2011 Aralık Anneleri

Ya kızlar bilgisayarın başındayken bebek çok oynuyor. Kasılıyor gibi geliyor zararmı görüyor acaba.. Çok tedirgin oluyorum. sizde de oluyormu?

Hoşgeldin Mardinciğim.. Arkadaşların geldiyse güzel geçmiştir günün.
Kendi adıma söylim ben iyiyim canım. Sen nasılsın?

Hobulduk canımmm evet baya guzel gectı kaynattık güldük yedi içtik tabikii bende iyiyim yani cnm şükür geçmişe bir daldım ancak fırsat oldu buraya yazmak bır yandanda ferihayı izliyorum

Ya kızlar bilgisayarın başındayken bebek çok oynuyor. Kasılıyor gibi geliyor zararmı görüyor acaba.. Çok tedirgin oluyorum. sizde de oluyormu?

Canım oturur pozısyonda oldugun ıcın sıkısıo olabılır bebiş o yuzden oynuyodur bende aslında fazla gırmek ıstemıyorum nete ama elımde degıl forumu takıp etmeden yapamıyorum resmen alıskanlık oldunuz bende yawww

Hobulduk canımmm evet baya guzel gectı kaynattık güldük yedi içtik tabikii bende iyiyim yani cnm şükür geçmişe bir daldım ancak fırsat oldu buraya yazmak bır yandanda ferihayı izliyorum

Oh iyi canım her günün güzel geçsin.
Ferihayı annem de izliyor. annem izlediği için ben de izliyorum mecburen...
dderya dan heberim yok benim canım.. oda benim gibi arada firar edenlerdendir diyelim. İnşallah iyidir...

Yok ben fazla oturamıyorum zaten... Ara ara uzanıyorum. Ve otururken de yarı uzanıyor pozisyonundayım.
Tamamen radyasyona bağlıyorum ama evham da olabilir.
Birde benim bebek gündüz hiç oynamıyor akşam olunca da hiç durmuyor.. Ay ne bileyim...

Umarım canımm ya en son esıyle problemlerı vardı halletmıs gıbıydı sonra bır daha goremedık

daha henüz net bi fikrim yok bigün eminönüne gidip bakmam lazım ancak ozaman netleşir yiğenimin şekerlerinide ben hazırlamıştım pike alt acma takımı falanda dikmiştim şimdi kendi prensesimede yapayım istiyorum

Mardincim hoşgeldin cnm sende

benim kızcıgımda gündüzleri sakin ama geceleri fıldır fıldır

cnm kan uyuşmazlığı var eşimle aramda... iğnesi yaşadığım yerde yokmuş... başka bi ilçeye gittim, orada da iğne varmış fakat iğneyi yapmak için yapılan testleri yokmuş... anlayacağın işin içinden çıkamadım bikaç gündür... ama bekliyorum işte dualarla... 32 ile 35. haftam arasında yaptırabileirim ancak... inşallah bi sorun çıkmaz...

Canım evhanlanma bence Allahın ıznıyle hıcbırsey olmaz bebıkler dınlenmeye gecınce kıpır kıpır oluyolar onlarda bızımle bırlıkte yoruluyolar

hosbulduk cnm nasılsınn

iç güveysinden hal nice mardincim:))gece oldumu daha bir nefes alamamaya baslıyorum oda rahatsız ediyor

sen nasılsın günün güzel gecmiş maşallah hergünün böyle olsun cnm

iç güveysinden hal nice mardincim:))gece oldumu daha bir nefes alamamaya baslıyorum oda rahatsız ediyor

sen nasılsın günün güzel gecmiş maşallah hergünün böyle olsun cnm

kız şu dün kaybedip aglandıgın sonra bulup mutlu oldugun bebişinin şapkasınıda koy topiğe merak ettim

saol canımcımm aminnnn guzeldı gunum gercekten en kotu gunumuz boyle olsun ınsallah hepımızın canım aslında gecelerı daha serın oluo sıcaklarla alakası yok sanırım nefes alıp vermenın ayy hakkat yaw neydı dunku telasım cok uzulurdum ama kaybetseydım o sapkayı cok sukur kı buldum bıkac parca daha alıyımda oyle koyayım topıge hepsını guya baska bırsey almayacaktım cok gıysısı oldu dıe ınsan duramıo kii

herkese merhaba tekrardan, ben araniza dun katildim.. cok mutluyum bugun ilk defa minik kizimin hareketlerini gobek deligimden 4 parmak kadar ustunde hissettim. cok guzeldi:)) bi kac gundur cok hareketliydi acaba yer mi degistirdi?

bugun teyzemizden yıne bişeyler geldi onları koydum bende topiğe artık yeter alma sakın bişey dedim oglumdanda kalanlar var epey kıyafeti oldu pıtırıgımın mayosuna kadar hazır:90::90: geriye yıkanıp ütülenmeleri kaldı..birde hangi deterjanı alacam olayı ve yumusatıcı kullansammı kullanmasam mı dıye düşünüyorum..öncekilerde sadece hacışakırın toz sabunu vardı onla yıkıyordum şimdi secenekler de cogalmış

herkese merhaba tekrardan, ben araniza dun katildim.. cok mutluyum bugun ilk defa minik kizimin hareketlerini gobek deligimden 4 parmak kadar ustunde hissettim. cok guzeldi:)) bi kac gundur cok hareketliydi acaba yer mi degistirdi?

Ayyy canım ya maşallahh ne kadarlık oldu bebısın

evet cnm gordum bende yenı cıcılıerını prensesının ıyı gunlerde kullansın ınsallahh deterjan olayında bende kararsızım gecen hacısakır toz sabun alıım dedım lavanta kokusu vardı ama ben sevmem kı lavanta kokusunu

maşallah prensesine

Mardincim hacışakırın gül kokulusuda var onun kokusuda güzel kokuyor..omo baby de var acaba bu sefer onu mu kullansam dıyom bende

ay bu gece fazla takılamıyacam sanırım ıyıce afakanlar bastı beni biraz dolaşayım en iyisi hepinize iyi geceler dilerim kızlar öpüldünüzzz

maşallah prensesine

Mardincim hacışakırın gül kokulusuda var onun kokusuda güzel kokuyor..omo baby de var acaba bu sefer onu mu kullansam dıyom bende

Du onada bakıım tatlım bı bırde dalan roxy varmıs duydunuz mu hıc onerı topıgınde vardı yazmıslardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…