2011 Aralık Anneleri

kızlar gunaydın herkese hayırlı cumalar olsun inş

cnm ya benımde senden farklı deil durumum biz salona koltuk yaptırmıştık problemlı oldu şimdi adamlar ürünü geri alacaklar ama ne zaman kımbılır onlar hesaba parayı yatıracaklarda bizde yenıden gıdıp koltuk bakıp sipariş verecez..eşim para hesapta olmadan yenısıne bakmam dıyo bu adamlar herseyı agırdan alıyor ve yenı koltuk yaptırabılırsem ancak 1ayda teslım oluyor sanırım bu gidişle doguma koltuksuz gidicem salon bomboş artık gelenlerı yerlerde agırlıyacaz
tv ünitesi yaptırdık 3hafta oldu hala marangoz dolap içi rafları getimedi eşyalar dısarda..cocukların odaya dolap sıparısı verdik hala tık yok dolap olmadan bebegın eşyalarınıda yıkayamıyorum koyacak yer yok..yanı evdeki durumum berbat hergün sinir stres içindeyim seni cok iyi anlayabılıyorum bu konuda:84::84::84:

kızlar burun aspiratörü almamız şart mıdır? ben bu konuda biraz cahilim de kusuruma bakmayın. bebeğin burnundaki fazla mukozayı alır yazıyo da her bebekte olu mu ki? yani kesin alcak mıyız?
cnm burun aspıratörü olurda bebek hasta olup burnu tıkanırsa lazım oluyor ben dıger ıkı bebişimde kullandım faydası cok oluyor nuk un kını almıştım ben cok memnun kalmıştım..evde bulunmasında fayda var

bende hep normal dereceyı kullandım doktora gıdıncede doktoru da hep o klasık dereceyle ölçerdi ateşini o yuzden yıne klasık dereceye devam edecem ben bana daha güvenli geliyor dijital ölçerlere göre..cokta zor olmuyor ayrıca zaten bır kaç dakka duruyor koltuk altında

gunaydıııııııın

bız 32.haftayı da bitirdik ..

33 oluyoruz bıle..

bugun alısverıs yapacagız bakalım kocayı nasıl batıracagım

sumakcım maşallah ya bır bır deviriyon haftalarısninki pek aralıgı bulmaz gıbı gelıyor bana

canını da sıkma eşini de strese sokma bence tatlım. herşey zamanla oluyor. biz ateşölçeri ihtiyacımız olunca fark etmiştik ilk bebekte aaaa evde ateşini ölçecek bişi yok diyerek almıştık. zamanla eksikler tamamlanıyor. bizler önem veriyoruz ama erkekler o kadar önem vermeyebiliyorlar bir de işin bu boyutu var. ama bana sorarsan araba hepsinden daha önemli. ateş ölçer olmasın ama acil bi durumda doktora götürecek arabanız olsun.

günaydın annecikler ve tatlı bebişleriiiii :79::79::79:
günlerdir yazamadım iş yerinde yoğunluktan. ara ara takip etmeye çalıştım. inşallah herkes iyidir.
artık 30lu haftalara da girdik tamgaz ilerliyoruz doğuma doğru kızlar ben çoktan başladım heyecana.....
iki gündür oğluşumun kıyafetlerini yıkıyorum, bir makina kaldı sadece. Sonra ütüye başlayacam ve hastane çantamı da hazırlayacam inşallah.
biraz ağrım olsa hemen aklıma geliyo daha hazır değiller diye huzursuzlanıyorum. hazırlıyayımda erken gelsede fazla stres yapmam en azından....

kızlar dün akşam yatıyodum annemle konuşuyodum telefonda oğluşta içerde yoğruşup duruyo. bi ara göbeğimin tam üstünde baktım diklendi çıkacak gibi. elimi bi attım aman Allahım ödüm koptu sanki yara var orda böyle girintili çıkıntılı, korktum, sonra fark ettim bu galiba bebişimin ayağıydı!!!!!
çünkü ben biraz elleyince çekti hemen aşağıya!!! böyle bişey olabilir mi yaaa varmı bilen???????????? yani bu kadar ayrıntılı hissedilirmi???

o klasik olanlardan alcaz zaten biliyosn doğumu antepte yapcam burdan arabayla gitmemiz lazım yoksa karnım burnumda otobüslerde rezil olcam,yatağı da takma kafana hele aralık gelsin doğumunu yp,ne kadar gidecek hastaneye bilmiyoz,sen evde bebeğinle yatarken biz annenle gider alırız,bebek niye benim yatağım mı yok ieyycek diyo,2-3 gün ana kucağıyla idare edersin,minik çekyat var uykusetini üstüne serersin yanında yatırırsn kafana taktığınşeye bak diyo

dün ben 2 büklüm oldum cadının tekmesi yüzünden bi ağladm bi ağladm kaburga kemiklerim birbirine girdi,bağıramadm da,sesimi yükselttikçe daha çok ağrıyodu,kociş geldi yvvaşça kaldırıp yürüttü açıldı sonra geçti

hoşgeldin cnm nasıl oldun iyileştin mi

iyiyim cnm biraz daha bugünün de atlassam iki gün dinlerimi inş ama bebeğin eksiklerini tamamlamaya niyetim var artık :) yorganını nevresimi bide uyku setini yaptırıcam inş. 2 kilo çok iyi bi yün hedaye geldi onu değerlendireyim diyorum

Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ..

ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.

Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve Tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar İnsan dişisidir, bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdır denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, Dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, 'amaaan ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o ka rda .

Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre Yorumlayan bilişim düşmanıdır .. *** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum Ulen seni!' diyen ve benim hatırıma benimle Freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,Mutfakta yasayan, evde Herkesi idare Eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !! oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, Dolar yükselince velhasil buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bumesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,ağlamaya Meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç dört; Uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, Dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru AMA heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan Tek kadın modelidir...

herkese günaydın kızlarrr
cumanız hayırlı olsun...
bugün hepinizden dualarınızı bekliyorum kızımın tuvalet eğitimine başlıcaz inşallah doğuma kadar sorunsuz atlatırız yoksa bebeiş doğduktan sonra bana çok zor olucak:18::18:

nıhalla canımsıkma canını benım eşimde aynıııı senın eşin gibi...dur acelesı yok daha deyıp duruyo bende odayı boyatıcam abısı boyacı bı turlu gelde şugune boyayalım dıyemıyo bende delı oluyorum ya boyada ne varkı bende boyarımda işte yapamıyorum malesef.oda takımını alamadık daha oof off yanı...herkes hazırlıgını bıtırmış gun sayıyo bız daha beklıyoruz bakalım..dun takımları sorduk 1 ay sonra gelırmış şimdi spariş versen dedı bayan.gerçekten yetişmıycek dıye korkuyorum yaaaa

hallolur cnm benim kısmetse biticek bu akşam yıkama olayım artık bi poşet kadar minicik çoraplar almışım bikaç parça da bişeyi kaldı eder sana 1 makine falan yani bak o kadar çoook şey aldım 15 gün içinde bitti hemde akşamları 1 saatimi verdim h.sonu hiç bakmadığım halde o işe mobilya olayı nedir ki zaten gelcek kurcak adamlar hepsi olur merak etme canım biz ii olalımda daha zaman var olsun olsun 2-3 haftada günde 1 saat ayırarak herşey halloluyor üzme sen canına

ooo sağol tülaycım d abenim değerler böyle çıksa daha ne isterim

sabah aynen iki dilim tam buğday ekmeği içine domates salatalık ve ceviz yiorum her sabah
180ler190lar havada uçuşuyor 1 saat sonrasında (ki insülin vurulmama rağmen bu böyle)

maşallah sana maşallah

benim doktor dün akşam bi başka cins insülin daha verdi
onu da alcam pazartesi salı sabah başlicam inş. hayırlısıyla bakalım

Hayırlı sabahlar...
Başbakanımızın annesi vefat etmiş,Allah rahmet eylesin,çok hayırlı bir evlat annesi Mekanı cennet olsun inşallah(

Hayırlı sabahlar...
Başbakanımızın annesi vefat etmiş,Allah rahmet eylesin,çok hayırlı bir evlat annesi Mekanı cennet olsun inşallah(

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun inşallah.

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar bugün bebişlerimiz için daha çok dua edelim. bugün müminin bayramı ne de olsa.

yarenhande bir erkek çocuğun ağzından anne profilini çok beğendim hemen bilgisayarıma kaydettim. işte o çocuğu yemek yemeyen maymunluk yapan tatlının içine ciğer katan kadın benim (ciğerle tatlıyı denemedim şaka bi yana ama çok şey denedim ve deniyorum da)
ne de güzel anlatmış....

cnm seninki strestende olabilirmi ? bu arada bi kaç gündür sizede cümükk bulaşmasın diye gelmedim test sonuçları ne oldu :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…