2011 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım evdeyken iyice dinlenmeye bak bi iş falan yapma bari
ayy benim de en çok korktuğum şey bu koridorda gezerken elim karnımda geziyorum sen de dikkat et kendine bi daha olmasın en azından
bebişin de hareketlerine devam ediyorsa bişey olmamıştır kanama falan da yoksa korkma bence
bu arada ben biraz geçmişi okuyayım

denemek lazım di mii??? :)))))))))))))))) haydi bismillahhhhhh!!!!

ben de çok korkuyordum o durumdan. özellikle merdivenlerden arkamdan hızla gelip de bana çarparlar da düşerim diye paranoyak olmuştum valla. neyse rapor aldım da içim rahat şimdi...
sen de dikkat et cnm...

31 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim bebeğimin kafa gelişiminin 2 hafta önde olduğunu söyledi.problem yok dedi.ama içim rahat etmiyor. doktor genetiksel olabilir dedi. böyle bir durumda olan arkadaş var mı?

31 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim bebeğimin kafa gelişiminin 2 hafta önde olduğunu söyledi.problem yok dedi.ama içim rahat etmiyor. doktor genetiksel olabilir dedi. böyle bir durumda olan arkadaş var mı?

doktorun normal dediyse kafana takma normaldir.benimki kafa değil de komple bir hafta ilerde :)

oda derken canım_?? sor verelim olduğu kadar fikir :))

sağol cnm önce ewimi anlatayım 1 yatak odası war 1 odada tv ünite koltuklar var 1 odada köşe koltuk we yemek odası takımı filan war 1 odada ise tekli bir baza var 1 şifonyer ve bi tane yüklük war kısacası ardiye gibi ..ben bi tane park yatak alacağım weewim sobalı olduğu için sobanın olduğu yerde duracak yani tv nin olduğu odada ama aynı zmanda bebişin eşyaları için bir dolap yada şifonyer gibi bişey almak istiyorum ama nereye koyacağımı bilmiyorum ardiye gibi olan odayı boşaltabilsem oraya olur ama boşaltamam baza war yüklük var vs vss benim iş çok karışık yaaa..yardım edin bana oğlumun bi odası olsun istiyorum

canım benim evimde sobalı ama odaların kapısı sobalı yerden açılıyor.o yüzden yatak odası ısınırsa beşik orda kalıcak.dolap olarakta yatak odası takımımın havluluğunu boşalttım şimdilik sığdı.sende öyle yap eğer yerin varsa gardolabında bi yer aç şimdilik

canım şimdi ew işi karışık gbi ama ben kendimi anlatayım sen anla benmde küçük odam senn dediğin ardiye tarzında idi..bi çekyat bekar ewimden kalan,bi kitaplık bide ıvır zıvır vardı..kitaplığı ewin girişine aldım pek uymadı ama naapalım,çekyat hala odada,ikili dolap şifonyer ve büyüyen yatağıda sıkıştırcam oraya...çekyat uymuyo bendede mesela ama yapcak bişeyim yok,,bi ara eskiciyemi versem yada ihtiyacı olan birine mi dedim ama gelen giden olacak haliyle,yatmak için kalmalı mecburen...sende bazayı falan kaldırmadan o odaya bi dolap sıkıştırsan sığmaz mı ki????

benm ewim öyle değil işte sobanın yandığı yerden açılmıyor kapılar we dolayısıyla diğer odalar soğuk ufo var ama ufo bebeğimi ısıtmaz dolap boşaltmak sorun değilde hewes ettim bebeğe oda yapmaya ama olmuyor işte

benmde baza war bekarlıktan kalma bende atamam satamam çünkü seninde dediğin gibi misafir gelince yatıyor ..şifonyer we dolap sığar oda büyük ama çok saçma oluypr bi taane fermuarlı bez dolap var yüklük niyetine kullandığım bazada var ee bide onların içine bebek dolabı we şifonyeri koysam oda mobilyacı dükkanına dönecek en son nekadar eşya varsa koycam kapının önüne yaa

bide forumda herkes bebişine oda yapmış resmini koymuş dolaplara giysilerini yerleştirmişler şifonyerin üstünde de şampuan bakım seti ws görünce özeniyorum yaa çok tatlı kapılarada kapı süsü asıyorlar çok şirinnn

bez dolabın içndekiler bazaya sığmazmı??yada bez dolap kapı arkası gbi çok ortalıkta olmayan bi yere sığmazmı???

içindekiler bazanın altına sığmaz ama dolabı kuytu bi köşeye koymak lazım

bende çok heveslennce bissürü yol düşündüm ne etsemde odaya sığdırsam diye,,işin kötü yanı bnm odada pek büyük dğl yani..çekyatın kapının arkasına gelecek şekilde koyunca hem pek görünmedi hemde işlevini yitirmedi...sende dene bence hevesin kursağnda kalmasın

haklısın fikirlerin için teşkr ederm arkadaşım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi oda yapabilirsem resmini çekip koyarım ozman daha iyi fikir werirsiniz şunu sağa çek diğerini sola al filan gibi

ne deemek canm benm..ewet resim ii fikir..ben de kurulunca yapıcam bu resm işini çünkü sanırım hala sığmıyor..bide tül ve halı almak istemyrm daha 3senelk onlarda yani,,sigara içilmemiş ,az kullanılmş,öğretmenden :)) resimler eklennce tekrar fikir alışverişi yaparız inş :))

ewet yaparız tabii..ama bence bebek odasında çekyat olması güzel olur üstüne cicili bicili bi örtü attın mı tamamdırr

ewet yaparız tabii..ama bence bebek odasında çekyat olması güzel olur üstüne cicili bicili bi örtü attın mı tamamdırr

ama bnm çekyat kırmızı...dolabımız vs beyaz,,halı tül kahveli kremli..gelde üzerine cicilli bicili örtü ayarla..düz krem aldım geçenlerde ama idarelik oldu o da tam içime sinmedi..

ama bnm çekyat kırmızı...dolabımız vs beyaz,,halı tül kahveli kremli..gelde üzerine cicilli bicili örtü ayarla..düz krem aldım geçenlerde ama idarelik oldu o da tam içime sinmedi..

ozman bence çekyatın üstünede kahveli kremli bi örtü alabilirsin arkadaşım ..ayrıca ben netten bebek odası dekorasyonlarına baktımda biraz önce hepsinde tek kişilik koltuk var illaki bazılarında sedir var bazılarında köşe koltuk gibi koltuklar var çokta şık durmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…