kızlar selaaaammmm
benim afacanda iki gündür bi hareket yok şekerim yine 170lerde bebek şoka girmiş olmasın:18:
bende sabah açlığım 90 dı ii dedim kahvaltı normal ettim ama sonrasında çubuk krakeri kaçırdım biraz herhalde 163 çıktı anasını satıyım((((
kızlar selaaaammmm
benim afacanda iki gündür bi hareket yok şekerim yine 170lerde bebek şoka girmiş olmasın:18:
belkı gec döllenmedir cnm ondanda gerıden gelıyor olabılır..bende dün doktora gittiğimde başı yukarda oturuyordu yavrusum ama doktorum hıc sorun deıl daha vaktı var dönmesi iin dedi döner seninkıde inş merak etme daha vakıtlerı var
merak etme canım döner,hemen panik yapma,benim kız sürekli yer değiştiriyo bu haftalarda ama 28. haftada duruş şekline baş demişti dr. arada bi o pozisyona geliyo,son ana kadar dönebiliyolar,yeğenim normal pozisyondayken son anda ters gelmiş,daha doğuma 20 gün vardı,ablam epey sancı çekti normal olcaktı sezeryan oldu,yani bu işler böyle ne olcağını bilemeyiz son dk ya kadar dua edelim sadece,inş. kolay doğum yaparız hepimiz
haha tırsarlar benden de biraz illa gelip yapıcaklarevet cnm yıkayınca geçiyo dert etme
nerde indirimde:26:internet sitesindemi yoksa mağazalardamı:26:
oh ne güzelbende nerde öyle ev temizlicek eş dost bi gelirse anacım gelir benim eş dost temizlikten kaçan insanlar sevdirmişsin demekki kendini cnm
cnm beli olanlardan aldın dimi bende öyle yapıcam yada lastiklerini sökerim heralde :26:hayırlı olsun cnm
Aynen hatta hastane için pike yaptırasım var :)))
Bişey daha dicem ben hastaneden sonra evde giymek için eşofman takımı aldım sabahlıkla falan durursam kocişin sülalesi bir tuhaf karşılar diye .
cnm boşver çalışmayı filan evinin kıymetini bilgünaydın keşke bende çalışsaydım ama iş bulamadım 2 tane lise bitir bir tane üniversite evlenmeden önce çalış evlen Ankaraya gel işsiz kal adalet mi bu diplomalı ev hanımı oldum bende ama çok sıkılıyorum
geçmiş olsun bende 2 hafta önce oldum ama çok ağrım olmadı şükür
günaydın derya nasılsın?
cnm sanadaherkesegünaydıııınnnnn!!!! bol neşeli,çok mutlu,huzurlu ve boooooool tekmeli bir gün diliyorum!!!
cnm geçmiş olsunGÜNAYDIN KIZLAR
DEMET BUGÜN netleştirelim yeri
dün net gitti giremedim akşam yazcaktım size,ben artık her akşam bi makine yıkıyom çocuğun eşyalarını bi önceki gün yıkananları ütülüyorum bebek odamızı söledik ama 3 hafta içinde teslim etcekler acil falan dedim ama çok ta umurlarında:)))) bende dolapları beklemeden başlıyım dedim dolaplar gelince bi yerleştirmesi kalcak inş böle her akşam çalışırsam gelene kadar zaten bitiricem eşyaları
akşam ben ütü yaparken kocamda pırasa yemeğini doğradı sonrada tülay bu akşam pişirelim yarına dinlenir falan dedi 11de ocağa koydum o uyumuş bende uyumuşum kalktım bi ara akşımdaydı yemek ama uyku sersemi gidip yatakta yattım(( saat 3e doğru bir koku pırasaaaaaaaaaa yaniiiiiiiiiiiiiiiii kalktım hemen tencereyi cama çıkardım camları açtım öle uyumuşuz sabah evden çıkarkende bi koku vardı tabi sprey falan sıktım ama gidince yumuşatıcı kaynatcam çocuğunda yıkanmış çamaşırları vardı odada asılı onada sinmiştir kesin koku ((( neyseki henüz perdelerimi falan yıkamadım çocuğun eşyaları bitince temizlikçi çağırıp bende cam perde olayına başlıcam ama evim şu an yanık kokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
kızlar selaaaammmm
bende bebek şekerlerimin ve sepetimin siparişi verdimkapı süsümüz ve lohusa servisimiz kaldı ama büyük ihtimalle lohusa servisini ben kendim yapıcam tamamlayınca resimlerimizi koyarız
haha tırsarlar benden de biraz illa gelip yapıcaklarbugün bana yarın onlara dimi ama şaka bi tarafa sülalemde beni sevmeyen yoktur gerçekten :78:
cnm beli olanlardan aldın dimi bende öyle yapıcam yada lastiklerini sökerim heralde :26:hayırlı olsun cnm
cnm boşver çalışmayı filan evinin kıymetini bil
cnm sanada
cnm geçmiş olsun
kızlar buluşma yerini ayarladık faceden yazıyoruz ok :)
yok cnm girmemiştir korkma
bende öyle yapıcam cnm zaten lavanta aldım ben buzdolabı süsü,sepetinide daha sonra odasında süsü olarak kullanıcam hastaneyede bebek şekeri yaptırıcam onu ikram ederiz artık ama hastaneyede çok almıycam eve gelenlerede şeker ikram edicem daha sonra bugün aldığım süsleri vericem yani kuranda inş.ya kızlar bu bebek şekerini evde kuran okuturken versek olmaz mı???yine normal çikolata alırız geçmiş olsuna gelenlere ama ben bebek şekerimi kuranda verim diyorum
canım bnm facem yok kapattık bana mesaj atarmısın??
Kimse bizim kargodan gelen cicişlerimizi merak etmemişKüstük bizde size konuşmuyoruz oğluşumla
HMM OKUMUŞTUM YAZDIĞINI BEN TOZ TARÇIN KOYUYORUM AMA BU H.SONU GİDİP ALİİM DE onu da yapiim sıkıldım artıkcanım kabuk tarçını diyom ben sıcak su koy cezveye 1 kabuk tarçın at ince olsun o yeterli 4-5 de karanfil at,kaynasın biraz rengi çıksın,5 dk kenarda dinlensin demlensin,şekersiz bi şekilde iç,benim normal olmasına rağmen çok sevdiğimden içiyoz bi demlik haftada 2 kez yapıyoz çok lezzetli hem
nerden aldın canım şekerleri resim atsana bakalım fikir olur banada..bende bebek şekerlerimin ve sepetimin siparişi verdimkapı süsümüz ve lohusa servisimiz kaldı ama büyük ihtimalle lohusa servisini ben kendim yapıcam tamamlayınca resimlerimizi koyarız
GÜNAYDIN KIZLAR
DEMET BUGÜN netleştirelim yeri
dün net gitti giremedim akşam yazcaktım size,ben artık her akşam bi makine yıkıyom çocuğun eşyalarını bi önceki gün yıkananları ütülüyorum bebek odamızı söledik ama 3 hafta içinde teslim etcekler acil falan dedim ama çok ta umurlarında:)))) bende dolapları beklemeden başlıyım dedim dolaplar gelince bi yerleştirmesi kalcak inş böle her akşam çalışırsam gelene kadar zaten bitiricem eşyaları
akşam ben ütü yaparken kocamda pırasa yemeğini doğradı sonrada tülay bu akşam pişirelim yarına dinlenir falan dedi 11de ocağa koydum o uyumuş bende uyumuşum kalktım bi ara akşımdaydı yemek ama uyku sersemi gidip yatakta yattım(( saat 3e doğru bir koku pırasaaaaaaaaaa yaniiiiiiiiiiiiiiiii kalktım hemen tencereyi cama çıkardım camları açtım öle uyumuşuz sabah evden çıkarkende bi koku vardı tabi sprey falan sıktım ama gidince yumuşatıcı kaynatcam çocuğunda yıkanmış çamaşırları vardı odada asılı onada sinmiştir kesin koku ((( neyseki henüz perdelerimi falan yıkamadım çocuğun eşyaları bitince temizlikçi çağırıp bende cam perde olayına başlıcam ama evim şu an yanık kokiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
canım çok geçmiş olsun.. ALlah korumuş canım çok dikkatli olmamız lazım heran uyku bastırıyor artık... ne güzel başalamışsın yıkamalara darısı başıma.. ben korkmuyorum yıkama ve ütüden annem sağolsunn..Hayırlı Sabahlarrrr hepinizee.Sabah sabah aklıma ne geldi,ben büyük ihtimal sezaryen olucam ilk doğumum öle oldu.Şimdi hastanede 2 gün yatış oluyo ya güzel nevresim götürsem mi hastaneye,ziyarete gelenler cici cici görsün beni.Ayy ilk doğumumda hiç böle hazırlanmamıştım bunda daha bi süslenesim var nedense,oda süslensin,ikram olsun,nevresimler güzel olsun.İkinciye kudurdum mu nee
gunaydın kızlar..
bende temızlıge nıyetlendım ama erken mı ,sımdı yapsak ıkı ay var nereden baksan tekrar pıslenıp kırlenmez mı..
halıları perdelerı yıkamaya verecegım ama karar veremedım ..yagmurlarda baslar yakında..
Kimse bizim kargodan gelen cicişlerimizi merak etmemişKüstük bizde size konuşmuyoruz oğluşumla
ya kızlar bu bebek şekerini evde kuran okuturken versek olmaz mı???yine normal çikolata alırız geçmiş olsuna gelenlere ama ben bebek şekerimi kuranda verim diyorum
Merhaba arkadaşlar; doktordan geldik. 5 hafta olmuştu bebeğimi görmeyeli. 1180 gr. olmuş. Boyu da 37,5 cm. Yüzünü bayağı bayağı gördük, babasına benziyor. Çok güzel, minicik elleri, tombik tombik parmakları var. :)
Doğumu sordum, benim tüp bebek olduğu için doktorum hiç tereddüt etmeden sezaryan yapacağız dedi, canım sıkıldı. Kolay buldun galiba sen bu bebeği diye de kızdı. Tüp bebek olunca sezaryana eğilim olluyor doktorlarda kıymetli bebek hikayesinden dolayı. Ama sezaryan olunca en azından 12-15 ay beklemek gerekmiyormuş yeni hamilelik için. 6 ay sonra 2.'yi denemeye başlayabilirsin dedi.
Özgedoruk'çum; dün epidural-kan sulandırıcı iğne hakkında yazışmıştık hatırlarsan. Onu da sordum, epidural sezaryan olmanda bir sakınca yok, zaten doğumdan birkaç gün önce de iğneyi keseceğiz dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?