2011 Aralık Anneleri

kızlar ben kaçtım hepinizi öpüyorum iyi akşamlar

aslında hazırlayan sizleri görünce hemen hazırlayayım diyorumda daha koskoca 2ay var hani :)) bide oğluşun odası kurulmadı hala,onun odası şuan kutularla ve eşyalarıyla dolu..oda kurulmadan da yıksam ütülesem tekrar poşetlemem gerekecek diye heveslenemyrm..bu hafta sonu kurulursa inş odamız haftaya hallederim o işleri...ütü konusuna gelince bi komşumda vardı bu buhar kazanlı olanlardan oturarak ütü yapıyordu kadın walla..biz memur oldğmz için öyle çook ütü yapıyrm ki artık ne olursa iisi olsun ama beni bu dertten kurtarsın istyrm..bu akşam ütü akşşamım mesela..hiç elim varmıyo

internetten araştırdığım kadarıyla yarı ortopedik olması gerekiyormuş ne çok yumuşak ne çok sert zaten genelde böyle satılıyormuş yine de dışarda bikaç yere sormakta fayda var
pazar günü biraz baktık ama bi viscoleks diye bişey var bir de sünger tarzı bişey var ama ikisi de ince karar veremedim

bir de yataklar arasında o kadar fiyat farkı varki kararsız kalıyorum sağlıklı olsun istiyorum ama fiyatı da abartı olmasın istiyorum

o zaman sende benm gbi yap şekerim :)) bi yorgancıyla konuş yatak büyüklüğünde yünden şilte yaptır,yatağınıda kendi bütçene göre al..tamamdır :))

o zaman sende benm gbi yap şekerim :)) bi yorgancıyla konuş yatak büyüklüğünde yünden şilte yaptır,yatağınıda kendi bütçene göre al..tamamdır :))

ben park yatak alacağım içine de visco yatak alacağım fiyatı 65 tl .. tezgahtar bayan visco öneriyoruz dedi

bizdede 2 hafta cnm idarecilik sınavına girmiştim hsonu bi aksilik olmazsa kazanırım inş yerleşirsem şubat ta başlarım süt izni falan 3 saat ayrı kalırım ama olmazsa öğrencilerle falan uğraşamam izne ayrılırım seninde iyi denk gelmiş bayram tatili arada kaynamış

ya bende kendimi düşününce göndermeyeyim diyorum tek başıma sıkılırım ama çevrede hiç yaşıtı yok ben çok ağırlaştım biyere çıkamıyorum çıksam onlarda gelecek kimseyle uğraşamam havalarda soğudu park olayı falanda bitti zavallım sıkılıo çok tv izlio üzülüom yoksa hiç ayrılasım gelmio doyamadım kuuma 2. de gelince hepten ihmal edilcek aman erken oldu bebişim galiba o

ya kızlar bide bilen varsa yazsın ölüyorummmmmmsağ göğsümün altı acayip ağırıyo 2-3 aydır ölüyom elimi süremiym dr söyledim mideden kaynaklanabilir dedi renni şurup verdi bulantılarıma reflüme çok iyi geldi ama ağrı geçmedi ne uyuyorum ne oturuyom bittim ben

anne konusuna gelince benimki arkadaşım gibidir o olmazsa hayat çekilmezdi heralde doğumumda çok zorlandı ama diyemedi 2. ye gelmeyeyim diye şimdi sizleri okuyunca çağırmayayım diye düşünmeye başladım

Son düzenleme:

kesinlikle canım yün yorganlar elyaflardan cok saglıklı oluyor hem bebeği terletmıyormus.Kızımın yorganını yastıgını ve ayagımda falan sallarım dıye kucuk bı mınderını anneannesı yaptı yünde; ama bız hala goremedık bayramda gıdebılırsek getırecegız ınsallah gidemezsek kargoyla gelecekrd

ben park yatak alacağım içine de visco yatak alacağım fiyatı 65 tl .. tezgahtar bayan visco öneriyoruz dedi

bende park yatak almayı dusunuyordum ama kullananlar pek tavsıye etmedı ıyı sallanmıyor falan dedıler suan mobılya besıklere bakıyorum;belkı marka marka fark edıyordur ama.

herkese ii akşamlar... ben sağ salim geldim annemlere... çok yoruldum valla... yarın aranıza katılırım yeniden inşallah...

bende park yatak almayı dusunuyordum ama kullananlar pek tavsıye etmedı ıyı sallanmıyor falan dedıler suan mobılya besıklere bakıyorum;belkı marka marka fark edıyordur ama.

bende tam aksi kime sorsam çok kullanışlı diyorlar çok memnunlar..ayrıca deli gibi sallanmasına gerek yok hafiften sallanması yeterli uzmanlarda öyle söylüyor zaten cnm benim alacağım babylife die bi maRka çok kaliteli sağlam eşimle biz çok araştırdık fiyatı 215 tl bilgin olsun isteddim

tmm canım alırken aklımda olsun;ilk bebeğimiz oldugu için kım ne derse dikkate alıyorum ikl bebekle birlikte anne ve babalarda buyurmus öle bişi:)

cnm çoooook güzel bi rüya görmüşsün, tekrar tekrar okudum. dediğin gibi Rabbim herkese nasip etsin. :116:

Canım cok gecmıs olsun cok dıkkat et kendıne bol bol dınlen ayaklarını uzat Allahın izniyle hiçbirşey olmaz rahat ol

Canım benim yaa üzülme hiç annenin yapısı öyledir zamanında yasadıgı sıkıntılar onu bu hale getırmıstır belkıde bu kadar tepkisiz olması o yüzdendir bak kayınvaldende sana annenden yakın davranmış Allah ondan da razı olsun annene de kızma bak en azından sende bu durumdan ders cıkarmıssın kendıne annenın yaptıklarını sen yapmazsın cocuklarına en azından ne olursa olsun senin annen hakkı ödenmez şimdiki davranışlarıda geçmişteki sıkıntılarından geliyodur onada hak vermek lazım

Canım mutlaka doktora git bende de cıktı basur afedersın popomun üzerine bile oturamıyrodum drum ilaç verdi fitil verdi gectıı ıyıyım sımdı cok sukur

evet evet bızde oyle yapıyoruz annecikim yün yorgan yastık ince birde şilte yaptırıyoooo torununa

Bende tefalin Pro Express Anti-Kireç Autoclean GV9460 modelinden var.Çok memnunum ütüye harcadığım vakit yarı yarıya azaldı.Hiçbirşeyin tersini ütülemiyorum,çarşafları2 kat 3 kat ütülüyorum.Kardeşim esse den delongi marka aldı 1 senede çürüğe ayrıldı makina.Şimdi oda tefal aldı.Piyasadakı ürünlerden pahalı ama hepsinden de kaliteli bence.Ütü işi zor iştir,sana kolay gelsin canım.

canım saol cevabın için..o modeli duymuştum ama fiyatı bayaa ucuk..300-400 arası bişey alabilirim sanırım..tefalin diğer kazanlılarında su akıtma olayı oluyormu hiç duydun mu?? bazı modellerde varmış ama hangilerinde bilemedm (

ben de ütü peşindeyim mağaza da tanıdık biri bana philips 4870 model ütüyü önerdi fiyatı 355 ama internette 250 civarı. ben de alacağım taksitle kart devretsin diye bekliyorum:)

ben de ütü peşindeyim mağaza da tanıdık biri bana philips 4870 model ütüyü önerdi fiyatı 355 ama internette 250 civarı. ben de alacağım taksitle kart devretsin diye bekliyorum:)

biz kart kullanmıyrz canım...peşin alıncada malum ( yoksa taksit maksit yaptırrdım ii olurdu ama dedğin ütüyede bi bakayım,,saolasın..

valla benim arkadaşların hepsi çok memnun bizim aldığımız da çok güzel iyi de sallanıyor markasından farkediyordur

mrb arkadaslar
ben de kizlarima 3 kapakli dolap ve 2 tane park yatak aldim. baby life 70 130 olculerinde piyasasi 180 190 arasi ama ben bu fiyattan daha uyguna aldim. baya hosumuza gitti.ben de tavsiye ederim. birde herkes kendi bilir tabi ama visco yataklari doktorlar onermiyormus diyolar bebegin kemik gelisimi icin daha sert yatak olmaliymis. ben yatas ortopedik aldim. biraz yuksek oluyo ama zaten 6 7 ay sonra asagi indirriz. yorgan yastik olarak da mikrofiberlerden aldim digerleri agir oluyo diye. hapsi tercih meselesi icinize nasil siniyosa oyle yapin arkadaslar. hepsi tatli heyecan. ins saglikla hayirlisiyla gelir bebisler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…