Hoşgeldin Mardinciğim.. Arkadaşların geldiyse güzel geçmiştir günün.
Kendi adıma söylim ben iyiyim canım. Sen nasılsın?
Ya kızlar bilgisayarın başındayken bebek çok oynuyor. Kasılıyor gibi geliyor zararmı görüyor acaba.. Çok tedirgin oluyorum. sizde de oluyormu?
Hobulduk canımmm evet baya guzel gectı kaynattık güldük yedi içtik tabikiibende iyiyim yani cnm şükür geçmişe bir daldım ancak fırsat oldu buraya yazmak bır yandanda ferihayı izliyorum
Canım oturur pozısyonda oldugun ıcın sıkısıo olabılır bebiş o yuzden oynuyodur bende aslında fazla gırmek ıstemıyorum nete ama elımde degıl forumu takıp etmeden yapamıyorum resmen alıskanlık oldunuz bende yawww
Oh iyi canım her günün güzel geçsin.
Ferihayı annem de izliyor. annem izlediği için ben de izliyorum mecburen...
dderya dan heberim yok benim canım.. oda benim gibi arada firar edenlerdendir diyelim. İnşallah iyidir...
Hoşbulduk canım..
Ben de pek facebooka takılmam pek bugün biraz aktivite yapayım dedim. baktım forum durgun..
Bebek şekerlerini ben de kendim hazırlamak isterim. Nasıl yapacaksın bir fikir oluşturdunmu?
Kendi nikah şekerlerimi kendim hazırlamıştım el emeği göz nuru çok güzel oluyor. Ama bebiş için bir fikrim yok...
Evet canım bende öyle birşey kaçırmaktan korkuyorum ama senin kadar istikrarlı değilim açıkcası... Çoğu okuyamıyorum ve her seferindede kaçırdığım şeyler oluyor..
Mesela senin iğne olayını da yeni öğrendim.. son durum ne canım?
Yok ben fazla oturamıyorum zaten... Ara ara uzanıyorum. Ve otururken de yarı uzanıyor pozisyonundayım.
Tamamen radyasyona bağlıyorum ama evham da olabilir.
Birde benim bebek gündüz hiç oynamıyor akşam olunca da hiç durmuyor.. Ay ne bileyim...
daha henüz net bi fikrim yok bigün eminönüne gidip bakmam lazım ancak ozaman netleşir yiğenimin şekerlerinide ben hazırlamıştım pike alt acma takımı falanda dikmiştim şimdi kendi prensesimede yapayım istiyorum
Mardincim hoşgeldin cnm sende
benim kızcıgımda gündüzleri sakin ama geceleri fıldır fıldır
iç güveysinden hal nice mardincim:))gece oldumu daha bir nefes alamamaya baslıyorum oda rahatsız ediyor
sen nasılsın günün güzel gecmiş maşallah hergünün böyle olsun cnm
kız şu dün kaybedip aglandıgın sonra bulup mutlu oldugun bebişinin şapkasınıda koy topiğe merak ettim
saol canımcımm aminnnn guzeldı gunum gercekten en kotu gunumuz boyle olsun ınsallah hepımızıncanım aslında gecelerı daha serın oluo sıcaklarla alakası yok sanırım nefes alıp vermenın ayy hakkat yaw neydı dunku telasım cok uzulurdum ama kaybetseydım o sapkayı cok sukur kı buldum bıkac parca daha alıyımda oyle koyayım topıge hepsını guya baska bırsey almayacaktım cok gıysısı oldu dıe ınsan duramıo kii
herkese merhaba tekrardan, ben araniza dun katildim.. cok mutluyum bugun ilk defa minik kizimin hareketlerini gobek deligimden 4 parmak kadar ustunde hissettim. cok guzeldi:)) bi kac gundur cok hareketliydi acaba yer mi degistirdi?
bugun teyzemizden yıne bişeyler geldi onları koydum bende topiğe artık yeter alma sakın bişey dedim oglumdanda kalanlar var epey kıyafeti oldu pıtırıgımın mayosuna kadar hazır:90::90: geriye yıkanıp ütülenmeleri kaldı..birde hangi deterjanı alacam olayı ve yumusatıcı kullansammı kullanmasam mı dıye düşünüyorum..öncekilerde sadece hacışakırın toz sabunu vardı onla yıkıyordum şimdi secenekler de cogalmış
herkese merhaba tekrardan, ben araniza dun katildim.. cok mutluyum bugun ilk defa minik kizimin hareketlerini gobek deligimden 4 parmak kadar ustunde hissettim. cok guzeldi:)) bi kac gundur cok hareketliydi acaba yer mi degistirdi?
Ayyy canım ya maşallahhne kadarlık oldu bebısın
bugunle beraber 29+2, onceden hep gobek deligimin etrafinda olurdu hareketleri.. bugun yukarda hissetmek, o dalgalanmayi gormek cok guzeldi:))
maşallah prensesine
Mardincim hacışakırın gül kokulusuda var onun kokusuda güzel kokuyor..omo baby de var acaba bu sefer onu mu kullansam dıyom bende
Ayyy canım ya maşallahhne kadarlık oldu bebısın
bugunle beraber 29+2, onceden hep gobek deligimin etrafinda olurdu hareketleri.. bugun yukarda hissetmek, o dalgalanmayi gormek cok guzeldi:))
ohh masallah cnm yaao dalgalanmayı gormek paha bıcılemez zaten gozlerımı dıkıp karnımı ızlıyorum bende resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?