pamuk cantan cok sekermıs canım.
hoşbulduk canım
çok şekermiş :))
niye ayıp olsun canım hem sen de boş durmayıp kışlıkları çıkaracakmışsın sen de iş yapmış olacaksın benceana ben ayın 14.de yıne gıdıcem kız :)) özlenıyor valla merak edılıyor ıyıce..
büyümüş kızım ..
yaaa baktım da yarın yagmur beklenıyor ..zaten fırtına cıktı sımdı ..
bende ne guzel güneşte kuruturum dıyordum ..aman ya tam nıyetlendım hava bozdu..
neyse yarın zaten buyuk tmeızlık vardı ben de cay kahve servısı fılan yaparım belkı kıslıkları cıkartırım ..
sızce ayıp olur mu kayınvlaıdemle gorumcem ev temızlerken benım cekmecelerımı fılan duzenlemem ..
zaten sureklı sen otur sen otur dıyecekler..
bı ayıp olur gıbı gleıyor bır olmaz gıbı gleıyor sızce kızlar ayıp olur mu..
zaten onlarda sadece cam sılıp perde yıkıyacaklar bırde mutfak dolabı fılan var halıları yarın sabah alıcak yıkamacılar ..
ana ben ayın 14.de yıne gıdıcem kız :)) özlenıyor valla merak edılıyor ıyıce..
büyümüş kızım ..
yaaa baktım da yarın yagmur beklenıyor ..zaten fırtına cıktı sımdı ..
bende ne guzel güneşte kuruturum dıyordum ..aman ya tam nıyetlendım hava bozdu..
neyse yarın zaten buyuk tmeızlık vardı ben de cay kahve servısı fılan yaparım belkı kıslıkları cıkartırım ..
sızce ayıp olur mu kayınvlaıdemle gorumcem ev temızlerken benım cekmecelerımı fılan duzenlemem ..
zaten sureklı sen otur sen otur dıyecekler..
bı ayıp olur gıbı gleıyor bır olmaz gıbı gleıyor sızce kızlar ayıp olur mu..
zaten onlarda sadece cam sılıp perde yıkıyacaklar bırde mutfak dolabı fılan var halıları yarın sabah alıcak yıkamacılar ..
dimi bende çok beğendim yolda yürürken aman Allah ım bu benim olmalı dedim :))))))))))
kayınvalidenlere hiç ayıp olmaz sumakcım sen çay ve kahve yemek işlerinle daha hoşlarına gider diye düşünüyorum zaten hamilesin onlar kıymazlar sana sen kasma kendini şakayla karışık söylersin :)
niye ayıp olsun canım hem sen de boş durmayıp kışlıkları çıkaracakmışsın sen de iş yapmış olacaksın bence
canım benim ilk doğumumda görümcelerim de bana temizlik için yar
dım etmişlerdi doğumdan sonra da 10 kat üzerine koyupta biz sana temizlik yaptık çok şanslısın kimin görümcesi geliyo da temizlik yapıyo gibi konuşmalar yaptılar ama seninkiler benimkiler kadar anlayışsız ve abartı yanlısı bi aile değilse çokta kasma kendini derim yapmak istiyolarsa yapsınlar onlar yaparken sende kendi işlerini görürsün
tek senin ilgini çekti canım :)Zeren in anlamı ne cnm
tek senin ilgini çekti canım :)Zeren in anlamı ne cnm
tek senin ilgini çekti canım :)
zeren:kavrayışı güçlü,zeki demek .AY soyisim değil ikinci isim olacak . son karar değil ama kafamdan geçiyor.
:)) sayfalar hızlı ilerliyor ya gözden kaçabiliyor evet.aa ben bunu kacırmısım ..
bız de Masal Zeren koyacaktık bılıyor musun .. sonra tek Masal olsun dedık Zeren'ı sıldık aklımızdan ama guzel isim ben begenıyorum
atlamısım ben yoksa hemen yazardım :))
:)) sayfalar hızlı ilerliyor ya gözden kaçabiliyor evet.
Zeren Ay teyzesi bizde epey bir süre Evrim Minel dedik sonra ben vazgeçtim eşimin kafasında halen Evrim Minel var:)
zeren:kavrayışı güçlü,zeki demek .AY soyisim değil ikinci isim olacak . son karar değil ama kafamdan geçiyor.
ya sorma keşke dördünüde koyabilseydim:)ıkısı de guzelmıs ..Zeren Minel koyun :)))
kızma canım ya gözden kaçmış( bence sadece Zeren daha güzel gibi.
kızlar bebeğimize aldığımız cicileri hangi deterjanla yıkıcaz fikri olan varmı :26:
ya sorma keşke dördünüde koyabilseydim:)ıkısı de guzelmıs ..Zeren Minel koyun :)))
kızma canım ya gözden kaçmış( bence sadece Zeren daha güzel gibi.
ben dalan roxy aldım matık olandan yumusatıcı da kullanmıyacagım ekstra durulama yaparım tamam ıste.
bakalım beğenecekmisinizzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?