destinacım yine geldin rahatlattın içimi çok tşk ederim ama bu çataldan korktum ya görünümü bile korkunç :))))
canım müdürüm belge götürmediğim için nöbet yazdı ben de haftasonu doktorumdan alacam son 3 ayıma girdiğime dair belgemi böylece artık nöbet tutmayacam
aslında her müdür belge istemiyor ama bizimki istedi işte
cnm ya o catala da alışıyorsun zamanla merak etme başa gelen herşey cekılıyor hele ben kışın hastalanmıştım alt taraftan ve 2hafta boyunca okadar cok cıktımkı o catala mecbur kalınca yapacak hıcbırsey olmuyor..yanı sırf dogum ıcın deil dogum sonralarında da herhangı bı problem olusunca da yaşıyorsun bunları..
cnm ya senin müdürünün empati merhamet duyguları eksik biraz sanırım kendini senin yerine koysa anlayış göstermesi lazım ama malesef bazı insanlar bu tarz duygulardan mahrum oluyorlar kalpleri katılaşmış oluyor
yoksa sen zaten derste yoruluyorsun teneffuslerde dinlenmen gerekırken nöbet tutman cok zor..bunu anlaması lazım
kızlar bugün haberde izledim adamın birine soğuk algınlığı için iğne vuruyorlar omurilikten ve adam felç olmuş!!!!!nasıl korktum anlatamam,bi de belki daha önce söylemişimdir epidural sezeryan istiyordum ya korkum tetiklendi yine ! ((
onun haricinde lohusalıktan bahsetmişsiniz.kayınvalidem de bi kadın lohusayken 40 gün mezarı açık dururmuş dedi!!ve içimi kıydı yine benim!esra erol da hiç çıkmamış ya güya evden 40 gün.üüüüüüffff görcez bakalım doktorla konuşmak en iyisi galiba.
ay bi de bebek şekerlemeleridir mevlüt şekerlemeleridir süsleridir önceden çok özenirdim ama şimdi hiiiiç gönlüm kalmadı galiba.şeker yapıp dünya para verip süslettirip bakıncaz gibi geliyo,açıkçası da kayınvalidemlere de onun görümcelerine de kendi paramızla eğlence yapmak istemiyorum.!onun yerine parayı başka şekilde kullanıcam galiba .bebek eksikleri hiç bitmiyo ki...bi de kendimizin de bakımlı olması gerekiyoipekyolun önünden her geçişimde iç geçiriyorum.
ya bi de doğuma yakın saçımız boyatsak kötü mü olur sizce??doğuma bikaç gün kala..ne bilim sonrdan da evden çıkamıyomusuz zaten bebekle de zor..ay annecikler ne diyosunuz? :)))
canım ben daha önce epidural anestezi olmuştum (doğum değil apse olmuştu belimden aşağısını uyuşturdular ) epidural iğnesinin vurulduğu yerle bizi felç edebilecek yer çok alakasız yerlermiş o zaman öyle söylemişlerdi bana şükür bişey olmadı hiç de acımadı iğne vurulurken hiç hissetmedim bile
kayınvalidene gelince boş ver öyle sözleri dinleme bence 40 gün evde durmak mantıksız zaten çocuğu doktora falan götürmeyecek miyiz hiç
boya konusuna gelince ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri boyatmıyordum ama beyazlarım çok çıkınca dayanamadım geçen hafta boyattım doktorum da boyatabilirsin organik boya olsun (amonyaksız) demişti
kızlar bugün haberde izledim adamın birine soğuk algınlığı için iğne vuruyorlar omurilikten ve adam felç olmuş!!!!!nasıl korktum anlatamam,bi de belki daha önce söylemişimdir epidural sezeryan istiyordum ya korkum tetiklendi yine ! ((
onun haricinde lohusalıktan bahsetmişsiniz.kayınvalidem de bi kadın lohusayken 40 gün mezarı açık dururmuş dedi!!ve içimi kıydı yine benim!esra erol da hiç çıkmamış ya güya evden 40 gün.üüüüüüffff görcez bakalım doktorla konuşmak en iyisi galiba.
ay bi de bebek şekerlemeleridir mevlüt şekerlemeleridir süsleridir önceden çok özenirdim ama şimdi hiiiiç gönlüm kalmadı galiba.şeker yapıp dünya para verip süslettirip bakıncaz gibi geliyo,açıkçası da kayınvalidemlere de onun görümcelerine de kendi paramızla eğlence yapmak istemiyorum.!onun yerine parayı başka şekilde kullanıcam galiba .bebek eksikleri hiç bitmiyo ki...bi de kendimizin de bakımlı olması gerekiyoipekyolun önünden her geçişimde iç geçiriyorum.
ya bi de doğuma yakın saçımız boyatsak kötü mü olur sizce??doğuma bikaç gün kala..ne bilim sonrdan da evden çıkamıyomusuz zaten bebekle de zor..ay annecikler ne diyosunuz? :)))
kızlar bu arada emzirme sütyeninin balensiz olması gerektiğini duydum,sizin bir bilginiz var mı bu konuda.daha sağlıklı oluyormuş.öyle mi alıcaz şlimdi,babanne sütyeni gibi dimi onlar? :)
bu arada kız bebek bekleyen anne adaylarına isim önerim var,Havva veya Hava.şimdi dizilerde de geçmeye başladı hoşuma gitti önereyim dedim.hoşmuş bence. :)
kızlar bu arada emzirme sütyeninin balensiz olması gerektiğini duydum,sizin bir bilginiz var mı bu konuda.daha sağlıklı oluyormuş.öyle mi alıcaz şlimdi,babanne sütyeni gibi dimi onlar? :)
bu arada kız bebek bekleyen anne adaylarına isim önerim var,Havva veya Hava.şimdi dizilerde de geçmeye başladı hoşuma gitti önereyim dedim.hoşmuş bence. :)
İnşallah hayırlısından sağlıklı güzel bir bebeğin olur
ya ben nefret ederım o tip sütyenlerden yanı ıncecık olanlardan gögüs ucu bellı olanlardan ..
kayınvalıdem almıs bana kalıtelı de duruyor kenarda ama denedım gögüs ucu cok bellı ..pedle fılan belkı kapatılabılırde ne bıleyım
hıc gıymedım ben oyle penye ,gogüs ucu bellı olan tiplerden..hatta bu kullandıgım sütyenı o kadar cok aradım kı en son penti de bulmustum ..3 tane aldım her rengınden..
zaten cogu zaman sütyensız dolasıyorum evde
bende geçenlerde günlük kullanım için penti den aldım okadar mı rahat olur bir sütyen ya ten rengi aldım bende ogün baktım model süper :)
bu dedğimiz ince sütyenleri ben kolumdan bile geçirmemişimdir ama emzirrken malum giyicem valla zaten göğüs pedi kullanacağım için hiç bir sorun yok zaten eve gelir gelmez sütyende çıkıyo öylede yatıyorum :))))))))))))
ESRA EROL
GAZLI BEBEĞİ OLANLAR...YARIM ÇAY KAŞIGI KİMYON VE KÜP ŞEKERİN DÖRTTE BİRİNİ CEZVEDE KAYNATIN..SÜZGEÇLE SÜZDÜKTEN SONRA ILITIP 2 ÇAY KAŞIGI VEREBİLİRİNİZ. VE AKABİNDE EMZİRİN.. SONRADA BANA DUA EDİN :)))
esra erol facebook fan (ALINTIDIR)
aynı model mı acaba ..bende cok rahat ettım o pentı sütyenınden yok gıbı ..hem gogus arası da acık ..oyle dıgerlerı gıbı sıkıpta silikonlu gıbı gezdırmıyor senı ..
dıgerlerı ne oyle ya pamela anderson gıbım oluyorsun onlarla..
ben de gun boyu sutyensız..
acaba gogus pedı yerıne evdeyken gogus kalkanı kullansak cok bellı olur mu ya
gögüs kalkanını cok onerıyorlar kızlar ..onu takınca gogüs hava alıyormus yaralar coabuk ıyılesıyormuş
benim aldığım silikonlu olmayandan içi tamamen boş ama takınca silikonlu gibi duruyor kumaşıda kalın ve sanki sütyen takmamış gibiyim çok rahat
sumakcım ben göğüs pedi aldım göğüs kalkanını kimse önermiyor aslında ilk başta banada mantıklı gelmişti ama 1 kere bile kullanmadım diyolar bende almayı düşünmedim açıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?