Arkadaşım, daha önce arkadaşların da dediği gibi idrar tahlili veya kanda gebelik tahlili yaptırırsan cevabı alırsın. Biz buradan bunun haricinde ne desek boş. Olabilirsin de olmayabilirsin de.
Arkadaşlar; çay içiyor musunuz? İçiyorsanız ne kadar içiyorsunuz? Ben normalde günde 7-8 fincan içerdim, sonra hamile kalınca ilk iğrendiğim şey çay oldu. Yalnız bir süredir bu iğrenme geçti ve ben yeniden çay içmeye başladım. Günde 2-3 fincan içiyorum, henüz doktoruma da sormadım. Sizin doktorunuz bununla ilgili özel bir şey söyledi mi?
Arkadaşım, daha önce arkadaşların da dediği gibi idrar tahlili veya kanda gebelik tahlili yaptırırsan cevabı alırsın. Biz buradan bunun haricinde ne desek boş. Olabilirsin de olmayabilirsin de.
Arkadaşlar; çay içiyor musunuz? İçiyorsanız ne kadar içiyorsunuz? Ben normalde günde 7-8 fincan içerdim, sonra hamile kalınca ilk iğrendiğim şey çay oldu. Yalnız bir süredir bu iğrenme geçti ve ben yeniden çay içmeye başladım. Günde 2-3 fincan içiyorum, henüz doktoruma da sormadım. Sizin doktorunuz bununla ilgili özel bir şey söyledi mi?
toyotadan genelde memnun kullananlar,
bende kararsız kaldım:26:
aminnnnn canimmmmm aminnnnnnnnnntesadüf bende tam versoya baktım 5 ve 7 kişilikleri var yazıyor senin 7 kişilikmi. iyi günlerde kullanın allah koyucunuz olsun daima
cok saol canim benimmmmmmmbiz geldik tekrardan ancakta gemişi okuyabıldık
hoşgeldin cnm tekrardan ve yasadıkların için cok gecmiş olsun bır daha yaşama inş..gününde ve saglıkla kavuş bebişine
maşallah cnm hep böyle güzel haberlerini al ve alalım bizlerde inş
cok gecmiş olsun allah şifa versin cnm
maşallah harika görünüyorsun cnm
kızlar güle güle kullanın inş aldıklarınızı bebişler geldiğinde
hayırlı ugurlu olsun inş kazasız belasız ıyı gunlerde kullan.. darısı da bana olsun
demetcim oglunun dogum gunu kutlu olsun cnm daha nice güzel yaşlarını gör inş öp ogluşunu benim için
geceleri bende aynı öyleyim mide yanması nefes darlıgı agrılar hiç birşekilde uyutmuyor ve uyuyamamakta sinir ediyor sabah olmak bıtmıyor bırde oglum hergece yanıma gelıyor zaten yatak dar gelıyor artık bana bırde o eklenınce hepten sıkıntı basıyor kalkıyorum dolaşıyorum yıne yatıyorum öyle böyle derken tam sızıyorum kızımın okul saati gelıyor haydı tekrardan kalk bu sefer gun boyu salak gıbı dolaşıyorum evde
nanancım araba konusunda abimlerde toyota verso var 7kişilik olandan memnun kendısı cok bı düşün istersen o modelide güzel bıaraba
bu arada allah bana da araba nasip etsin inş en cok istediğim şeylerden biri suan ne zaman araba lazım olsa kullanabılıyorum kızkardeşiminkini babamınkini yada erkek kardeşiminkini alabiliyorumda kendimin olması daha güzel olur
evet 3. de çok olur cnm eşin iyi durdurmuş seni:)))
ben de park yatak alıcam odama koymak ve kayınvalideye ya da tatile giderken götürmek için bir de tam karyola takımı
birkaç ay sonra odasına geçer diye umuyorum
haa bir de emzirme koltuğu alayım kendime diyorum almışken tam olsun hehe:)))))
ayy sorma cnm ya benm de içim bi tuhaf oluyoay bı tuhaflıklar benımkınde de varda bazen anlayamıyorum ne yapmaya calıştıgını bazende otomatıge baglıyor sabıt hereketlerde bulunuyor boyle titreme gibi falaniçimi gıcıklıyor kimi zaman
demetcim nasılsın bu arada
bana doktorun ilk yasakladığı şeydi çay,kola,kahve ama takan kimArkadaşım, daha önce arkadaşların da dediği gibi idrar tahlili veya kanda gebelik tahlili yaptırırsan cevabı alırsın. Biz buradan bunun haricinde ne desek boş. Olabilirsin de olmayabilirsin de.
ben bebeğimin ağzındna bir mektup yazabilirdim mesela... onu da yemek masasının üstüne koyardım falan
paramız yok da beleşe hediye peşindeyim
benimkinin doğumgününde de bebeğin cinsiyetini hediye etmiştim
kızlar herkese merhaba,
bugün yoğun bir gündü ancak girebiliyorum.
umarım herkesin keyfi yerindedir, nihalla ve olbey cuamrtesi kontrolunuz vardı hatırlağım kadarıyla maşallah bebişlerinize
bizde cumartesi 50 mg lık şeker yüklemesi yaptık, değerin yüksek çıktı 169cuma günüde 100 lük yapıcaz ama muhtemelen oda yüksek çıkacakhiç umudum yok, diyet yolları gözüküyor galiba, zaten toplamda 4,5 kilo almıştım, bu diyet hiç iyi gelemeyecek ayrıca kanımda da düşük çıktı ferro sanolü günde 2 ye çıkardık.
yüklemeden sonra doktor kontrolümüz vardı çok şükür bebişimiz gayet iyi 990 gr. olmuş boyuda 34 cm gibi dedi doktorumuz. Ama bizim oğlan çok inatçı yaa her seferinde doktor yüzünü görüntülemek için bir sürü uğraşıyor, hep 4 boyutlu fotosunu veriyor ama yan profil, bir suratını tam göstermedi annesine hele bu defasında arkasını dönmüş beyimiz, sırtını izledik bol bol birde ayaklarını çapraz yapmış keyif çatıyor. doktor uğraştı ama bana mısın demiyor, bu yüzden bu hafta sadece ayak fotosu aldık
evet 3. de çok olur cnm eşin iyi durdurmuş seni:)))
ben de park yatak alıcam odama koymak ve kayınvalideye ya da tatile giderken götürmek için bir de tam karyola takımı
birkaç ay sonra odasına geçer diye umuyorum
haa bir de emzirme koltuğu alayım kendime diyorum almışken tam olsun hehe:)))))
aminnnnn canimmmmm aminnnnnnnnnn
kizlar esim ilk hamileligimde dogum gunumde supriz olarak almisdi 5kisilik atomat hemde super luks ve rahat oluyor herhekese oneririm cok amacok memnunum ama haberim olsaydi 7 kisilik aldirirdim aklimda 3cocuk vardave en guzel yonude arka koltuklarda 2tane cocuk koltugu olabiliyor...
cok saol canim benimmmmmmm
ya senin hala canin o cikolatadan cekiyormu her gordugumde aklima sen geliyorsun ciddiyim bak ozelden adresini gonder gondereyim sanaaaa
ozgecim canim en iyisini yapiyorsun ama emzirme koltugu sonra basina bela oluyor en guzeli tekli koltuga gec ayak altinada tabure ve emzirme yastigiyla en rahati bu yontem canim tabi sen bilirsin......
benimle aynısın cnm bana sanki tarihlerimiz aynı olanların hep kızmış gibi geldiprenses annesi olucaz bizz :
Ben 2 kapılı bir dolap, alt açma mobilyası (adı nedir bilmiyorum) alacağım İkea'dan. Bir de beşik beğendim alakasız bir yerden, hatta diğerlerine uysun diye beyaza boyatmam gerekecek. Bunların haricinde odaya küçük bir fiskos ve 2'li koltuk koyacağım. 2'li koltuk hem emzirme koltuğu hem de misafir vs. olduğunda bakıcı da bebeğin odasında yatabilsin falan diye kullanılacak. (başka yer kalmayacak çünkü ona) Hayırlısıyla beşiğe sığamayacak kadar büyüdüğünde de dolapla alt açmanın takımı olan karyolayı alacağım İkea'dan, beşiği iptal edeceğim. Ama kesinlikle ve kesinlikle yanımızda yatırmayacağım. Sonra kendi odasına alıştırmak çok büyük problem oluyor, bütün arkadaşlarımdan görüyorum.
canım 2-3 bardak çok açık olmak kaydıyla iç derim,kansızlığı tetikliyo çay,demir ilacını çay içtiğin saatlerde alırsan emilimi az olur,ben 2 bardak çok açık içiyom sadece sabahları içiyom,demir ilacını akşam meyveyle birlikte alıyom epey işe yaradı demirim çok hızlı arttı
face de 57 kişi olmuşuzToplam 35 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 11 ziyaretçi)
neredesinfiruze quLyun monaliss nihalla ozgedoruk horon destina78+ tulayuzun+ essu renkgelsinhayata demettuba83 nusyaa deryam160510+ Balmond lymonata lune biopelin hazel82 5848BL kudra07 lorin76leyla nicko blue cgdmmmt
vayy bee 35 kişiymişiz herkese selamm
kızlar bu arada bende de kansızlık çıkmıştı
hergün bir avuç kilis kan üzümü ve sabahları aç karnına 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi yedim
20 günde normal sınırlara ulaşmış değerim şükürler olsun
sizin de bilginiz olsunnn
ozgecim seni seviom yaaaaaa
canim bebekden bebege anneden aneyede degisiyor bazi bebekler yatar pozisyonda emmeyi cok seviyorlar kucakda emmiyorlar bazilarida rezil emmeyi seviyorlar hic ummadik sekilde
ama hosuna gittiyse icinde kalmasin.sonradan basina bela olmayacagini dusunuyorsan allllll...
senin bu tecrüben yüzünden ben az kalsın mırt gidiyodum cumartesi gecesidaha öncede sölemiştim ben ekşiden çok tiksindim diye doktorda c vitaminiyle al demişti kan ilacını neyse eşim mandalina soydu ben kokusuna bile gelemiyorum 2,3 dilim alayım dedim ilacın peşinden ayyyyyyy o tadını almamla mandalinanın boğazıma takılması bir oldu dedim yani ALLAH ım sana geliyorum diyee :84::84::84:öldüm sandım yaaa
face de 57 kişi olmuşuz
hımm iyi gelirmi ya bende hala bi gelişme yok hep düşük değerlerim en son 5,85 çıktı :44:doktora sordum pekmez filan sana fayda etmez dedi şimdi günde 3 defa kan şurubu içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?