2011 Aralık Anneleri

kızlar selaaaammmm

benim afacanda iki gündür bi hareket yok şekerim yine 170lerde bebek şoka girmiş olmasın:18:

bende sabah açlığım 90 dı ii dedim kahvaltı normal ettim ama sonrasında çubuk krakeri kaçırdım biraz herhalde 163 çıktı anasını satıyım((((

bende sabah açlığım 90 dı ii dedim kahvaltı normal ettim ama sonrasında çubuk krakeri kaçırdım biraz herhalde 163 çıktı anasını satıyım((((

bi ara 33 demiştin,yani bi düşüp bi artıyo mu,aslında çubuk kraker cips bisküvi,çikolata,kola sağlıksız şeyler bu da etkiliyo olabilir,hazır hiçbi ürün yemeyelim mümkünse hazır meyve suları bile içinde herşey var anasını satayım glikoz,sitrik asit,potasyum fosfat,aksorbik asit hep kanserojen şeyler

kızlar selaaaammmm

benim afacanda iki gündür bi hareket yok şekerim yine 170lerde bebek şoka girmiş olmasın:18:

Merhaba benımde sekerım dun 50 gr ıle yapıldı 172 cıktı cuma gunu hastaneye cagırdılar 100 gr ıle yapılcakmıs. yuksek cıksın ıstemıyorum tarcınmı ıceyım omu dusuruyor bıde neden yuksek cıkıyorkı tatlı ole yemıyorum cok.anlamıyorum dun moralım bozuldu 100 grda cok ıgrenc oluyormus ya 3 saat bekliosun hastanelerde olcak işmi off bakalım cuma gunu hastaneyı gezcem odalarını ebelerıne falan bakayım dıyorum özel gazi hastanesı ıcın sızede gözlemlerimi yazarım.

benimki 18. haftadan sonraa geriden gelmeye başladı o arada noldu bilmiyorum.belki işler çok yoğundu ramazan da olabilir ofiste herkes oruç olunca benimde pek iştahım yoktu.ondan diye düşünüyorum. neyse hayırlısı doktorda çok kafana takma dedi zaten

takmamaya çalışıyorum ama doktordan sonra kesin rüyamda abuk sabuk şeyler görüyorum. doğum yapamıyrom.hastaneye yetişemiyroum.bi gidiyroum hastaneye üstümde yırtık pırtık geceleliklerr falan:):)):)eve çıkınca düzelir herhalde zaten 15 gün sonra eve çıkıcam
inşalllahhhh bundan şöle 2,5-3 ay sonraa hepimiz sağsalim bebeklerimizi kucağımıza alırızz.sonradaa doğum öykülerimizlee bebişlerimizin resimlerini paylaşırızz.

haha tırsarlar benden de biraz illa gelip yapıcaklar bugün bana yarın onlara dimi ama şaka bi tarafa sülalemde beni sevmeyen yoktur gerçekten :78:
cnm beli olanlardan aldın dimi bende öyle yapıcam yada lastiklerini sökerim heralde :26:hayırlı olsun cnm
cnm boşver çalışmayı filan evinin kıymetini bil
herkesegünaydıııınnnnn!!!! bol neşeli,çok mutlu,huzurlu ve boooooool tekmeli bir gün diliyorum!!!
cnm sanada
cnm geçmiş olsun
kızlar buluşma yerini ayarladık faceden yazıyoruz ok :)

kızlar selaaaammmm

yok cnm girmemiştir korkma

bende bebek şekerlerimin ve sepetimin siparişi verdim kapı süsümüz ve lohusa servisimiz kaldı ama büyük ihtimalle lohusa servisini ben kendim yapıcam tamamlayınca resimlerimizi koyarız

selam kızlar nasılsınız??? ya benimde şekerim 50 gr da 156 çıktı yarın 100 gr şeker yüklemesi yapılacakinşallah iyi çıkar.bide 3 saat hastanede beklemek var ne gıcıkkkk

bende bebek şekerlerimin ve sepetimin siparişi verdim kapı süsümüz ve lohusa servisimiz kaldı ama büyük ihtimalle lohusa servisini ben kendim yapıcam tamamlayınca resimlerimizi koyarız

ya kızlar bu bebek şekerini evde kuran okuturken versek olmaz mı???yine normal çikolata alırız geçmiş olsuna gelenlere ama ben bebek şekerimi kuranda verim diyorum

canım bnm facem yok kapattık bana mesaj atarmısın??

ya kızlar bu bebek şekerini evde kuran okuturken versek olmaz mı???yine normal çikolata alırız geçmiş olsuna gelenlere ama ben bebek şekerimi kuranda verim diyorum
bende öyle yapıcam cnm zaten lavanta aldım ben buzdolabı süsü,sepetinide daha sonra odasında süsü olarak kullanıcam hastaneyede bebek şekeri yaptırıcam onu ikram ederiz artık ama hastaneyede çok almıycam eve gelenlerede şeker ikram edicem daha sonra bugün aldığım süsleri vericem yani kuranda inş.
canım bnm facem yok kapattık bana mesaj atarmısın??

atarım tabi cnm

HMM OKUMUŞTUM YAZDIĞINI BEN TOZ TARÇIN KOYUYORUM AMA BU H.SONU GİDİP ALİİM DE onu da yapiim sıkıldım artık

herkese selammmm bugün 29 haftalık oldukk 30 dan gün aldıkk...

nerden aldın canım şekerleri resim atsana bakalım fikir olur banada..

canım çok geçmiş olsun.. ALlah korumuş canım çok dikkatli olmamız lazım heran uyku bastırıyor artık... ne güzel başalamışsın yıkamalara darısı başıma.. ben korkmuyorum yıkama ve ütüden annem sağolsunn..

yavaştan başlamak lazım canım bende hep onu düşünüyorum temizlicen 2 ay sonra yine kirlencek ama şimdi havalr güzelken yapmak lazım sonrası yağmur kapalı hava... geçen akşam eşim halıları yıkadı kısmetse bu hafta boya yapacaz tabi boyacı bulursak... sonrada temziliği kalıyor ama annem ve teyzem sağolsun onalr yapacaklar.... düşününce çokkk iş var çokkkk...

Merhaba arkadaşlar; doktordan geldik. 5 hafta olmuştu bebeğimi görmeyeli. 1180 gr. olmuş. Boyu da 37,5 cm. Yüzünü bayağı bayağı gördük, babasına benziyor. Çok güzel, minicik elleri, tombik tombik parmakları var. :)

Doğumu sordum, benim tüp bebek olduğu için doktorum hiç tereddüt etmeden sezaryan yapacağız dedi, canım sıkıldı. Kolay buldun galiba sen bu bebeği diye de kızdı. Tüp bebek olunca sezaryana eğilim olluyor doktorlarda kıymetli bebek hikayesinden dolayı. Ama sezaryan olunca en azından 12-15 ay beklemek gerekmiyormuş yeni hamilelik için. 6 ay sonra 2.'yi denemeye başlayabilirsin dedi.

Özgedoruk'çum; dün epidural-kan sulandırıcı iğne hakkında yazışmıştık hatırlarsan. Onu da sordum, epidural sezaryan olmanda bir sakınca yok, zaten doğumdan birkaç gün önce de iğneyi keseceğiz dedi.

Haa, bu arada 38. haftasonu yaparız sezaryanı dedi, o zaman benim 72 günüm kalmış oldu, henüz hiçbirşey yapmadım. Halledecek o kadar çok şey var ki evde, işte. Tutuştum, nasıl yetişecek tüm bunlar?

olur canım neden olmasın...
ben hastane için çikolata alıcam sargılı olanlarda... mevlüt şekeri içinde külah aldım drjaje çikolata alıp içine koycam mevlüt süsünün arkasında da lavanta koyacam...

çok ilginç bu dr. lar ya,normal doğumda riske mi giriyomuş Allah Allah zaten bi risk olursa doğum anında o anda sezeryana dönüyolar,kolayını bulmuşlar valla,canlarımızı emanet ediyoz hepsi kesici takım olup çıkıvermiş ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…