2011 Aralık Anneleri

arkadaşlar mrblar! umarım herkes cok ama cok iyidir birşey sorucam,benden sarı renkte kokusuz akıntı geliyor ve de kimi zaman krem kıvamında da olabiliyor ?( ayrıyeten de son zamanlarda da kaşıntı başladı özel bölgemde (( mantar mı acaba?bu cumartesi doktor randevum var sorucam mutlaka ama mühim bir şey midir ki?yani bu sarı akıntı amniyo sıvısı sızıntısı diildir dimi ( üf yaaaaa canım sıkılıyo ona çok.bi de yarından sonra ağdaya gidicem onu da stresi bastı kızlaaaaar .sanırsam son ağda işlemim olcak bu dönemde,korkuyorum artık jilete vursunlar artık hastanede napcaz bilmiyom.:18:

bir de nerden nereye olcak ama dalin'in granül deterjanını alıp memnun kalan oldu mu?lavanta kokulu?omo baby var hacı şakir var dalin var-kararsızlık yaşıyorum ciddi bir şekilde?? bi de hasta pedi alıcaz ya nerden almayı düşünüyorsunuz?e bebekde bulunur mu ki?yoksa mothercare mi? hepinizi kocamannnn öpüyorum!!! (bu arada daha çok var dimi doğuma- geçmio zaman:)))) )

Canım sen böyle giriosun soruları soruosun ben tam cevaplıcam hatta cevaplıyorum bı bakıyorum yoksun önce akıntı konusunda normal oldugunu dusunuyorum cunku bendede kımı zaman oluyor kokusuz krem kıvamında akıntı agda konusunda neden son agda dıe dusunuosun korktugun ıcınmı yoksa zararı oldugunu dusundugun ıcınmı temiz bir ortamda yapıldıktan sonra agdanın hıcbır zararının olmadıgını duydum ayrıca bence jılet daha kotu agdada hıc degılse tertemız oluyorsun ve o sana en az20gun gıdıyor jılette en fazla 1haftada yenıden cıkıyor korkupta kendını kasıyorsan onu bılemem tabıkı cnm bu arada ben deterjanımı dalan roxy aldım %100dogalmıs ve super kokuyor yalnız yumusatıcı alıp almama konusunda kararsızım hasta pedleride büyük marketlerde bile satılıyor diye biliyorum ben cevapladım ama sen yine yoksun öptüm seniiiii

canım ya park yatak mı aldın bilmiyorum ama sence park yatağın içine nasıl bir yatak alınmalı bir de sana sorayım dedim
bir saattir internette araştırıyorum kimi doktor yarı ortopedik öneriyor kimi visco kimi tam ortopedik valla hiçbir şeyi alırken bu kadar kararsız kalmadım bir tek yatağımız eksik

Canım ben park yatak aldım ıcınede vısco yatak aldık aldıgımız yerdekı adamda onu onerdı bırde uzerıne ınce yunden bır sılte yaptırıyor annem hem saglıklı olması acısından hemde bebısın usumemesı acısından bız bu sekılde dusunduk cnm yınede sız bılırsınız tabıkı

canım sarı renkte kokusuz kıvamlı akıntı bendede sürekli var normalmiş.ama kaşıntıyı bilemiyorum.
ağdaya bende haftaya gideceğim son ayına kadar yaptıranlar var ben kasım gibide gitmeyi düşünüyorum korkmuyorum.ağdaya alış sonra jilet vur istemiyorum.
deterjana gelince ben omo baby aldım,yanınada yumoş baby yumuşatıcı aldım.mis gibi kokusu.ayrıca dalinin sıvı deterjanlarını tavsiye etmiyorlar leke çıkarmıyormuş.bende tercihimi omobaby den yana kullandım..

Canım agda konusunda bende kesınlıkle katılyıroum sana son dakıkaya kadar agdadan vazgecmeyı dusunmuyorum buyuk konusmayımda zaten agdaya gec basladım jılet vurupda tekrar basa donmek ıstemıyorum

merhaba kızlar iyi kaynatmısınız gene bu gün 20 sayfa kadar...:)

bu gün temizlik yaptım sanırım biraz fazla zorladım kendimi kalça kemiklerim belim felaket ağrıdı ve birden karnıma boşluğa giren sancılar var yaa öle bir sancı girdi hemen uzandım geçti gitti sonra hafif hafif bitirdim temizliği ama bir ara kesinlikle doğuruyorum sandım çok korktum neyseki o sancı geçti gitti yarında doktor randevumuz var zaten ama belim ve kalçalarım felaket ağrıyor hala...

çok heycenlayım yarın bebişimin anneannesi gelicek jkızımı gömeye gidicez babası ben anneannesi... sabırsızlanıyorum çok :)

teşekkürler kızlar :) ağda konusuna gelince,burda da konuşulmuştu ya hani...ağda olurken suları gelen kimselerden bahsedilmişti ,tırstım valla ne yalan diim.ondan evham yapmıştım ama hakkaten de agdaya alışkın oldugum için cok zor olcak jilet işi son zamanlarında.

günaydın herkese...
TAMMM 30 HAFTALIK OLDUK 31 DEN GÜN ALDIKKK....
7 hafta sonra izne ayrılıyorum yuppiiii

kızlar bu gece saatlerce belimin ağrısından inledim resmen,bebişte artık aşağılarda hareket ediyo sanki,hafif hafif karnımda sancı vardı,çok korktum o gazdanmış,gaz çıknca geçti biraz,ama gece sanki adet olmuşum gibi ayaklarımda halsizlik belimde ağrı hissettim 9 buçuktan 2-3 e kadar sürdü,sonra geçti,kociş te korktu daha arabayı alamadık diyo,bi yandan daha küçük Allahm nolur gelmesin diyoz,bugün de bakayım da ağrılar artarsa dr. a gidecem

herkese günaydın kızlar,

bir haftadır giremiyorum beni niye merak etmediniz bakalım

bu hafta çok yorucu geçti benim için, görümcemin düğünü vardı, baya yorulduk neyseki bitti, cumarteside 100g şeker yüklemesini yaptırdım 50glık yüksek çıkmıştı çok şükür 100g. da bir sorun çıkmadı değerler sınırın altında ama 3 saat beklemek çok sıkıcıydı.

işlerde çok yoğun, havalarda soğudu üşüyorum, kışlıkları artık çıkarmam lazım gerçi hangisinin içine girebilirim bilmiyorum :18::18:

sizler nasılsınız bakalım

herkes ağırlaşıyo yavaş yavaş,gece uyumak mesele,kalkmak mesele,bu koca göbeklileri mazur görecen artık

günaydınnnnnnn bu sabah çok mutluyum hiç uyanmadan uyumuşum ve aksam 11'de yatmıstım saat 8'e kadar.Süper bişey ya.Vakıit biraz gecsın kuafore gidecem ordanda terziye bebe pazeni almıstım kızım terleyınce sırtına koymak ıcın onların kenarını dıktırcem kendım beceremıyorum

gunaydın.

derya gecmıs olsun ..ben de boyleydım bugun kasık agrım gecmıs sankı ..doktorum ,kasık agrısı degıl de gogüs altından baslayan agrılar cok onemlı dedı
dınlenıp yatınca veya agrı kesıcı ıcınce gecerse onemseme ,gecmezse hemen gel dedı ..

bugun sımdılık yok agrım bakalım..

kıslıkları cıkartacagım ben bugun bakalım hala olucaklar mı :))

bebeğim(oğluşum) bugun 31+1 gunluk oldu. ama mıde ekşimeleri ve yanmaları benı mahvedıyoo... oyle dayanılmaz kı anlatamam size.doktor rennie duo diye bir şurup verdi ama fayda görmedim. gün boyu çalıştığım için işim gereğide sürekli masa başındayım belkıde bundan kaynaklanıyor

bu konuda bana yardımcı olabılırmısınız ne yapmam gerekir. biran önce bebeğimi kucagıma almak ıstıyorum kızlar.. gunler gecmek bılmıyor bu arada ben dogumumu sezeryan ıstıyorum normal dogumdan cok korkuyorum.rabbım herkesın bebeğini sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.

gunaydin canimis teyzelerimissss..

dun agri sikayetlerimden bahsetmistim.. doktorum sehir disinda cumartesiye kadar aksam acilden asistanlarimla gorus bi baksinlar demisti. gittik aksam nstye bagladilar sancimiz yok sukur. sonra icerde hersey yolunda mi diye bi de ultrason yapalim dediler.

10 gun once yan duruyodu bebisimiz kontrolde simdi basasagi vaziyette. ama keyfi yerinde sukur. artik rahimiice buyudugu icin karin ceperine ve organlara yaptigi baski artiyormus. periyodik agrilar olmadigi surece ve karniniz kaskati olmadigi surece endise etmeyin dediler. bu arada benim alt kisimda agri olarak hissettigim seylerden bi tanesi bebisimin ellerinin hareketleriymis. biz onu izlerken ellerini oynatinca anladik.

son kontrolde 1200 grdi bu 10 gunde 400 gr almis ben kilo almadim diye uzuluyodum bu hafta ama onun almis olmasina coook sevindim :))

sabah yine agriyla iki buklum uyandim ama keyfim yerinde, icerde herseyin yolunda oldugunu biliyorum cok sukur. agrisi olan arkadaslar -deryam- ihmal etmeyin mutlaka gidin bir kontrol edilsin. yoksa agrilar cidden paniklemeye sebep oluyor..

lunecim ne demek merak etmemek. yuklemen oldugunu biliyordum seni gormeyince dedim herhalde yuksek cikti nicko gibi psikopata bagladi bizim kiz :)) herseyin yolunda olduguna sevindim canim..

nicko... esinin sonuclarini aldin mi, yada ben mi kacirdim bi yerlere yazdin da.. bi guncelleyiver bizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…