bırde hamıle kılodu kullanmayan var mı ama kullanmıyorsanız kesınlıkle alın kızlar ınanılmaz rahatlık
benım 5 tane var beyazları yıkayamadıgım ıcın bugunluk dıgerlerınden gıyeyım dedım onlarda göbege kadar,göbek delıgım kapatıyorlardı , bikini tarzı degıl ama resmen iz yapmıs
kesmıs gobegımı ortadan ..
yarın 2 tane daha alacagım her gune bır tane olsun yıkayamayınca kalıyorum boyle ..
oysa gıydıgım de bıldıgınız babaanne kılodu kocaman
Dün hastahaneye gitim karnımda sertleşmeler felan vardı nst ye girdim ve hafif 34 e vuran 5 dakikada bir kasılmalar çıkdı neyse serum ve 2 tane hap verdiler bende sistit ve vajinit var ilk kızımı doktorun gümbürtüsüne erken doğurtuldum 30 hafta 3 günlük şimdi iyi rabbime şükür ikinci nst de kasılmalar durmuşdu ne olur dua edin bana bunuda erken doğurmuyım şimdi tek merak etiğim sizdede böyle oldumu kasılmanız erken haftalarda başlayıpda midyatında ddoğum yapan oldumu
kızlar ben karar verdim 39 hafta bitene kadar beklicem doğumumu çünkü benim korktuğum şeyler sezaryanda da var neden ozaman sezaryan yapayımkiAllah nasip ederse normal doğum yapmayı çok istiyorum kendimide hazırlamaya başladım şimdiden
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin
inşallah senin verdiğin karar zamanı gelir bebeğin :) aceleci bebişler o kadar çok ki bizim topikte maşallah , ben bile emin değilim dr.um 20 kasım 38+2de > yani 39. haftada yaparız sezaryeni demesine rağmen .. inşallah o tarihlere kadar dayanır sıpacıklar
canım bende hayali olarak 38+2 de doğum yapmayı çok isterdim :))) tabi hayal olarak bebişlerimizin ne zaman geleceği gerçekten belli olmuyor inşallah herşey normal yolunda gider hangisi hayırlısıysa o şekilde olsun doğumumuz :)
sen niye sezaryan yapıyorsun keyfimi yoksa mecburimi
ilk doğumum sez. olduğu için > yani mecburen
kızlar size benim için süper olan iki haber vereceğim şimdi
şoktayım sevincimi sizinle paylaşmak istedim. kızkardeşimin 4 senedir çocuğu olmuyordu 2 düşükten sonra tekrar hamile. az önce öğrendim. 2. haber en yakın arkadaşım aşılama yöntemi ile hamile kalamıyordu şimdi kendiliğinden hamile kalmışşşşşşşşş
teyze oluyorumhem de 2 taraftan. bu süper bişi yaaaaa ikisi de bebk için çok beklediler. inşallah bi aksilik olmaz. arkadaşımın 3 gündür kanaması varmış adet görüyorum diyerek hiç önemsememiş. bugün aşılama öncesi kontrole gittiğinde eşi ile doktor bi bakmış burda 5 haftalık bi bebek var demiş. 2 hafta sonra kalp atışlarını dinleyeceğiz demiş ama kanama olduğu için düşük tehlikesi yüksekmiş. bu arada benim oğlan da beni tekmeliyor içerden. o da çok sevindi galiba.
Saol canım umarım hallederız ama ben unutmıcam beni bu kadar üzmeye hakkı yok kalktıgımızdan beri birbirimizi yiyoruz güya öğlen hallettik şimdi yine aynı tas aynı hamam kendiside dönüp bi tarafını yattı o bişey değil bebeğim için çok korkuyorum hiç oynamadı kaç saattirpsikolojik mi bilmiyorum bi yandan da kasığım ağrıo
günaydınnnn
hepimize iyi bir hafta olsun
bebişlerimiz büyüsün , boyları uzasın , tosun olsuuunn
hamişlerimiz sağlıklı ve mutlu olsuuuunnn
çalışanlara kolaylıklar ve evde gebeş gebeş yatanlara löp löp et olsun
AyTanemmmmm , bir ara gebeliğinde riskli bir durum vardı , uzun zamandır aktif olarak giremediğim için gelişmelerinden haberdar değilim .. şimdi nasılsın canım , bebiş nasıl
hoşgeldin canm nasılsın:79::79:
Starimucuuum simdi okudum yazini. Geri sayfalara bakiyordum, kusura bakma canim.
En son doktora gittigimda Rahmimdeki kisalik hala 2,5 cm´de duruyordu ama doktor acilmanin kapaldigini söyledi Allah´a cok sükür. Yinede calismaya müsade yok bol bol yatmam gerekiyor. Yoksa tehlikeli olabilir dedi. Sancilarimin hafiflesmesi icinde günde 5mg magnezyum icmem gerekiyor. Bebisimi kac haftadir görmedim. Bizim burda yasal olarak Bebege 3 defa bakiliyor Ultrasonda. Oglusumu haftaya pazartesi Insallah tekrardan görecegim. Su an kac kilo, boyu kac onu dahi bilmiyorum. Sadece kalp atislari dinlendi, ondada hic bir sorun cikmadi Allaha sükür. Bakalim haftaya Insallah iyi haberler alirim.
Insallah sizlerde iyisiniz, hersey yolundadir.. Öpüyorum ikinizide.
Bu arada tüm annislere ve bebislerine günaydindal. Hepinize güzel bir gün gecirmenizi dilyiorum.
Bizim burda yagmurlu bir gün olacak yine.
Öpüyorum hepinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?