evett geldim. çok şükür keseyi gördük. minnacık daha kese 13 mm:)
ama doktor dediki geç döllenme nedeniyle 5+1 dedi haftası. aslında 6+1 . 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. çok korkuyorum arkadaşlar.
canım senin şuan tam kaç haftalık? işallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın 9 ayıda doldurursun...
ıcımı ferah tutmaya calısıyorum ama kahverengı lekelerım benı cok korkutuyor
hosgeldın ,
benım yarın tam 7 haftalık olucak
ınsallah dua et bana
Merhabalar,ben de hamileyim4 haftalık. Bugün öğrendik...Doktor 15-25 Aralık dedi doğuma...
hayırlı olsun canım...
ıcımı ferah tutmaya calısıyorum ama kahverengı lekelerım benı cok korkutuyor
hosgeldın ,
benım yarın tam 7 haftalık olucak
ınsallah dua et bana
Hayırlı olsun. Benim de internete göre 17 aralık görünüyor. Hemen hemen aynı gideceğiz herhalde. Benim sat 12 mart. 12 nisanda kanda 158 çıkmıştı. sen baktırdın mı kanda? Değerin kaç?
Merhabalar,ben de hamileyim4 haftalık. Bugün öğrendik...Doktor 15-25 Aralık dedi doğuma...
mrb arkadaşlar aranıza yeni geldim. sat 15 mart. 3 gün oldu hamile olduğuğumu öğreneli. benim bebekte inş. sağlıkla aralıkta aramıza gelecek. inş. hepimizin hamileliği güzel geçer
benimde tam 4. haftammış,evet aynı gün bile doğurabiliriz...mrb derin0606 benimde bebek 4 hafta 2günlük galiba beraber doğuracağız
Ben de hamileyim kızlarrr 4 hafta 1 günlükmüş pıtırım:):):):) Hepimizin bebişlerini Allah bağışlasın....
hayırlı olsun canım. aynıyız senle hayırlısı
Ben de hamileyim kızlarrr 4 hafta 1 günlükmüş pıtırım:):):):) Hepimizin bebişlerini Allah bağışlasın....
mrb arkadaşlar aranıza yeni geldim. sat 15 mart. 3 gün oldu hamile olduğuğumu öğreneli. benim bebekte inş. sağlıkla aralıkta aramıza gelecek. inş. hepimizin hamileliği güzel geçer
Çook mutluyum... Allahıma çok şükür... ilk bebğinmi senin, Senin de hayırlı olsun... Hadi bakalım uzun bir yolculuk bekliyor bizi... değerin kaç şuan bhcg? ve jese görün dümü? değerlerin nasıl arttı...[/QUOTdaha önce bir 7 haftalık düşüyüm olmuştu. umarım bu sefer herşey yolunda gider.günüme bir gün kala test yaptırdım 46.99çıkmıştı. bsat bir gün sonraki teste 148. 28 çıkmıştı. daha baktırmadım. doktor bir hafta sonra gel bebeğini sana göstereyim demişti . gideceğim günü dört gözle bekliyorum
amin canım aminn. hepimizinkini işallah. en yaşlı hamile sıfatı halen bende dimi:)Çok sevindim Allah tamamına erdirsin. Ne ilaçlar verdi doktorun?
hoşgeldin canım hayırlı olsun.mrb arkadaşlar aranıza yeni geldim. sat 15 mart. 3 gün oldu hamile olduğuğumu öğreneli. benim bebekte inş. sağlıkla aralıkta aramıza gelecek. inş. hepimizin hamileliği güzel geçer
sen de hoşgeldin canım hayırlı olsun.Ben de hamileyim kızlarrr 4 hafta 1 günlükmüş pıtırım:):):):) Hepimizin bebişlerini Allah bağışlasın....
Hayırlı olsun. Allah sağlıkla vakitlice doğmasını nasip etsin...
amin canım aminn. hepimizinkini işallah. en yaşlı hamile sıfatı halen bende dimi:)
crinone jel ve folbiol sen neler kullanıyorsun?
ama vben bide coraspirin de kullanıyorum. doktor demedi ben kendim kullanıyorum işallah bir zarar vermez.
hoşgeldin canım hayırlı olsun.
sen de hoşgeldin canım hayırlı olsun.
amin canım aminn. hepimizinkini işallah. en yaşlı hamile sıfatı halen bende dimi:)
crinone jel ve folbiol sen neler kullanıyorsun?
ama vben bide coraspirin de kullanıyorum. doktor demedi ben kendim kullanıyorum işallah bir zarar vermez.
hoşgeldin canım hayırlı olsun.
sen de hoşgeldin canım hayırlı olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?