sen ona kilolu başladımmı diyosun bidee beni duyy.ben 83 le başladım şimdi 91-92 gibiyim.önlenemez bi hızla büyüyroum.sanırım en şişko aralık annesi ben olucammm.bunaa rağmen kuzuucumm küçükk.neyse artık napalım bizde doğumdan sonra kilo veririz.insanlar emzirme döneminde de acaip kilo alıyolarmış süt olsun falan diyee.inşallah ben o aradaa zayıflarım yoksaa yatağa sığamıycaz ve ben tek yatmak zorunda kalıcam
herkese iyi akşamlar,öpüyoz hepinizi
Arkadaslar, dun geceyi hastanede gecirdim, hala da hastanedeyim. Aksam 6'da kasilmalar basladi, yattim, dinlendim, gecmedi. Agri hafiften belime de vurunca korktum, hastaneye geldik, Nst'ye bagladilar. Hastane doktoru hemen felaket tellalligi yapmaya basladi, kasilmam maksimum 11-12 oluyor, erken dogum olabilir falan dedi adam. Sonra doktorumla baglantiya gectik, onemli degildir, yorulmus veya susuz kalmis olabilirsin dedi. Geceyi gozlem altinda gecirmemi soyledi, 2 tane serum verildi. Gece boyunca da Nst'ye bagli kaldik. Su an hicbir problemyok, birazdan hastaneden cikip kendi doktoruma gidecegim dinlenme vs ile ilgili ne soyleyecek bi ona bakacagiz. Bir de cok buyuk ihtimalle vajinal bir muayene yapacak. Ama cok korkuyorum. Neden oluyor bu kasilmalar bilmiyoruz, acilma falan yok, Allah'a cok sukur ama elim yuregimde bekliyorum. Hergun ise gidis gelis toplam 2,5 saat arabadayim, o mu yapiyor acaba?
günaydın ben son haftaya kadar çalışcam gibime geliyo dönünce yine ben yapcam için işlerimi ama sorun değil sonra yazın birlikte olcaz biz oğlumla ben şubatta dönicem zati çamaşır olaylarım biter odam tam olursa gerçekten son haftaya kadar burdayım sorunda değil evde sıkılıyom ben yaaaa önceden bikaç haftamı bile tek geçirmek istemiyorum oğlum gelsin onla evde oturalım:)))) onu benimle otururken düşünemiyorum akşam yine ütü yaptım biraz yoruluyorum artık ama eğlenceli ben bizim eşyaları dışarı ütüye veriyorum çocuğunkileri kocama bile ütületmiyorum önleri arkaları kolları çift çift geçiyom heheheheh nolcaksa neyse ilk ütüler böle çok nizami olsun sonra zaten feleğimiz şaşcak mecbur birilerini vercez ütü olayını odam gelmediğinden ağırdan alıyom galiba bi de odamız gelsin ama cuma arıcam bakalım ne dicekler normalde 2 hafta daha var sevk etmelerine
kızlar selam nabersiniz
kocamın sonuçlarında kan sayımı normal çıktı çok şükür
onu dışında karaciğer enzimlerinde bişi kolesterol tsh falan da çıktı ama biz tabi şükrettik ki akdeniz anemisi değilmiş
onun dışında ibşi yok öyle canım sıkkın o kadar
Evet kızlar, çektim gönderiyorum, nereye asacağımı bilemedim de ancak geldim
Yalnız size ekleyeyim artık dediğim için artık çektim ekliyorum ama eksiklerim bitmemiş daha
şöyleki, yavrusunu besleyen anne kuşun altında bi yuva olcak yumurtalarla.. sonra alttaki halkalara kızımın ismini ascam, tuana olcak galiba ama hala kararsız olduğumuz için yazmadımson olarak isim yazılcak halkaların her birinin üstünde birer hayvan vardı, ortadakine yaptığım maymun daha bitmemişti onuda şimdi farkettim.. dediğim gibi yoğunum biraz fırsatım olmuyor
vee işte geliyoorr..
Eki Görüntüle 268214
kızlar kaç kilo aldınız. 7-8-9 aylarda kilo çok hızlı artıyor diyorlar, doğrumu?
biz geldik kızlarr
biz geldik kızlarr
noldu bakiim sana.. niye agliyon cumuklu demet :))
ne oldu demet .zaten aglak durumdayım aglama karsımda valla bende aglarım
noldu beeeee nerdeydin ki sen şimdi böle döndün???
herkese ii akşamlar
çıkıyom ben gayrı gidip evde ütü yapıyım biraz yeni şeyler yıkıyım sonra da biraz dinlenir uyuya kalırım zati annelik zor zanaat :))) hemen havaya girdim 2 ütü yaptık hemen olduk hehehehe
peki gerçekten ilk 5-6 ay az alınsa bile 7.aydan itibaren haftada 1 kilo alındığı vs doğrumu? snein 12 kilonun dağılımı nasıl oldu aylara göre?
selam kızlar
4 gündür yoktum. özledim sizi
ne var ne yok önemli bi şey kaçırmadım di mi?
geçmişi okumam mümkün değil 100 sayfa olmuş.
merhaba canım. hoşgeldin. fazla öneml bişey yok. balmond geceyi hastanede geçirmiş. ama şimdi iyiymiş. biraz ağrısı vardı sanırsam. nstye bağlamışlar şimdi iyiyim diye yazmıştı. derya kızını görmüş 1700 gram olmuş. havadisler bu kadar:))))
sende ne var ne yok? bebiş nasıl sen nasılsın? nerelerdeydin bakiyim??:)))
vallahi çok tatlı... ben de resim konusunda falan iyiyimdir ama dikiş olayına hiç girmedim. yapabilir miyim acaba diye bak gaza geldim şimdi :))))
teşekkürler canım,renkgelsınhayata cok guzel olmus kapı süsün ,becerıklısın baya :)
çok şeker olmuş canım maşallah ellerıne saglık
eline saglik cok ozgun cok guzel bisi olmus. kimseyle pisti olmazsin:))
Eki Görüntüle 268282
Kızlarr oglusuma aldıgımız park yatak buu nasıl fıkırlerınızı alalımm lüffeeeen
Arkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz. Ben kendi doktorumu da gordum, evdeyim simdi. Problem yok, kendimi yormusum. Boyle kasilma oldugu zaman butun gun ictim nasil olsa demeden hemen 1-2 litre su icmemiz gerekiyormus, bilginize. Eger ona ragmen gecmezse doktora da gitmemiz sartmis, birsey olmaz bundan demek yok yani. Simdi 1-2 gun evdeyim, dinlenecegim. Hepinizi ve guzel bebeklerinizi kocaman opuyorum. Kendinize iyi bakin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?