arkadaşlar mrblar!umarım herkes cok ama cok iyidir birşey sorucam,benden sarı renkte kokusuz akıntı geliyor ve de kimi zaman krem kıvamında da olabiliyor ? ( ayrıyeten de son zamanlarda da kaşıntı başladı özel bölgemde (( mantar mı acaba?bu cumartesi doktor randevum var sorucam mutlaka ama mühim bir şey midir ki?yani bu sarı akıntı amniyo sıvısı sızıntısı diildir dimi ( üf yaaaaa canım sıkılıyo ona çok.bi de yarından sonra ağdaya gidicem onu da stresi bastı kızlaaaaar .sanırsam son ağda işlemim olcak bu dönemde,korkuyorum artık jilete vursunlar artık hastanede napcaz bilmiyom.:18:
bir de nerden nereye olcak ama dalin'in granül deterjanını alıp memnun kalan oldu mu?lavanta kokulu?omo baby var hacı şakir var dalin var-kararsızlık yaşıyorum ciddi bir şekilde??bi de hasta pedi alıcaz ya nerden almayı düşünüyorsunuz?e bebekde bulunur mu ki?yoksa mothercare mi? hepinizi kocamannnn öpüyorum!!! (bu arada daha çok var dimi doğuma- geçmio zaman:)))) )
Canım sen böyle giriosun soruları soruosun ben tam cevaplıcam hatta cevaplıyorum bı bakıyorum yoksunönce akıntı konusunda normal oldugunu dusunuyorum cunku bendede kımı zaman oluyor kokusuz krem kıvamında akıntı agda konusunda neden son agda dıe dusunuosun korktugun ıcınmı yoksa zararı oldugunu dusundugun ıcınmı temiz bir ortamda yapıldıktan sonra agdanın hıcbır zararının olmadıgını duydum ayrıca bence jılet daha kotu agdada hıc degılse tertemız oluyorsun ve o sana en az20gun gıdıyor jılette en fazla 1haftada yenıden cıkıyor korkupta kendını kasıyorsan onu bılemem tabıkı cnm bu arada ben deterjanımı dalan roxy aldım %100dogalmıs ve super kokuyor yalnız yumusatıcı alıp almama konusunda kararsızım hasta pedleride büyük marketlerde bile satılıyor diye biliyorum ben cevapladım ama sen yine yoksun öptüm seniiiii
canım ya park yatak mı aldın bilmiyorum ama sence park yatağın içine nasıl bir yatak alınmalı bir de sana sorayım dedim
bir saattir internette araştırıyorum kimi doktor yarı ortopedik öneriyor kimi visco kimi tam ortopedik valla hiçbir şeyi alırken bu kadar kararsız kalmadım bir tek yatağımız eksik
arkadaşlar mrblar!umarım herkes cok ama cok iyidir birşey sorucam,benden sarı renkte kokusuz akıntı geliyor ve de kimi zaman krem kıvamında da olabiliyor ? ( ayrıyeten de son zamanlarda da kaşıntı başladı özel bölgemde (( mantar mı acaba?bu cumartesi doktor randevum var sorucam mutlaka ama mühim bir şey midir ki?yani bu sarı akıntı amniyo sıvısı sızıntısı diildir dimi ( üf yaaaaa canım sıkılıyo ona çok.bi de yarından sonra ağdaya gidicem onu da stresi bastı kızlaaaaar .sanırsam son ağda işlemim olcak bu dönemde,korkuyorum artık jilete vursunlar artık hastanede napcaz bilmiyom.:18:
bir de nerden nereye olcak ama dalin'in granül deterjanını alıp memnun kalan oldu mu?lavanta kokulu?omo baby var hacı şakir var dalin var-kararsızlık yaşıyorum ciddi bir şekilde??bi de hasta pedi alıcaz ya nerden almayı düşünüyorsunuz?e bebekde bulunur mu ki?yoksa mothercare mi? hepinizi kocamannnn öpüyorum!!! (bu arada daha çok var dimi doğuma- geçmio zaman:)))) )
canım sarı renkte kokusuz kıvamlı akıntı bendede sürekli var normalmiş.ama kaşıntıyı bilemiyorum.
ağdaya bende haftaya gideceğim son ayına kadar yaptıranlar var ben kasım gibide gitmeyi düşünüyorum korkmuyorum.ağdaya alış sonra jilet vur istemiyorum.
deterjana gelince ben omo baby aldım,yanınada yumoş baby yumuşatıcı aldım.mis gibi kokusu.ayrıca dalinin sıvı deterjanlarını tavsiye etmiyorlar leke çıkarmıyormuş.bende tercihimi omobaby den yana kullandım..
herkese günaydın kızlar,
bir haftadır giremiyorum beni niye merak etmediniz bakalım
bu hafta çok yorucu geçti benim için, görümcemin düğünü vardı, baya yorulduk neyseki bitti, cumarteside 100g şeker yüklemesini yaptırdım 50glık yüksek çıkmıştı çok şükür 100g. da bir sorun çıkmadı değerler sınırın altında ama 3 saat beklemek çok sıkıcıydı.
işlerde çok yoğun, havalarda soğudu üşüyorum, kışlıkları artık çıkarmam lazım gerçi hangisinin içine girebilirim bilmiyorum :18::18:
sizler nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?