2011 Aralık Anneleri

ben bugün baby 2 go ürünleri satan bir mağazadan baktım inceledim yakından bakınca daha güzel emin ol ben çok beğendim ama fiyat 480 tl dediler..

aynı ürünü neden pahalıya alalımki bende bebek arabası için erken demiştim eşime zaten ankara soğuk oluyo nasıl çıkartırız diye ama evde de durmak istemiyorum :)

aynı ürünü neden pahalıya alalımki bende bebek arabası için erken demiştim eşime zaten ankara soğuk oluyo nasıl çıkartırız diye ama evde de durmak istemiyorum :)

bende öyle düşündüm yazın alırız arabayı dedik şimdi anakucağı alalım dedik ama bu indirimi görünce vazgeçtik alırız yaza kadar durur odasında bu fiyata bidaha bulamayız çünkü

bende öyle düşündüm yazın alırız arabayı dedik şimdi anakucağı alalım dedik ama bu indirimi görünce vazgeçtik alırız yaza kadar durur odasında bu fiyata bidaha bulamayız çünkü

oda doğru :))))))))))))

Iyi geceler guzel hamislerr

Ohh cok sukur utumude yaptim cantamdaki eksikleride aldim.Kisacasi bebegin yatagi cicileri esyalari ve benim icin lazim gelen hersey hazir.Bir tek buyuk ev temizligi kaldi.Onuda simdi degil kasimda temizlikciye yaptiricam.Sonra gelsin annem babam ve kucuk prensesim

walla pamukcum arabyada ıhtıyacın warsa kacırma derım en yakın bı magzaya gıt arabayı ıncele snra al sende bıu paraya ıkısı bulmak cok zor benım kızım cok sanslı olcak hıc alma nıyetınde deıldık yaz sonu alırz dıordukkı fıyat o kadar uygun geldı kı aldık hemencık sende kacırma

iyi geceler kızlar
bugün doktora gittik kızımız yine yüzünü göstermedi bize poposunu dönmüş iki aydır göremiyoruz yüzünü doktor çok uğraştı ama olmadı
sürpriz yapacak bize diyoruz neyse sağlığı iyi o yeter bize zaten kilosu 1653 olmuş
doktor göbeğini büyütememişsin ama bebek iyi büyümüş dedi boyu da uzunmuş ama söylemedi kaç olduğunu

kızlar doğum yapan arkadaşlarım gecelik almamı ve kısa kollu almamı önerdi hastane çok sıcak oluyor ve emzirirken sıcaklıyosun diyor

canım sıcak oluyormuş ama ben genede uzun kollu bir gecelik aldım ayyıldızdan 28 liraya uzun kollu dize kadar boyuda. kumaşıda çok güzeldi..şimdi 2 tanede pijama alıcam inşallah.. ayrıca ayyıldız mağazası varsa yakınlarınnızda gidip bakın derim çok güzel gecelik ve pijamalar var...

maşallah annesi iyi büyütmüşsün kızını bende çarşamba günü görücem inşallah kuzumu çok heycanlı sabırsızım... :)

Çantaları hazırlayan annişler, neler koydunuz... Birbirimize söyleyelim de bişi unutmayalım.

Valla canim burda hastanede en az 5 gun yatildigi icin ben ona gore koydum herseyi.O yuzden benimkini ornek almayin benim kocaman bir bavulum var valla

pintoss
aysalh
lizzie
surnes
çehregül
Annis+
destina78
bu saatte şaşırtıcı

bencede bende kendime sasirdim valla

Ay yerim onu ben utangac kizin olcak heralde aysalhcim Kilosu gayet guzel allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin.bakalim benim randevuma 9 gun kaldi heyecanla bekliyorum.cok ozledim kuzumu acaba boyu kilosu ne alemde

Ay yerim onu ben utangac kizin olcak heralde aysalhcim Kilosu gayet guzel allah hayirlisiyla kucaginada almayi nasip etsin.bakalim benim randevuma 9 gun kaldi heyecanla bekliyorum.cok ozledim kuzumu acaba boyu kilosu ne alemde

bi hevesle kontrole gidip yüzünü görememek üzüyor insanı ama napalım diyorum ya sağlıklı olması yeter
inşallah senin kuzunun da kilosu gayet iyidir umarım seninki yüzünü gösterir :)

bi hevesle kontrole gidip yüzünü görememek üzüyor insanı ama napalım diyorum ya sağlıklı olması yeter
inşallah senin kuzunun da kilosu gayet iyidir umarım seninki yüzünü gösterir :)

aysalh bir dahaki kontrol için ne zaman çağırdı canım 15 sonra mı yoksa 1 ay sonramı randevu verdi..???
yani merak ettiğim 30. haftandasın yaa kontrol sürelerin kısaldımı bundan sonrası için???

herkese iyi pazarlar...
derya ben 26.cüzü okudum bitirdim, allah kabul etsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…