2011 Aralık Anneleri

benim evde 1 kızım daha var cnm.aradaki iletişimi görmen lazım.2,5 yaşına kadar uyumadığında babasının yanına koyardım hemen uyurdu.şimdide babası sinirliyse hemen kızımı yanına gönderiyom hemen yumuşuyo.onu görünce sinir kalmıyo adamda.eskiden benim kızım olmasın derdi.şimdi de hamilelliğimin başında inş.bir kız daha olur dedi.istediği oldu.telefonu kızımın fotoları doldurmuş.yalnız kız çocuklarıda babaya başka bi cilve yapıyolar.bizimki doğsada şunu bi sevsem istiyo.

buseli cnm.çok geçmiş olsun.allah bidaha başka evlat acısı yaşatmasın cnm.inş.sağlıklı bi evlat sahibi olursun.seni çok seviyoruz cnm.acını deşmiyecekse arada yanımıza uğra iyi olduğunu bilelim.

canım ailecek başınız sağolsun.Rabbim en kısa zamanda bı daha ewlat versın.

ne güzelmiş ya, çok özendim, inşallah bize de o günleri görmek kısmet olur.. tabi size de 2. kez..
artık bir de senin kızının abla olma durumu var, onun heyecanı da güzel olmalı.. ufakığı sevmenin ki bir başka zaten..
ben kendimden yola çıkarak söylemiştim, babama çok düşkünüm çocukluğumdan beri..
ama tahminimde yanılmamışım sizin kız çok güzel bir örnek sağol canım paylaştığın için... kaç yaşında şimdi??
bi doğsunda inşallah cilve yapsın babasına bakalım, ben razıyım onu daha çok sevmesine de

Son düzenleme:

benim kızım 4 yaşını doldurdu.abla oluyor teyzesi.bazen kıskanıyorum ben ama yaa.eşim benden çok kızlarına düşkün.sürekli bana bişeyler yedirme derdinde yede kızım kilo alsın diyo.ben çok kilo alıyorum dikkat etmem lazım diyorum.beni ilgilendirmez doğumdan sonra verirsin diyo.ilk cilveler bebkken oluyo.kzım ağladığında babasına veriyodum sesini duydumu susardı.şimdi iki tane olunca evdeki kızım kıskançlık krizine giricek.bazen gözüm korkuyo.

geçmiş olsun buselicim cennettin kapısından annem olmadan ben girmem diyecek bir melek göndrdin.dualarımız seninle kendine iyi bak güzel iyi haberlerini en kısa zamanda görmek mutlu edecek bizde seni seviyoruz

herkese merhabaa... bi yandan bir çocuk sevdimi izlerken bi yandan da geçmişi okumaya çalışıcam... bakalım ne kadar sağlıklı bi okuma olucak :)

hadi geçmiş olsun missvikvik... darısı benim başıma inşallah...

gecmiş olsun cnm halimemde olacaktı bu iğneden ama bulundugu yerde bişeyler eksikmiş yapmamışlar kendi doktoruda 35.hafta da gel demiş demekki gecıktırılebılıyor

canımsın yaa:))) önemsenmek harika bişey... çok seviyorum seni, sizi... :)))

herkese merhabaa... bi yandan bir çocuk sevdimi izlerken bi yandan da geçmişi okumaya çalışıcam... bakalım ne kadar sağlıklı bi okuma olucak :)

Merhaba halimem...

Ve tüm arkadaşlar sizlere de merhaba...

Akşamdan beri açığım... Fakat pek yazışma olmuyor bu akşam ara ara bakıyorum... Sanırım buselinin mesajı hepimizi etkiledi.. Ondan mıdır nedir?

hoşbulduk destinacım :))

buseli gelmiş... şimdi okudum daha... yine aynı şeyeri yaşadım sanki... Rabim kimseyi evlat acısıyla sınamasın... buselim de en yakın zaman da toparlanır inşallah...

sana da merhaba cnm... valla ben büyük bi istikrarla geçmişi okumaya çalışıyorum... insan bişey mi kaçırdım acaba die korkuyor sonra :))

luveyla sende hoş geldin cnm benimde burası hep acık bıyandan da nette bebek cicilerine bakıyorum uyku setini nevresim takımını ve alt acma takımını kendim dikmek istiyorum onun için araştırmalar yapıyorumbirde bebek şekerlerini ve sepetini kendim hazırlamak istiyorum inş yapabılırım

sana da merhaba cnm... valla ben büyük bi istikrarla geçmişi okumaya çalışıyorum... insan bişey mi kaçırdım acaba die korkuyor sonra :))

Evet canım bende öyle birşey kaçırmaktan korkuyorum ama senin kadar istikrarlı değilim açıkcası... Çoğu okuyamıyorum ve her seferindede kaçırdığım şeyler oluyor..
Mesela senin iğne olayını da yeni öğrendim.. son durum ne canım?

Canım basın sagolsun arayıp aramama konusunda cok dusundum ama acıkcası cesaret edeemedim acını deşmekde istemedim Allahın takdiri böyleymiş elden birşey gelmiyor inşallahh Rabbim en hayırlı vakitte kucagını doldurmayı nasip etsin bizde seni çok seviyoruz kendine çok iyi bak canım...

Herkese iyi akşamlar kızlar bugun gunduz arkadaşlarım geldi oturduk birlikte o yüzden giremedim nete gecmısı okumakda ancak bitti nasılsınız bakalım ne var ne yokkk ??

Hoşbulduk canım..
Ben de pek facebooka takılmam pek bugün biraz aktivite yapayım dedim. baktım forum durgun..
Bebek şekerlerini ben de kendim hazırlamak isterim. Nasıl yapacaksın bir fikir oluşturdunmu?
Kendi nikah şekerlerimi kendim hazırlamıştım el emeği göz nuru çok güzel oluyor. Ama bebiş için bir fikrim yok...

Herkese iyi akşamlar kızlar bugun gunduz arkadaşlarım geldi oturduk birlikte o yüzden giremedim nete gecmısı okumakda ancak bitti nasılsınız bakalım ne var ne yokkk ??

Hoşgeldin Mardinciğim.. Arkadaşların geldiyse güzel geçmiştir günün.
Kendi adıma söylim ben iyiyim canım. Sen nasılsın?

Kızlar bu arada forumda dderya die bir arkadaşımız vardı o nerelerde ki acaba bayadır gorunmuo haberı olan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…