- 13 Şubat 2008
- 12.352
- 1.424
- 748
bizim de benim özenip aldığım bikaç parça kıyafetinden başka bişeysi yok daha
benim düşündüğüm de bi park yatak, bi şifonyer. bu ay içinde bakacağız artık kısmetse
tşkler cnm...o kadar zayıftım ki, kilolar işime yaradı... sevdim ben bu hamileliği :))köy öğretmeni olduğumdan bugün bi çoğu damladı zaten okula. öğretmenin karnına bişey koymuşlar diyip durdular...
bi de sürekli kız mı erkek mi diye sorup durdular... bazı yerlerde hala erkek evlat olsun derdini aşamamış insanlar. benim çocuklar bile cinsiyet meraklısı. bi de en nefret ettiğim tepki de şu:
_ cinsiyeti ne?
_ kız.
_ E hadi olsun...
bu ne yaa??? olsun ne demek. sanki kendileri kız gelmedi dünyaya, ya da anaları kız diil. bak akşam akşam sinirlendim yine... Rabbim sağlıklısını nasip etsin dedim hep. kız erkek hiç farketmez... di mi ama yaa???
yalnız ne dertliymişim. bi dokun bin ah işit oldu vallaa
Kızlar herkese iyi akşamlarr geçmişi yeni bitirebildim tüm gün temizlik yapınca ancak girmeye fırsatım oldu siteye baktım ki herkes eksiklerini tamamlamak üzere daha bizim ufak tefek kıyafet dışında hiçbirşeyimiz yokacaba cokmu gec kaldık ki yaa şimdi okuyunca tereddütte kaldım bizde bu hafta sonu küçük odamızı boşalttık toparladık eşimle zaten cocuk odası yapamayacagımız kadar kucuk bır oda oldugu ıcın kıyafet dolabı ufakda bı etajer alıcaz park yatakda yatak odasında olacak :44::44: bakalım nasıl olacak bebişimziin hazırlıkları bu hafta sonu oda dolap yatak bakmaya baslarız sanırım
bende aynı seyı dusunuyorum zaten su anda oda yapacak yerımde yok oturma odasını bosaltırsam annem dogumda nerde yatacak salon takımımız yatak olmuo zaten sımdılık kucuk odayı temsılı bebek odası gıbı yapıcaz bırtek karyolası eksık kalacak bıraz buyuyuncede park yatagı oraya tasırım orda uyur sizce nasıl baska fıkrı olan varsa yardımcı olsun luffeeennn
ya sorma halimecim o konuda bende cok kızıyorum kız denildiği zaman eh saglıklı olsunda diye birde teselli eder gibiler bende direk diyorum ben zaten kızım olsun istiyordum cok sevindim diye..biz 3erkek 2kız kardeşiz annem hep der ıyıkı kızlarım olmuş diye bişey olsa yakınlarında hep biz varız erkekler kızlar kadar annenin yanında olamıyor
imjuli senin bebişin kilosu nekadar olmuşbence gayet güzel düşünmüşsün
aynen öyle cnm :)))
cnm ben kendimde daha hiç birşey almaya cıkmadım 7. ay dolsun dıyordum ama teyzemiz sagolsun yazlık kışlık herşeyini tamamladı ablasıda bayram paralarıyla kardeşinin hastane cıkışını ve bir kaç kadife tulum aldı kıyafetleri bir dahaki yaz sonuna kadar hazır :))bebek arabası yatak mama sandalseyi falan onlarda var zaten sanırım ben artık bir tek kendime pijama takımı ve emzirme südyeni falan alacam..kız kardeşim benden heyecanlı..habire alışveriş yapıyor durduramıyorum:))
bence gayet güzel düşünmüşsün
ya kızlar bebişinize 0-3 aylık kaç tane takım ve zıbın alıcaksınız.şuan için 3 takımı var biri hastane çıkışı diğerleri 5 li takım.1 de zıbın takımı aldım.acaba yeterlimi yoksa 2 adet daha alsam mı?kayınvalide de hediye gelir alma fazla diyor.
Teşeküür ettim tatlııımmmm bunu ogrendıgım ıyı olduubızden teyzesıne mucukkk
.cnm bu ekonomik krizde insanlar hediye için hemen cici alıyorlar alma bence
ya siz böyle yazıştıkça panik oluyorum ben de( daha hiç bişey hazırlamadım ve 5 haftaya kadar da hazırlayamayacam. kızımla hergün konuşuyorum güzel güzel. tatlı kızım erken gelme e mi diyorum :))) o da inşallah dinler sözümü. köy yerinde yaşıyorum ben. 32. haftada izne çıkıp annemlere gidip orada doğum yapıcam inşallah. alışverişimizi de ordan yaparım mecburen. sizce ne olur ne olmaz diye netten mi alsam bikaç parça??? ama dokunmadan, görmeden de insanın içine sinmiyor ki yaa... offf daraldım yine gece gece...
ya siz böyle yazıştıkça panik oluyorum ben de( daha hiç bişey hazırlamadım ve 5 haftaya kadar da hazırlayamayacam. kızımla hergün konuşuyorum güzel güzel. tatlı kızım erken gelme e mi diyorum :))) o da inşallah dinler sözümü. köy yerinde yaşıyorum ben. 32. haftada izne çıkıp annemlere gidip orada doğum yapıcam inşallah. alışverişimizi de ordan yaparım mecburen. sizce ne olur ne olmaz diye netten mi alsam bikaç parça??? ama dokunmadan, görmeden de insanın içine sinmiyor ki yaa... offf daraldım yine gece gece...
artık kendımı durdurmam lazım sanırım cok sey aldım gıydırmeden kalıcak koşe de :)
deterjanı da ,dalan roxy %100 bıtkısel olmasından dolayı
yumusatı düşünmüyorum ama olursa da dalin'in yumusatıcısı ..
bakalım aldık ama daha yıkamadım ..gözümde büyüyor resmen ..
cnm hiç stres yapma şimdiden 32. haftanda izine cıkınca hepsini alırsın bana kalsa bende daha almıyacamda benim kızkardeşim durmuyor habire alıyor..
canım sanırım ben biraz erken başladım.birden bütçeye yüklenmeyelim diye...bir de illa ki insan korkuyor ne olur ne olmaz diye...netten bende çok düşündüm alayım diye ama dokunmadan içime sinmedi.bir tane site var çok uygun şeyler ve güzel şeyler var.enesbebe diye gir ilk link...
Tatlım stres yapma kendini daraltma panik olmaa relax ol :)) rahat ol bak ben bile daha hiç birşey almadım 30.haftadan sonra almayı düşünüyorum şuanda sadece araştırma yapıyorum netten ..Hazırlık yapan arkadaşların resimlerini markalarını önerilerini değerlendiriyorum sadece gözlem yapıyorum
artık kendımı durdurmam lazım sanırım cok sey aldım gıydırmeden kalıcak koşe de :)
deterjanı da ,dalan roxy %100 bıtkısel olmasından dolayı
yumusatı düşünmüyorum ama olursa da dalin'in yumusatıcısı ..
bakalım aldık ama daha yıkamadım ..gözümde büyüyor resmen ..
ya kızlar bebişinize 0-3 aylık kaç tane takım ve zıbın alıcaksınız.şuan için 3 takımı var biri hastane çıkışı diğerleri 5 li takım.1 de zıbın takımı aldım.acaba yeterlimi yoksa 2 adet daha alsam mı?kayınvalide de hediye gelir alma fazla diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?