Hayırlı sabahlar...
Başbakanımızın annesi vefat etmiş,Allah rahmet eylesin,çok hayırlı bir evlat annesi Mekanı cennet olsun inşallah(
Allah kolaylık versin. belki de en zor eğitimlerden biri . çok sabırlı ol tatlım inşallah çabuk öğrenir. ben yaz boyu denedim bizim oğlan öğrenmedi sonra bi gün geldi ağustos ortasında. artık bez yok tuvalete gitcem anne dedi ve bezi çıkardık. çocuğun da hazır olması çok önemli. kızın kaç yaşında ya da hangi ayında diyeyim.herkese günaydın kızlarrr
cumanız hayırlı olsun...
bugün hepinizden dualarınızı bekliyorum kızımın tuvalet eğitimine başlıcaz inşallah doğuma kadar sorunsuz atlatırız yoksa bebeiş doğduktan sonra bana çok zor olucak:18::18:
cnm seninki strestende olabilirmi ? bu arada bi kaç gündür sizede cümükk bulaşmasın diye gelmedimtest sonuçları ne oldu :26::26::26:
Allah kolaylık versin. belki de en zor eğitimlerden biri . çok sabırlı ol tatlım inşallah çabuk öğrenir. ben yaz boyu denedim bizim oğlan öğrenmedi sonra bi gün geldi ağustos ortasında. artık bez yok tuvalete gitcem anne dedi ve bezi çıkardık. çocuğun da hazır olması çok önemli. kızın kaç yaşında ya da hangi ayında diyeyim.
günaydın kızlar...
QUOTE=deryam160510;21202977]doğru her hafta 1 kilo alıp 3 e tamamladım 29.30.31. derken
Bir erkek çocuğun kaleminden çıkmış ..
ANNE, dünyada karşılık beklemeden börek yapan tek insandır. Karşılıksız sevginin ete kemiğe bürünmüş halidir! Ne kadar üzsen de 10 Dakika sonra seni affeden zarif bir memeli türüdür, yağlı bile olsa tiksinmeden saçını okşayan, kucağına yatıran, öpüp koklayan tek varlıktır,meleğin süt verebilenidir.
Yarasın diye muhallebinin içine ciğer katarak çocuğuna yediren manyaklık derecesinde yaratıcıdır.Yemek yemeyen çocuğun dikkatini çekmek için elindeki tencere ve Tavalarla maymunluk yapabilen kişidir, kafayı çocuklarıyla bozmuş,göbek bağı kopsa da yürek bağı asla kopmayan, sevgi dolu fedakar İnsan dişisidir, bulaşık, ütü, vb yaparken bile otomatik olarak çene çalan, kendi kendine konuşan, kadın dırdır denen mereti erkeklere daha küçükten belletendir . Yemek uzmanı, düzen insani, bilgili, kültürlü her şeyi bilen şahsiyettir, yavrularını yol tarafından değil, kaldırım tarafından yürütendir, Dizi dizi incidir lakin gerektiğinde laf sokma dalında da birincidir, sevgiliden ayrılma haberi verildiğinde, 'amaaan ben sana daha güzelini bulurum' diyebilen komik bir karakterdir. 'Oğlum aradım yoktun. Bende mesaj atayım dedim sana. Gelince ara beni EMI aslan evladım. Şapkasız çıkma o ka rda .
Kara börülcem benim öptüm annen , şeklinde mesajlar atabilen, teknolojiyi ısrarla reddeden, kabullenemeyen, kafasına göre Yorumlayan bilişim düşmanıdır .. *** AMA ... AMA dünyanın en güzel kucağına sahip, en güzel kokan, harikulade bir varlıktır , olmadık yerlerde iyi ki doğurmuşum Ulen seni!' diyen ve benim hatırıma benimle Freddy mercury dinleyen bir sabır ağacıdır,evlatlarını asla ayırmayan, aynı zamanda birbirinden koruyan güç abidesidir evde bir yere uzandığınız an orada temizlik yapacağı tutan, temizlik konusunda kayışı kopardığından temizlikçi gelecek diye evi temizleyen balans ayarı kaçmış temizlik kaynağıdır,Mutfakta yasayan, evde Herkesi idare Eden bir tür canlıdır. Sevginin güçlerini birleştirdiği sonsuz bakiredir !! oğlunun damat - kızının gelin olduğunu görünce, çocuğu mezun olunca,çocuğu gol atınca,çocuğu hasta olunca, çocuğu askere gidince, asmalı kabağı seyredince, Dolar yükselince velhasil buna benzer bir sürü şeye ağlayabilen, bumesajı okurken duygulanıp - gözleri dolabilen,ağlamaya Meyilli bir yapısı olan duygu pınarıdır, son kiiii üç dört; Uzakta dursa da yakın hissedilen, canı hep istenen, asla vazgeçilmeyen, Dizinin dibinde olmak istenen, evlatların varlığını varlığına armağan edebileceği, *** ıslak - kuru AMA heeeep duygulu*** en önemlisi; kıçı başı oynamayan Tek kadın modelidir...
sağol canım gerçekten çok sabır istiyo bu eğitim kızım 1 ay sonra 2 yaşına giricek ben temizlik kıyafet işlerine girince tamamen kalıcak biliyorum havalarda soğuyunca çok zor olur diye düşünüyorum inşallah bayrama kadar tamamlarsak çok iyi olucak
adaşım vallahi 5.ayda 57 idim şimdi 66 oldum.böyle giderse 75 ile tamamlıyacam.zayıf başaldım diye doktorsorun etmiyo.kızım sağlıklı olsunda ben 100 kilo olamaya razıyım.
herkese günaydınn...
bu aralar canım çok sıkkın sürekli ağlamak istiyorum.. hazırlık sürecinin hiçbiri istediğim gibi gitmiyor....çok eksik var boya yapamadım mobilyayı halaaa alamadım... ıvır kıvır eksikler tonla.....
eşim daha vakit var diyip beni daha da sinir ediyor.. herşeyi büyütüyormuşum...
sadece herşey hazır olsun istiyorum o kadar yaa:84::84::84:
bu arada bebeğiniz hareketliyse bence sok dert etmeyin, bu iyi olduğunu gösterir, hareketsiz olduğunda ben daha çok stres yapıyorum gerçekten.
birde size birşey soracağım kızlar, herkesin bel ağrıları kasık ağrıları vb. zorlukları başlamış bende hiçbirşey yok eskisi gibiyim yanlış anlamayın ama bir sorun mu var diye düşünmeye başladım, oğlum birkaç gündür çok hareketlide değil, sizlerden genelde bir 2 hafta geriden geliyorum bundan olabilir mi acaba?
kızlar burun aspiratörü almamız şart mıdır? ben bu konuda biraz cahilim de kusuruma bakmayın. bebeğin burnundaki fazla mukozayı alır yazıyo da her bebekte olu mu ki? yani kesin alcak mıyız?
bir de tabi ateşölçer mevzusu var. bizde normal ateşölçerlerden bi tane var. koltukaltına konanlardan. dediler ki bebek durmazmış, ölçemezsin. biz de iyi dedik.kulaktan ölçerler var çok pahalı 100 tl civarında. bi de eşim geçen gün chicconun alından ateş ölçerini bulmuş. onun fiyatı da pahalı, diğeriyle hemen hemen aynı fiyata. ama hiç dokundurmadan kızıkötesi yayarak ölçüyormuş. bebeğin alnına doğru yaklaştırıyomuşsunuz ölçüyormuş. ne diyosunuz hangisini alsak?
biz geldik kızlar :79::79:
hallolur cnm benim kısmetse biticek bu akşam yıkama olayım artık bi poşet kadar minicik çoraplar almışım bikaç parça da bişeyi kaldı eder sana 1 makine falan yani bak o kadar çoook şey aldım 15 gün içinde bitti hemde akşamları 1 saatimi verdim h.sonu hiç bakmadığım halde o işe mobilya olayı nedir ki zaten gelcek kurcak adamlar hepsi olur merak etme canım biz ii olalımda daha zaman var olsun olsun 2-3 haftada günde 1 saat ayırarak herşey halloluyor üzme sen canına
Hayırlı sabahlar...
Başbakanımızın annesi vefat etmiş,Allah rahmet eylesin,çok hayırlı bir evlat annesi Mekanı cennet olsun inşallah(
selam kizklar
benim cadim dogum pozisyonuna girmemis
adasim nasil oldun iyilesdinmi
fatma ne demek canimmmm bizde sizi opuyoruz
canim fazla zorlama benimde 2 yasinda oglum var
oglum soyluyor ama aradada kaciriyor daha cok erken 3yas ideal suan kaslarini tam idare edemiyorlar
buarada kizindami aralik bebisiydi..
selam kizklar
canim kaç haftalıksn benimki girmiş 31+2 de öyle dedi dr. ama 27+2 de de aynı şekildeydi amassürekli dönüyodu içimde o zamanlar,tesadüfen öyle denk gelmiştir bence 36 ya kadar dönüyolar bebişler onun için takma kafana ben ne güzel sabaha kadar yatıyodm şimdi 1 kere tuvalete kalkıyom,yastığı bi belimin altına koyuyom,bi bacak arasına,bi belim ağrıyo,bi kasığım bi ayaklarım eskisi gibi uyumak hayal oldu
bana sağlık ocağında 70 dedier,1 hafta sonra dr. a gittiğimde 72.5 bence 2. si doğru,diğeri eksik tarttı,ama 2 sinde de tıka basa karnım doluydu,69 dum 72 varsayıyom şimdi 8 hafta kadar kaldı fazla,5 e razıyım
bana sağlık ocağında 70 dedier,1 hafta sonra dr. a gittiğimde 72.5 bence 2. si doğru,diğeri eksik tarttı,ama 2 sinde de tıka basa karnım doluydu,69 dum 72 varsayıyom şimdi 8 hafta kadar kaldı fazla,5 e razıyım
tuvalet eğitimi verecek arkadaşlar..
okuduğum çoğu kitapta 3 yaşından önce çocuğu zorlamayın diyorlar.. kasları tam oturmadığı için hem alışma süresi uzuyor hemde çocukla inatlaşma dönemi başlıyor diyorlar.. yinede siz bilirsiniz.. zaten çocuk göre göre hazır olduüunda bezi istemediğini ifade ediyor..
yinede sizler daha ii bilirsiniz tabiki:)
kendin bilirsin ama fazla zorlama birde bebeginin bezini degistirme surecinde ona zaamn ayirmis olacaksin hep bebege ayirmayacaksin bunuda dusun lohusalik doneminde buyukleri ihmal etme oluyormus bu bile ona zaman verdigi icin cocuklar mutlu oluyormus...yok canım kızım 31 ekim 2009 doğumlu yaptıktan sonra söylüyobelki hazırdır diye düşünüyorum bakalım çok zorlanırsak bırakırız heralde
selam kizklar
canim kaç haftalıksn benimki girmiş 31+2 de öyle dedi dr. ama 27+2 de de aynı şekildeydi amassürekli dönüyodu içimde o zamanlar,tesadüfen öyle denk gelmiştir bence 36 ya kadar dönüyolar bebişler onun için takma kafana ben ne güzel sabaha kadar yatıyodm şimdi 1 kere tuvalete kalkıyom,yastığı bi belimin altına koyuyom,bi bacak arasına,bi belim ağrıyo,bi kasığım bi ayaklarım eskisi gibi uyumak hayal oldu
canim yarin 33 haftama giricem yok takdigim yok oglumda boyleydi miclarini kaldiramiyolarki donsunlerrrr
sonanda guc toplayip donuyorlarr
kendin bilirsin ama fazla zorlama birde bebeginin bezini degistirme surecinde ona zaamn ayirmis olacaksin hep bebege ayirmayacaksin bunuda dusun lohusalik doneminde buyukleri ihmal etme oluyormus bu bile ona zaman verdigi icin cocuklar mutlu oluyormus...
canim yarin 33 haftama giricem yok takdigim yok oglumda boyleydi miclarini kaldiramiyolarki donsunlerrrr
sonanda guc toplayip donuyorlarr
oğlanlar biraz tembel oluyo galiba kızlar da çok oynak,dediğin gibi 36. haftaya kadar mutlaka dönüyolar,ay senin kız dı di mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?