evet yaaaa bende hiç uyanmam aslında ama kokuya uyandım yataktan bi kalkışım vardı görmen lazım :))) kocam noluyo diyo ben neticeyi bildiğimden ötürü konuşmuyom kimseyle hehehehe alemim yaaaaa ama kocamda akşam pişirelim demeseydi acele ettiğimizden böle oldu işte tenceremde gitti atıcam onu uğraşmaya değmez tencere sorun değilde yanık kokusuna başka çare ne dersiniz(((
ya bu arada karnımda kocaman kırmızı bi fay hattı oluşmuş çok kötü duruyo,vıcık vıcık vazelin sürüyom,bol su içiyom ama nafile,göğüslerimde önce minik kırmızı damarlar çıkıyo 2-3 günde beyazlaşıp kabarıyo,of çok gıcık,bacaklarımın üst bölgelerinde çatlak vardı zaten karın gerilince iyice derinleşmiş oyuk gibi duruyo resmen,karnım öyle büyüdü ki kendimi kocaman hissediyom,göğüslerim çok ağrıyo bu günlerde ve hızla büyüyokilo almadan böyle çatladım alsam nolurdu halim acaba,ve minik et benleri gittikçe rengi koyulaşıyo ve büyüyo off,saçlarım renksiz cansız,kirpiklerim kaşlarım azaldı ve tam 2 ay almadım kaşları da azcık çıktı,kuaför hatta bıyık ta var mı dedi,1 dk da bitti,kıl tüy kalmadı ben de seyrekleşti cansızlaştı sizde de böyle mi
selam kizlar
nasilsinizzzzz
ben cok yorgunum uykum varrrrrrr
offfffffff basimm catliyorrrrrrr
fatima ben onu kabul etmem canim gonder adresini gonderiyim isde olmadi .havaalanindaki bufelerde satiliyor ama ya her gordugumde aklima sen geliyorsunnnnn canimmm
kız sen akşam da mı yemek yemiyon yani,dışardan mı söylüyonuz yoksa aç mı kalıyon,ben daha saat 10 olmadan arıyom kocişi ya akşama ne yapalım diye,hep açım bi türlü doymuyom
catlakların kotu olmuş cnm ama napcan demek kı cıldın esnek deıldı ben 13 kılo aldım ama maşallah suana kadar olmadı catlak gercı dıger hamılelıkleımde de olmamıştı sadece ılkınde gögüslerim catlamıştı
kaş bıyık bende de kalmadı ıyıce seyrekleşti kaşlarım ve bende de kırmızı kırmızı nokta gibi benler olustu gögüs bölgemde:26:
doğru cildim hiç esnek değil daha 12-13 yaşındaydım 35 kilo kadardır sıskaydım ama bacaklarımda çatlaklar oluşmuştu,mesela kulağımın deliği tam açık değil,küpe takmayınca geri kapanıyo ve altın dşındaki tüm küpeler yara yapıyo,eşim aman boşver kolay değil anne oluyosun olcak o kadar,sen böyle de güzelsin diyo da rahatlıyom,takılıyo sonra ben of burada çatlamış deyince halen 3 tane istiyon mu diyo
şimdi yiyom mecburen diet oalylarım var ya akşam yemek zorundayım hafta da 2 balık yiyom dışardan geliyo annemden bi kap alıyom kayınvalidemden geliyo bişeyler hehehehehe 1-2 akşamda öle işte haftada 1 de biz yapıyoz 2 gün yiyoz böle geçiyo günlerimiz zaten dieti duyunca ilk aklıma o geldi her akşam yemek mi yicem hehehehe dedim
doğru cildim hiç esnek değil daha 12-13 yaşındaydım 35 kilo kadardır sıskaydım ama bacaklarımda çatlaklar oluşmuştu,mesela kulağımın deliği tam açık değil,küpe takmayınca geri kapanıyo ve altın dşındaki tüm küpeler yara yapıyo,eşim aman boşver kolay değil anne oluyosun olcak o kadar,sen böyle de güzelsin diyo da rahatlıyom,takılıyo sonra ben of burada çatlamış deyince halen 3 tane istiyon mu diyo
boşver cnm saglıgından önemlı mı zamanla beyazlaşıyor onlar cokta belırgın olmuyor sonra ayrıca ılkınde catladıya artık dıgerlerınde catlamaz merak etme
Selam Dostlar biz geldikkkk :)
Ya 2 gündür yine sırtım ağrıyo böle sol kürek kemiğimin altına doğru bir yer magnezyum'da içiyorm niye geçmiyo yaaa84:
hoşgeldin canım,hiçbi fikrim yok,bende hiç kasılma olmadı çok şükür
Gebelikte cinsel ilişki düşüğe neden olmaz!
Hamilelik döneminde seks yaşantının kesintiye uğramaması gerektiğini belirten uzmanlar, "Gebelikte cinsellik bebeğe zarar vermez" görüşünü savunuyor. Jinekolog Dr. Altuğ Semiz, "Cinsel ilişki düşüğe yol açmaz" diyerek şu bilgileri verdi:
KOLAY UYARILIR
Gebeliğin sonlarına doğru kadının libidosu iyice yükselir. Genital bölgedeki kanlanma artışı sayesinde daha kolay uyarılıp, daha kolay orgazma ulaşılır. Cinsel ilişki sayısında ise bir sınırlama yoktur.
Hamilelikte yaşanan orgazm, anne ve bebek için risk oluşturmaz. Aksine, orgazm sonrası genel bir rahatlama sağlayan endorfin salgısı bebeğin de yararınadır.
Son aylarda yapılan seksin erken doğuma neden olabileceği de yanlış bir düşüncedir. İlişki ile erken doğum arasında bir bağlantı yoktur.
walla deryacım, sen o bedenle sık cinsel ilişki yaşayabiliyorsan ne mutlu sana... ben ve eşim herşeyden önce hareketlerimiz kısıtlı kaldığı için ve bedenim yeterince büyüdüğü için kasılıyoruz.. evet istiyoruz ayda 1 bazennn 2 .. ama sadece hormon rahatlatmak için.. eskisi gibi zevk alınacak bir nokta aman aman yok.. göğüs uyarılması sakıncalı.. adamı öpmeye kalksan ancak yan yatcan öpecen.. altta olamıosun bacaklarından karnın kasılıo.. üstte eğilip adamı öpemiyosun.. iki taraf içinde bence zor bir dönem.. ayrıca yumuşak olması gerekiyor.. korunmak gerekio vs. vs.. yani psikolojik olarakta rahat olmayınca eskisi gibi hevesli geçmiyor bence... hoş benim dr. umda haftada 1 kereyi geçmeyin diyor. biz ayda 1 kereyi ancak yapabiliyoruz zaten:)
kızlar selaaaammmm
benim afacanda iki gündür bi hareket yok şekerim yine 170lerde bebek şoka girmiş olmasın:18:
içiyorum tatlım ya... çaya koyuyorum süte koyuyorum hatta salataya bile koydum yok bana mısın demiyo benimki...yok canım ya sakin ol önce,bence sen çok strese giriyon bu artırıyo şekerini bi de haftada 2 kere falan tarçın demle iç şekersiz iç 1-2 bardak farkı göreceksin
içiyorum tatlım ya... çaya koyuyorum süte koyuyorum hatta salataya bile koydum yok bana mısın demiyo benimki...
inatçıymış meğer
yarın akşam doktor randevum var... ne dicek bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?