2011 Aralık Anneleri

aynısını oglumda bızde denedik almayalım bakalım ne zaman pes edecek dedik ama nerde bır saat hıc susmadı yıne biz pes ettik ve o ınatcılıgı hala devam ediyor oglumun doktorumuz senin oglun ınatcı bazı şeyleri yaptıramassın huyuna göre gıdecen dedı suan bende öyle davranıyorum ama bazende acayıp bunaltıyor hele şimdi hamılelıkte cok zor gelıyor okulada başladı kardeş kıskanclıgıda var hepten huysuz aksi bişey oldu bu aralar

hadi ya inş. bu seferki akıllı olur ne diyeyim,gözüm koktu vallaha,inş. sağlıklı,akıllı olurlar da hep uyurlar,rahatsızlığı olursa uyuyamazki hiç çocuk

amin inş cnm babası cok umutlu bu bambaşka olacak diye de ben bişey diyemıyorum:) rahatsızlıgı olmasada uyumuyorlar cnm kızım 13 yasına geldi hala uyumayı sevmıyor oglumda 7 yasına geldı nerdeyse oda aynı ödleri kopuyor biraz fazla uyuyacaklar diye

selam kizlar
nasilsiniz
ayyyyyy fatima canim benim ya neler yasamissin insallah 3.bebegin uslu olurda sende rahat edersinn

ins demetcim inş gerci artık her turlu zorluklarına alıştımya bunda cok bır endişem alışkanlık yapıyor sanırım arada bir patlama nöbetlerim oluyor o ayrı

sen nasılsın senın nasıl gıdıyor cnm??

DEMETTUBAM sana noldu cnm hayırdır nıye agla agla şişirdin o güzelim gözleri

canım ya bende iştahım biranda tavan yapınca acaba şekerim filan mı yükseldi diye düşündüm.aman dikkat edin diyetinize belirtileri bayağı ağırmış en kısa zamanda normale dönner inşllh bu arada ama gerçekten çok şekersin ki demet

şekeri yüksek çıkan arkadaşlar sizde nasıl belirti veriyor sorabilirmiyim çıktığında kendinizde hissediyormusunuz farklılık

BEN HİÇ Bİ DEĞİŞİKLİK GÖRMÜYOM VALLA BENİM ARADA AÇLIK ŞEKERİM DÜŞÜYO onda da bi kez bi tansiyon düşüklüğü gibi soğuk ter döküp gözümde kararma olmuştu ama yükselmesinde pek bi fark olmuyo hoş benim yükseklik olayı olsa olsa 120 olmalıyken max:140 küsür oluyo çok aşırı yükselmiyo yani bneim sorunum daha çok şuan için açlıktaki düşüşler

nanancım ne guzelmiş o sistem ya bizimkilerin okulunda yok öyle birşey sanırım olsa ne guzel olurdu bakardım bende napıyorlar dıye

ya bende de bu aralar ıvır zıvıra düşkünlük başladı koskoca 6 ay hıc cukulata yemıyen ben şimdi devamlı cukulata istiyorum birde buralarda bulunmayan cukulatalardan istiyor cnm:26::26::26:
bu aralar kılomada bakamıyorum hiç baskulde bozuldu onunda rahatlıgı var heralde görmeyınce kılo aldıgımı daha rahat yıyebılıyorum

Son düzenleme:

canım benim ya hep normal düzyde kalsın hiç sorun yaşamayalım zaten bebekler ağırlaştıkça zorlanıyoruz. sende maşallah dikkat ediyorsun en yakın zamanda herşey normale dönsün hele çalışan annelerimize 2 kat torpilli dua gönderiyorum.benim yakında çıkar boğazımada kendimede hakim olamıyorum

Günaydınn hepinizeee..!!!
Bugün benim Doğum günümmmm 29 yaşımda oldummm.Rabbim ilk hediye mi 22 yaşındayken göndermişti,şimdi 29 yaşında ikinci kere bu mutluluğu yaşayacağım inşallah.

doğum günün kutlu olsun cnm.nice mutlu yılara bebişlerin ve eşinle huzur dolu bi ömür geçirmen dileğiyle..

eşin nerdeydi peki,hamile kadın yalnız bırakılır mı hiç,çok kızdım eşine,ben saat 10 da da girsem yatağa gel benle birlikte uyuyacan,korkuyom ben diyom,kolundan tutup götürüyom,geçengün bana diyoki gel seni uyutayım da ben televizyon izleyecem

oy demetcim kıyamam sana:90::90::90::90:
kız yarın öbür gün kızında korkacak olsa beraber mi oturup aglayacanız

yok canım iyi gibi görünüyor ama pc başından kalkamadım resmen çakıldım kaldım buraya bide bende ıvır zıvır hiç farketmez herşeyi yiyorum 2 gündür abarttım iyice oğlum büyük dalga geçiyor benim tabağımdakileride vereyimmi anne doymadıysan kardeşimde abla biraz şişmişsin yemeği fazlamı kaçırdın ne gelen giden bana takılıyor baskul sağlam ama ben şu anda gidemiyorum korkuya

Geçmiş olsun demet grip olcaağa benziyorsun inş. olmazsın....

Yaa komşunun 40 günlük bebişi bende yatmayı sevmiyo ya kucak yada sallancak susmuyo yaaaw ben vazgeçtim doğurmayazammmmmmm

çok şekersiniz yaa..
benim eşimde öyle,asla yanlız bırakmıyor,geçen akşam arkadaşı aradı,eski dostlar toplaştık erkek erkeğe sohbet ediyoruz,
buyur gel dediler..bizimki eşim hamile biliyosunuz neden ısrar ediyosunz dedi,git bişe olmaz bana merak etme dememe rağmen gitmedi

Son düzenleme:

YOK CNM ÖLE DÜŞÜNME nedenini bilmiyom ama dr çıkcaaa varsa çıkar dedi ki ben çok dikkat ediyodum yediklerime yani öle şeker çikolata falan şu 7 aylık hamileliğim boyunca 1-2 kez anca yemişimdir inanamadım yani dra da ne yedimde böle oldu acaba deyince çıkcaksa çıkar dedi ((( çok sorun değil ii olsunlarda biz yesek noluuuurrr yemesek nolur:))) yedim zaten bu yaşa kadar yicemi

bizde de öyle hamile kadın tek bırakılmaz,ben ne zaman tek kalsam kabus görüyom bi de

hep böyle düşünceli olsun eşleriniz kocaman maşallahlar size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…