2011 Aralık Anneleri

kesinlikle haklısın şekercim sonuna kadar katılıyor ve artık normal doğumu kafama kazıyorum :)))))))))))

sumakcım gözün aydın bebeğini görmüşsün hemde büyümüş masal cadısı :))))))))))))
şekerinde düşmüş ohhh benimde doktorum 30 haftadan sonra 2 haftada bir görüşücez demişti benim randevum 15 inden sonra daha çok var öyle özledimki :))))))

yarın kızımın esyalarını yıkayacagım ütüleyecegım sonra da cantaya yerlestırecegım ..

hepsını yıkayıp dolabına sıfonyerıne dızsem bırsey olmaz dımı ..

bencede tam zamanı bende hergün niyetlenip duruyorum hala yapıcam biraz daha bekleyeyim bende senin gibi yıkayıp ütüleyip koyucam çantasına veya şifonyerine senin için erken değil zaten sumakcım

Pamukcum arkadaşlar seni motive etmek için normal doğumun tüm güzelliklerini yazmışlar ama ben genede kendimizi tek doğum yöntemine kanalize etmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Evet adı üstünde normal doğum,tabiyatımız gereği olması gereken doğum şekli bu fakat bazen anne bazen bebek kaynaklı faktörler buna engel oluyor.O yüzden kendini sadece normal doğuma şartlama derim ben,çünkü herşey normal görünürken olayın seyri bir anda değişebilir ve sen korktuğun istemediğin sezaryenle karşı karşıya kalabilirsin.Ve o an işte herşey bitti,canım çok yanıcak,bebeğimi acımdan kucağıma bile alamıcam,sütüm gelmeyecek vs.. gibi sezaryenin her kötülüğünü düşüne düşüne doğuma gireceksin,bu da çok büyük bi yıkım olucaktır anne için.
Beni asla yanlış anlama sezaryeni savunduğum falan yok,ama ben sezaryenli bir anneyim ve anesteziden ayıldığım anda bebeğimi kucağıma aldım,ağız sütü denilen sütü verdim.ilk gece ayağa kalkıp gazımı çıkardım,eve geldiğimde bacak bacak üstüne atıp oturabiliyordum.Yani her doğum hikayesi kişiden kişiye değişir.Sen kalbini hayırlısı olması yönünde sabit kıl ve her ne yöntem olursa olsun,bebeğine kavuşacak olmanın tadını çıkar.
Bebeğin ve senin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım.

Bizim daha oda takimimiz ekim ortasinda gelecek ben cok istesemde henuz yikayip utuleyemiyorum

Son düzenleme:
kızlar aldığım çantayı ekliyorum bir bakın beğenecekmisiniz fiyatı 10 tl di

yarın kızımın esyalarını yıkayacagım ütüleyecegım sonra da cantaya yerlestırecegım ..

hepsını yıkayıp dolabına sıfonyerıne dızsem bırsey olmaz dımı ..

ne güzel ya allah şimdiden kolaylık versin ben bir haftadır yapayım yapayım diyorum ama
bana da şöyle bir gayret gelse de ben de yapsam çanta hazırlıklarımı

bakalım beğenecekmisinizzzzz

Eklentiler

• $çanta.webp
    24,9 KB · Görüntüleme: 25

canım benim ilk doğumum da normal olarak bekleniyodu 12 saatlik sancı sonunda sezaryen oldu kızımın kalp atışları azaldı bu yüzden bence de tek bir doğum yöntemine kendinizi adapte etmeyin herşey olacağına varır ben normal beklerken sezaryen oldu ve 10 gün önce doğum yaptım Allahtan dilerim ki hepinizin doğumu normal ve günü gününe olur inşallah:81: benimki de günün de olur inşallah normal doğum benden geçti

Cnm battaniye bitince mutlaka koy resmini

canım tabiki şartlar gereğinden bahsederek normal doğum istiyorum mesela normal doğum gerçekleşmeyecekse sağlık açısından sezaryan tabiki yapıcam ben normal doğum diye tutturan ve zararını gören annelerden tabiki bahsetmiyorum şartlarım gereği isteğe bağlı olursa normal için motive etmelerini istedim
bak sende beni sezaryan doğumda motive etmiş oldun canımcım sanada tşk ederim sende dediklerinde haklısın ama iş isteğe bağlı olursa ondan bahsettik ama dediğin gibi herşeyin hayırlısı olsun tek dileğim bu

hoşbulduk canım

bakalım beğenecekmisinizzzzz

çok şekermiş :))

ana ben ayın 14.de yıne gıdıcem kız :)) özlenıyor valla merak edılıyor ıyıce..

büyümüş kızım ..

bencede tam zamanı bende hergün niyetlenip duruyorum hala yapıcam biraz daha bekleyeyim bende senin gibi yıkayıp ütüleyip koyucam çantasına veya şifonyerine senin için erken değil zaten sumakcım

ne güzel ya allah şimdiden kolaylık versin ben bir haftadır yapayım yapayım diyorum ama
bana da şöyle bir gayret gelse de ben de yapsam çanta hazırlıklarımı

yaaa baktım da yarın yagmur beklenıyor ..zaten fırtına cıktı sımdı ..

bende ne guzel güneşte kuruturum dıyordum ..aman ya tam nıyetlendım hava bozdu..

neyse yarın zaten buyuk tmeızlık vardı ben de cay kahve servısı fılan yaparım belkı kıslıkları cıkartırım ..

sızce ayıp olur mu kayınvlaıdemle gorumcem ev temızlerken benım cekmecelerımı fılan duzenlemem ..

zaten sureklı sen otur sen otur dıyecekler..

bı ayıp olur gıbı gleıyor bır olmaz gıbı gleıyor sızce kızlar ayıp olur mu..

zaten onlarda sadece cam sılıp perde yıkıyacaklar bırde mutfak dolabı fılan var halıları yarın sabah alıcak yıkamacılar ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…