2011 Aralık Anneleri

birde işin kötü tarafı psikolojimiz bozulabilir oyüzden gezmekte yarar var diye düşünüyorum şekercim

Ben onu sevgimden nasıl mahrum bırakırım, hiç gelmeyecek sanmıştım, o benim mucizem. Ama hal böyleyken yine de şımartmayacağım onu. :)

Ben onu sevgimden nasıl mahrum bırakırım, hiç gelmeyecek sanmıştım, o benim mucizem. Ama hal böyleyken yine de şımartmayacağım onu. :)

kıyamam sana mucizelerimiz bize ilk aylarda çok ihtiyaç duycakmış onu anlatmak istedim..
her istediğinde vucut sıcaklığımızı ve kokumuzu hissetmek isteyeceklermiş.. ilk aylarda şımarmazmış merak etme.. dediğim gibi tek öğrendiği şey güven duygusu olacakmış canımcım..
sonrasında dediğin gibi yaparsın.. bilirim hal böyleyken zor olsa da, kendine güvenli çocuklar yetiştirmek gibisi yok..
ben başaramam heralde.. kendime güvenmiyorum açıkcası, bu konuda eşimin yönlendirmelerine ihtiyaç duyacağım çok zaman olacağından eminim..
destina gibi sarılır uyurum kızıma gibi geliyo ama.. hadi bakalım hayırlısı..
önce tabi sağlıkla gelsinler bizi burda toplayan şirin şeyler

devırdık valla pamukcugum ,az kaldı bakalım

cuma gununu beklıyorum bakalım bızım kız napıyor .

sen nasıl dayanabildin görmeden :))))))))))
bende 30 haftalık olduğumda gidicem doktora bende şimdiden merak ediyorum şimdi seni daha iyi anlıyorum özlüyorum artık
sağlıkla gelsin meleğin sumakcım normalmi yapıcan sezaryan doğummu

sen ne dıyorsun gecen ay ,bir ayı gecmıstı kontrole gıttıgımde doktorum bıle sasırdı :))

sımdı 3 hafta sonra gel dedı cuma gunu 3 hafta oluyor ıste..zaten hep 3 haftada bır gıttım bı ara 2 haftada gıttım ıkı doktorum cakısıyordu

ınsallah canım hepımızın kı ,ben normal cok ıstıyorum ama bakalım ..kızım da zaten normal dogum pozısyonunu almıstı ..

su an hersey normal gozukuyor ama bakalım cuma gunu ne dıyecek doktor ..

ama vajinusmus davasından da korkuyorum bakalım doktora soracagım unutmazsam ..

2 hafta dayanamazken şimdi 1 ay gitmedinmi :))))))))))
benimde doktorum 1 ay sonra buluşalım dedi yani daha 2 haftam var dayanmaya çalışıyorum 30 haftalara geldiğinde 2 hafta arayla görüşücez dedi bende şimdi beklemedeyim :)
evet hepimiz normal doğum istiyoruz ama Allah büyük eşim diyo sen yapamazsın sürekli karar değiştiriyosun diyo haklıda :) o vajinusmus davası bende de vardı canım çok tatlı ya ondan böyle galiba

cnm zaten yaz da olsa kış da olsa bebeklerin hergün hava almaya ihtiyaçları var benim diğer ıkı cocugumda kış dogumlular ama hıc eve kapanmadım oglum dogdugu zaman zaten kızım anaokuluna gıdıyordu lahusalıgımın ıkıncı haftasından sonra hergun bebek arabasına koyup ablayı okula götürmeye cıkıyorduk hemde öyle yuzunu falan örtemezdım normal montunu gıydırıp şapkasını takıp cıkarıyordum herkes sen lohusasın nıye cıkıyon bu cocugun yuzunu örtsene falan derlerdi ama takmıyordum cünkü bebekler üşüyerek hasta olmazlar fazla gıydırılıp terlemekten hasta olurlar ve kış da olsa yarım saat hava almalarında fayda var

yok ,hareketlerını hıssetmeye baslayınca azaldı doktorla gorusmelerım :))

benım canım tatlı da degıl ama bakalım ..sezaryanı düşünmüyorum hıc ınsallah gerekte kalmaz zaten doktorumda normal dogum taraftarı sezaryan ısteyenlere kızan bır tıp :)

kesınlıkle..

cocugu cok gıydırmekten ,cok sıcakta büyütmekten hasta oluyorlar dıyor doktorlar .
üsümekten hasta olmazmıs..

bana araba alma demıslerdı kış cocugu olucak evde olucaksın dıye yazın laıcakmışım..ee o zaman 8-9-hatta 10 aylık olucak ,hıc cıkmayacakmıyım dıye dusundum sonra ,sureklı ana kucagı-oto koltugu ıle tasıyamam ya

bakalım nasıl olucak .güneşten alıcak zaten vıtamını ,

bastan nasıl alıstırırsam oyle gıder zaten :)

araba kesinlikle lazım cnm ben ilk hastaneden cıkarken portbebeyle cıkartıyorum sonra ılk kontrolunede portbebeyle gıdıyoruz sonra 15-20 gunluk oldumu bır daha arabasını kullanıyorum taşıyamam öyle kucagımda pusetle taşıması da cok zor araba en rahatı oluyor

herkese iyi akşamlar geçmişi okumadan bir merhaba diyeyim dedim
bu arada henüz alışverişini tamamlamamış olan varsa bence yapsın bugün azcık çarşıda dolaşayım dedim çoookkk yoruldum insan son zamanlarda ağırlaşıyor gerçekten
tabi bir de ben bütüüünnn gün okulda bahçede nöbet tuttum ondan da yorulmuş olabilirim

kızlar ekim annelerinden sezeryanla dogum yapmış bırının yazısını paylaşayım sizinle yani normal dogumdan korkanlar bence sezeryanda cok kolay deil bırınde öncesinde cekıyorsun ötekinde sonrasında..tamda bebegıne lazımken dogum sonrası o acılar cok zor olsa gerek

özellikle Pamukcum sen oku

(kızlar merhaba ben geldim sonunda. doğum yapalı tam 11 gün oldu. asil kemal ve kuzey deniz dünyaya gözlerini 15 eylülde açtılar. 2.5 gün hastanede yattım. eve geldiğimden beri alışma süreci geçiriyorum. anca yazabildim size. amaaan hastane günlerim dehşetti. sezeryan dikişlerim nasıl acıdı. yürüyemedim. dr yürümen lazım diyor gaz çıkarman lazım diyor hiçbirini yapamıyorsun. inanlmaz bir acı. agrı kesici igne yapalım dıyorlar kalçadan. iğne korkumdan yaptırmadım uzun sure. ama sonra direnemedim. acı daha kötü geldi. iğnelerle yakta durdum hep. valla cocugum oldu dıye sevınemıyorsun bile. eve geldim acıya devam. birde bebekler gunduz uyuyor gece aglıyor. gecem gunduzum karıştı. allah hepinize yardım etsın. korkutmak ıstemem ama cok zormus gercekten. sezeryan olacak arkadaslara spinal anesteziyi tavsiye ederim. ameliyatı izlemek cok keyifli. sorusu olan, merak edilen birsey varsa yazın bana kızlar hemen cevaplayım. nede olsa atlattık biz. darısı basınıza ınşallahhh.)

evet sureklı tasımak cok yorucu olur araba rahat en azından..

artık agırlasıyoruz iyice..

cok kötü olmuş ya..ınsallahk olay dogumlar yaşarız ..

destinacım aşırı tırstım :)))))))))))) korkulu gözlerle okudum sağol canım benim bazen sezaryan doğumu izliyorum ki tiksineyimde sezaryan doğum yapmayayım diye :))) normal doğumda korktuğum olaylar şunlar aslında sancısından hiç korkmuyorum
1. çatı muayenesi
2. lavman
3.sürekli alt tarafın açık beklemek utanırım ya (
4. epidural normal doğum yapmayı istiyorum bundan da korkuyorum
5.doğum sonrası dikişler :18:

sanırım en kolayı bebeğin o gelme anıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…