destinacım aynı benim hallerimi okuyorum sandım.bende ağlardım ndn uyumuyor bişeyimi var ben mi bakamıyorum diye neydi o günler ya :S şimdi o kadar her ağlama moduna geçtiğinde kucağıma almıyacağım diyorum ama benim dememle olmuyor birazcık bebeklerin sözü geçiyor biz hatta bir kere denedik 6 aylık tı sanırım kucağa alıyoruz susuyor yatağa yatırıyoruz ağlıyor dr gtrdk karnı tok altı temiz sağlık yerinde alışmış dd eve geldik yatak odasına yatırdık susmuyor pes etsin diye gtmdk yanına allahım ne inat öyle susmuyor kesinlikle yine biz inadı bitirmek zorunda kaldık gittik kucağa aldık biranda yarım saat ağlayan çocuk gözünde 1 damla yaş yok gülmeye başladı bide oyun yapıyor. sonra inatlaşmaya girmdm bidaha nasılsa o kazanacak bu arada 13 yaşında hala da aynı karakteri böyle çocuğumun birşeyi istiyorsa sonuna kdr savaşıyor resmen
hadi ya inş. bu seferki akıllı olur ne diyeyim,gözüm koktu vallaha,inş. sağlıklı,akıllı olurlar da hep uyurlar,rahatsızlığı olursa uyuyamazki hiç çocuk
selam kizlar
nasilsiniz
ayyyyyy fatima canim benim ya neler yasamissin insallah 3.bebegin uslu olurda sende rahat edersinn
üzerinden sanki defalarca tır geçmiş gibi oluyosun cnmböle elin kolun kalkmıyo dış dünyayla olan ilişkin kopuyo ellerin ve ayakların çok yanıyo sürekli su içiyosun boğazın kuruyo gibi oluyo cnm yani bunlarda bende olan belirtileri :)))
aynen benim ufaklıta öyle..gece tekmelerle uyanıyorum azcık bi dalıcak olsam öyle bi vuruyoki resmen sabaha kadar ayık tutuyr beni,doğduğunda beni zor günler bekliyor
ya benim kız da öyle bazen diyom ne kadar az uyuyo sürekli hareket halinde,ama çıkınca akıllı olsun ya,mışıl mışıl uyusun,anneciğini üzmesin
sen şimdi nerdesin ki,noldu canım
şekeri yüksek çıkan arkadaşlar sizde nasıl belirti veriyor sorabilirmiyim çıktığında kendinizde hissediyormusunuz farklılık
bizim çocuklarla okuldan şifre göndermişler okulun kameralarına bağlanılıp izlemek için sabah beri oturup kaldım ne güzel ya arada monüterden girip koşmayın deyesim de geliyor ve malesef 1 ayda 2 kilo verdim diye üzülürken 2 günde 2 kilo almışımdır heralde habire yiyorun ne bu ya ne olursa yiyorum ben meyvenin tazesini bitirdim kurularına başladım arada da içim bayılıyor zeytin ekmek doymak hissi filan olmuyor ndn se 2 gündür acaba çok pc başında kaldım ondan mı çatlıyacağım biri dur desin eşime ddm ndn acaba diye ooohhh löp löp et olsun dedi sana bidaha dmm bişey ddm kızıp :)
canım normalde severmiydin uykuyu,çocuklardan önce,ben oldu bitti uykucuydum,annem üstümden yorganı çeker uyandırırdı,şimdi de eşim uyandırmaya çalışıyo beni,sınavlara hazırlanırken 8-9 saat uyurdm günlük,üniversitedeyken sabah 8 olan derslerin ilk saatini kaçırırdım hep,sınava bile geç kaldığım,sabah uyanamayıp tekrar yapmadığım,not başında sabahın 6 sında uyuduğum,dersten bile kaldığım oldu uykum yüzünden,ama hiçbişey uykumdan ayırmadı beni,bebekten daha 6 aylıkken evde bırakır,çalışmaya gidermiş,arada bi gelip emzirirmiş,arada da çocuklarını gönderirmiş,kardeşiniz uyuyo mu diye,hep gelirlermiş anne uyuyo derlermiş,bi gün su çiçeği çıkarmışım annem halı kursu hocasından izin istemiş çocuğu hastaneye götürecem diye,adam demiş dalga mı geçiyon ne çocuğu,annem beni getirmiş bi tosun bi tosun yanaklar kıpkırmızı,maşallah demiş ne de akıllıymış hiç görmedik demiş adam
BEN HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK GÖRMÜYOM VALLA BENİM ARADA AÇLIK ŞEKERİM DÜŞÜYO onda da bi kez bi tansiyon düşüklüğü gibi soğuk ter döküp gözümde kararma olmuştu ama yükselmesinde pek bi fark olmuyo hoş benim yükseklik olayı olsa olsa 120 olmalıyken max:140 küsür oluyo çok aşırı yükselmiyo yani bneim sorunum daha çok şuan için açlıktaki düşüşler
Günaydınn hepinizeee..!!!
Bugün benim Doğum günümmmm29 yaşımda oldummm.Rabbim ilk hediye mi 22 yaşındayken göndermişti,şimdi 29 yaşında ikinci kere bu mutluluğu yaşayacağım inşallah.
işteyim şu an gece çok gök gürültüsü vardı eşimde yoktu baya korktum gece 1,30 gibide babam korktuğumu bildiği için aradı korkma kızım diye bende sabaha kadar ağladım korkudan gerçi 2 den sonra geçti ama ben yine olursa diye korktum
işteyim şu an gece çok gök gürültüsü vardı eşimde yoktu baya korktum gece 1,30 gibide babam korktuğumu bildiği için aradı korkma kızım diye bende sabaha kadar ağladım korkudan gerçi 2 den sonra geçti ama ben yine olursa diye korktum
nanancım ne guzelmiş o sistem ya bizimkilerin okulunda yok öyle birşey sanırım olsa ne guzel olurdu bakardım bende napıyorlar dıye
ya bende de bu aralar ıvır zıvıra düşkünlük başladı koskoca 6 ay hıc cukulata yemıyen ben şimdi devamlı cukulata istiyorum birde buralarda bulunmayan cukulatalardan istiyor cnm:26::26::26:
bu aralar kılomada bakamıyorum hiç baskulde bozuldu onunda rahatlıgı var heralde görmeyınce kılo aldıgımı daha rahat yıyebılıyorum
ay cnm nişallah inşallahhh akıllı uslu bebişler olsunlar,annelerini hiç üzmesinleraynen benim ufaklıta öyle..gece tekmelerle uyanıyorum azcık bi dalıcak olsam öyle bi vuruyoki resmen sabaha kadar ayık tutuyr beni,doğduğunda beni zor günler bekliyor
ya benim kız da öyle bazen diyom ne kadar az uyuyo sürekli hareket halinde,ama çıkınca akıllı olsun ya,mışıl mışıl uyusun,anneciğini üzmesin
ay cnm yaa çok geçmiş olsun bende öyle gökgürültüsünden fena korkarım,ışığı açar uyurum..cnm eşin evde olmadığında bi yakının gelse,yada sen annene yada kayınvalidene gitsen(eğer yakınlarsa) çünkü artık kış gelmeye başladı ve havaların durumu malum,daha gökgürültülü günler gelicek:18: bide eşin neden snei bu halde yanlız bıraktı ki yaaaişteyim şu an gece çok gök gürültüsü vardı eşimde yoktu baya korktum gece 1,30 gibide babam korktuğumu bildiği için aradı korkma kızım diye bende sabaha kadar ağladım korkudan gerçi 2 den sonra geçti ama ben yine olursa diye korktum
canım benim ya hep normal düzyde kalsın hiç sorun yaşamayalım zaten bebekler ağırlaştıkça zorlanıyoruz. sende maşallah dikkat ediyorsun en yakın zamanda herşey normale dönsün hele çalışan annelerimize 2 kat torpilli dua gönderiyorum.benim yakında çıkar boğazımada kendimede hakim olamıyorum
çalışan anne olarak sonsuz teşekkürler,
eşin nerdeydi peki,hamile kadın yalnız bırakılır mı hiç,çok kızdım eşine,ben saat 10 da da girsem yatağa gel benle birlikte uyuyacan,korkuyom ben diyom,kolundan tutup götürüyom,geçengün bana diyoki gel seni uyutayım da ben televizyon izleyecem
canım benim ya hep normal düzyde kalsın hiç sorun yaşamayalım zaten bebekler ağırlaştıkça zorlanıyoruz. sende maşallah dikkat ediyorsun en yakın zamanda herşey normale dönsün hele çalışan annelerimize 2 kat torpilli dua gönderiyorum.benim yakında çıkar boğazımada kendimede hakim olamıyorum
çok şekersiniz yaa..
benim eşimde öyle,asla yanlız bırakmıyor,geçen akşam arkadaşı aradı,eski dostlar toplaştık erkek erkeğe sohbet ediyoruz,
buyur gel dediler..bizimki eşim hamile biliyosunuz neden ısrar ediyosunz dedi,git bişe olmaz bana merak etme dememe rağmen gitmedi
çok şekersiniz yaa..
benim eşimde öyle,asla yanlız bırakmıyor,geçen akşam arkadaşı aradı,eski dostlar toplaştık erkek erkeğe sohbet ediyoruz,
buyur gel dediler..bizimki eşim hamile biliyosunuz neden ısrar ediyosunz dedi,git bişe olmaz bana merak etme dememe rağmen gitmedi
canım normalde severmiydin uykuyu,çocuklardan önce,ben oldu bitti uykucuydum,annem üstümden yorganı çeker uyandırırdı,şimdi de eşim uyandırmaya çalışıyo beni,sınavlara hazırlanırken 8-9 saat uyurdm günlük,üniversitedeyken sabah 8 olan derslerin ilk saatini kaçırırdım hep,sınava bile geç kaldığım,sabah uyanamayıp tekrar yapmadığım,not başında sabahın 6 sında uyuduğum,dersten bile kaldığım oldu uykum yüzünden,ama hiçbişey uykumdan ayırmadı beni,bebekten daha 6 aylıkken evde bırakır,çalışmaya gidermiş,arada bi gelip emzirirmiş,arada da çocuklarını gönderirmiş,kardeşiniz uyuyo mu diye,hep gelirlermiş anne uyuyo derlermiş,bi gün su çiçeği çıkarmışım annem halı kursu hocasından izin istemiş çocuğu hastaneye götürecem diye,adam demiş dalga mı geçiyon ne çocuğu,annem beni getirmiş bi tosun bi tosun yanaklar kıpkırmızı,maşallah demiş ne de akıllıymış hiç görmedik demiş adam
işin komık tarafı bende hiç sevmezdim uykuyu cocuklarımada dıyom anası kılıklılar gidipte babanıza benzemediniz
cocukken geceleri hiç uyumazdım bende kardeşlerimide uyutmaz onları oyun oynatırdım yatakta ne evcilikler oynardık annemlerin haberi bile olmadan
ama bebek dogduktan sonra canın öyle bır uyumak ıstıyorkı bu seferde o senı uyutmuyorya işte o cok zor gelıyor..kızımda ozamanlar ınternette yoktu gecelerı cok canım sıkılıyordu eşime dıyordum keşke geceleri mısafır gelsede oyle otursak barı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?