2011 Aralık Anneleri

artık kendımı durdurmam lazım sanırım cok sey aldım gıydırmeden kalıcak koşe de :)

deterjanı da ,dalan roxy %100 bıtkısel olmasından dolayı

yumusatı düşünmüyorum ama olursa da dalin'in yumusatıcısı ..

bakalım aldık ama daha yıkamadım ..gözümde büyüyor resmen ..

bizim de benim özenip aldığım bikaç parça kıyafetinden başka bişeysi yok daha
benim düşündüğüm de bi park yatak, bi şifonyer. bu ay içinde bakacağız artık kısmetse

bende aynı seyı dusunuyorum zaten su anda oda yapacak yerımde yok oturma odasını bosaltırsam annem dogumda nerde yatacak salon takımımız yatak olmuo zaten sımdılık kucuk odayı temsılı bebek odası gıbı yapıcaz bırtek karyolası eksık kalacak bıraz buyuyuncede park yatagı oraya tasırım orda uyur sizce nasıl baska fıkrı olan varsa yardımcı olsun luffeeennn

ya sorma halimecim o konuda bende cok kızıyorum kız denildiği zaman eh saglıklı olsunda diye birde teselli eder gibiler bende direk diyorum ben zaten kızım olsun istiyordum cok sevindim diye..biz 3erkek 2kız kardeşiz annem hep der ıyıkı kızlarım olmuş diye bişey olsa yakınlarında hep biz varız erkekler kızlar kadar annenin yanında olamıyor

cnm ben kendimde daha hiç birşey almaya cıkmadım 7. ay dolsun dıyordum ama teyzemiz sagolsun yazlık kışlık herşeyini tamamladı ablasıda bayram paralarıyla kardeşinin hastane cıkışını ve bir kaç kadife tulum aldı kıyafetleri bir dahaki yaz sonuna kadar hazır :))bebek arabası yatak mama sandalseyi falan onlarda var zaten sanırım ben artık bir tek kendime pijama takımı ve emzirme südyeni falan alacam..kız kardeşim benden heyecanlı..habire alışveriş yapıyor durduramıyorum:))

bence gayet güzel düşünmüşsün

Rabbim hepimizin yavrusuna sağlık sıhhat versin. gerisi gerçekten teferruattt...

aynen öyle cnm :)))

Teşeküür ettim tatlııımmmm bunu ogrendıgım ıyı olduu bızden teyzesıne mucukkk

Maşallah canım yaa ne guzel kız kardesının olması bende cok ısterdım ama bende ne kız nede erkek kardes var sagolsun cok yakın 2dostum var onlar yapıolar teyzelık gorevını sımdıden bır suru sey aldılar ama kızkardes farklı olur sanırım her cagırdıgında yanında olur kosar gelır neyse saglık olsun napalım onun ıcın ben cok dogurcam Oğluşum tek kalmasın Allahda nasıp ederse tabıkı

bence gayet güzel düşünmüşsün

tesekkur ederım canımcımm

iyi geceler kızlar bugun doktordayım 1100 kg olmus bebıs pek tatlıydı massalah ya dogsada sevsem off off saglıgı felan ıı kramplarım wardı onun ıcın ılac yazdı ınsallah ıyı gelir

ya kızlar bebişinize 0-3 aylık kaç tane takım ve zıbın alıcaksınız.şuan için 3 takımı var biri hastane çıkışı diğerleri 5 li takım.1 de zıbın takımı aldım.acaba yeterlimi yoksa 2 adet daha alsam mı?kayınvalide de hediye gelir alma fazla diyor.

cnm bu ekonomik krizde insanlar hediye için hemen cici alıyorlar alma bence

cnm bu ekonomik krizde insanlar hediye için hemen cici alıyorlar alma bence
.
haklısın canım o zaman bi kaç tane tek alt alayım kaka falan çok yaparsa ki kırkı çıkana kadar günde 3 kere falan yapıyormuş yedek de bulunsun.havlu almayı düşünmüyorum kullanmadığımız havlu var onun üzerine tülbet yaptım yumuşak onu sersem olur mu?arkadaş küçük bornoz vericem dedi biraz büyüyünce ona sararım.aslında battaniyede var ev de polardan dikdörtgen turuncu onu mu kullansam ki diye düşünüyorum.alerji falan yapar mı ki...ayyy acemi olmak ne zormuş...bugün sabah ağlayarak kalktım ağrıdan ölüyorum sandım bir an için doğum başladı herhalde dedim...sanırım üşütüyorum farkında olmadan hala ağrım var

ya siz böyle yazıştıkça panik oluyorum ben de ( daha hiç bişey hazırlamadım ve 5 haftaya kadar da hazırlayamayacam. kızımla hergün konuşuyorum güzel güzel. tatlı kızım erken gelme e mi diyorum :))) o da inşallah dinler sözümü. köy yerinde yaşıyorum ben. 32. haftada izne çıkıp annemlere gidip orada doğum yapıcam inşallah. alışverişimizi de ordan yaparım mecburen. sizce ne olur ne olmaz diye netten mi alsam bikaç parça??? ama dokunmadan, görmeden de insanın içine sinmiyor ki yaa... offf daraldım yine gece gece...

cnm hiç stres yapma şimdiden 32. haftanda izine cıkınca hepsini alırsın bana kalsa bende daha almıyacamda benim kızkardeşim durmuyor habire alıyor..

canım sanırım ben biraz erken başladım.birden bütçeye yüklenmeyelim diye...bir de illa ki insan korkuyor ne olur ne olmaz diye...netten bende çok düşündüm alayım diye ama dokunmadan içime sinmedi.bir tane site var çok uygun şeyler ve güzel şeyler var.enesbebe diye gir ilk link...

Tatlım stres yapma kendini daraltma panik olmaa relax ol :)) rahat ol bak ben bile daha hiç birşey almadım 30.haftadan sonra almayı düşünüyorum şuanda sadece araştırma yapıyorum netten ..Hazırlık yapan arkadaşların resimlerini markalarını önerilerini değerlendiriyorum sadece gözlem yapıyorum

cnm aldıklarının resimlerini koymayı unutma :))

cnm hiç stres yapma şimdiden 32. haftanda izine cıkınca hepsini alırsın bana kalsa bende daha almıyacamda benim kızkardeşim durmuyor habire alıyor..

sağolun kızlar destekleriniz için. zaten rahatlayayım diyorum, sonra bi bakıyorum herkes halletmiş işlerini yine pan,k oluyorum... neyse hayırlısı olsun artıkkk...:97::97::97:

bizim kiyafet olayi bitti sayilir. sadece banyo havlusu agiz mendili falan kaldi.

ben o deterjani tum buyuk marketlerde aradim sonunda kiytirik semt marketinde buldum.

dun yikadim esyalari. az once de utulemeyi bitirdim. yarin da kucuk valizi dezenfekte edip havalandirip icine dizmeye baslarim. tabii once rsimleri cekip konuya ekliicem ins. :)

0-3 ay esyalari fazla almayin diyorlar. kalmadigi durumda daha buyuklerden giydirebilirmisiz...

ben simdilik hastaneye gidecekleri yikadim sadece. 2 tane hastane cikisi 2 tane 5li takim 2 tulumlu takim 3 badi 4 tane de alt koyuyorum cantaya. 4tane de battaniye girecek. ne kadar kalacagimiz belli degil fazla fazla olsun yanimizda diye dusunuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…