iyi akşamlar göbüşlü annecikler..nasılsınz bakalım?
biz iyiyiiz çok şükür,yorucu bir haftadan snra güzel bir hafta sonu bizi bekliyor inşallah..kızlar ben artık çook heyecanlanıyrm bu doğum olayına yaa..baktımda bugünkü konuda buymuş topikimizde :)) mecburi sezeryan olacaklardanm ben akşam dayanamadım bikaç spinal ve epidural izledim..spinalden bayaa ürktüm acaba genel anestezimi istesem yaa?? fikri olanlardan akıl istiyorum
ya diger anneler çekılıs yapıp bırbırlerıne hedıye gonderıyorlar gordunuz mu bızde yapalım mı bırer anımız olur bırbırımızde..
tekrarlayayım barı ,yarın sabah gelenler de görsün :)
güzel fikir sumak iyi düşünmüşsün walla ne gibi hediye bebişlere mi yoksa kendimiz için mi ... çok eğlenceli olur yaa
Ay ay ayyybugun kizimin cicilerini yikadim,nevresimini serdim uyku setini yikadim yarinda onlari yerlestiricem...Cantamda az bucuk hazir sayilir.Yarin kuruyan cicileri utuleyip koyucam.Geriye cok az isim kaliyo.Artik hazir sayilirizz.Bugun cok yoruldum ama degdi.Artik bundan sonra kafam rahat olur oh beeee
ohhhhhh eline sağlık annesi :)))))))) geriye bir tek doğum kalıyo
annis dogum ayın kacındabenım aralık 5 daha ne yıkadım bıttı ekısklerımız 3 hafta sonra yaparım dıe duusnuyorum
evet ya cok sukur valla en ufak sancida dogumdan cok hic hazirligim yok ne yaparim ederim korkusu sariyordu beni.simdi kafam rahat heran gidebilirimallah korusun tabi zamaninda gelsin kuzum.ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim.sizler ne yaptiniz baslamidinizmi daha.Aslinda benim isim daha kolay ilk bebegimde kizdi ya o yuzden cogu seyi var zaten kucuk kuzumun.
bende bebek deterjanı alırsam başlarım artıkın :)
canım güle güle kullan cantanı dıe yazdım ama sana yazdıgımı belırtmeyi unutumusum
aynen bende detarjanı beklıorum dıger haftlarda yıkarım ne duusnuyorsnuz detarjan olarak onun arastırmasındayım he etıketlerını kesıcem kasındırıp alerjı yapmasın
evet ya cok sukur valla en ufak sancida dogumdan cok hic hazirligim yok ne yaparim ederim korkusu sariyordu beni.simdi kafam rahat heran gidebilirimallah korusun tabi zamaninda gelsin kuzum.ama yinede tedbiri elden birakmamak lazim.sizler ne yaptiniz baslamidinizmi daha.Aslinda benim isim daha kolay ilk bebegimde kizdi ya o yuzden cogu seyi var zaten kucuk kuzumun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?