Gayet norrmal .. 140 altında çıkması gerekiyordu 98 çıkmış..
woooow süpersin canımiyi madem moral oldu bana da ,teşekkürler
Aynen bende senin gibiyim cnm 1 ağustosta rutin kontrole gidemedim bayramdı falan derken doktor izne çıkmış bugun 4 buçukta randevum inş güzel haberlerle gelirim ayrıca 2.aşıda yapılacak bugun..6 haftadır görmedim oğlumu çok özledimmm büyümüştür çok heyecanlıyımmm
sabah kendi doktoruma gittim o görüştü diğer doktorla unutmuşuzdur dedi bi sorun olsaydı zaten illa dikkat ederdim demiş baş kısmında tamamında normal yazıyodur zaten demiş :) yani unutmuş :)
birde bugün doktorumla konuştum gögüs ucu kremine sabah akşam başlamamı söyledi.içinizde sürmeye başlayan var mı? doğuma kadar sabah akşam sürecekmişim.kardeşimde 7.ayında başlamıştı sürmeye maşallah hiç acımadı gögüs ucu.
Selam kızlar,
Bebek odası araştıran arkadaşlara Erol Mobilya yı öneririm. Mağazaları Pendik te ama internetten modelleri, fiyatları inceleyebilirsiniz. Ben de forumlardan birinde okuyup netten araştırdım. Sonra mağazaya bakalım diye gittiğimizde takımı alıp çıktık :) 3 hafta içinde gelip kuruyorlar. Karyolası ilerde normal yatağa dönüşebiliyor vs. Bana fiyatları da masko dakilere göre gayet iyi geldi. Bi bakın derim
bizim takım bu:
Royal 3 Kapl Byyen Beikli Bebek Odas Takm
Selam kızlar,
Bebek odası araştıran arkadaşlara Erol Mobilya yı öneririm. Mağazaları Pendik te ama internetten modelleri, fiyatları inceleyebilirsiniz. Ben de forumlardan birinde okuyup netten araştırdım. Sonra mağazaya bakalım diye gittiğimizde takımı alıp çıktık :) 3 hafta içinde gelip kuruyorlar. Karyolası ilerde normal yatağa dönüşebiliyor vs. Bana fiyatları da masko dakilere göre gayet iyi geldi. Bi bakın derim
bizim takım bu:
slm kızlarrr..dün gece cok sancım vardı hamdolsun sabaha geçti ama beni cok korkuttu..
bugun oglum ilk okula başladı ilk günümüz heyecanlıydık..cocuklar sınıflarında ögretmenleriyle otururken bızede rehber ögretmen baska sınıfta seminer verdi bu hafta öyle gececekmiş ama ben ilk dersten sonra fenalaştım duramayıp eve döndüm oglumuda ablası alıp getirdi daha ilk günden yalnız bırakmış oldum oglumu..bu aralar acayip nefesim daralıyor oturamıyorum hiç başım dönmeye başlıyor eve zor attım kendimi
daha önümde 3 ay var bakalım nasıl gececek bu 3 ay off(
imjuli benm kontrolumde güzel geçti bi sorun yok oğlum büyümüş 875 gram olmuş boyuda 33 cm süperdi yanii ağzını açıp kapıyo göz kırpıyodu bize gülmekten öldük yaa şimdiden belli ediyo kendini çokk fırlama olacak oğluşumm
Selam kızlar,
bizim takım bu:
maşallah oglusuna daha da etlensin butlansın inş:)imjuli benm kontrolumde güzel geçti bi sorun yok oğlum büyümüş 875 gram olmuş boyuda 33 cm süperdi yanii ağzını açıp kapıyo göz kırpıyodu bize gülmekten öldük yaa şimdiden belli ediyo kendini çokk fırlama olacak oğluşumm
Ay kizlar cok saskinim suanda.Hani ben gecen hafta 100 mg lik seker testi yaptirmistim ya.Kotu birsey cikarsa biz sizi arariz demislerdi.Bugun oldu hala aramadilar.Yani o kadar eminimki yuksek cikacagina niye aramadilar diye sinir oluyorum bu kadar uzunmu surer diyorum kendi kendime.Ama bugun esim aradi hastaneyi ve olculer normal sorun yok demisler.Ama daha onceki gebeligimde yuksek seker oldugu icin ve 50 lik yuklemede de yuksek ciktigi icin cok sekerli va tatli seyler yeme konusunda abartmamak sartiyla normal beslenmesine devam edebilir demisler.Suan mutluluktan ucuyorum resmen.Ben ilk kizimda gunde 10 kere sekerimi olcer parmaklarim delik desik olur herseyde gozum kalirdi.Bunda varsin olsun baklava seker cikolata yemiyim.Yeterki normal besleneyim zaten istahlida degilim.Ama o psikoloji insani mahfediyordu.Acayip sevindim.Ha bu arada olcumer soyle cikmis.Benim ilk gebeligimde bu sayilari hayal bile edemedim o kadar yuksekti.Cok sukur rabbime...
Aclik 62 ( sinir 95 )
1 saat sonra 177 ( sinir 180 )
2 saat sonra 172 ( sinir 155 )
3 saat sonra 100 ( sinir 140 )
güle güle kullan canım. mutlulukla, sağlıkla bebeğin odasında büyüsün inşallah...
valla ben de kara kara düşünüyorum. bi de okul başladı. umarım son aylar kolay geçer...
ya boyunu nasıl ölçüyorlar ki, benim doktorum bana boy söylemedi, bacakları elleri falan toplanmış duruyordu, yüzünü kapatıp açıyor, gülümsüyordu tosunum :)
1650 gr mış benim bebeğim, 27 hafta 4 günlük çıktı. büyük değil mi dedim doktoruma, yoo gayet normal dedi, sizin yazdığınız gr.larla benimki kıyaslanınca kocaman benimki sanki gibime geliyor
ama doktor normal dediği için de bişey diyemiyorum.
yalnız fotoğraf vermedi kuzucuk, tüm numarasını yaptı, fotoğrafa sıra geldiğinde kapattı hep yüzünü, gözünü :)) doktorum 4 boyutluya da aldı, hadi bi resim verir belki diye ama nafilenazlı oğlum benim, bi baan gösterdi kendini :))
cnm cok güzel güle güle kullanın inş saglıcakla yatsın bebişin yatagında..yalnız bu resmi diger topiktede paylaş cnm..
maşallah oglusuna daha da etlensin butlansın inş:)
cnm ne güzel işte bu sefer rahat gecirirsin hamileliğini ben da ha yaptırmadım test ama daha öncekilerde cıkmamıştı inş bunda da cıkmaz gerçi her hamilelik farklı oluyor..
halimem allah yardımcın olsun cnm biraz zor olacak senin için ben tek cocukla ugraşırken sen kaç cocukla ugraşacan:)
he bu arada face de senin hangi şehirde oldugun kaydedilmemiş söylersen listeye ekleriz cnm
ya boyunu nasıl ölçüyorlar ki, benim doktorum bana boy söylemedi, bacakları elleri falan toplanmış duruyordu, yüzünü kapatıp açıyor, gülümsüyordu tosunum :)
1650 gr mış benim bebeğim, 27 hafta 4 günlük çıktı. büyük değil mi dedim doktoruma, yoo gayet normal dedi, sizin yazdığınız gr.larla benimki kıyaslanınca kocaman benimki sanki gibime geliyor
ama doktor normal dediği için de bişey diyemiyorum.
yalnız fotoğraf vermedi kuzucuk, tüm numarasını yaptı, fotoğrafa sıra geldiğinde kapattı hep yüzünü, gözünü :)) doktorum 4 boyutluya da aldı, hadi bi resim verir belki diye ama nafilenazlı oğlum benim, bi baan gösterdi kendini :))
cnm ultrason kağıdında yazan FL diye bi ölçüm var. onu 7 ile çarpacakmışsın ve ortalama boyunu az çok veriyormuş. bi dene bakalım...
cnm maşallah gelişimi cok güzel benim doktorum da boyunu söylemedi sanırım bu haftadan sonra boy ölçüsüne pek bakmıyorlar bacak ölçüsü kafa ölçüsü falan onları ölçtü tam günü gününe uygun cıktı benim kızımda
halimecim maşallah cok yakışmış sana hamilelik öğrencilerinde begenecekler bu halini:)
Kızlar herkese iyi akşamlarr geçmişi yeni bitirebildim tüm gün temizlik yapınca ancak girmeye fırsatım oldu siteye baktım ki herkes eksiklerini tamamlamak üzere daha bizim ufak tefek kıyafet dışında hiçbirşeyimiz yokacaba cokmu gec kaldık ki yaa şimdi okuyunca tereddütte kaldım bizde bu hafta sonu küçük odamızı boşalttık toparladık eşimle zaten cocuk odası yapamayacagımız kadar kucuk bır oda oldugu ıcın kıyafet dolabı ufakda bı etajer alıcaz park yatakda yatak odasında olacak :44::44: bakalım nasıl olacak bebişimziin hazırlıkları bu hafta sonu oda dolap yatak bakmaya baslarız sanırım
cnm ultrason kağıdında yazan FL diye bi ölçüm var. onu 7 ile çarpacakmışsın ve ortalama boyunu az çok veriyormuş. bi dene bakalım...
tatlım ben senın dedıgıne gore baktım sımdı ultrason kagıdına 46.64mm yazıo 7 ile capınca 326.48 cıkıo oda sanırım 33cm e yakın oluo dogrumu ki acep :44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?