herkese günaydınn...
bu aralar canım çok sıkkın sürekli ağlamak istiyorum.. hazırlık sürecinin hiçbiri istediğim gibi gitmiyor....çok eksik var boya yapamadım mobilyayı halaaa alamadım... ıvır kıvır eksikler tonla.....
eşim daha vakit var diyip beni daha da sinir ediyor.. herşeyi büyütüyormuşum...
sadece herşey hazır olsun istiyorum o kadar yaa:84::84::84:
iki gündür kızım çok oynuyor huzursuzluktan sanırım sanki göbeğimden çıkacakmış gibi canımı yakıyro bu sabahta yolda gelirken döndü sanırım çok canım yandı... eğer döndüyse yandım baş gelişti şimdi yer değiştirdi((
birde facede bi arkadaşımız şu yazıyı paylaymış...
sabah sabah otobüste ağlama krizene girdim... zaten bu ara ağlama modundayım...
Anneciğim,
Benim için sıcacık bir minik ev yapmışsın burada. Ayrıca bana çok iyi bakıyorsun. Biraz yoruyorum seni biliyorum ; ama söz ileride kendimi affettireceğim.
Bazen seni hüzünlü görüyorum; neden anneciğim? Ben senin üzülmeni istemiyorum.Bir defasında çok duygulandığını, gözlerinden yaş geldiğini bile hissettim; ellerimi uzatıp gözyaşlarını silmek istedim; ama yapamadım.Bazen de neşeli oluyorsun ya, sen gülümseyince ben kahkahalar atıyorum buralarda .Babamın sesi de bana huzur veriyor anne; hele benim hakkımda konuşuyorsanız.
Kendinize iyi bakın , benim size çok ihtiyacım var.
Sizi, çok ama çok seviyorum anneciğim, yakında görüşmek üzere…
Bende sımdıye kadar sezeryanla dogum yapan kac kısıyle konustum hıcbırıde bırsey hıssetmedıgını soyledı onunde zaten perde gıbı hastane onlugu oluyormus sen sadece bebegını gorebılıyormussun boyle seyler soyleyıp mecburı sezeryan olacak kısılerı de korkutuosunuz olmazkı boyleee
Ben sordumda canım o tedavulden kalktı dedıler bana yaa kafam karıstı bak sımdı :44::44:
iki gündür kızım çok oynuyor huzursuzluktan sanırım sanki göbeğimden çıkacakmış gibi canımı yakıyro bu sabahta yolda gelirken döndü sanırım çok canım yandı... eğer döndüyse yandım baş gelişti şimdi yer değiştirdi((
birde facede bi arkadaşımız şu yazıyı paylaymış...
sabah sabah otobüste ağlama krizene girdim... zaten bu ara ağlama modundayım...
…
bu arada bebeğiniz hareketliyse bence sok dert etmeyin, bu iyi olduğunu gösterir, hareketsiz olduğunda ben daha çok stres yapıyorum gerçekten.
birde size birşey soracağım kızlar, herkesin bel ağrıları kasık ağrıları vb. zorlukları başlamış bende hiçbirşey yok eskisi gibiyim yanlış anlamayın ama bir sorun mu var diye düşünmeye başladım, oğlum birkaç gündür çok hareketlide değil, sizlerden genelde bir 2 hafta geriden geliyorum bundan olabilir mi acaba?
bu arada bebeğiniz hareketliyse bence sok dert etmeyin, bu iyi olduğunu gösterir, hareketsiz olduğunda ben daha çok stres yapıyorum gerçekten.
birde size birşey soracağım kızlar, herkesin bel ağrıları kasık ağrıları vb. zorlukları başlamış bende hiçbirşey yok eskisi gibiyim yanlış anlamayın ama bir sorun mu var diye düşünmeye başladım, oğlum birkaç gündür çok hareketlide değil, sizlerden genelde bir 2 hafta geriden geliyorum bundan olabilir mi acaba?
canım ya. ağrısa bi dert ağrımasa bi dert. ne güzel ağrımıyo işte. haftayla ilgili değil bence. senin ne kadar yorulduğunla ilgili. ne güzel demekki kendini yormuyosun. benim bacak aramda bir ağrı var kemiklerimde. ayağa kalkınca ilk birkaç adım ölüyorum sanıyorum. sonra geçiyo. olmaması ne güzel. herkesin yanında böyle söyleyip de kendine nazar değdirme. çünkü ben ne zaman çok iyiyim desem üç-dört gün hasta yattım.
canım çok alakasız olacak ama cevap vermek zorunda da değilsin bu arada ama nick name'in emvacilbihar ne demek? senin yazdıklarını okuyup forumdan çıkınca saatlerce aklımda emvacilbihar diyorum. anlamını çözmeye çalışıyorum. benim için puzzle'a döndü senin adın.
emvacilbihar naber günaydın canım? sana bi msj yazmıştım gördünmü bilmiyorum ama bazı arkadaşlar da benimle aynı fikirde. bize bi cevap versen ya minnaklarımızın hatrına. ne demek şu emvacilbihar?
şaka bi yana söylemek zorunda değilsin ama ay çatladım valla meraktan:)
gördüm mesajını canım yazacaktım tüm sayfaları okuyayım dedim de anca okudum.
öncelikle günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benim ismimle cismimle alakalı bir isim değil emvacilbihar
bir dua var bu duanın içinde denizlerin içindeki su zerrecikleri kadar ağaçların yaprakları adedince diye devam eden.
denizlerdeki su zerrecikleri: emvacilbihar demek
işte bu kadar kızlar. yazın lizzie de merak etmişti bir ara.
kızlar geçmişi okudum kaynanalardan kaynatmışsınız. dertli olanlara Allah yardım etsin. hazırlığını tamamlayanlar tebrikler. gecelik alırken de bence her zaman giyebileceğiniz geceliği alın. yanı ben şimdi hamileyim büyük beden alayım demeyin. 2,5 ay sonra durum değişecek. ve kılolarınızdan hızla kurtulacaksınız. inşallah ben de.
s beden giyen m alabilir. ya da 38 giyen 40 alabilir belki. hadi iyi alışverişler
canım ya. ağrısa bi dert ağrımasa bi dert. ne güzel ağrımıyo işte. haftayla ilgili değil bence. senin ne kadar yorulduğunla ilgili. ne güzel demekki kendini yormuyosun. benim bacak aramda bir ağrı var kemiklerimde. ayağa kalkınca ilk birkaç adım ölüyorum sanıyorum. sonra geçiyo. olmaması ne güzel. herkesin yanında böyle söyleyip de kendine nazar değdirme. çünkü ben ne zaman çok iyiyim desem üç-dört gün hasta yattım.
bir de tabi ateşölçer mevzusu var. bizde normal ateşölçerlerden bi tane var. koltukaltına konanlardan. dediler ki bebek durmazmış, ölçemezsin. biz de iyi dedik.kulaktan ölçerler var çok pahalı 100 tl civarında. bi de eşim geçen gün chicconun alından ateş ölçerini bulmuş. onun fiyatı da pahalı, diğeriyle hemen hemen aynı fiyata. ama hiç dokundurmadan kızıkötesi yayarak ölçüyormuş. bebeğin alnına doğru yaklaştırıyomuşsunuz ölçüyormuş. ne diyosunuz hangisini alsak?
evet canım haklısın aslında ama sorun şu ki ben bu bir haftadır acayip yoğunum, işler çok sıkışık, hafta sonu görümcem evlendı kına gecesi düğün falan baya yoruldum, bu hafta içi işten sonra hep dışarlardaydık, evde oturup dinlensem gam yemicemde, böyle olunca evham yaptım işte, belkide saçmalıyorumdur herkeste aynı şeyler olacak değil ya sadece bebişim bugün biraz daha hareketli olsunda içim rahatlasın istiyorum :):):)
bir de tabi ateşölçer mevzusu var. bizde normal ateşölçerlerden bi tane var. koltukaltına konanlardan. dediler ki bebek durmazmış, ölçemezsin. biz de iyi dedik.kulaktan ölçerler var çok pahalı 100 tl civarında. bi de eşim geçen gün chicconun alından ateş ölçerini bulmuş. onun fiyatı da pahalı, diğeriyle hemen hemen aynı fiyata. ama hiç dokundurmadan kızıkötesi yayarak ölçüyormuş. bebeğin alnına doğru yaklaştırıyomuşsunuz ölçüyormuş. ne diyosunuz hangisini alsak?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?