- 7 Ağustos 2010
- 204
- 26
- 98
gunaydınnn ,
dogum gunun kutlu olsun remaınder..
bıızm 30.haftamız bıttı 31.haftaya gırdık .. yarın 7.aylık oluyoruz tam 8.aydan gün almaya baslıyacagız..
sankı cabuk gecıyor gııbı onceden bu kadar cabuk gecmezdı :)))
Tulay nasilsin canim diyet nasil gidiyo seker olcumlerin duzeldimi ?
kızlar ya 2 gündür mide bulantısı yaşıyorum sanki hamileliğimin ilk dönemi gibi sizde de oluyormu ben anlamış değilim((
canım adımı yazmışsın ama kaçıncı cüz 3.cümü ayrıntılı söylersen bide türkçeden falan bahsetmişsin ben arapça okuyacağım bildirmek istedim..destina 1.
vilocan 4.
derya 7.
seplem 11.
demettuba 12.
mardin4747 13.
nicko 14.
tulayuzun15.
bademininur 16.
yasmin_84 10.
aydaml 2.
halime 8.
olbey 1 17.
gulyun- 3.
çelik-seda 19.
mariposita 20.
pokim 21.
kardelen99 22.
lune 23.
pintos 9.
nihalla 24.
ozlemim 25.
balmond 26.
neredesin firuze 27.
sumak 6.
Aysalh 30
Potendia 5.
Nanan 28.
Aytanem 18.
Yarenhande 29.
Luveyla 23.
Simran 26.
Sevgiliye_34 3.
simrancm seninkini değiştirdim arapçasını türkçe okuyacak arkadaşlar vardı,o cüzlerden vereyim dedim,bu şekilde arapçadan hatim bitmiş olur,arapçanın türkçesinden de fazladan okunmuş olur Allhn izniyle hepimiz nasipleniriz inş. bu hatimi bebişlerimiz sağlıkla doğsunlar,büyüsünler,hayırlı evlatlar olsun diye indiriyoz,Allah kabul etsin
slm canım yazın dikkatimi çekti acaba benmi yanlış hesap yapıyorum diye 30.cu haftam bitti 31 haftaya girdik yarın 7 aylık olucam demişsin nasıl oluyor bu..28 haftada zaten yedi bitiyor 8.ci aydan gün alınmaya başlıyor ve sen şuan 7.5 aylık hamilesin yani zaten sekizin içindesin 2 hafta sonrada 8.ci ayın bitmiş olucak 9 dan gün alıcan.. kafam karıştı yaa:44:
slm canım yazın dikkatimi çekti acaba benmi yanlış hesap yapıyorum diye 30.cu haftam bitti 31 haftaya girdik yarın 7 aylık olucam demişsin nasıl oluyor bu..28 haftada zaten yedi bitiyor 8.ci aydan gün alınmaya başlıyor ve sen şuan 7.5 aylık hamilesin yani zaten sekizin içindesin 2 hafta sonrada 8.ci ayın bitmiş olucak 9 dan gün alıcan.. kafam karıştı yaa:44:
28.hafta 7. ay bıtmıyor kız ne yaptın ..
2 hafta 8.ay bıtse 9.aya gırerım o zmana dogum ne zmana olucak
sen ynalıs hesapladın snaırım ben hep yanı artık şubat 25ten hesaplıyorum ıste eylul 25te 7.ay bıtmıs olup 8.den gun alıcam
ekım 25te 8 bıtecek 9.aydan gun alıcam kasım 25te de 9.ay bıtecek kalan 10 gun ıse eklenecek ıste
boyle degıl mı yav..
canım adımı yazmışsın ama kaçıncı cüz 3.cümü ayrıntılı söylersen bide türkçeden falan bahsetmişsin ben arapça okuyacağım bildirmek istedim..
28.hafta 7. ay bıtmıyor kız ne yaptın ..
2 hafta 8.ay bıtse 9.aya gırerım o zmana dogum ne zmana olucak
sen ynalıs hesapladın snaırım ben hep yanı artık şubat 25ten hesaplıyorum ıste eylul 25te 7.ay bıtmıs olup 8.den gun alıcam
ekım 25te 8 bıtecek 9.aydan gun alıcam kasım 25te de 9.ay bıtecek kalan 10 gun ıse eklenecek ıste
boyle degıl mı yav..
evet canım 3. cüzü okuyacaksın,tabiki arapçasını biliyosan daha iyi,arapçasını bilmeyen arkadaşlar öyle okuyacaktı,sen biliyosun sorun yok,bi de gerçek adını özelden yazarsan sevinirim,gerçek isimlerimizle dua etcez birbirimize
3. cüz benim ablam arapçasını okuyacaktı:26:
öyle mi öyle not etmiştik te tamam öyleyse 24. cüzü verdik sevgiliye_34 ardaşımıza
yok yaww.. duzenimde bir degisiklik yok. her sabah muzumu yiyorum. arada 1 ogunde meyvem var. yani sira vitamin ilacimi ve magnezyumumu da iciyorum. e artik hala gelip giriyosa ben ne diiim o krampa :))
yarin kontrolumuz var, doktor amcamiza bi soralim bakalim onlem olarak baska bisi onerecek mi... ya bi de tatilden beri yuzmedim -2 ay oluyo-. yuruyusleri arttirmistim. normalde yuruyus yaparken de benim kramplarim olur belki o yuzdendir. sooooyle gerine gerine yuzmek lazim. iisi mi ben kicimi kaldirip havuza iniim bugun....
Cüz kavgası çıkarırmışız
Remainder Doğum günün kutlu olsun nice sağlıklı mutlu senelere ailenle
Yaa bende uykuyu çok seviyorum bu iş kötü oldu inş. kızımda uykucu olur ana kız uyuruzDestina Allah yardımcın osun inş. bu bebişin uykuya düşkün olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?