cnm mecbur kalınmadınkca sezeryana başvurulmamalı bence sezeryan mudahelelı dogum seklıne gırıyorkı oda ancak problemlı dogumlar ıcın gecerli bir dogum seklı..neden hıc bır problemın yokken daha ılk bebegınde hemen bıcak altına yatacaksın kı aslında suan ıcın bılınen herhangı bır sezeryan gerektırecek rahatsızlıgın olmadıgı için şükretmelısın yoksa bır cok anne normal dogum ıstemesıne ragmen mecburıyetten sezeryan oluyor.. normal dogumun bebek ıcınde okadar cok faydası var kı sırf anneye deıl yanı..
yarın kızımın esyalarını yıkayacagım ütüleyecegım sonra da cantaya yerlestırecegım ..
hepsını yıkayıp dolabına sıfonyerıne dızsem bırsey olmaz dımı ..
destinacım buaralar arkadaşlarada söylüyorum şu doğum konusunda sanırım biraz psikolojimi bozdum çok korkuyorum ya aslında normal doğum yapmayı çok istiyorum sezaryandanda çok tırsıyorum :))))))) sürekli kafamda nasıl doğum yapıcam düşüncesi var ben ankara da yaşıyorum ama doğumum için istanbul a annemin yanına gidicem oradaki doktorumu bilmiyorum gidince onunlada bolca konuşucam ama şu normal doğum yapmanın avantajlarını bize anlatsan hani diyorum bende hırs yapsam da çatır çatır doğursam
yarın kızımın esyalarını yıkayacagım ütüleyecegım sonra da cantaya yerlestırecegım ..
Pamukcum arkadaşlar seni motive etmek için normal doğumun tüm güzelliklerini yazmışlar ama ben genede kendimizi tek doğum yöntemine kanalize etmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Evet adı üstünde normal doğum,tabiyatımız gereği olması gereken doğum şekli bu fakat bazen anne bazen bebek kaynaklı faktörler buna engel oluyor.O yüzden kendini sadece normal doğuma şartlama derim ben,çünkü herşey normal görünürken olayın seyri bir anda değişebilir ve sen korktuğun istemediğin sezaryenle karşı karşıya kalabilirsin.Ve o an işte herşey bitti,canım çok yanıcak,bebeğimi acımdan kucağıma bile alamıcam,sütüm gelmeyecek vs.. gibi sezaryenin her kötülüğünü düşüne düşüne doğuma gireceksin,bu da çok büyük bi yıkım olucaktır anne için.
Beni asla yanlış anlama sezaryeni savunduğum falan yok,ama ben sezaryenli bir anneyim ve anesteziden ayıldığım anda bebeğimi kucağıma aldım,ağız sütü denilen sütü verdim.ilk gece ayağa kalkıp gazımı çıkardım,eve geldiğimde bacak bacak üstüne atıp oturabiliyordum.Yani her doğum hikayesi kişiden kişiye değişir.Sen kalbini hayırlısı olması yönünde sabit kıl ve her ne yöntem olursa olsun,bebeğine kavuşacak olmanın tadını çıkar.
Bebeğin ve senin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım.
bakalım beğenecekmisinizzzzz
çok güsel ya çok şirin güle güle kullan iyi günlerde:81::81:
selam kızlar
ocak anneleri topiki basmış :)) yeni gelen herkese HOŞGELDİNİZ diyorum
ben battaniye örüyorum. bitince resmini eklicem :))
yaaa uyku( bende çok uyuyorum. Allahtan evdeyim çalışmıyorum. Allah çalışan hamilelere yardım etsin inşallah
sende Hoşgeldin canım :))
bende hep var akıntı. ama beyaz
buradan devam ederiz herhalde
çok şirin o üstündekileri sen mi taktın yoksa var mıydı
cici anneler size bir şey sorayım fikrinizi almak isterim doğrusu.
ben kızımın adını Zeren Ay düşündüm nasıl duruyor ilk duyduğunuzda?
Pamukcum arkadaşlar seni motive etmek için normal doğumun tüm güzelliklerini yazmışlar ama ben genede kendimizi tek doğum yöntemine kanalize etmenin doğru olmadığını düşünüyorum.Evet adı üstünde normal doğum,tabiyatımız gereği olması gereken doğum şekli bu fakat bazen anne bazen bebek kaynaklı faktörler buna engel oluyor.O yüzden kendini sadece normal doğuma şartlama derim ben,çünkü herşey normal görünürken olayın seyri bir anda değişebilir ve sen korktuğun istemediğin sezaryenle karşı karşıya kalabilirsin.Ve o an işte herşey bitti,canım çok yanıcak,bebeğimi acımdan kucağıma bile alamıcam,sütüm gelmeyecek vs.. gibi sezaryenin her kötülüğünü düşüne düşüne doğuma gireceksin,bu da çok büyük bi yıkım olucaktır anne için.
Beni asla yanlış anlama sezaryeni savunduğum falan yok,ama ben sezaryenli bir anneyim ve anesteziden ayıldığım anda bebeğimi kucağıma aldım,ağız sütü denilen sütü verdim.ilk gece ayağa kalkıp gazımı çıkardım,eve geldiğimde bacak bacak üstüne atıp oturabiliyordum.Yani her doğum hikayesi kişiden kişiye değişir.Sen kalbini hayırlısı olması yönünde sabit kıl ve her ne yöntem olursa olsun,bebeğine kavuşacak olmanın tadını çıkar.
Bebeğin ve senin hakkında en hayırlısı ne ise o olsun canım.
aşkolsun cnm nıye sıkasın kesınlıkle öyle düşünme ne zaman ne sorarsan bıldıgım kadarıyla cevaplamaya hazırım cnm
çatı muaynesınden hıc korkma cnm ınan kolay bısey o zor deıl..
bu arada istersen bu lınke bır göz atabılırsın belkı faydası olabılır
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-oykuleri/238205-cok-kolay-dogum-yaptim.html
seplem hoşgeldin cnm
sumakcım gözün aydın bebeğini görmüşsün hemde büyümüş masal cadısı :))))))))))))
şekerinde düşmüş ohhh benimde doktorum 30 haftadan sonra 2 haftada bir görüşücez demişti benim randevum 15 inden sonra daha çok var öyle özledimki :))))))
bencede tam zamanı bende hergün niyetlenip duruyorum hala yapıcam biraz daha bekleyeyim bende senin gibi yıkayıp ütüleyip koyucam çantasına veya şifonyerine senin için erken değil zaten sumakcım
ne güzel ya allah şimdiden kolaylık versin ben bir haftadır yapayım yapayım diyorum ama
bana da şöyle bir gayret gelse de ben de yapsam çanta hazırlıklarımı
Cnm battaniye bitince mutlaka koy resmini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?