Canım ben sebamedin ürünlerini alacağım..
Mustela hakkında bilgim yok. Kullanana da raslamadım.. Nasıl güvenli mi?
canım benim arkadaşlarım kullanıyor ve çokda memnunlar hatta uzun süreli kullanıyorlarmış iyi gidiyomuş ürünleri yani mesela pişik önleyici hiç pişik yapmamış birde konak önleyici şampuan var mesela biliyosun bebeklerin saç dibinde konak olur bu şampuan onu önlüyor ben birde durulama gerektirmeyen temizleyici sıvı aldım poposu için mustela çok duyulmuş bir ürün içim rahat kullanacağım için sizlerinde fikirlerinizi sundum hayatım tercih sizin
Güle güle kullan canım. Sebamed için de benim içim rahat..
konak önleyiciyi şampuanı düşünebilirm. ama ben beişimi her gün yıkayacağım yine de konak oluşur mu ki:26::26::26:
sağol canım benim sende güle güle kullan
konak her bebekde gördüm ben ama mutlaka al bence arkadaşlarımın bebişlerinde hiç konak olmamış hergün yıkayacağım diyorsun ya bebek için çok yararlıymış biliyomusun yıkanan bebekler çabuk büyürmüş bizde de böyle bir görüş var bende senin gibi düşünüyorum
Evet canım çabuk ve rahat büyürler..
Çok bebişimiz oldu ailede hepsi hergün yıkanıyordu ve tombik tombiklerdi.. Açıkcası konaklı bebiş de hiç görmedim bizmkilerde... Yabancı bebişlerde gördüm..:44::44: Annem; (şimdi sordum)bebişleri temiz tutmadıkları için diyor tabi başka sebebi varsa bilmiyorum.. Anneler bilirler ama yinede tedbir alalım değil mi..
bende aksine hep konaklı bebek gördüm temiz tutmamakla alakası yoktur canım ya ama tedbir amaçlı almak lazım bence
mis gibi koksun bebişlerimiz
Güle güle kullan canım. Sebamed için de benim içim rahat..
konak önleyiciyi şampuanı düşünebilirm. ama ben beişimi her gün yıkayacağım yine de konak oluşur mu ki:26::26::26:
Canım ben sebamedin ürünlerini alacağım..
Mustela hakkında bilgim yok. Kullanana da raslamadım.. Nasıl güvenli mi?
ben oğluma banyo sonrası nemlendiricisini , yine oğlum için güneş kremini , göğüs ucu kremini ve hamileyken de bebe yüz kremini kendim kullanıyordum ve çok memnunum ..
ben oğlumu yaz bebeği olmasına rağmen gün aşırı yıkadım ve konak oluşmadı .. bu bebeğimde de aynısını uygularım sanırım
Starimu, quLyun, kardelen99, olbey sizlere de iyi geceler.
Aşağıda online gözüken sizlersiniz başka açık olan varsa görünmüyorsunuz sizlere de iyi geceler..
Starimu canım sana ayrıca teşekkür ederim canım bu konuyu açtığın için. Çok cici bir ortam.. Ama gitmek zorundayım kasıldım..
Sizlere iyi sohbetler...
Canım bende konağın temizlikle alakalı olduğunu sanmıyorum. Vardır bir sebebi.. Annelerimiz öyle diyor. Biz bebeklerimiz hergün yıkarız. Konaktan değil yani.
Neyse bir kullanıcı daha öğrendim.. Sebamed dışı alternatif olarak düşünebilirim.
Sağol canım...
iyi geceler canım rica ederimmmm , çok tatlısın yadinlen biras bebiş de dinlensin kasılman geçer o zaman
Starimu canım ya herkes gitmiş yalnız kalacaksın şimdi ama gitmesem mi?:26::26::26:
benim kızım 4 yaşını doldurdu.abla oluyor teyzesi.bazen kıskanıyorum ben ama yaa.eşim benden çok kızlarına düşkün.sürekli bana bişeyler yedirme derdinde yede kızım kilo alsın diyo.ben çok kilo alıyorum dikkat etmem lazım diyorum.beni ilgilendirmez doğumdan sonra verirsin diyo.ilk cilveler bebkken oluyo.kzım ağladığında babasına veriyodum sesini duydumu susardı.şimdi iki tane olunca evdeki kızım kıskançlık krizine giricek.bazen gözüm korkuyo.
mustela bebek ürünleri içinde sıralamada oldukça iyi yerde denilebilir , herkesin tercih meselesi aslında .. ben çatlak önleyicilerini de almıştım ama aktif olarak kullanamadım ve özellikle 28. haftadan sonra hiç kullanmadım ve çok çatladım doğal olarak .. ama onun dışında belirttiğim ürümnlerden memnunum .. pişik önleyici olarak da en çok sebamed'den memnundum , sonra Mohtercare ve ecz.de satılan Sudocream var , ondan aldım dah memnunum .. şimdilerde Mothercarelerde yok , bu ay yada ekim sonu gibi gelecekmiş Türkiyeye , onu gözü kapalı tavsiye ederim herkese , hem çok ucuz hem kesinlikle işe yarıyor
iii cecaa , ii uykulaaa surnes , luveyla , renkgelsinhayatabu 26 aylık oğluşumdan inciler size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?