2011 Aralık Anneleri

kurulumdan snra bakıcam o işe inş..şimdi odada kutulaar..kutular..kutulaar (

ben kaçayım artık bu arada..pek iyi bi gün değildi bugün..az uzanıp dinleneyim..herkese ii geceler

Son düzenleme:
herşey gönlümüzce olsun inş senin ilk bebiş mi cnm

amin canımmm...inşallah...ewet ilk...bissüürü tedaviden snra kendiliğinden gelen hemde :)) kıymetlim senn de ilk sanırım dimi?? ew tipine bakarsak daha önceden bi hazırlığmz yok

herşey gönlümüzce olsun inş senin ilk bebiş mi cnm

amin canımmm...inşallah...ewet ilk...bissüürü tedaviden snra kendiliğinden gelen hemde :)) kıymetlim senn de ilk sanırım dimi?? ew tipine bakarsak daha önceden bi hazırlığmz yok

zor günler geçirmişsin anlaşılan benm ablamda 2 yıldır istiyor ama olmuyo 2 kez düşük yaptı malesef...ewet benmde ilk olacak kısmetse

zor günler geçirmişsin anlaşılan benm ablamda 2 yıldır istiyor ama olmuyo 2 kez düşük yaptı malesef...ewet benmde ilk olacak kısmetse

ewet pek kolay olmadı maalesef..ağlaya zırlaya 1.5yıl uğraştık,,ilaçlı tedavisi,aşılaması,tüp bebek bile denedik..sorunn ne olduğu anlaşılmadığından çözüm bulunamıyodu..en son kasımda bi profa gittim,,rahim girişimde doğuştan şekil bozukluğu varmş,,küçük bi ameliyatla halloldu çok şükür..sonrada geldi mucizem :)) Rabbim ablanada,,isteyen herkese de hayırlısıyla nasip etsin inşallah

yaşadıklarına üzüldüm zor bi süreç ablamdan biliyorum dediğin gibi allah isteyen herkese versin yokluğunu aratmasın

yaşadıklarına üzüldüm zor bi süreç ablamdan biliyorum dediğin gibi allah isteyen herkese versin yokluğunu aratmasın

amin canımm...ben çıkayım artık Aysuncum..yorulduk bugün bayaa..uzanayım az..ii geceler sana :))

hem de nasıl.... deli ediyor beni. hatta geçenlerde EKG bile çektirdim. soluma yatmam gerekiyor bebeğimin sağlığı için ama mümkün diil... çarpıntıdan deli oluyorum sonra...((

benimde sanki göğüsümde kuş çırpınıyor ara ara geliyo kalbim çıkcak sanıyorum nefesim falan daralıyor kalp dr gitmem gerek mi acep?Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize

benimde sanki göğüsümde kuş çırpınıyor ara ara geliyo kalbim çıkcak sanıyorum nefesim falan daralıyor kalp dr gitmem gerek mi acep?Rabbim sağlıkla doğurmayı nasip etsin hepimize

cnm eğer benim de EKG kötü çıksaydı maalasef gidecektim kardiyologa. ama kendimi o kadar sakinleştirip çektirdim ki ekg yi görmen lazım :) çünkü heyecanlansam bütün hamileliğim stresle geçecekti. istersen doktoruna söyle. beni doktorum yönlendirmişti...

herkese iyi akşamlar

halimem sana da iyi akşamlar cnm sen nasılsın dınlenebıldın mı yerleştin mi yeni yerine

ben bugun keyıfsızdım cok foruma da gıremedım şimdi şöyle bir bakınayım dedim ne var ne yokmuş..

sanki hastalanacak gibi bir halim var bırde bır kaç gündür hep bir gerginlik var üstümde evdekilere terör estirmeye devam ediyom yanıma yaklaşmaya korkar oldular..niye böle oldum bilmiyorum ya

tahammul seviyem cok düştü sanırım bu hamılelıgın verdıgı rahatsızlıklarla:84::84::84:

eh işte cnm. yerleştim sayılır ama ruhum hala gelemedi buralara( sen de dikkat et kendine... bu bozuk psikoloji adamı mahfediyor. ben terör estirmekten çok ağlayıp zırlıyorum. bu durum tıpkı seninkiler gibi bizim evdekileri de etkiliyor. artık bi süre daha idare edicekler bizi... sen daha önce olmuşsun ama eminim heyecanı hep vardır. ANNE olucaz biz kolay mı??? :))))

anladım canım ben birde küçükken eklem romatizması geçirdim özeldeki dr gittiğimde kardiyolağa bi git kalp romatizması var mı baktır demişti.hala baktırcam doğum için gerekliymiş sanırım.Rabbim hepimize sağlık versin geçer bu günlerde inşallah...
dikkat et canım bu aralar grip salgını var aman hasta falan olma...o gerginlik ben de de var koçişin öpmesine bile tahammül edemiyom herşeyi batıyo herşeye alınıyom ağlıyom demekki bu dönemde normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…