Sağol canım bilgilendirme için. Ama işte zaten mantık devre dışı kaldığından sezaryana yöneliniyor. Bu riski alabilir misin? Almaya değer mi? sorusu sorulunca zaten canın çıkmış o bebeği yapana kadar, ne umutsuzluklar yaşamışsın, ne kadar gözyaşı dökmüşsün, hiçbir risk alamam diyorsun.
Sağol canım bilgilendirme için. Ama işte zaten mantık devre dışı kaldığından sezaryana yöneliniyor. Bu riski alabilir misin? Almaya değer mi? sorusu sorulunca zaten canın çıkmış o bebeği yapana kadar, ne umutsuzluklar yaşamışsın, ne kadar gözyaşı dökmüşsün, hiçbir risk alamam diyorsun.
ben hastaneye gitim kis oldugunu söylediler tedavi oldum ve eridi sonra yumurtam tembeldi bana hap verdi kulandi olmadi snra igne kulandim sol yumurtam büyümüş ve çatlama ignesi yaptım bu igneyle hamile kalan varmı lfn bana cvp
hmm benim doktor beni dietisyene yönlendirmedi alışkanlıklarına (pilav beyaz ekmek vs keserek) devam et dedi bir de tablo verdi sabah açlık ve yemek sonrası tokluklarını yaz dedigel şeker kardeşim benim gel:)) anlatıyım yaptıklarımı sana dietisyen günde 6 kez ölç dedi geçen hafta 6 kez ölçüyodum bu hafta p.tesi salı ölçmedim bugün başladım haftaya gitcemde dietisyene 1 haftalık liste yapıyım dedim 1-2 gün 6 kez ölçcem sonra 4 e indircem sabah açlık 2 saat sonra tokluk akşam açlık ve tokluk ölçcem kendi drum 6 kez çok dedi çünkü 4 kez ölç dedi de o yüzden
risk almaya gerçekten değmez cnm
ben anlamıyorum inatla ne olursa olsun normal doğurucam diyen kadınları
hem kendilerini hem bebeklerini riske atıyorlar
doktorları dinlemek lazım, her ne kadar zaman zaman güvenimizi kaybetsek de
arkadaşım hakkında hayırlısı olsun ama bence gönlünü ferah tutSağol canım bilgilendirme için. Ama işte zaten mantık devre dışı kaldığından sezaryana yöneliniyor. Bu riski alabilir misin? Almaya değer mi? sorusu sorulunca zaten canın çıkmış o bebeği yapana kadar, ne umutsuzluklar yaşamışsın, ne kadar gözyaşı dökmüşsün, hiçbir risk alamam diyorsun.
hayırlısı canım,sağ salim al bebişini kucağına da gerisi önemli değil,sezeryan tarihi ne zaman ilk sen misin yoksa
hmm benim doktor beni dietisyene yönlendirmedi alışkanlıklarına (pilav beyaz ekmek vs keserek) devam et dedi bir de tablo verdi sabah açlık ve yemek sonrası tokluklarını yaz dedi
anacım yok anca aç kalırsam düşüyorlar
bak1 haftadır nasılım
perş cuma cumartesi pazar pazartesi salı çarş
açlık 87 106 113 100 113 120 115
tokluk 254 125 164 178 129 105 175
tokluk 143 129 118 111 111 175 132
tokluk 123 153 99 103 136 143
buradaki düşük olanların hepsi bi lokmacık bişi yediğim zamankiler bu sefer de besleyemiyorum işte pofff
Sanmam. Benim herhalde 9-10 Aralık gibi olur bu şartlarda. Benden önce doğum yapacak kesin vardır. :)
risk almaya gerçekten değmez cnm
ben anlamıyorum inatla ne olursa olsun normal doğurucam diyen kadınları
hem kendilerini hem bebeklerini riske atıyorlar
doktorları dinlemek lazım, her ne kadar zaman zaman güvenimizi kaybetsek de
Kesinlikle katılıyorum canım sana tamam adı ustunde normal dogum normal yolla olacak ama en ufacık rısk varsa bıle bence ınsan kendınıde bebegınıde tehlıkeye atmamalı bana da doktorum legen kemıgı kırıgı gecırdıgım sezeryan daha rısksız olur dedi bende hiç diretmedim açıkçası çünkü neler yaşadım kndim biliyorum o durum tekrarlarsa bana bebeğime kim bakacak bu durumda bile her kafadan bir ses hiçbirşey olmaz kırık mı kaldı o kaynayalı cok oldu bilmem ne karsıma gecıp sezeryanı her yonden kotuluyolar ben zaten memnun degılım bu durumdan elımde olan bırsey degıl neden bu kadar dıretıyorsunuzİnsanları anlamak güç valla en yakın ornegı bnm gorumcem rıskı oldugu halde hem bebek hem kendı ıcın normal dıye dıye dırettı sımdı dıkıslerınden yuruyemıyor bile takdirleri kazandı ama ne hale geldi bebeğini tehlikeye soktu onu gören yok
arkadaşım hakkında hayırlısı olsun ama bence gönlünü ferah tut
herbebek illa ki kıymetli ama yaşanan riskler ve anne baba açısından yaşananlar göz önüne alındığında bence de riske gerek yok
hoş böyle diyince sanki normal doğuranlar riskliymiş gibi oluyor ama ifade edilemeyen gerçekler var sonuçta
o yüzden tabi ki en garantili yol sezaryan diosa doktor bence de aynen devam
Slm nasılsınız annişler okuyorum ama pek yazmak nasip olmadı diş ağrısıyla boğuşuruyorumda 2 gündür miniğime kıyıp ilaç içmek istemiyorum(
Terörü kınıyorumm bunlar insan görünümünde bi tür varlıklarr hayvan bile diyemiyorum onların bile merhametini vermiş rabbim anne karnında kurşuna tutulan bi bebek vardı annesi ölmüştü bebeği almışlardı 8 aylıkmış o bebek ölmüş( Bunlar bunu yaparak hak ve özgürlüklerinimi almak istiyolar karşısındakilerin hak ve özgürlüğünü düşünmeyerek
Kesinlikle katılıyorum canım sana tamam adı ustunde normal dogum normal yolla olacak ama en ufacık rısk varsa bıle bence ınsan kendınıde bebegınıde tehlıkeye atmamalı bana da doktorum legen kemıgı kırıgı gecırdıgım sezeryan daha rısksız olur dedi bende hiç diretmedim açıkçası çünkü neler yaşadım kndim biliyorum o durum tekrarlarsa bana bebeğime kim bakacak bu durumda bile her kafadan bir ses hiçbirşey olmaz kırık mı kaldı o kaynayalı cok oldu bilmem ne karsıma gecıp sezeryanı her yonden kotuluyolar ben zaten memnun degılım bu durumdan elımde olan bırsey degıl neden bu kadar dıretıyorsunuzİnsanları anlamak güç valla en yakın ornegı bnm gorumcem rıskı oldugu halde hem bebek hem kendı ıcın normal dıye dıye dırettı sımdı dıkıslerınden yuruyemıyor bile takdirleri kazandı ama ne hale geldi bebeğini tehlikeye soktu onu gören yok
Eki Görüntüle 264633 Yüklemeye çalıştım ama oldu mu acabaa?Sizce mevlütte böyle bir kese nasıl olur.Bana çok şık geldi
of yani bebeği besleyemiyorsam diye de tasalanmaktan ölcem yani az kaldı pofffffBENİM açlıklarım pek sorunlu olmuyo sorun şöle oldu çok düşük oldu bikaç kez 33 ,41 falan diye bu da istenilen bişey değil tabi ben en yüksek 168 gördüm toklukta ama yediğim zamanlarda böle oluyo yemeden oluncada sinir bozucu gerçekten yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 264633 Yüklemeye çalıştım ama oldu mu acabaa?Sizce mevlütte böyle bir kese nasıl olur.Bana çok şık geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?