geçmiş olsun canım evdeyken iyice dinlenmeye bak bi iş falan yapma bariArkadaslar hepinize cok cok tesekkur ederim, iyi ki varsiniz. Ben kendi doktorumu da gordum, evdeyim simdi. Problem yok, kendimi yormusum. Boyle kasilma oldugu zaman butun gun ictim nasil olsa demeden hemen 1-2 litre su icmemiz gerekiyormus, bilginize. Eger ona ragmen gecmezse doktora da gitmemiz sartmis, birsey olmaz bundan demek yok yani. Simdi 1-2 gun evdeyim, dinlenecegim. Hepinizi ve guzel bebeklerinizi kocaman opuyorum. Kendinize iyi bakin.
ayy benim de en çok korktuğum şey bu koridorda gezerken elim karnımda geziyorum sen de dikkat et kendine bi daha olmasın en azındanherkese merhabalar...bugün çok kötü bişey oldu,koridorda bi öğrenciyle çarpıştık feci şekilde...ağrım sıızm olmadı ama korkum yetti,,defalarca lavobaya gidip kontrl ettim,,bebeiğimn hareketleri de var bişey olmamıştır inş değil mi??
canım çook geçmiş olsun..dikkat et kendine..
deryacım sennde maşallah minnakına...
renkgelsn hayata yaptığn süs çok hoş gerçekten,,hemen denesemmi dedim ama gelmezki elimden(
mardincim hayırlı olsun yatağın ve araban inş,,güzel günlerde kullanın inş:))
teşekkürler canım, yaparsın tabi canım neden yapamayasınki, genelde çok dikişlik bi olay yok, üzerindeki hayvanları sadece içlerine elyaf koyup diktim, diğerleri keçe, silikonla yapıştırdım, oldu işte..hadi yap yap..
herkese merhabalar...bugün çok kötü bişey oldu,koridorda bi öğrenciyle çarpıştık feci şekilde...ağrım sıızm olmadı ama korkum yetti,,defalarca lavobaya gidip kontrl ettim,,bebeiğimn hareketleri de var bişey olmamıştır inş değil mi??
31 haftalık hamileyim. bugün doktora gittim bebeğimin kafa gelişiminin 2 hafta önde olduğunu söyledi.problem yok dedi.ama içim rahat etmiyor. doktor genetiksel olabilir dedi. böyle bir durumda olan arkadaş var mı?
off off çok dertliyim oğluma nasıl oda yapacağımı bilmiyorum çevremdekilerde fikir vermiyor
oda derken canım_?? sor verelim olduğu kadar fikir :))
sağol cnm önce ewimi anlatayım 1 yatak odası war 1 odada tv ünite koltuklar var 1 odada köşe koltuk we yemek odası takımı filan war 1 odada ise tekli bir baza var 1 şifonyer ve bi tane yüklük war kısacası ardiye gibi ..ben bi tane park yatak alacağım weewim sobalı olduğu için sobanın olduğu yerde duracak yani tv nin olduğu odada ama aynı zmanda bebişin eşyaları için bir dolap yada şifonyer gibi bişey almak istiyorum ama nereye koyacağımı bilmiyorum ardiye gibi olan odayı boşaltabilsem oraya olur ama boşaltamam baza war yüklük var vs vss benim iş çok karışık yaaa..yardım edin bana oğlumun bi odası olsun istiyorum
sağol cnm önce ewimi anlatayım 1 yatak odası war 1 odada tv ünite koltuklar var 1 odada köşe koltuk we yemek odası takımı filan war 1 odada ise tekli bir baza var 1 şifonyer ve bi tane yüklük war kısacası ardiye gibi ..ben bi tane park yatak alacağım weewim sobalı olduğu için sobanın olduğu yerde duracak yani tv nin olduğu odada ama aynı zmanda bebişin eşyaları için bir dolap yada şifonyer gibi bişey almak istiyorum ama nereye koyacağımı bilmiyorum ardiye gibi olan odayı boşaltabilsem oraya olur ama boşaltamam baza war yüklük var vs vss benim iş çok karışık yaaa..yardım edin bana oğlumun bi odası olsun istiyorum
canım benim evimde sobalı ama odaların kapısı sobalı yerden açılıyor.o yüzden yatak odası ısınırsa beşik orda kalıcak.dolap olarakta yatak odası takımımın havluluğunu boşalttım şimdilik sığdı.sende öyle yap eğer yerin varsa gardolabında bi yer aç şimdilik
canım şimdi ew işi karışık gbi ama ben kendimi anlatayım sen anlabenmde küçük odam senn dediğin ardiye tarzında idi..bi çekyat bekar ewimden kalan,bi kitaplık bide ıvır zıvır vardı..kitaplığı ewin girişine aldım pek uymadı ama naapalım,çekyat hala odada,ikili dolap şifonyer ve büyüyen yatağıda sıkıştırcam oraya...çekyat uymuyo bendede mesela ama yapcak bişeyim yok,,bi ara eskiciyemi versem yada ihtiyacı olan birine mi dedim ama gelen giden olacak haliyle,yatmak için kalmalı mecburen...sende bazayı falan kaldırmadan o odaya bi dolap sıkıştırsan sığmaz mı ki????
benmde baza war bekarlıktan kalma bende atamam satamam çünkü seninde dediğin gibi misafir gelince yatıyor ..şifonyer we dolap sığar oda büyük ama çok saçma oluypr bi taane fermuarlı bez dolap var yüklük niyetine kullandığım bazada var ee bide onların içine bebek dolabı we şifonyeri koysam oda mobilyacı dükkanına döneceken son nekadar eşya varsa koycam kapının önüne yaa
bez dolabın içndekiler bazaya sığmazmı??yada bez dolap kapı arkası gbi çok ortalıkta olmayan bi yere sığmazmı???
içindekiler bazanın altına sığmaz ama dolabı kuytu bi köşeye koymak lazım
bende çok heveslennce bissürü yol düşündüm ne etsemde odaya sığdırsam diye,,işin kötü yanı bnm odada pek büyük dğl yani..çekyatın kapının arkasına gelecek şekilde koyunca hem pek görünmedi hemde işlevini yitirmedi...sende dene bence hevesin kursağnda kalmasın
haklısın fikirlerin için teşkr ederm arkadaşım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin bebişlerimizi oda yapabilirsem resmini çekip koyarım ozman daha iyi fikir werirsinizşunu sağa çek diğerini sola al filan gibi
ne deemek canm benm..ewet resim ii fikir..ben de kurulunca yapıcam bu resm işini çünkü sanırım hala sığmıyor..bide tül ve halı almak istemyrm daha 3senelk onlarda yani,,sigara içilmemiş ,az kullanılmş,öğretmenden :)) resimler eklennce tekrar fikir alışverişi yaparız inş :))
ewet yaparız tabii..ama bence bebek odasında çekyat olması güzel olur üstüne cicili bicili bi örtü attın mı tamamdırr
ama bnm çekyat kırmızı...dolabımız vs beyaz,,halı tül kahveli kremli..gelde üzerine cicilli bicili örtü ayarla..düz krem aldım geçenlerde ama idarelik oldu o da tam içime sinmedi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?