2011 Aralık Anneleri

kasık ağrım yok da bel ağrısı şiddetli,ayaklarımda halsizlik,sanırım hormonel bişey çünkü ben ne zaman adet olcak olsam böyle olurdu,öyle bişey bu,eğer hamiş olmasaydım bu günler adet günlerim olcaktı,bi de ilk defa bebişi bu kadar aşağılarda hissediyom,gıdıklıyo gibi oluyo,rahim kanalına yerleşti de hem bel hem de bikini bölg.deki sağ taraftaki şiddetli ağrı ondan mı acaba,bugün bakacam durumuma pazt. gidecektim ama belki erken giderim dr. a

gecmis olsun... renie, gaviscon ve metsil hepsi ayni grup ilaclar, ben gaviscon surup ve metsil tablet kullaniyorum. ikisi de kesmezse karbonati su yapip iciyorum. midedeki yanmayi en kestirme o cozuyor ama sonradan biraktigi tadi sevmedigim icin son care onu kullaniyorum. bir de yanma hafifsesade soda falan da ii geliyor..

yerleşmıs olabılır .bızım kız 28.haftadan berı asagıda dogum pozısyonu almıstı ..

bu aralar kıcını mıdeme dayıyor resmen.mide yanmasından ölüyorum.

zaten agırlık kasıklarımda dün resmen taş gıbıydı boyle kasıgımın sol tarafımda hıssettım .

artık agırlasıyoruz ..ben kalkayım kahvaltımı yapayım kıslıklarımı cıkartayım ..cok keyıfsızım bugun bakalım nasıl gecıcek gun..

bugun halılarımda gelıcek yıkamacıdan ,yerlerı süpürüp sılmek lazım esımı beklerım onun ıcınde..

Son düzenleme:

maşallah bebişine canım 1600 gr olmuş , ben 2 hafta önce görmüştüm artık kontroller sıklaşsında hep göreyim istiyorum bu arada ben sizlere naz yapıyorum canım, herkesin bir dünya telaşesi var zaten, şeker testime bende çok sevindim, eşim diyor 2li 3lü testler riskli çıksaydı vay halimize

kızlar bu arada kuzenim cumartesi günü tüp bebek için transfer yaptıracak bu 2. denemeleri sizlerdende dua bekliyoruz lütfen

umarım iyisinizdir

ben şimdi 100 gr şeker yüklemesi yaptırıcam da doktorum hafif kahvaltıyla gitmem gerektiğini söylüyor
internette de mutlaka aç karnına yapılması gerektiği yazıyor
napıcam ben bişeyler yiyip gitsem test sırasında sıkıntı olsa çok kötü olacak işimden izin alıp da gidiyorum ve gideceğim yer uzak. siz aç karnına mı gittiniz?

acele cevap kızlaaarr

kızlar nerdesiniz hadi amaa çabuk cevap verin yoksa kızım tekme atar

aynen cnm bende hafif bişiler yedim. bir dilim ekmek ve çay... tatlı yeme bal falan öle git..benişm dr.. da öle çağırdı..

çayım da geldi
içsem mi içmesem mi
ekmek arası bişey yapmıştım o da karşımda
yesem mi yemesem mi

dayanamadm 12 ye randevu aldım,kızımı çok özledim hem de içim rahat etmiş olur ben 2.kahvaltımı yaptım,11 i10 gece çıkarım buçukta orda olup ücreti vermek gerekiyo,ben de erkenden yedim onun için,yiyom ama yüzüm kalçalarım ellerim gittikçe zayıflıyo yağlar gidiyo,karın büyüyo ben anlamadım bu işten,ama hoşuma da gitmiyo değil bu durum

inş. olur canım ya Allah kimseyi bebişsiz bırakmasın

yarenhandecim 100 grlıktı de mi
internette niye öyle yazıyo o zaman kafamızı karıştırıyolar

kociş artık ağrılardan sızılardan korktu,aman erken falan gelmesin ben sebep olmayayım,bidaha elimi sürmeyecem sana diyo

canım benim doktorum mutlaka aç geleceksin akşam 10 dan sonra bişey yeme demişti:26:

lunecim hoşgeldin Allah dualarını kabul etsin bu kez olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…