ya kesin tabi de yapı da alakalı mesela benim eşim dışarda dolaşırken elimi bile tutmaz daha kendi arabamızın içinde bile beni dudağımdan öpmüşlüğü yoktur ki ben bayılırım öyle şeylerebabası yoktu,annesi yanlız bırakma hamile kadın modunda,ayıplamaz yani,o da kocasını çağırıyo sırtını keseletmek için ama onlardan cesaret almasam yaparmıyım hiç
ya kesin tabi de yapı da alakalı mesela benim eşim dışarda dolaşırken elimi bile tutmaz daha kendi arabamızın içinde bile beni dudağımdan öpmüşlüğü yoktur ki ben bayılırım öyle şeylere
bi yurtdışı seyahatimizde bildiğin yalvardım allah aşkına öp beni şu çeşmenin önünde diye de yok bana mısın demedi
sen naz yapmıyon bi de,güçlü,neşelisin,karnın da minik ya,o da aynen eskisi gibi davranıyo,hamileliğine tam adapte olamamış galiba,ona bidaha akşamları seni yalnız bırakmamasını söyle bence
biz kötü bişey demedik ama 6.5-7 aylık hamile bi kadını halısaha maçı için evde bırakmasına kızdık,yanında olmalıydı o anda,eşimin en yakın arkadaşının nişanı var çağırıyolar o da eşimi yalnız bırakamam kusura bakmayın dedi,yani eskisine göre bu dönemde daha duyarlı olması gerek diye söyledik,ama dediğin gibi 35 yaşındaki bi adam değişmez bu saatten sonra,eşim 26,ben 25,belki yaşın da etkisi vardır böyle olmasında,ailesinin de,onlar da hepsi böyle karısı yada kocası sözkonusu oldu mu herkese kafa tutar,yapı meselesi,sarılmadan uyuyamaz o da çok duygusaldır,markete bile tek gitmez,ufacık bi kusuru oldu mu 40 kere özür diler,şakalaşır,espiriler yapar,her adam aynı değil,önemli olan sizin mutluluğunuz,Allah hepimizi mutlu mesut etsin
Ay tatlım sen yanlış anladın biz,inan sana bişe demedik,eşine kızdık,dediğim gibi daha önce korkutuldum ben,o sebeple eşlerini gece yanlız bırakan erkeklere kızıyorum sanırım,annelere ve bebişlere bişe olur korkusu bu...lütfen rica et eşine sakın bi daha yanlz bırakmasın seni,aranızda problem olabilir ama bu seni yanlız bıraktırmasını gerektirmez,sen ve bebek herşeyden daha önemlisiniz
haklısın cnm yalış anlaşıldık,kızdı bize demettuba anne
sadece eşlerin daha duyarlı olması gereken bi dönem,sana ve eşinede kocaman maşallah deryacım
böyle mutlu aileleri okuyunca hemen eşime bak böyle eşler var felan diye imrendiriyorum,neyin eksik felan muhabbetine girince gaza geliyor
derya ve monaliss canlarım eşim aslında düşüncesiz değil zaten bende çok korkak biri değilim bu bende çocukluktan kaldı özetle ; astım hastası olduğum için geceleri çok kriz vakası olurdu bende böyle havalarda da korku tetiklerdi ya tutarsa diye diye kriz gelirdi bende ya hiç hastaneye gidemezsem ilaç hava alamazsam diye korkardım çok şükür 4 senedir geçti ama bende çocukluk korkusu yer etti demekki belkide abartıyorumdurama yanlış anlaşılmada olmasın ben öyle eşimle çok vıcık vıcık olmam öyle yok benmle yat ayrılma yanımdan filan yapamam o 35 yaşında ben 29 artık aştık yani biz ikimizde odak noktası olamayız hayatlarımızda ben eşimi seviyorum oda beni alışkanlık değiliz birbirimiz için :)[/B]
bende eşime aşığım o da beni seviyodur herhalde:)))) ama bizde hep öle dip dibe değilizdir
benimde kocamın öle maçları olur gider oynar bjk maçları olur stada gider, gideriz bunlar onun özeli benimde arkadaşlarımla görüşmelerim olur o da kendi arkadaşlarıyla plan yapar haliyle ilk zamanlar çok takıyodum ama şu dönemde hep birlikteyiz gitse bi yere diye düşünüyorum bazen ruh halime bağlı yani ama her zamana da gerek yok yaaaawwww bence yani
oo mesela ben çiğköfteciyim eşim balıkçı
ben dublaj film izleyemem eşim altyazıdan nefret eder
eşim maç peşinde ben kitap
eşim öyle bir geçer zamanki kurtlar vadisi vs'ci ben CSI new york, CSI miami, NCIS, House vs peşindeyim
eşim şezlopngd ayatmaya bayılır ben sudan çıkarsam sıkılırım
eşim pop/house müzik sever ben R&B
eşim sarışın mavi gözlü pamuk beyazı tenli
ben kömür karasıyım
eşimin hayalleri ufak benim dünyayı keşfetmem lazım
eşim bayılır kavga etmeeye ben anında çöüzmücüymdür
geçen gün dedim ki bu kadar zıt iki insanız nasıl idare ediyoruz?
iyi idare ediyoruz dedi :))
kızlar böyle bişey heralde en son kızacağım mevzu olur :) eşim konusunda da yada aslında özel hayatımı çok açmaktan hoşlanmam aslında şaka maka burda oluyo bazen,karı kocanın mutlu olması sadece markete beraber gitmeyle yada her gece beraber olmayla mı oluyo bence hayır, herşeyden önce şartları bi değerlendirelim olurmu bnm eşim bi şirkette yönetici sürekli dışarı gitmek zorundaki be benm pozisyonum içinde geçerli şimdi benim bu hamilelik durumum bunu nasıl değiştirebilir sizce yani ben eşime ben hamlieyim ve sen bunun için kariyerinden vazgeçmi diyeyim ? yada halı shah maçına gidemezsin benm hamileliğim demek senin sosyal hayatının bittiği demekmi diyeyim? gayet olgun insanlarız hepimiz hepimizde kendi hayatları var eşim benm ortamıma girmek istemeyebilir yada ben onun ortamında bulunmak istemeyebilirm,herşeyden önce benm hamileğim gayet sağlıklı geçiyosa ve bende bu konuda relax ve bilinçliysem korkucak hiç bişey yok demektir bnm için.NİCKO çok güzel açıklamış eşiyle olan farklarını ama sonuçta bi eşler ve ortak noktaları olmadan ama mutlular :) küçük şeylerden mutlu olmak bence çok yetersiz eşim bana aşkım dese de bana hitaben demet desede bana hitaben :) beni yanlız bırakıyosada benü düşünerek araması benmle uzak olsa bile ilgileniyo olması yeterli :) bu kadar yeterli oldumu bilmiyorum ama umarım yeterli olmuştur :)))
AA TABİ CANIM SÖYLEMEz olur muyum ama o benim teşhirci olduğumu düşünüyor ben böyle dedikçehiç güleceğim yoktu arkadaşım allah iyiliğini versin allahta seni güldürsün demek yalvardın çeşmenin önünde hee neyse şaka bi yana da peki ciddi ciddi konuşmayı denedin mi hiç bu konuyu eşinle ben böle istemiyorum filan die isteklerini dile getirsen olmaz mı cnm
Günaydınn hepinizeee..!!!
Bugün benim Doğum günümmmm29 yaşımda oldummm.Rabbim ilk hediye mi 22 yaşındayken göndermişti,şimdi 29 yaşında ikinci kere bu mutluluğu yaşayacağım inşallah.
herkese merhaba. bikaç gündür giremiyorum. insallah herkes iyidir. geçmişi de okuyacak fazla vaktim yok çok yoğun çalışıyorum bu aralar. malum üniversitelerde kayıt haftası falan. biz kızımla iyiyiz. zaten eminim beni merak eden de olmamıştır.ben öle bi yazıyım dedim.
Bende balık sevmem ama mutlaka yememız sart cocugun beyın gelişimi için cok onemlı vıtamın folık asıt ıcıyorsundur degılmı gunde 1 kere.balık kızartma agır gelıosa fırınla bısı yap ama mutlaka ye.
ceviz badem fındık gunde 3-4 tane yemelıymısız.hergün süt ıcılmesı gerek bırde bende 25,haftamdayım.
Nekadar mumkun bılmıorum ama arkadaslar içten ağlamayın bebekte damak yarıklıgı bıle yapıyormus.stress sıkıntı herseyın nedenı.
buarada 4 boyutlu ultrason cektırenler nerde ve nekadara cektırdınız??
slm kızlar uzun zamandan beri ilk kez geçmişi tam okudum ama alıntı yapmayı unuttum yaaaa
doğum günü olan bir arkadaş vardı doğum günün kutlu olsuunnnn
bir de müdürüme sinir oldum bana bahçe nöbeti yazmış son 3 ayıma girdim hocam diyorum benden belge istiyor haftaya gidecem doktordan alacam dedim ama yine de belgeyi getirene kadar nöbet tutacam
üstelik müdür bayan hiiçç insafı yok yaaaa
bu arada nacizane fikrim eşleri fazla kıyaslamamak ve aile hayatını aşırı deşifre etmemek gerek
yani en azından ben böyle düşünüyorum
oo mesela ben çiğköfteciyim eşim balıkçı
ben dublaj film izleyemem eşim altyazıdan nefret eder
eşim maç peşinde ben kitap
eşim öyle bir geçer zamanki kurtlar vadisi vs'ci ben CSI new york, CSI miami, NCIS, House vs peşindeyim
eşim şezlopngd ayatmaya bayılır ben sudan çıkarsam sıkılırım
eşim pop/house müzik sever ben R&B
eşim sarışın mavi gözlü pamuk beyazı tenli
ben kömür karasıyım
eşimin hayalleri ufak benim dünyayı keşfetmem lazım
eşim bayılır kavga etmeeye ben anında çöüzmücüymdür
geçen gün dedim ki bu kadar zıt iki insanız nasıl idare ediyoruz?
iyi idare ediyoruz dedi :))
ya kesin tabi de yapı da alakalı mesela benim eşim dışarda dolaşırken elimi bile tutmaz daha kendi arabamızın içinde bile beni dudağımdan öpmüşlüğü yoktur ki ben bayılırım öyle şeylere
bi yurtdışı seyahatimizde bildiğin yalvardım allah aşkına öp beni şu çeşmenin önünde diye de yok bana mısın demedi
slm kızlar uzun zamandan beri ilk kez geçmişi tam okudum ama alıntı yapmayı unuttum yaaaa
bir de müdürüme sinir oldum bana bahçe nöbeti yazmış son 3 ayıma girdim hocam diyorum benden belge istiyor haftaya gidecem doktordan alacam dedim ama yine de belgeyi getirene kadar nöbet tutacam
bu arada nacizane fikrim eşleri fazla kıyaslamamak ve aile hayatını aşırı deşifre etmemek gerek
AA TABİ CANIM SÖYLEMEz olur muyum ama o benim teşhirci olduğumu düşünüyor ben böyle dedikçe
kızlar böyle bişey heralde en son kızacağım mevzu olur :) eşim konusunda da yada aslında özel hayatımı çok açmaktan hoşlanmam aslında şaka maka burda oluyo bazen,karı kocanın mutlu olması sadece markete beraber gitmeyle yada her gece beraber olmayla mı oluyo bence hayır, herşeyden önce şartları bi değerlendirelim olurmu bnm eşim bi şirkette yönetici sürekli dışarı gitmek zorundaki be benm pozisyonum içinde geçerli şimdi benim bu hamilelik durumum bunu nasıl değiştirebilir sizce yani ben eşime ben hamlieyim ve sen bunun için kariyerinden vazgeçmi diyeyim ? yada halı shah maçına gidemezsin benm hamileliğim demek senin sosyal hayatının bittiği demekmi diyeyim? gayet olgun insanlarız hepimiz hepimizde kendi hayatları var eşim benm ortamıma girmek istemeyebilir yada ben onun ortamında bulunmak istemeyebilirm,herşeyden önce benm hamileğim gayet sağlıklı geçiyosa ve bende bu konuda relax ve bilinçliysem korkucak hiç bişey yok demektir bnm için.NİCKO çok güzel açıklamış eşiyle olan farklarını ama sonuçta bi eşler ve ortak noktaları olmadan ama mutlular :) küçük şeylerden mutlu olmak bence çok yetersiz eşim bana aşkım dese de bana hitaben demet desede bana hitaben :) beni yanlız bırakıyosada benü düşünerek araması benmle uzak olsa bile ilgileniyo olması yeterli :) bu kadar yeterli oldumu bilmiyorum ama umarım yeterli olmuştur :)))
aaaaaa benim hanımefendi çizgimi bozacak bunlar şimdi ya benim karşımda da başka bi benzeri oturuyo işte alcan meşe odununu ıslatcan iyice vurcan totolarına ttılarına bak bi daha yapıyolar mıslm kızlar uzun zamandan beri ilk kez geçmişi tam okudum ama alıntı yapmayı unuttum yaaaa
heee biz hala sırtsırta yatıyoruz 2 sene olduzıt kutuplar birbirini çeker hesabı olmuş sizinki cnm
ya biz yeni evliyken dısarı cıktık sahıle dolaşmaya elini tutayım dedim ne o yeni evliler gibi el elemi dolaşacaz demişti eşim bana buna nedersinizsanki ben eski evliyim yine ilk zamanlar yatınca arkasını döner yatardı sebebide alışık deilmiş iki kişi yatmaya ben anamın evınden sankı alışıp geldim iki kişi yatmaya ..ilk yıllarım boyle seylerle gectide sonra sonra değişti eşim şimdi maşallahı var
birde ben ilk geceden hamıle kalanlardandım yanı 9ay sonra bırde bebek eklenmişti ve hıc uyumayan bır bebek anam kabus gibi yıllardı o herkesin cicim ayları dediği aylar benm içinbizim cicim aylarımız sonradan geldi:90::90::90:
anlamıyorum yaa oda bi bayan seni en iyi onun anlaması gerek neden böle yapıyor çok sinir olurum böle şeylere boşwer cnm üzülme allah kolaylık versin
bugün aile hekimine gidip son 3 aya girdiğime dair belge istedim ama kadın doğumcudan almam gerekiyormuş artık kendi randevu tarihimi bekleyip kendi doktorumdan alacam haftaya
en azından bahçe nöbeti yazmasa bina içinde yazsa hiç sorun etmeyecektim
amaaannn bizim müdür cins biraz ve cins olduğu herkes tarafından kabul edilmiş biri napalım idare ediyoruz artık
bugün aile hekimine gidip son 3 aya girdiğime dair belge istedim ama kadın doğumcudan almam gerekiyormuş artık kendi randevu tarihimi bekleyip kendi doktorumdan alacam haftaya
en azından bahçe nöbeti yazmasa bina içinde yazsa hiç sorun etmeyecektim
amaaannn bizim müdür cins biraz ve cins olduğu herkes tarafından kabul edilmiş biri napalım idare ediyoruz artık
tamam cnm katılma saygı duyuyoruzdemet'cim senn hamilesin diye tabiki eşin kariyerinden vazgeçmeyecek olması gereken ve doğru olan bu geleceğiniz ve kaliteli yaşayabilmeniz için ama sadece okadra bu konu dışında sana katılmıyorum
kızım delisin sen ayaaAA TABİ CANIM SÖYLEMEz olur muyum ama o benim teşhirci olduğumu düşünüyor ben böyle dedikçe
cnm sadece olgun olan biziz diye bişey demedim ki bencnm benim bizi yanlış anlamışsın,biz sizin evliliğinizi eleştirmedik ki,sadece eşinin o anki tutumunu eleştirdik,elbette herkez dip dibe olcak diye bi kural yok,
hani eşin biliyodur senin şimşekten korktuğunu,astım hastası olduğunu,ve hamileliğin son aylarına girdiğini,yani bu kadar kritikken neden seni yalnız bıraktı dedik,
işin gerçeği senin yerine kendimizi koyarak yaptık bu eleştiriyi..olgunluk sadece sen ve eşine ait değil ki cnm,bizde olgun insanlarız ama bazı durumlarda olduğumuzdan daha olgun olmamız gerekir,ben eşimi diğer sayfalarda yerden yere vurdum,bu demek değilki benim eşim kötü,ama hakkını yemeyip bu konudaki hassasiyetinden de bahsettim,yani demem o ki senin eşinde o anlık ihmal etmiştir,savunulcak bi yanı yoktur,hatanın arkasında durma demek istedik,yani eşine sert çıkıp bi daha olmamasını tembihlemeni istedik,çok yanlış anladın bizi,diyorumya ben korkutuldum hamileliğimin başlarında aynısı sana olur diye korktuğumdan eşin seni neden yanlız bırakyor gecenin bir yarısı diye eşine sitem ettim..biraz sinirlisin bugün sanırım:26:
kıskanç karı
insanların içindeki bu kötülüğü anlamıyorum ben
aaaaaa benim hanımefendi çizgimi bozacak bunlar şimdi ya benim karşımda da başka bi benzeri oturuyo işte alcan meşe odununu ıslatcan iyice vurcan totolarına ttılarına bak bi daha yapıyolar mı
heee biz hala sırtsırta yatıyoruz 2 sene oldu
o da alışkın dğeilmiş öyle deli midir nedir
doktorun yakınsa hemen gidip 5 dk alamazmısın cnm ya yine haftaya kontrolüne gidersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?