2011 Aralık Anneleri

kızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sonra çamaşırlarını yıkamak için omo baby mi yoksa başka bi marka sabun tozumu???

Ben mustela marka aldım bebeğin tüm bakım malzemelerini.şampuan alırken içinde sabun olmamasına dikkat et canım,şampuanın kesinlikle köpürmemesi lazım,köpük olursa ağzı burnu doluyo çok telaş yapıosun.sebamed ve chicconun köpürdüğünü biliyorum bunu göz önünde bulundurursun.

birde bugün doktorumla konuştum gögüs ucu kremine sabah akşam başlamamı söyledi.içinizde sürmeye başlayan var mı? doğuma kadar sabah akşam sürecekmişim.kardeşimde 7.ayında başlamıştı sürmeye maşallah hiç acımadı gögüs ucu.

bende gülçin hn. gidiyorum, evet her ihtimale karşılık en azından acil olan şeyleri almamız lazım
benim 2. bebişim olunca büyük eşyalarımız arabaydı beşikti anakucağıydı falan filan var zaten
kıyafet türü hastane çıkışı, bady, battaniye, biberon ötür şeyler alınacak

kızlar bugün 100 lük şeker yükleme sonucumu aldım.
açlık 87
1saat 220
2saat 201
3 saat 124
drum diyet yada insülin dedi. yarın dahiliyeye gidicem. moralim çoook bozulduuuu.

iki tanesi yüksek ama 3 tane yüksek çıkınca insülini başlanır,demiş tbizim doktor. şimdi diyet verir büyük bi ihtimal.
benim bizim kocaya rağmen düşürdüysem sen 15 günde düzene sokarsın.

lansinohun göğüs ucu kremi değil mi?ben minik olanlarından almıştım lazım olur diye.ha bi de biberon aldım ya,o da yıkancak dimi(sterilize) .herşeyleeeer yıkancak :) eni konu temizlik yapcaz artık anlaşılan :)) ha bide sterilizatörlerden almayı düşünen var mı aranızda,ben tencerede kaynatırım eski usül diye düşünüyorum ama...akıl akıldan üstündür tabi.

içimi rahatlattınız kızlar ya saolunnn diyete razıyım artık.elveda tatlılar :84: elveda hamur işlerii :84: elveda nutellaa:84:

kızlar prenses kızım ve anası kraliçe ben eve gidiyoruz bugünde bi idil bebe ye bakalım ordan evimize gidelim belki 4 aydır biriken ütüme başlarım bu akşam 4 aydır bekliyo birikti diye kadında gelmiyo ya baya baya korkmuş yapılmazsa cıbıl cıbıl dolaşcaz ortalarda hepinizi öptük yarın görüşürüz inş.

slm kızlarrr..dün gece cok sancım vardı hamdolsun sabaha geçti ama beni cok korkuttu..

bugun oglum ilk okula başladı ilk günümüz heyecanlıydık..cocuklar sınıflarında ögretmenleriyle otururken bızede rehber ögretmen baska sınıfta seminer verdi bu hafta öyle gececekmiş ama ben ilk dersten sonra fenalaştım duramayıp eve döndüm oglumuda ablası alıp getirdi daha ilk günden yalnız bırakmış oldum oglumu..bu aralar acayip nefesim daralıyor oturamıyorum hiç başım dönmeye başlıyor eve zor attım kendimi
daha önümde 3 ay var bakalım nasıl gececek bu 3 ay off(

kızlar bu arada bebişlerine alışveriş yapanlar diğer topiğimizede resimleri eklemeyi unutmayın..ocak anneleri bizden daha heyecanlı bu konuda 50.sayfaya gelmişler daha bizde bişey yok:))

kızlar bebeğiniz için ahngi marka şampuan kullanacaksınız??? nivea- bübchen- chicco
hangisi????
sonra çamaşırlarını yıkamak için omo baby mi yoksa başka bi marka sabun tozumu???

ben diğer çocuklarımı halaaa dalin şampuanla yıkıyorum.bebişimide yine dalinle yıkıyacam.çamaşır iinde hacı şakirin toz sabunu var onu kullanıcam.omo baby sabun gibi yumuşak bırakmıyo.yumuşatıcıda yine bebek için olan yumuşatıcılardan alaırım.bu hafta alış verişi tamamlıyayım hepsini yıkıyacam.

umarım becerebilmişimdir oğlumun resmini eklemeye calıştım ama.. biri 22 haftalıkken diğeri 3 gün önce yani 26+2 haftalık 913 gr olmus oğlum:))

cnm.maşallah oğluşuna çok tatlıymış.

Gogus kreminide mustela aldim kardesimde ondan kullanmisti,en iyilerinden biriymis.sen lansinohu kullanmaya basladin mi

kızlar şimdi netten 50gr şeker yükleme sonucumu gördüm,,açlık70 şekerden snrası 98 çıkmış..iyi dimi? dr randevum çarşamba ya da perşembe...ilk sizle paylaşayım dedim...

Gogus kreminide mustela aldim kardesimde ondan kullanmisti,en iyilerinden biriymis.sen lansinohu kullanmaya basladin mi
şuan göğüslerden yana bir şikayetim yok,belki son haftalarda sürerim.sadece karardı göğüs uçlarım,sanırım erkek bebek bekleyenlerde oluyor bu durum daha sık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…