ya insan bi hoş oluyo ikimizden bi parça,Allahm ne büyüksün ya
hemde harika birsey canim dogdukdan sonra sisleri indiginde daha cok degisiyorlar bizi simdiden hayran birakiyorlar kendilerineeee

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım benimm maşallah senin o tatlı bebişine takma kafana hızlı kılo almıssın dedıklerıne dogum konusunda da hakkında hayırlısı neyse o olur zaten akısına bırak..şeker testinde iyi çıkar inşallah
Canım cok sırın ıyı guzel mutlu gunlerde kullansın senın o mınnakınnn
Günaydın güzel Annecikler ve onun miniminnacıkk melekleriiiiiiiiii nasılsınız bakalım biz dünkü yorgunlugu atamadık dün bir dk oturmadım akşama kdr kayınvaldem görümcemde kalıo kayınbabamda bize gelecekti sözde o gelecek die motoru taktım popoma evi sildim süpürdüm tozları aldım banyo wc yıkadım balkonu yıkadım yemek yaptım sonucccc gelmedi kendisi bende popomu yırttıgımla kaldımmmbelki gelirim belki gelmem demiş ama öyle söylenir mi hiç ona göre hazırlık yapar insan
bizde aldık yemeklerı anneme cıktık hastaydı zaten ıyıde oldu hem yorulmamıs oldu hemde onuda gormus olduk
![]()
hemde harika birsey canim dogdukdan sonra sisleri indiginde daha cok degisiyorlar bizi simdiden hayran birakiyorlar kendilerineeee![]()
valla ben çok ağırlaştım,belim çok ağrıyo belimi yormadan ufak ufak işler yapıyom,temizliğin çoğu kocaya ait bu saatten sonra,ah şuram çıktı ah buram çıktı oluyom,o da aman sen otur şimdi başımıza iş açılcak diyo![]()
Canım bende kıyamıyorum ki kocişe benim kociş gece 4de gidio işe uykunun en tatlı yerinde kalkıyo gelincede haşatı çıkmış oluo birşey isteyemiyorum ondan üzülüyorum oda iyi oldugu zaman yardımcı oluo zaten bana sagolsun![]()
mardincim biz de visco yatak aldık canım
Allah sana güç kuvvet versin canım,ben aslında hareket olsn diye yapayım diyom ama şu bel ağrısı çıktı 2-3 gündür,geceleri inliyom resmen
günaydın kızlar 6 gün kaldı oğlumu görmeye çok sabırsızlanıyorum sanki günler geçmiyo çok özledim prensimi![]()
Bugün salya sümük ağlama günüm sanırımmmcok duygusalım bugün annem bir şarkı yolladı bana dağıldımmm resmennn
![]()
kızlar yaa.... ben yokken annem bayaa bi alışveriş yapmış balıma. ben de bugün ilk kez çıkıcam alışverişe. çok heyecanlıyım.:)) aşağı yukarı neler aldınız? yuvarlak hesap yazarsanız sevinirim. bilemiyorum nelerden kaçar tane alacağımı...:97::97::97:
kızlar yaa.... ben yokken annem bayaa bi alışveriş yapmış balıma. ben de bugün ilk kez çıkıcam alışverişe. çok heyecanlıyım.:)) aşağı yukarı neler aldınız? yuvarlak hesap yazarsanız sevinirim. bilemiyorum nelerden kaçar tane alacağımı...:97::97::97: