inş canım hepimizsağ salim sağlıklı birşekilde kucağımıza alırız bebeklerimizi
Tebrikler canım. Hayırlısıyla yakında kalp atışları da duyulur...
25 haftalık doğum yaptın ha çok üzüldüm. bir arkadaşın yaşadı. 25 haftalık ve 920 g doğmuştu. bebeğin melek oldu seni cenette karşılayacak. işallah bu bebeğini sağ salim alırsın kucağınaİnşallah sağ salim alırsın kucağına canım. Benim bir oğlum var 6.5 yaşında. İlk gebeliğim malesef 8 haftalıkken düşmüştü. 3. gebeliğimde malesef yaklaşık 10 ay önce 25 haftalık erken doğum yaptım. Bu 4. hamileliğim. Hamilelerin dusı kabul olurmuş. İnşallah sağlıklı ve vakitlice alırız bebeklerimizi kucağımıza...
25 haftalık doğum yaptın ha çok üzüldüm. bir arkadaşın yaşadı. 25 haftalık ve 920 g doğmuştu. bebeğin melek oldu seni cenette karşılayacak. işallah bu bebeğini sağ salim alırsın kucağına
bende bugün gittim dr a kese göründü.inşallah kalp atışlarınıda duyarız
TEBRİKLER DARISI BAŞIMIZA ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN
evet bitanem benim bugün6+0.yağmursesi senin de geç döllenmemiydi,benimde aynı da.5+5 olmalıydı ama kese 5 haftalık çıktı.adete yakın hamile kalmışsın dedi doktor?inşallah problem çıkmaz.
senin daha günün yeni geçmiş.erken benceİnşallah ben de cumaya gideceğim. Kese için erken benim ama kan değerim yükselmiş mi ona bakacak doktor...
senin daha günün yeni geçmiş.erken bence
kızlarrr kesem gözüktü.5 haftalık hamileyimm.inşallah kalp atışlarıda duyulur.
benim de bugün 6+1 oldum. keseyi görmek için bugün gitmeyi düşünüyoruz dua edin ne olursunuz. allah hepimize hayırlısıyla bebeklerimizi nasip etsin.benimde cnm ilk gebelik değil ama ilk bebeğim olcak inşllh ben daha dr a gitmedim aslında 6 haftalıgı gecsşn oyle gıderim dıodum ama bu ctesi gitmek istiyorum keseyi görmek içinn ..sen doktora gittin mi ?
yagmur guzel haberlerlerle gel
bende tam 6 haftalıkken gıttım karından gorduk keseyı
yarın kalp atısı ıcın gıdecegım ama cok korkuyorum
evett geldim. çok şükür keseyi gördük. minnacık daha kese 13 mm:)yagmur guzel haberlerlerle gel
bende tam 6 haftalıkken gıttım karından gorduk keseyı
yarın kalp atısı ıcın gıdecegım ama cok korkuyorum
hayırlı olsun canım...Merhabalar,ben de hamileyim4 haftalık. Bugün öğrendik...Doktor 15-25 Aralık dedi doğuma...
korkma arkadasim icini ferah tuttt onun pitpitlarini duyunca herseyi unutacagina eminim harika bir duyguuuuuuuuuuu
Merhabalar,ben de hamileyim4 haftalık. Bugün öğrendik...Doktor 15-25 Aralık dedi doğuma...
evett geldim. çok şükür keseyi gördük. minnacık daha kese 13 mm:)
ama doktor dediki geç döllenme nedeniyle 5+1 dedi haftası. aslında 6+1 . 10 gün sonra kalp atışı için gel dedi. çok korkuyorum arkadaşlar.
canım senin şuan tam kaç haftalık? işallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın 9 ayıda doldurursun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?