2011 Aralık Anneleri

sulandırıcıyı niye verdi. pıhtılaşma mı var.
ben coraspirini kimse söylemeden kullanıyorum.
canım kanda pıhtılşama yok ama 5 kaybım olduğu için önlem amaçlı alıyorum...
coraspinin herhangi bir zararı gönül rahatlığıyla kullanabilirsin..

Merhabalar ;

Ben de aranıza katılmak istiyorum.
Sat: 12 mart
Kilo:53
Muhtemel Doğum Tarihi:17.12.2011
İlk Randevu 25 Nisan hayırlısı ile kese yi göreceğiz ya da keseleri
tebrik ederim canım rabbim sağlıklı kucaklamayı nasip etsin inş..

hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrr

yeni hamişler gelmiş hoşgeldiniz

ben bilgilerimi yazmıştım ama görmediniz heralde bende yazıyım

son adet tarihi:1 mart
m.d.t:6 aralık
kilo:58
bebeşin durumu:kalp atışlarını gördük

kızlar kalp atışı kese derken 2 ayımızı dolduruyoruz
ama çok fazla kafayı takmayın lütfen bebeğinize zarar verirsiniz
herşey olacağına varır bunu unutmayın
rabbim inşallah hepimizin hayırlı bir şekilde doğum yapması nasip eder

hem herkses göre değişir
son adet tarihine göre sana göre
ben ilk gebeliğimde keseyi bile göremedim ,ikinci gebeliğimde bebeğimin kalp atışlarını göremedim ve kürtaj oldum
çok acı çektim ama rabbim bi tane daha nasip etti inşallah bunu sağlıcakla kucağıma almayı nasip eder rabbim

bu gebeliğimde ilk gitttiğimde tam 4 haftalıktı 3mm kese gördük
kan istedi 677 çıktı 3 gün sonra tekrar gittim yani 4+3 te 6mmdi kan sonucu 3638 çıktı
bir hafta sonra gel dedi
nasıl geçti anlamadım
uyuyamadım geceleri hep dua ettim başka ne gelirki elimden
gittiğimde ben kalp atışını duyamayabilirim diye gittim daha erken diye ama miniğim bana gösterdi kendini kalp atışlarını duydum
rabbim herkese nasip etsin inşallahhhhhhh
çarşambe tekrar gitcem dua edin bana kızlar sizde benim dualarımdasınızzzzzzz

oooooooo yeni hamis arkiedesler gelmis hosgelmisöerrrr
insallah saglikli sihhatli dogumlar yaparizzzzzz onumuzde uzun ama cabuk gecicek bir yol varrrrr

Selamlar öncelikle herkesi tebrik ediyorum. 26 yaşındayım 22 aylık bir oğlum var ve ben yeniden hamileyim. sat: 13 mart sanırsam. Doktor kontrolüne hiç gidemedim daha. Ne zaman gidersem keseyi ve kalp atışını görebilirim. İstanbuldan katılıyorum hamiş arkadaşlarıma başarılar diliyorum. :)

Amin canım Cümlemize inşallah...

yaa kıslar bu arada ben 4+6 oldum daha keseyi görmedim tabii.
ama bende hiç ama hiç ama hiç belirti yok. gögüslerimde normal acı yada şişmedi.ooofff kafayı yicem. siz ne durumdasınız..

Son düzenleme:
yagmursesi stres yapma.. Sonuçta kimsenin vücudu örekiyle aynı deil üstelik kese günde ortalama 1.1 mm büyüyen bişi.. Yani çok çok hızlı büyüyorr.. Belki akşam gitsem bile daha büyük çıkcaktı fark etcektii.. Ayrıca belki sorun bendedir ne biliosun... BEnce bu şekilde stres yapma benim de başıma ciddi kayıplar geldi ve endişeliyim kalp sesini duycakmıyım die ama bu denli başkalarının yaşadıklarıyla kendimi kıyaslayıp stres yapmıorum bence bu anlamsız..

mrb kızlar ben 5+2 yim. allah izin verirse..
keseyi görük hatta bebeği de gördük 2mm ama kanamam oldu dr.a gittim ilaç verdi vs
o kanamadan sonra bütün belirtilerim kayboldu.. göğüslerim normale döndü çok acıyolardı..
eğer hiç acımasalardı takmazdım belirtiler herkeste farklıymış ama benim varken kayboldu belirtiler.
bel ağrısından duramamıştım belim hiç ağrımıyo şimdi

daha kalbi duyulmadığı için beklemekten başka yapcak bişeyim yokmuş..
aralığa kadar bu topicte olurum diye abone olmuştum konuya
inş ben yanılıyorumdur.. dua istiyorum taze hamişlerden

dualarımız seninle canım. sıkma canını herşey yolundadır

Dua et Allaha, çok olumsuz düşünme etkiliyor bebeği de, dualarımız seninle... Allah hepizin bebeğini sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....

dualarımız seninle canım. sıkma canını herşey yolundadır

Dua et Allaha, çok olumsuz düşünme etkiliyor bebeği de, dualarımız seninle... Allah hepizin bebeğini sağlıklı kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah....

nerdeyse kabullendim kötü bişey olduğunu.. ama umutluyum da Rabbim isterse olur..
tşk ederim allah hayırlı sağlıklı evlatlar versin hepimize

ahh bitanem allahım aratmasın işallah bebeğin seni yanıltırda süpriz yapar. rabbim kiimsenin kucağını boş koymasın.

maşallah canım. dün ben de doktordaydım ben de 5+2idim dün. sat 9 mart. benim daha sadece kese gözüktü. 1,17cm. benim de lekelenmelerim var. ilk gebeliğim. yaklaşık 2 senedir uğraşıyorum.
bir de kan pıhtılaşma sorunu çıktı ben de. inşallah hepimiz sorunsuz bi gebelik geçirirz ve sağ salim bebeklerimizi kucaklarımıza alırız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…