gösterdik cuma günü ben söyledim böyle bişey var gib dedim hımmm bende fark ettim onu dedi bana gıcık...
herkese selam..
güzel bir hafta olur inşallah...
haftasonu yine alışverişe çıktım civil diye bi markadan evde giydrimek için tulum pijama bady falan aldım.. fiyatları gayet iyiydi..
sonrasında maskoya mobilya bakmaya gittik.. ama çok yoruldum hala karnımda ağrı var... birde benim göbek deliğim çukurdu şimdi dışarı firladı nerdeyse ama tam göbek deliğimin altı müthiş acıyor özellikle wc de sizde de oldumu???
bu arada oda fiyatları 2000 den başlayıp 4500 e kadar devam ediyor.. 1-2 model beğendim 2100 tl ve 2300 tl olanını.. ama benim aklım kadıköydeki mağazada oraya bakmadan bişey almam...
Yaren hande eşine geçmişolsun canım.. sen dediğin gibi yanlış anlamışsın ama bak özür dilemişsin bravo sana... bebeğin için bacak boyundan dolayı nasıl gelişimi 1 hafta geri der anlamadım.. belki bacakalrı çok uzun olmayacak.... sen canını sıkma tatlım olurmu...
demetçim bende de kulaklar ile ilgili bişey yazmıyordu ve raporu hala kendi dr göstermedim... benim kafama takılan konu ise kızımın resmini hatırlayan varmı bilmiyorum üst duduağı yarık gibi duruyor ben kafamı ona taktım şimid acaba yarık dudak diye bişey varmış ya öylemi???
uyuz görümceme resmi ve cd gösterdik cuma günü ben söyledim böyle bişey var gib dedim hımmm bende fark ettim onu dedi bana gıcık...
Nihalla'cım; ben 2 defa girdim detaylıya. (Bir daha 12 haftalıkken tavisye etmişlerdi bir perinatalog hemen randevu al, anca yer bulursun diye, bir de detaylıya gittiğimi kendi doktoruma söylememiştim, o da birisine yönlendirdi, biz de hiç bozuntuya vermedik, ona da gittik. Hem de zaten kızımızın yüzünü görememiştik ilkinde, vesile oldu ikincisi. ) Diyeceğim o ki; her ikisinde de hem yarık dudak hem de eksik damak için baktılar. Detaylında muhakkak bakmışlardır ona. Verdikleri raporlar içinde yazmıyor ama kontrol listelerinin içinde o da oluyor. İçini ferah tut. O ultrasonlar da sonuçta aslında şu an sadece fikir veriyor. Benim bebeğimin fotoraflarından birinde ağzı bir kulağından öbür kulağına kadar gidiyor görünüyor. Ama öbüründe normal, minicik bir ağzı var. Doktorumun dediğini diyeyim sana da: 500 gr.'lık bir şey. Ne görmeyi bekliyorsun ki demişti.
kızlar heLpp..29 haftalık olduk 2 haftadır karnm cook sertleşiyo..gece,gündüz oluyo tuvalete koşuyorum..ya offf korkuyorum..doktr magnezyum eksiklii olablr dedi tablet verdi bide kalsiyum tablet amaan bilemedim kullaniim mi..sizinde böle oluyo mu*..
valla temizlik yapmadan da durulmuyorki bebişim gelmeden büyük bir temizlik yapmam lazım şimdiye kadar kadın da tutmadım temizlik için herhalde eşimle yaparız büyük temizliği yineKizlar benden hepinize tavsiye.Tabi ben bu kendi tavsiyeme ne kadar uyabilicem oras mechul amakesinlikle temizlik konusunda kendinizi cok zorlamayin.Temizlik yaparken kendimizi kaybettigimiz icin vucudumuzu ne kadar zorladigimizin farkina varamiyoruz o an.Ama sonra acisi cikiyo.Ben ilk gebeligimde 37 haftalikken doktora gittigimde 1 cm bile aciklik yoktu.Bir hafta sonra gittim 3 cm aciklik var nasil oldu birden oyle 3 cm birseymi yaptin kendinimi zorladin dedi doktor.Temizlik yaptim dedim.Tabi normal temizlik degil resmen evi kaldirmistim.Neyse doktor kizdi bana siz turk kadinlari hep boylesiniz.Asil yatip dinlenmeniz zamanda temizlige girisiyorsunuz.Daha dogumuna 2 hafta var ama bu cocuk yarina kalmaz gelir dedi.Dedigi gibide oldu o gece sabah dogru gittik ve oglen kizim dunyaya geldi.Yani kesinlikle agir temizlikten kacinin.Aman diyimm
ayy ben hiç bişey hazırlamadım ya hala ekim gibi düşünüyordum ben dekızlar bebişlerin kıyafetlerini yıkayıp çantalar hazırlanmaya başladınızmı.bugün annem geldi.kızım aldıklarını yıka güzel bi güneşte kurusun çantasını hazırla diyo.ben ekimden sonraya düşünmüştüm.sizler neye karar verdiniz.kafam karıştı ne yapsam bilemedim.kendi hastane çantam hazır.kızımınkinide hazırlasammı acaba:26:
biz sadece ufak tefek şeyleri aldık araba beşik falan bu ay alıcaz tabi benim sevgili kociş bir karar verebilirse çünkü beyefendi illa en doğalını bulacakmış beşik için boya falan içermeyecekmişselam kızlarr
bız de bebişin arabasını, park yatağını falan aldık bu hafta
arabası quinny zap xtra, park yatağı pierre cardin 132L miydi neydi ööle bişe :)
kayseride ilk bebişin arabasını beşiğini falan kayınvalıde alıyor bu konuda bıraz şanslıyım galiba,
biz beğendik onlar aldı süper oldu
siz aldınız mı arabaları ben erken mı davranıyorum acabaa bilemiyorummm:26:
bi de çok hasta oldum ben, nezleyım yıne ilk aylarımı hatırlattı bana bu hastalık midem cok bulanıyooo:2:
selam kızlar bende aralıkta tuğçemi dünyaya getireceğim nasipse ama bi sorunumuz var kktc yaşıyoruz 2 yıl daha burda kalacağız.Burda aşılara önem verilmiyor verem aşısı yok mesela... öğrendimki hamilelikte tetanoz aşısıda vurulmuyormuş çok tedirginim sizler tetanoz aşısı yaptırdınız mı yada kaç doz hangi haftalarda yapıldı 26. haftaya girdim zamanı geçtimi acaba bilgi verirseniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?